Haydi Yine Yeniden...

Benim regl de kendini göstermeye ve belirtilerini hissettirmeye başladı.ameliyata da bu vaziyette gireceğim maalesef ama yapacak bir şey yok... doğanın gereği ...
Hadi ya inş azıcık erken olursun da o güne tam gelmez canım. Gelirse de sağlık olsun canım. Dedigin gibi

Menum belli yazayim
Sabah 8.30
1 tk karadut pekmezi
2 dilim kasar
2 dilim salam
Yarim dilim ekmek

Ara 11
10 findik 1 hurma

Oglen 13.15
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 16.15
10 badem 1 hurma

Aksam 19 gibi
Istavrit tava
Bol kivircik salata

Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim

yaaa bacım alemsin haaa hızlı gitti yavaş gitti ne fark eder eksi eksidir listeye tabi ki girmen lazım
maşallah maşallah diyelim inşallah hep gider

Benim regl de kendini göstermeye ve belirtilerini hissettirmeye başladı.ameliyata da bu vaziyette gireceğim maalesef ama yapacak bir şey yok... doğanın gereği ...
adet geciktirici ilaç kullansaydın gülüm gerçi senin regl çok uzun sürmüyor ameliyata kadar bitmez mi
sondayı mecbur takacaklar 4 saatlik ameliyat çünkü sen hiç birşeyi düşünme rahat olmaya çalış gülüm

tam tomurcuk menüsü çok güzel :) afiyet şifa olsun

tomurcukkk bak şimdi aklıma ne geldi sen ameliyattayken kim yanın da olacak annen kardeşin gelecek mi sen ameliyattan çıkınca birisinin bize haber vermesi lazım burada dokuz doğururuz valla sen zaten yazamazsın narkozun etkisinden çıktın az kendine geldin diyesiye aklına bile gelmez burası normal yani de birilerini tembihlede hayrına bize yazıversin olmaz mı

Ben mekikten sadece oya yapıyorum canım ama oda takımları bluzlar yapanlarda var anneninde ellerine saglik
Sonuçların nasıl çıktı merak ettim

Inşallah tayinin istediğinin gibi sonuçlanır canım

menüm
sabah biraz geç oldu
tavada salçalı baharatlı yumurta
2 dilim den az sarı buğday ekmeği

ara
tarçınlı sıcak süt

öğleden sonra
elma muz yoğurt yulaf ezmesi karışımı

akşam 18 :20
1 lokma sarı buğday ekmeğine d. vit. z. yağı
2 servis k. çakma tantuni :)
çeyrek lavaş
marul
lahana turşusu
2 bardak ayran
üstüne canım şekerli çekti
2 çay kaşığı bal

Ben mekikten sadece oya yapıyorum canım ama oda takımları bluzlar yapanlarda var anneninde ellerine saglik
Sonuçların nasıl çıktı merak ettim

Inşallah tayinin istediğinin gibi sonuçlanır canım
insanın elini oyalayacak en azından bir şey bilmesi iyi oluyor ben de annemden lif öğrendimiştim bir kaç model onlardan yapıyordum arada arkadaşlara hediye ediyordum artık yapamıyorum tığı tuttuğumun ilk dakikası baş parmağıma ağrılı kramp giriyor tel kırma yapıyorum şükür kasnakta işleniyor o parmaklarımı kasmıyor
iğne oyası nedense bana çok zor göründüğü için hiç denememiştim bizim taraflarda çok değerlidir iğne oyası

Sen neredesin canım ben karadenizdeyim

Benim kilo bildirimim şöyle

Geçen hafta: 107

Bu hafta :108

Fark :+ 1 kg
sen niye artı oldun canoommm bu ara daha az stresin vardı yoğun çalışıp düzensiz beslendiğinden mi oldu acaba sıkıntın stresin olmasın da yoğunluktan yemek işiyle ilgilenemediğinden varsın olsun haftaya işlerin hafifleyince dikkat edersin verirsin gülüm moralini bozma o moral bize çok lazım hormonlarımızı bile etkiliyor unutma

Stresim azdı ama bu ara yogunluktan disarida yemek cok yedik bide su tuketemedim istediğim gibi bunlarda arti olarak döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…