- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.141
Hadi ya inş azıcık erken olursun da o güne tam gelmez canım. Gelirse de sağlık olsun canım. Dedigin gibiBenim regl de kendini göstermeye ve belirtilerini hissettirmeye başladı.ameliyata da bu vaziyette gireceğim maalesef ama yapacak bir şey yok... doğanın gereği...
doktor problem olmaz dedi ama nasıl rahat edeceksem.bide sonda takılacakmış vay anam vayyyHadi ya inş azıcık erken olursun da o güne tam gelmez canım. Gelirse de sağlık olsun canım. Dedigin gibi
Kadın olmak çok zor yaadoktor problem olmaz dedi ama nasıl rahat edeceksem.bide sonda takılacakmış vay anam vayyy
yaaa bacım alemsin haaaGünaydın kızlar
Bugün: 99,5 geldim
Geçen çarşamba 102,1 miş
Fark: -2,6 kg
Amatomurcukkk 'um, kaptanım;
Ben bu hafta kapsam dışı kalayım isterseniz
çünkü fazlalığım son günlerde aşırı yememden ve ödemdendi sanırsam
O yüzden de hızlı gitti
arkadaşlarıma haksızlık olmasın
sen beni haftaya değerlendirirsin canım
Bu arada da bugün yarın regli olurum,
Haftaya kadar da daha güzel bi kilo gider inşallah
dal gibi hatun oldun maşallah 2 kilo daha versen senin kilo problemin bitmiştir :)Bir kilo bildirimi benden en son olan sayıyı bilmiyorum şimdi 66.0
aminnnIlk başvuruyu yaptım Rabbim yardımcımız olsun
adet geciktirici ilaç kullansaydın gülüm gerçi senin regl çok uzun sürmüyor ameliyata kadar bitmez miBenim regl de kendini göstermeye ve belirtilerini hissettirmeye başladı.ameliyata da bu vaziyette gireceğim maalesef ama yapacak bir şey yok... doğanın gereği...
tam tomurcuk menüsü çok güzel :) afiyet şifa olsunMenum belli yazayim
Sabah 8.30
1 tk karadut pekmezi
2 dilim kasar
2 dilim salam
Yarim dilim ekmek
Ara 11
10 findik 1 hurma
Oglen 13.15
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.15
10 badem 1 hurma
Aksam 19 gibi
Istavrit tava
Bol kivircik salata
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim
Oooo masallah canim mekikde kolay bisey degil yanii sende kim bilir ne marifetler daha vardirr ..zurafayi yapan igne oyasini zaten yapar ki sen mekik yapiyormussun annemde guzel mekik yapar kazaklar orer kadin 55 yasindan sonra igne oyasi ogrendi komsularindan kafam rahatliyor diyo 40 basli isi var evde sikildikca degistiriyor ..
Kitap okumayi bende cok seviyorumm ama nedense hic vakit ayiramiyorum ne kadarda yanlis yapiyorum onceden gecede olsa okurdum simdi erkenden uyuyorumm
Günaydın arkadaşlarım kalbi güzel insanlar topluluğu, görmeden bi sürü kardeşim oldu herkese teşekkür ederim
heleekim2009 selada bile aklıma geliyosun dedin ya içim gitti bu ne güzel bi ortam oldu
Arkadaşlarım bugün ilk başvurular yapılacak 20 sinde sonuçlar açıklanacak illa olsun demiyorum Rabbim den hayırlısını istiyorum ve çocuklarım babalarından ayrı kalmasın istiyorum
Hepinizi seviyorum
insanın elini oyalayacak en azından bir şey bilmesi iyi oluyor ben de annemden lif öğrendimiştim bir kaç model onlardan yapıyordum arada arkadaşlara hediye ediyordum artık yapamıyorum tığı tuttuğumun ilk dakikası baş parmağıma ağrılı kramp giriyor tel kırma yapıyorum şükür kasnakta işleniyor o parmaklarımı kasmıyorBen mekikten sadece oya yapıyorum canım ama oda takımları bluzlar yapanlarda var anneninde ellerine saglik
Sonuçların nasıl çıktı merak ettim
Inşallah tayinin istediğinin gibi sonuçlanır canım
insanın elini oyalayacak en azından bir şey bilmesi iyi oluyor ben de annemden lif öğrendimiştim bir kaç model onlardan yapıyordum arada arkadaşlara hediye ediyordum artık yapamıyorum tığı tuttuğumun ilk dakikası baş parmağıma ağrılı kramp giriyor tel kırma yapıyorum şükür kasnakta işleniyor o parmaklarımı kasmıyor
iğne oyası nedense bana çok zor göründüğü için hiç denememiştim bizim taraflarda çok değerlidir iğne oyası
sen niye artı oldun canoommm bu ara daha az stresin vardı yoğun çalışıp düzensiz beslendiğinden mi oldu acaba sıkıntın stresin olmasın da yoğunluktan yemek işiyle ilgilenemediğinden varsın olsun haftaya işlerin hafifleyince dikkat edersin verirsin gülüm moralini bozma o moral bize çok lazım hormonlarımızı bile etkiliyor unutmaBenim kilo bildirimim şöyle
Geçen hafta: 107
Bu hafta :108
Fark :+ 1 kg
bizim oralar dediğim malatya :) ben malatyalıyım ama eskişehirde yaşıyorumSen neredesin canım ben karadenizdeyim
sen niye artı oldun canoommm bu ara daha az stresin vardı yoğun çalışıp düzensiz beslendiğinden mi oldu acaba sıkıntın stresin olmasın da yoğunluktan yemek işiyle ilgilenemediğinden varsın olsun haftaya işlerin hafifleyince dikkat edersin verirsin gülüm moralini bozma o moral bize çok lazım hormonlarımızı bile etkiliyor unutma
bizim oralar dediğim malatya :) ben malatyalıyım ama eskişehirde yaşıyorum
haydan gelen huya gider yeni gelen kilo pıtt diye gider :)Stresim azdı ama bu ara yogunluktan disarida yemek cok yedik bide su tuketemedim istediğim gibi bunlarda arti olarak döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?