Haydi Yine Yeniden...

angelina35 canım gerçekten çok sevindim emeklerinin karşılığını ve durusunun karşılığını aldın.. Rabbim evlatlarinla nice mutlu gururlu tablolar nasip etsin.. oğlusun okurken seni hayal ettim de onu nasıl izlediğini gururlandigini... Rabbim daim etsin canım.. iyilik her zaman karşılığını bulur sen çizgini koruyarak en doğrusunu yaptın..

Canımsın ya cok sagol duaların için yuregi guzel arkadaşım benim senjnde gonlunden gecen tüm güzellikler seni bulsun

Ilk başvuruyu yaptım Rabbim yardımcımız olsun

Hadi hayırlısı dilerim senin için herşey güzel olur

Çok sevindim canım okuma bayramınız güzel geçmiş yegenimi tebrik ediyorum vee çok öpüyorum bal yanaklarından

Senin değerlerin istedigin gibi olmamış ama sağlık oldun demekki biraz daha ilaca ihtiyac var

Menümü yazayım

Sabah 08:00
Bir haslanmis yumurta
Bir fomates
Bir sivri biber
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10:00
Yarım havuc

Öğle 12:00
Bir kase karalahana çorbası
Uc parça haşlanmış tavuk

Ara 17:00
Tavada bir tane yumurta
Bir dilim ekmek

Akşam 20:30
bir tabak patates yemeği
Bir kase yoğurt
Bir filim ekmek

Su bir litre
Gun icinde sayısız cay
Spor tam uc saat ütü yaptim

menü güzel tekrar spora başlama kararını da hayata geçirmişsin çook güzel
gülüm senin bünyen spora alıştı bir dönem hiç aksatmadan yapıyordun ya sporsuz sabit kalıyor galiba istiyor yani gelsin eksiler :)

Iğne oyasını takmayı da yapmayı da severim acaip iyi geliyor bana kimseden bişey istemeyim diye el işleri öğrendim tığ şiş iğne biliyorum mekik olayına hiç girmedim ama çok güzel modeller var
ben iğne oyası ne var ne yok hep hediye verdim minnacık hatıra niyetine bıraktım annem çok para dökmüştü onları yaptırmak için :))
kenarında tığ işi iğne oyası olan örtüleri örtemiyorum oldum olası kenarı boş yazma örtmeyi ben başlatmış bile olabilirim :))) ama güzeller allah var

Ya bu ne ameliyati yeniyim ya cozemedim
kuzum yaaa :))
tomurcuğumun göğüs küçültme ameliyatı var ayın 10 unda kaç senedir bu ameliyatın hayalini kuruyor fazla büyük göğüs sırta yük zamanla duruşu bile bozuyor o da gençken yaptırmaya karar vermiş 117 kiloyken zayıfla biraz öyle gel demişler
ehh bizim kız da biraz diye 45 kiloyu verip öyle gitti doktora :)) sağ selamet olacak inşallah

Aaaaaa bende malatyaliyim.ay çok sevindim ya.hemsooom
malatyalı gibi sorayım :)) de vallah
gerçek malatyalı mısın yoksa malatyayı hiç görmemiş yada hayatında 1-2 kere gitmiş sadece ebeveynleri malatyalı olanlardan mısın soru biraz tuhaf oldu ama :)))

diyetisyen tescilli 1.300 gr yağ gitmiş buna sevinilmez mi çok çokk güzel

bak işte kendi canına ettin kaç gündür ne güzel geçmiş hatta ilk törenden bile çok daha iyi olmuş üstelik herkes sen,n kardan adamları konuşmuş elbette oğlun da duymuştur iyice gururlanmıştır kerataaa
ilaçlar işe yarıyormuş 4 ay daha devam ediverirsin buna şükür ağır bir rahatsızlık değil ialaçları içip iğneyi totşuna batırttın mı tamamdır :) troid stresle değişen bir hormon bezi gerçi aile doktorumuz burdayken bana laf düşmez @gulsayszey
inşallah endokrinlik sorun değildir
hasta olucan diye korkana kadar zorla da olsa yesene yaaaa korkma hastalığı çağırma bol bol oku sonrada bir güzel yemeye çalış
eşine de geçmiş olsun benim kide çok kötü hastalandı üşütmüş :)

anlatabilmişsin kız valla anladım :)))
canım yaaaa ameliyattan çıkınca bile bizi düşüneceksin yaradanına kurbannn

menü iyi de canın sıkkın ona üzüldüm inşallah çabuk geçer kırgınlığınız her evde olur gülüm hatta komik sayılan şeylere bile tartışma çıkabilir hayatın tadı tuzu diycez geçicez

aminnn hepimizin gönlünden geçen dualar hayırlarla birlikte kabul olsun inşallahh

kız ben senin fometesini filimini yerimmm kıyamam ya yorgunlukta d yerine f ye basmış :)))
ben de çok çay içiyorum ne zaman ki şişeyi yanıma doldurup koymasam o gün bakıyorum ki suyu az içmişim o yüzden çayı artık demlik dolusu demlemiyorum ki suyu daha çok içeyim sen de aynı benim gibisin sayısız çay içince su 1 litre de kalmış

malatyalı gibi sorayım :)) de vallah
gerçek malatyalı mısın yoksa malatyayı hiç görmemiş yada hayatında 1-2 kere gitmiş sadece ebeveynleri malatyalı olanlardan mısın soru biraz tuhaf oldu ama :)))

Hakiki malatyaliyim universiteye kadar orda yasadim.ailem hala orda ama ben samsundayim tatillerde gidiyorum.senin durum ne

Şu ceviz kabuğunu doldurmayacak olaylar hep mi can sıkar sen zaten yoğunsun koşturup duruyorsun sıkma canını berabersiniz ya bundan güzeli yok gelelim menuye oranı güzel bir menü akşam benim için erken tatlıda gözüme batmadı o bile ölçülü

Menü güzel spor niyetine ütü daha güzel bu ne arkadaş 3 saat ütü nedir böyle valla onu yapan hatunda ayakta alkışlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…