Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı 07:20
2 yk lor, 1 tereyağında yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, ıhlamur çayı, 4 zeytin
Ara 10:20
Muz
Öğle 12:15
3-4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara 15:00
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ badem
Aksam 18:30
3 yk patatesli bulgur pilavı, 4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor olarak
30 dk eliptik bisiklet
15 dk plates hareketleri olacak

Bende biraz kacirdim galiba
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum

Ogle
1 tabak kisir
Ayran

Aksam
4 yarim sis ciger
Salata
Birazda lavas
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik sutlac

Cok gecmis olsunn canim benimkide pek kotu olmus sapsari yuzu surekli wc de aynen suan solanda battaniye altinda yatiyorr

Kizlar gecmis olsun kocalariniza inşallah tez zamanda iyilesirler

Bende bugün doktora gittim troitlerime ve d vitaminine baktirdim tsh değerim 6.93 ten 3.93 e düşmüs d vitaminide sinirda 30 cikti ilaca devam d vitamini icinde igne verdi iki ay onu kullanacam

Kızlar merhabalar
İnternetimde sıkıntı var, şimdi başka bir WiFi ile bağlandım
Yarın öğleden önce hallolacakmış
Menümü verip kaçıyorum

10:00
2 kk peynir (beyaz-burgu)
2 haş. Yumurta
3 yk kadar Domatesli köz biber
3 ceviz, 10 zeytin
Yarım armut

14:15
Armutun diğer yarısı
1 ceviz
Burgu peynir (1 uzun)
Türk kahveli süt
2 bitter portakallı draje

18:15
1 kase yayla çorbası
1 pors nugget
3-4 yk Domatesli köz biber
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım küçük kase sütlaç

Su 3 lt
Spor:3 mil Leslie

Yarın görüşürüz

Guzel menu sporda var masallah gayet iyi afiyet olsun canim ...

Bende bugün doktora gittim troitlerime ve d vitaminine baktirdim tsh değerim 6.93 ten 3.93 e düşmüs d vitaminide sinirda 30 cikti ilaca devam d vitamini icinde igne verdi iki ay onu kullanacam
Gecmis olsun canim benimde troid kafama cok takildi yaa bana verdigi sonuclarda tsh yok tu galiba eksik verdi sonuclari sinirda demisti banada bunun siniri nedir bilmiyorum ..igne isi cok sikintili yaa hic sevmiyorum igne ilac hic bana gore degil ..

Menumu vereyim
Sabah: 1 hurma, 1 kuru incir 6 badem
(Uyanamadim o yüzden )

Ara: çeyrek simit şekersiz kahve
Öğle: 1 Baget ve 1.5 servis fırın patates
4 5 kaşık bulgur pilavı
2 çatal kabak tatlısı

Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 18.00: 1.5 Baget tavuk
Bol salata, yoğurdun sulu yerinden 1 kase yoğurt

Ara: yarım muz Türk Kahvesi 2 hurma
Bitki çayları 3 litre su

Spor: 75 dakika step+lastikle yer hareketleri

Bu arada kızlar step yaparken kendimden geçiyorum o kadar coşuyorum ki bittiginde ter içinde kalıyorum

Canim aksam yayla corbasinda princ var di galiba sutlactada var .. keske gunduz yeseymissin sutlaci gerisi gayett guzel gerci emziriyosun sen sporunda var masallah afiyet olsun canim ..

Afiyet olsun canim guzel menu ...

Selam kizlar babamlar geldi o yuzden giremiyorum musait degilim kalabalik cunku...
Liste isi devam etsin elbette.ben en az 3 hafta raporlu olurum cunku.tablo olarak yapilmasa da isim kilo olarak takip edilir.hepinizi optum grsrz
Gozun aydin canimm sen keyfine bak tatlim ...

Bence supersin ah bide ben spor yapsam varya.nasil imreniyorum

Gezmede olmana ragmen iyi menu.ben gezmeye gidince cosuyorumda

Afiyet olsun gayet güzel dengelenmis canım..
Regl mi yaklaştı canım yediklerin çok değil çünkü afiyet olsun canım.
Sağlıklı dengeli harika bir menü canım afiyet olsun.
Bende biraz kacirdim galiba
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum

Ogle
1 tabak kisir
Ayran

Aksam
4 yarim sis ciger
Salata
Birazda lavas
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik sutlac
Aksam biraz kaçmış canım ama aşırı da değil şimdi akşam i kaçta yedin bu önemli ve ne kadar su içtin bitki çayı içiyor musun menüde göremedim
Bana da sütlaç azcık fazla geldi canım onun dışında sporun menun harika
Selam kizlar babamlar geldi o yuzden giremiyorum musait degilim kalabalik cunku...
Liste isi devam etsin elbette.ben en az 3 hafta raporlu olurum cunku.tablo olarak yapilmasa da isim kilo olarak takip edilir.hepinizi optum grsrz
Hadi gözün aydın canım sen rahat ve mutlu ol yeterki

Saat 18.00 civari yedim.ve sonra hic bisey yemedim bitki cayida biraz kabizlik yasiyorum oyuzden kiraz sapi ictim.ama artik hasta olmak su siskinlikten ve kistten kurtulmak istiyorum.pazar gunu bitecek ilacim insallah hemen olurum arkasindan

Saat 18.00 civari yedim.ve sonra hic bisey yemedim bitki cayida biraz kabizlik yasiyorum oyuzden kiraz sapi ictim.ama artik hasta olmak su siskinlikten ve kistten kurtulmak istiyorum.pazar gunu bitecek ilacim insallah hemen olurum arkasindan
Ins canım kurtulursun en kisa zamanda..

kendimize bakım önce hep başkalarını düşünürsek troidden de çekeriz mideden de baş gözden de :))
aman haa gülüm dikkat et kendine troid değerlerin değişip durmasın ilacı düzenli alırsan inşallah 2 aya artık ihtiyaç kalmaz

miden küçülmüş :)) patates salçalıysa yoğurtla yiyince o dokunmuştur bundan sonra salçalı yemekle yoğurdu bir arada yersen kendini takip et bakalım yine böyle olacakmısın
oğluna da sınavın da başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…