- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.181
Hiç gerek yok biliyor musun şu an sadece çok Üzgünüm.. anlatilasi bile değil o yüzden..Kuzumm ne olduuu anlatmak istersen anlat rahatlarsinn hepimizin evinde oluyo oyle cocuk yuzunden problemler uzulme lutfen ..
sela da edilen dualara özellikle başkası için edilen dualara meleklerin de katıldığını öğrendiğimden beri dua isteyene duaya bol ihtiyacı olana ediyorum sana da tabi ki dua edicem sara ma da sela okunurken dua ediyorum
hayırlısıyla tayinin istediğin gibi çıkacak gülüm rabbim tüm nasip kapılarını sana açsın
Ilk başvuruyu yaptım Rabbim yardımcımız olsun
Selamm kizlarrr oyle yoruldumki anlatamamm
Cok guzel gecti okuma bayramimiz konfetiler kar spreyleri alkislar cokk guzel oldu hersey hediyelerime bayildi cocuklar helede eti puftan kardan adamlara bittiler sepetin icine yerlestirmistim kirmizi tuller ve jelatinle susledimm basindan ayrilmadi kuzularr herkes kardan adamlardan bahsetti himm dahasi kurabiyelerimm cokkk begenildii ogretmenimiz inanamadi bu nasil bisey boyle dedi bi ara sizinle bir goruselim dediben yaptigim cercevelerden ve eti puflardan ogretmenimizede hediye ettim benden baska kimse hediye etmedi cok ayip eve gelince baktim mesaj atmis bana tesekkur etmis nasil mutlu oldum anlatamamm allahimm kac gundur doktugum goz yasi sonunda mutluluga dondu ya cok sukurr oglumm cok guzel seri bir sekilde okudu herkes cok sasirdi cunku ondan oncekiler hep heceledi vee sonuc siddetli karin agrisi okuduk artik biraz uzerine eve geldik esim basladi bu kezde bacaklarim agriyo migdem agriyo usuyorum demeye adami hasta ettik valla bana gelince dr sonuvmclara bakti kan hicc yukselmemis b12 130 dan 800 cikmis igneye devam ayda bir kere kan ilaci devam dort ay tedavi gorecekmisim depo falan kalmamis himm birde troit sinirdaymis ama bir ay once normaldi endokrin bi gorsun dedi sonuclarda boyle... bense bugun resmen ac gezdim hic birsey yemedimm cok istahsizim korkuyorum hasta olcam diye
menü güzel tekrar spora başlama kararını da hayata geçirmişsin çook güzelKahvaltı 07:20
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor,4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, ıhlamur çayı
Ara 10:15
Avuçiçi fındık, yarım bardak sıcak çikolata
Öğle 12:20
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Ara 15 :30
4-5 yk kuskus üzerine az peynir
Aksam 18:30
3 minik fırında nugget, bol yeşil salata, yoğurt, 1 su bardağı yapımı vişne suyu, 1 çatal patates kızartması
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor
30 dk eliptik bisiklet
15 dk plates düşünüyorum bugün bayağı yürüdüm pazar alışverişi yaptım iş güç derken yeni oturdum
ben iğne oyası ne var ne yok hep hediye verdim minnacık hatıra niyetine bıraktım annem çok para dökmüştü onları yaptırmak için :))Iğne oyasını takmayı da yapmayı da severim acaip iyi geliyor bana kimseden bişey istemeyim diye el işleri öğrendim tığ şiş iğne biliyorum mekik olayına hiç girmedim ama çok güzel modeller var
kuzum yaaa :))Ya bu ne ameliyati yeniyim ya cozemedim
malatyalı gibi sorayım :)) de vallahAaaaaa bende malatyaliyim.ay çok sevindim ya.hemsooom
diyetisyen tescilli 1.300 gr yağ gitmiş buna sevinilmez mi çok çokk güzelEvet menumu yaziyorum
Sabah
1 yumurta
2 incecik dilim ekmek
1 Avuç peynir
5 zeytin
Ara
1 Avuç kuru uzum
Ogle
Bol yesil salata
Bir el kadar tavuk
1 kase bulgur pilavi
Aksam
Bol yesil salata
15 kadar hamsi
Ara 2 avuc leblebi ve çay
Buarada bugun diyetisyenime gittim.kist tedavisinden dolayi hasta olamadigim icin 2 kilo odem varmis.ama 1.300 gr yagdan vermisim.73.5 dim en son gittigimde tabi sonra bozmussun diyeti ve firlamistim 76lara. 74.9 ciktim ama 2 kiloya yakini odem iste.eksi 1.300 yagi gormek sevindirdi
bak işte kendi canına ettin kaç gündür ne güzel geçmiş hatta ilk törenden bile çok daha iyi olmuş üstelik herkes sen,n kardan adamları konuşmuş elbette oğlun da duymuştur iyice gururlanmıştır kerataaaSelamm kizlarrr oyle yoruldumki anlatamamm
Cok guzel gecti okuma bayramimiz konfetiler kar spreyleri alkislar cokk guzel oldu hersey hediyelerime bayildi cocuklar helede eti puftan kardan adamlara bittiler sepetin icine yerlestirmistim kirmizi tuller ve jelatinle susledimm basindan ayrilmadi kuzularr herkes kardan adamlardan bahsetti himm dahasi kurabiyelerimm cokkk begenildii ogretmenimiz inanamadi bu nasil bisey boyle dedi bi ara sizinle bir goruselim dediben yaptigim cercevelerden ve eti puflardan ogretmenimizede hediye ettim benden baska kimse hediye etmedi cok ayip eve gelince baktim mesaj atmis bana tesekkur etmis nasil mutlu oldum anlatamamm allahimm kac gundur doktugum goz yasi sonunda mutluluga dondu ya cok sukurr oglumm cok guzel seri bir sekilde okudu herkes cok sasirdi cunku ondan oncekiler hep heceledi vee sonuc siddetli karin agrisi okuduk artik biraz uzerine eve geldik esim basladi bu kezde bacaklarim agriyo migdem agriyo usuyorum demeye adami hasta ettik valla bana gelince dr sonuvmclara bakti kan hicc yukselmemis b12 130 dan 800 cikmis igneye devam ayda bir kere kan ilaci devam dort ay tedavi gorecekmisim depo falan kalmamis himm birde troit sinirdaymis ama bir ay once normaldi endokrin bi gorsun dedi sonuclarda boyle... bense bugun resmen ac gezdim hic birsey yemedimm cok istahsizim korkuyorum hasta olcam diye
anlatabilmişsin kız valla anladım :)))Annem babam kizkardeslerim yarin geliyorlar canim.babamla kizkardesimin biri haftasonu geri donecek.annemle kizkardesimin biri 15 gun kalacaklar.sonra babam tekrar gelecek diger kardesimi birakip annemle burdaki kardesimi goturecek.gelen de 15 gun daha kalacak.hahahahabiraz karisik oldu umarim anlatabilmisimdir.
Esime soylerim o yazar canim.unutursa ben ayilinca insallah yapacagim ilk is size yazmak olacak emin ol
menü iyi de canın sıkkın ona üzüldüm inşallah çabuk geçer kırgınlığınız her evde olur gülüm hatta komik sayılan şeylere bile tartışma çıkabilir hayatın tadı tuzu diycez geçicezSelam kızlar
Çocuklar sebebiyle eşimle tartıştık keyifsizim menumu verip müsade istiyorum
Sabah: ılık limonlu şu
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara: sade Nescafe 1 y kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 tabak keşkek salata
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 16.45: 1 kase tarhana corbasi
yoğurt ve az salata
Ara: 2 tane sekerpare
2.5 litre su
aminnn hepimizin gönlünden geçen dualar hayırlarla birlikte kabul olsun inşallahhCanımsın ya cok sagol duaların için yuregi guzel arkadaşım benim senjnde gonlunden gecen tüm güzellikler seni bulsun
Hadi hayırlısı dilerim senin için herşey güzel olur
Çok sevindim canım okuma bayramınız güzel geçmiş yegenimi tebrik ediyorum vee çok öpüyorum bal yanaklarından
Senin değerlerin istedigin gibi olmamış ama sağlık oldun demekki biraz daha ilaca ihtiyac var
yine mi ütü daha geçen gün yapmamış mıydın, güle güle huzurla kırıştırıp kirletin :))Iki sepet ütü yaptım belim kopuyor agridan menumu yazıp uyuyayim
kız ben senin fometesini filimini yerimmm kıyamam ya yorgunlukta d yerine f ye basmış :)))Menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir haslanmis yumurta
Bir fomates
Bir sivri biber
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10:00
Yarım havuc
Öğle 12:00
Bir kase karalahana çorbası
Uc parça haşlanmış tavuk
Ara 17:00
Tavada bir tane yumurta
Bir dilim ekmek
Akşam 20:30
bir tabak patates yemeği
Bir kase yoğurt
Bir filim ekmek
Su bir litre
Gun icinde sayısız cay
Spor tam uc saat ütü yaptim
malatyalı gibi sorayım :)) de vallah
gerçek malatyalı mısın yoksa malatyayı hiç görmemiş yada hayatında 1-2 kere gitmiş sadece ebeveynleri malatyalı olanlardan mısın soru biraz tuhaf oldu ama :)))
Şu ceviz kabuğunu doldurmayacak olaylar hep mi can sıkar sen zaten yoğunsun koşturup duruyorsun sıkma canını berabersiniz ya bundan güzeli yok gelelim menuye oranı güzel bir menü akşam benim için erken tatlıda gözüme batmadı o bile ölçülüSelam kızlar
Çocuklar sebebiyle eşimle tartıştık keyifsizim menumu verip müsade istiyorum
Sabah: ılık limonlu şu
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin kk peynir
Ara: sade Nescafe 1 y kaşığı kuru üzüm
Öğle: 1 tabak keşkek salata
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 16.45: 1 kase tarhana corbasi
yoğurt ve az salata
Ara: 2 tane sekerpare
2.5 litre su
Menü güzel spor niyetine ütü daha güzel bu ne arkadaş 3 saat ütü nedir böyle valla onu yapan hatunda ayakta alkışlanırMenümü yazayım
Sabah 08:00
Bir haslanmis yumurta
Bir fomates
Bir sivri biber
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10:00
Yarım havuc
Öğle 12:00
Bir kase karalahana çorbası
Uc parça haşlanmış tavuk
Ara 17:00
Tavada bir tane yumurta
Bir dilim ekmek
Akşam 20:30
bir tabak patates yemeği
Bir kase yoğurt
Bir filim ekmek
Su bir litre
Gun icinde sayısız cay
Spor tam uc saat ütü yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?