Haydi Yine Yeniden...

yine mi ütü daha geçen gün yapmamış mıydın, güle güle huzurla kırıştırıp kirletin :))

Herşeyi ütüleme huyum olduğu için bende ütü hiç bitmiyorki

Aynen canım ya cayı kahveyi çok içince suya yer kalmıyor ama su içmek gerek tabide nerdeeee

Kız ben yorgunluktan ne yazdığımı biliyomuyum fomates filim aboooov

Kaç gündür halsizim diye birikmişti ondan o kadar çok oldu yoksa çamaşırı yikadagim gibi ütü yaparsam bu kadar zor olmuyor alkışı hak ettim dimi belimin ağrısından uyuyamadım çünkü

Hakiki malatyaliyim universiteye kadar orda yasadim.ailem hala orda ama ben samsundayim tatillerde gidiyorum.senin durum ne
ilk okul sonrası istanbul dan malatya ya taşındık evlendikten 2 yıl sonrada tayin nereye biz oraya son durak burası 5. memleket eskişehir deyim bayramlarda yazın gidiyoruz bu yıl annem de malatya ya taşındı şükür artık memleketime gidince rahat edicem inşallah

çalışan hatunsun ne diye her şeyi ütülüyorsun yazık canına kimse madolyon takmıyor :)
ben artık misafir nevresimleri hariç kendimizinkileri çok nadir ütülüyorum kolum boynum tutmuyor ama kırışıkta olmaz komşudan öğrendim iyice sirkeleyip kapının üstünde kuruyorlar o zaman kırışmıyor çarşaf nevresim onu oradan yırttım
havlu kenarları lüzumsuz şeyler onları mı ütüleyip durucam diye 7-8 sene önce günlük kullanmalık gittim taç tan sade güzel havlular aldım onunun ütüsünden de yırttım :)
iç çamaşırı zaten hiç ütülemem sadece kıyafetler ve arada mutfak salon örtülerini yıkayınca ütülüyorum
dün gece yazarken bir yandan da sandalyeye in çık yağ çözücü çamaşır suyu tüm dolapları sildim şimdi omzumla boynumun kökün de kocaman bir şiş ve sertlik var sabah söyleniyorum kendime neyime lazım iki de bir dolap silmek al işte ağrısın dursun diye hihihih hem sana boş ver ütüyü diyip ben başka şeylerle canımı çıkarıyorum biz kendimiz kaşınıyoruz kadın milleti gözüme bir şey batmaya görsün illa yapılacak :)

Cok tesekkur ederim tatlim sizlerin destegi ile oldu cogu sey hepiniz teker teker ilgilenip mesaj yazdiniz sayenizde sakinligimi korudum ..oglumu izlerken ne yalan diyim cok gururlandim mutlu oldum ..bundan sonra daha guzel ilgi gosterebilecem yavruma o da cok yoruldu cunku ...ben bu iki haftalik surecte sunu ogrendim kotuye cevap vermiyceksin tartismiycaksin baktin bulasiyomu sert ve net bir sesle sus diyeceksin bu karsindakini afallatiyor ve ne yapacagini sasirtiyor ..nitekimde oyle oldu ..cok sukur binlerce sukurler olsunn ben kendimi ifade ettim ya gerisinin hic onemi yok

Simdi okudum mesajini okuldan gelince operim senin adina guzel dileklerin icin tesekkurler canimm ....degerlerim evet b12 gayet iyi kan halen dusuk 4 ay kullanacaz ilaclari bakalim bahara yukselir herhalde

Sorma yaa sabah takti madalyayi soyle hirkanin icine koyalim dedim yok dedi gorsun herkes madalyami diger ogretmenlerede gostercem dedi rezil yaa cokkk mutlu gitti bugun okula bugunumuze sukur canim .....
....evettt benim troit sinirdaymis gecen ay gayet iyi demissti bu kez cok yukselmis stresten olabilirmiki ayy insallah stresdendir annem troit hastasi bende ilacla yasamak istemem zaten ciddi odem problemim var ilacin etkilerini soylemiyorum bile insallah gecicideir senin dedigin gibi .....endokrine git bi baksinlar dedi doktorum .... esime gelince gece ishal basladi esimde halen cok kotu ....

Gunaydin kizlar, dun cifte misafirlik yaptim. Sıkıldım evde aksam.yan komsunun kardesi ev aldi bize yakin ona ev gormeye gittim once.ordan da gece 11 gibi esimin kuzenin kahve icmeye gectik.esimde geldi oraya.gece 2.30 a kadar oturduk lafladik baya.kafa dagittim bende iyi oldu.o yuzden pek giremedim.araya dereye bir iki mesaj sigdirabildim sadece.toplumda elde telefonla biseyler yazmak pek hos durmuyor...
Bu aksam da bizimkiler geliyor insallah.yine pek aktif olamayabilirim ama menu vericem insallah...

S sultankemer senin bildirimin eksik kaldı canım.bildirim yapabilirsen listeyi yayınlarım yarın.cünkü cumadan sonra gelmeyeceğim,sonrasında da ameliyat izni olur bikaç hafta liste veremem
Kuzum bi önerim var liste olmasa da biz yine tartilalim ve bir kişi takip edip dereceleri belirlesin. TaBlo olmasa da problem değil ne dersin

oh yaa sonun da çocuk mutlu mutlu okula gidiyor, neredeyse okuldan soğuyacaktı yavrucak :)
stres çok büyük üzüntülerde troid hastalığı sebeplerinden kesin sebep belli olmasa da büyük oranda etkiliyormuş inşallah düzelir ilaca gerek kalmaz
benim eşim de çok kötü hasta gece boyu ıhh ıhh ede ede inledi sabah işe gitti öğlen geldi sesi de gitmiş işe gitme dedim dinlen evde dedim dinlemedi bende komşuya gittim saat 4 buçukta gelmiş eve aradı ben çok kötüyüm eve gel diye şimdi önünde peçete tuvalet kağıdı ve poşet yatıyor salon da

menüm
sabah 8 (gece boyu midem guruldadı 7 olmadan ilacımı içtim soğan suyu içmedim bu sabah )
yarım yağsız tost

ara
1 mandalina

öğleden sonra (komşuda)
2 dilim tava böreği
1 servis patates salatası
bir kaç çikolata kaplı çerez
2 ceviz

akşam 18: 20
1 kase çorba
1 servis k. etli bezelye
3 kaşık yoğurt
birazcık turşu :)

yoğurdumun kalanını sonra yiyebilirim
suyu bol içtim ama kaç şişe saymadım, yani sıkıntı yok sudan yana :))

Kuzum bi önerim var liste olmasa da biz yine tartilalim ve bir kişi takip edip dereceleri belirlesin. TaBlo olmasa da problem değil ne dersin
Valla cok iyi olur canim yaa en azindan tablo olmasada kendimiz guzel bir siralama yapabiliriz cok iyi dusundun ..hem bu sayede diyettende kopmayiz dimi kizz

Cok gecmis olsunn canim benimkide pek kotu olmus sapsari yuzu surekli wc de aynen suan solanda battaniye altinda yatiyorr

Menumu vereyim oglusun sinavi var biraz calistik uyku vakti gelmeden biraz daha calisalim okuma yapalim dedim
Sabah 10 00
Kasarli tel peynirli tost
Bes zeytin
Bir ck bal
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir parca oglumdan kalan tost
Bes badem
Uc kaju
Sekersiz cay
Ara 15 30
Dokuzlu cay
Aksam 18 00
Bir kepce kiymali patates yemegi
Dort kasik yogurt
Bol salata
Su 1.5 oldu dahada icerim
Spor yok
Bugun cok geldi yediklerim suan catlama derecesindeyim niye boyle olduki hic anlamadim

Aksamini cok begendim ama oglen biraz kacmis canim oturma islerini bu yuzden hic sevmiyorumm ya illaki yiyorsun biseyler evde yapsan yemessin ama oturmada yeniyor malesef afiyet olsun canim ..

Gayet ölçülü yemişsin akşam da toparlamışsın Misafirliğe rağmen menünü beğendim öyle ayarladık ki kendimizi kaçamak bile ölçülü
Sağlıklı beslenmişsin valla çatlama bilmem ben böyle menüleri beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…