Haydi Yine Yeniden...

Günaydın arkadaşlarım kalbi güzel insanlar topluluğu, görmeden bi sürü kardeşim oldu herkese teşekkür ederim
hele ekim2009 selada bile aklıma geliyosun dedin ya içim gitti bu ne güzel bi ortam oldu
Arkadaşlarım bugün ilk başvurular yapılacak 20 sinde sonuçlar açıklanacak illa olsun demiyorum Rabbim den hayırlısını istiyorum ve çocuklarım babalarından ayrı kalmasın istiyorum
Hepinizi seviyorum

Canimm rabbim gonlundekini versin sana insallah kuzularin kavussun babasina hakkinizda hayirlisi olsun insallah bizde seni seviyoruz

Ilk bildirim benden gelsin malesef dun regl oldum bu hic iyi olmadi ya napalim gelelim kiloya
GECEN HAFTA :68 .100
BU HAFTA :67.500
FARK : - 600
Hadi ben kactim ogleden sonrada dr gidecem o nedenle firsat bulunca gelirimm .....dua edin kizlar hayirlisi ile atlatayim su gunu ....

Canım tebrik ederim 67 görünmüş inşallah kolaylıkla atlatırsınız bugünü.iyi ve mutlu haberlerini bekliyor olacağız

sela da edilen dualara özellikle başkası için edilen dualara meleklerin de katıldığını öğrendiğimden beri dua isteyene duaya bol ihtiyacı olana ediyorum sana da tabi ki dua edicem sara ma da sela okunurken dua ediyorum
hayırlısıyla tayinin istediğin gibi çıkacak gülüm rabbim tüm nasip kapılarını sana açsın

maşallah canomm regl bile olmuşsun şiş vardır çok iyi -600 haftaya daha büyük rakam bildirirsin inşallah
sağ selamet gidin gelin doktordan da iyi haber getir oğluşunun törenden de mutlu huzurlu olup güzel haberler getir inşallah :)

Günaydın herkese bol eksili bildirimler...ama ben artı bildirim yapacağım
Geçen hafta 71,8
bu hafta 72
fark +200 gr
Dün 40 dakika yürümesem daha ne kadar artı çıkardım kim bilir
stres en büyük düşmanımız yeme içme bahane o stres seni şişirmiş buna şükür bir rahatlasan sakinlesen ne kadar fark edecek

Canım;
Rabbim gönlüne göre versin,
Biz çektik ayrı-gayrılığı,
Allah sizi ayırmasın.
Birlikte, mutlu olun inşallah...

Günaydın kızlar

Bugün: 99,5 geldim
Geçen çarşamba 102,1 miş
Fark: -2,6 kg

Ama tomurcukkk 'um, kaptanım;
Ben bu hafta kapsam dışı kalayım isterseniz
çünkü fazlalığım son günlerde aşırı yememden ve ödemdendi sanırsam
O yüzden de hızlı gitti
arkadaşlarıma haksızlık olmasın
sen beni haftaya değerlendirirsin canım

Bu arada da bugün yarın regli olurum,
Haftaya kadar da daha güzel bi kilo gider inşallah

Son düzenleme:
Aa olur mu oyle sey canim.1 hafta duzenli menulerini verdin.suyunu ictin sporunu yaptin.bileginin hakkiyla kurtuldun 2.6 kilodan.o yuzden dereceye gireceksin lamı cimi yok abuk subuk bir diyet yapip da hizlica kurtulmus olsan neyse o zaman haksizlik derim ama cok duzenli ve saglikli menulerle geldin.odem modem sen eksiye bak eksiyeeeee tebrik ederim bu arada

Ayy çok sevindirik oldum
Çok Tşk ederim kaptanım

Harikasın canım kilit bir çözüldü ve eksiler peşpeşe inşallah bugün güzel geçer
Günaydın herkese bol eksili bildirimler...ama ben artı bildirim yapacağım
Geçen hafta 71,8
bu hafta 72
fark +200 gr
Dün 40 dakika yürümesem daha ne kadar artı çıkardım kim bilir
Çok fazla bir arti yok canım tebrik ederim
geçen hafta 99.5
bu hafta 99.4
fark - 100 gramcık
Tebrikler canım..
Süper canım süper gidiyorsun maşallah seni canı gönülden tebrik ediyorum tabiki listenin en başını hak ediyorsun
Bir kilo bildirimi benden en son olan sayıyı bilmiyorum şimdi 66.0
Almamissin canım bu büyük bir başarı sporu da soktun artık inş ulasirsin hedefine canım
Ilk başvuruyu yaptım Rabbim yardımcımız olsun
Hadi bakalım canım inş hayırlısı ile olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…