Haydi Yine Yeniden...

Hımm anladım canım igne oyasini cok severim ama yapamıyorum zurafasini yapan oyadinida yapar diyolar ama uğraşmak emek vermek gerek
el işi dediğin canın çektiğinde yapılacak bir uğraş bence ve evet emek vermeden olmuyor ince iş benim son 3 senedir daha geçen ay canım istedi de tel kırma yaptım 2 flar işledim bitti daha canım çekmiyor yapmıycam heheheh

Eksi getirecek bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Kıyamam balı tatlı niyetine yemişsin hedefine ulaşınca bu anıları unutma sakın ben bugün menünü beğendim kararında olmuş afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor,4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, ıhlamur çayı
Ara 10:15
Avuçiçi fındık, yarım bardak sıcak çikolata
Öğle 12:20
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Ara 15 :30
4-5 yk kuskus üzerine az peynir
Aksam 18:30
3 minik fırında nugget, bol yeşil salata, yoğurt, 1 su bardağı yapımı vişne suyu, 1 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor
30 dk eliptik bisiklet
15 dk plates düşünüyorum bugün bayağı yürüdüm pazar alışverişi yaptım iş güç derken yeni oturdum

Iğne oyasını takmayı da yapmayı da severim acaip iyi geliyor bana kimseden bişey istemeyim diye el işleri öğrendim tığ şiş iğne biliyorum mekik olayına hiç girmedim ama çok güzel modeller var

Ya bu ne ameliyati yeniyim ya cozemedim

Him guzel menu.bende spor yok iste.aslinda yuruyus bile yapsam yeterde olmuyo buaralar

Evet menumu yaziyorum
Sabah
1 yumurta
2 incecik dilim ekmek
1 Avuç peynir
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum

Ogle
Bol yesil salata
Bir el kadar tavuk
1 kase bulgur pilavi

Aksam
Bol yesil salata
15 kadar hamsi

Ara 2 avuc leblebi ve çay

Buarada bugun diyetisyenime gittim.kist tedavisinden dolayi hasta olamadigim icin 2 kilo odem varmis.ama 1.300 gr yagdan vermisim.73.5 dim en son gittigimde tabi sonra bozmussun diyeti ve firlamistim 76lara. 74.9 ciktim ama 2 kiloya yakini odem iste.eksi 1.300 yagi gormek sevindirdi

Selamm kizlarrr oyle yoruldumki anlatamamm
Cok guzel gecti okuma bayramimiz konfetiler kar spreyleri alkislar cokk guzel oldu hersey hediyelerime bayildi cocuklar helede eti puftan kardan adamlara bittiler sepetin icine yerlestirmistim kirmizi tuller ve jelatinle susledimm basindan ayrilmadi kuzularr herkes kardan adamlardan bahsetti himm dahasi kurabiyelerimm cokkk begenildii ogretmenimiz inanamadi bu nasil bisey boyle dedi bi ara sizinle bir goruselim dedi ben yaptigim cercevelerden ve eti puflardan ogretmenimizede hediye ettim benden baska kimse hediye etmedi cok ayip eve gelince baktim mesaj atmis bana tesekkur etmis nasil mutlu oldum anlatamamm allahimm kac gundur doktugum goz yasi sonunda mutluluga dondu ya cok sukurr oglumm cok guzel seri bir sekilde okudu herkes cok sasirdi cunku ondan oncekiler hep heceledi vee sonuc siddetli karin agrisi okuduk artik biraz uzerine eve geldik esim basladi bu kezde bacaklarim agriyo migdem agriyo usuyorum demeye adami hasta ettik valla bana gelince dr sonuvmclara bakti kan hicc yukselmemis b12 130 dan 800 cikmis igneye devam ayda bir kere kan ilaci devam dort ay tedavi gorecekmisim depo falan kalmamis himm birde troit sinirdaymis ama bir ay once normaldi endokrin bi gorsun dedi sonuclarda boyle... bense bugun resmen ac gezdim hic birsey yemedimm cok istahsizim korkuyorum hasta olcam diye

Benim baktığım açıdan gayet yerinde menü olmuş Ah o ödem hepimizin derdi yağın gitmesi ayrıca sevindirici inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın sormuşsun tomurcukkk canım arkadaşım haftaya göğüs küçültme ameliyatı olacak fıstık gibi olmasına az kaldı

Senin gibi veli bizede nasip olur inşallah canım benim becerikli düşünceli arkadaşım şükürler olsun herşey yolunda gitmiş yiğenimizden zaten şüphemiz yok hem anasına hem kuzusuna bin maşallah iştahım yok demişsin ama böyle devam edersen hasta olmaman mümkün değil vücudunu desteklemelisin kendini ihmal etme kuzumun sana ihtiyacı var

Annem babam kizkardeslerim yarin geliyorlar canim.babamla kizkardesimin biri haftasonu geri donecek.annemle kizkardesimin biri 15 gun kalacaklar.sonra babam tekrar gelecek diger kardesimi birakip annemle burdaki kardesimi goturecek.gelen de 15 gun daha kalacak.hahahaha biraz karisik oldu umarim anlatabilmisimdir.
Esime soylerim o yazar canim.unutursa ben ayilinca insallah yapacagim ilk is size yazmak olacak emin ol

Ohhh cok sukur bak korktugun basina gelmedi.hadi gecmis olsun atlattiniz sukur.o sana seytan yazan kadinin suratini cok merak ettim.sen hediyeyi verince mosmor olmustur kesin.
Tahlillerin istedigin gibi cikmamis.olsun canim biraz daha gor bakalim tedavini.insallah faydasini gorursun obur aya kadar...
Esine de cok gecmis olsun

Insallah yeni yerinde benden daha iyi velilerle karsilasirsin canim sizin gibi ogretmenler oldugu surece guzel insanlar yetisecek sende herseyin en guzelini hakediyorsun dilerim en kisa zamanda kavusursunuz babaniza guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim...insallah istahim yerine gelir ...

Ahh kuzum benim herkes seferber olmus ne guzel hicte karisik degil gayet iyi anladim seni hic yanliz birakmiycaklar kayinvalidende var ohh dikkat et canim bak bunlar ameliyat oldun diye el birligi ile yedirirler aman diyimm ....kuzumm insallah iyi haberlerini alacaz ....

Selam kızlar
Çocuklar sebebiyle eşimle tartıştık keyifsizim menumu verip müsade istiyorum
Sabah: ılık limonlu şu
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin kk peynir

Ara: sade Nescafe 1 y kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 tabak keşkek salata

Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter

Aksam 16.45: 1 kase tarhana corbasi
yoğurt ve az salata
Ara: 2 tane sekerpare

2.5 litre su

Cok sukur atlattik canim ...evett o arkadas dun bir suru mesaj atti gruptan suprizim var diye digeride sen yaparsin biz harikayiz muthissiz falan yazdi bana giciklik olsun diye yapiyolar bugun gorduk suprizi ortada bisey yoktu ve isin ilginc tarafi cok morali bozuktu ben hep sakin durdum kibar olmaya calistim elimden geldigince bu arada bu bana seytan yazan arkadas ogretmenin gozune kar spreyi sikti yanlislikla ve ozur bile dilemedi amann cocuk bunlar daha canim ben bugun sinif annesine olanlari hep anlattim soyledim o da hak verdi tabi cok sukur bitti ya artik oglumla daha guzel ilgilenecem stresim gitti cunku ...sonuclar evet b12 iyide kan kotu hic yukselmemis cayi azalt dedi limonlu brokolinin faydasi olmazmis olsun ben yine yerim tok tutuyor sonucta sabredecem bakalim 4 ay ..

Kuzumm ne olduuu anlatmak istersen anlat rahatlarsinn hepimizin evinde oluyo oyle cocuk yuzunden problemler uzulme lutfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…