- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.201
yine mi ütü daha geçen gün yapmamış mıydın, güle güle huzurla kırıştırıp kirletin :))
kız ben senin fometesini filimini yerimmm kıyamam ya yorgunlukta d yerine f ye basmış :)))
ben de çok çay içiyorum ne zaman ki şişeyi yanıma doldurup koymasam o gün bakıyorum ki suyu az içmişim o yüzden çayı artık demlik dolusu demlemiyorum ki suyu daha çok içeyim sen de aynı benim gibisin sayısız çay içince su 1 litre de kalmış
Şu ceviz kabuğunu doldurmayacak olaylar hep mi can sıkar sen zaten yoğunsun koşturup duruyorsun sıkma canını berabersiniz ya bundan güzeli yok gelelim menuye oranı güzel bir menü akşam benim için erken tatlıda gözüme batmadı o bile ölçülü
Menü güzel spor niyetine ütü daha güzel bu ne arkadaş 3 saat ütü nedir böyle valla onu yapan hatunda ayakta alkışlanır
ilk okul sonrası istanbul dan malatya ya taşındık evlendikten 2 yıl sonrada tayin nereye biz oraya son durak burası 5. memleket eskişehir deyim bayramlarda yazın gidiyoruz bu yıl annem de malatya ya taşındı şükür artık memleketime gidince rahat edicem inşallahHakiki malatyaliyim universiteye kadar orda yasadim.ailem hala orda ama ben samsundayim tatillerde gidiyorum.senin durum ne
çalışan hatunsun ne diye her şeyi ütülüyorsun yazık canına kimse madolyon takmıyor :)Herşeyi ütüleme huyum olduğu için bende ütü hiç bitmiyorki
Aynen canım ya cayı kahveyi çok içince suya yer kalmıyor ama su içmek gerek tabide nerdeeee
Kız ben yorgunluktan ne yazdığımı biliyomuyum fomates filim aboooov
Kaç gündür halsizim diye birikmişti ondan o kadar çok oldu yoksa çamaşırı yikadagim gibi ütü yaparsam bu kadar zor olmuyor alkışı hak ettim dimi belimin ağrısından uyuyamadım çünkü
Cok tesekkur ederim tatlim sizlerin destegi ile oldu cogu sey hepiniz teker teker ilgilenip mesaj yazdiniz sayenizde sakinligimi korudum ..oglumu izlerken ne yalan diyim cok gururlandim mutlu oldum ..bundan sonra daha guzel ilgi gosterebilecem yavruma o da cok yoruldu cunku ...ben bu iki haftalik surecte sunu ogrendim kotuye cevap vermiyceksin tartismiycaksin baktin bulasiyomu sert ve net bir sesle sus diyeceksin bu karsindakini afallatiyor ve ne yapacagini sasirtiyor ..nitekimde oyle oldu ..cok sukur binlerce sukurler olsunn ben kendimi ifade ettim ya gerisinin hic onemi yokangelina35 canım gerçekten çok sevindim emeklerinin karşılığını ve durusunun karşılığını aldın.. Rabbim evlatlarinla nice mutlu gururlu tablolar nasip etsin.. oğlusun okurken seni hayal ettim de onu nasıl izlediğini gururlandigini... Rabbim daim etsin canım.. iyilik her zaman karşılığını bulur sen çizgini koruyarak en doğrusunu yaptın..
Anladimm insallah halletmissinizdir sorunu ...Hiç gerek yok biliyor musun şu an sadece çok Üzgünüm.. anlatilasi bile değil o yüzden..
Simdi okudum mesajini okuldan gelince operim senin adina guzel dileklerin icin tesekkurler canimm ....degerlerim evet b12 gayet iyi kan halen dusuk 4 ay kullanacaz ilaclari bakalim bahara yukselir herhaldeCanımsın ya cok sagol duaların için yuregi guzel arkadaşım benim senjnde gonlunden gecen tüm güzellikler seni bulsun
Hadi hayırlısı dilerim senin için herşey güzel olur
Çok sevindim canım okuma bayramınız güzel geçmiş yegenimi tebrik ediyorum vee çok öpüyorum bal yanaklarından
Senin değerlerin istedigin gibi olmamış ama sağlık oldun demekki biraz daha ilaca ihtiyac var
Sorma yaa sabah takti madalyayi soyle hirkanin icine koyalim dedim yok dedi gorsun herkes madalyami diger ogretmenlerede gostercem dedi rezil yaa cokkk mutlu gitti bugun okula bugunumuze sukur canim .....bak işte kendi canına ettin kaç gündür ne güzel geçmiş hatta ilk törenden bile çok daha iyi olmuş üstelik herkes sen,n kardan adamları konuşmuş elbette oğlun da duymuştur iyice gururlanmıştır kerataaa
ilaçlar işe yarıyormuş 4 ay daha devam ediverirsin buna şükür ağır bir rahatsızlık değil ialaçları içip iğneyi totşuna batırttın mı tamamdır :) troid stresle değişen bir hormon bezi gerçi aile doktorumuz burdayken bana laf düşmez @gulsayszey
inşallah endokrinlik sorun değildir
hasta olucan diye korkana kadar zorla da olsa yesene yaaaa korkma hastalığı çağırma bol bol oku sonrada bir güzel yemeye çalış
eşine de geçmiş olsun benim kide çok kötü hastalandı üşütmüş :)
Kuzum bi önerim var liste olmasa da biz yine tartilalim ve bir kişi takip edip dereceleri belirlesin. TaBlo olmasa da problem değil ne dersinS sultankemer senin bildirimin eksik kaldı canım.bildirim yapabilirsen listeyi yayınlarım yarın.cünkü cumadan sonra gelmeyeceğim,sonrasında da ameliyat izni olur bikaç hafta liste veremem
oh yaa sonun da çocuk mutlu mutlu okula gidiyor, neredeyse okuldan soğuyacaktı yavrucak :)Sorma yaa sabah takti madalyayi soyle hirkanin icine koyalim dedim yok dedi gorsun herkes madalyami diger ogretmenlerede gostercem dedi rezil yaa cokkk mutlu gitti bugun okula bugunumuze sukur canim .....
....evettt benim troit sinirdaymis gecen ay gayet iyi demissti bu kez cok yukselmis stresten olabilirmiki ayy insallah stresdendir annem troit hastasi bende ilacla yasamak istemem zaten ciddi odem problemim var ilacin etkilerini soylemiyorum bileinsallah gecicideir senin dedigin gibi .....endokrine git bi baksinlar dedi doktorum .... esime gelince gece ishal basladi esimde halen cok kotu ....
Valla cok iyi olur canim yaa en azindan tablo olmasada kendimiz guzel bir siralama yapabiliriz cok iyi dusundun ..hem bu sayede diyettende kopmayiz dimi kizzKuzum bi önerim var liste olmasa da biz yine tartilalim ve bir kişi takip edip dereceleri belirlesin. TaBlo olmasa da problem değil ne dersin
Cok gecmis olsunn canim benimkide pek kotu olmus sapsari yuzu surekli wc de aynen suan solanda battaniye altinda yatiyorroh yaa sonun da çocuk mutlu mutlu okula gidiyor, neredeyse okuldan soğuyacaktı yavrucak :)
stres çok büyük üzüntülerde troid hastalığı sebeplerinden kesin sebep belli olmasa da büyük oranda etkiliyormuş inşallah düzelir ilaca gerek kalmaz
benim eşim de çok kötü hasta gece boyu ıhh ıhh ede ede inledi sabah işe gitti öğlen geldi sesi de gitmiş işe gitme dedim dinlen evde dedim dinlemedi bende komşuya gittim saat 4 buçukta gelmiş eve aradı ben çok kötüyüm eve gel diye şimdi önünde peçete tuvalet kağıdı ve poşet yatıyor salon da
Aksamini cok begendim ama oglen biraz kacmis canim oturma islerini bu yuzden hic sevmiyorumm ya illaki yiyorsun biseyler evde yapsan yemessin ama oturmada yeniyor malesef afiyet olsun canim ..menüm
sabah 8 (gece boyu midem guruldadı 7 olmadan ilacımı içtim soğan suyu içmedim bu sabah )
yarım yağsız tost
ara
1 mandalina
öğleden sonra (komşuda)
2 dilim tava böreği
1 servis patates salatası
bir kaç çikolata kaplı çerez
2 ceviz
akşam 18: 20
1 kase çorba
1 servis k. etli bezelye
3 kaşık yoğurt
birazcık turşu :)
yoğurdumun kalanını sonra yiyebilirim
suyu bol içtim ama kaç şişe saymadım, yani sıkıntı yok sudan yana :))
Gayet ölçülü yemişsin akşam da toparlamışsın Misafirliğe rağmen menünü beğendim öyle ayarladık ki kendimizi kaçamak bile ölçülümenüm
sabah 8 (gece boyu midem guruldadı 7 olmadan ilacımı içtim soğan suyu içmedim bu sabah )
yarım yağsız tost
ara
1 mandalina
öğleden sonra (komşuda)
2 dilim tava böreği
1 servis patates salatası
bir kaç çikolata kaplı çerez
2 ceviz
akşam 18: 20
1 kase çorba
1 servis k. etli bezelye
3 kaşık yoğurt
birazcık turşu :)
yoğurdumun kalanını sonra yiyebilirim
suyu bol içtim ama kaç şişe saymadım, yani sıkıntı yok sudan yana :))
Sağlıklı beslenmişsin valla çatlama bilmem ben böyle menüleri beğeniyorumMenumu vereyim oglusun sinavi var biraz calistik uyku vakti gelmeden biraz daha calisalim okuma yapalim dedim
Sabah 10 00
Kasarli tel peynirli tost
Bes zeytin
Bir ck bal
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir parca oglumdan kalan tost
Bes badem
Uc kaju
Sekersiz cay
Ara 15 30
Dokuzlu cay
Aksam 18 00
Bir kepce kiymali patates yemegi
Dort kasik yogurt
Bol salata
Su 1.5 oldu dahada icerim
Spor yok
Bugun cok geldi yediklerim suan catlama derecesindeyim niye boyle olduki hic anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?