Haydi Yine Yeniden...

çok güzel düzenli menün olmuş gülüm afiyet şifa olsun

Bende biraz kacirdim galiba
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum

Ogle
1 tabak kisir
Ayran

Aksam
4 yarim sis ciger
Salata
Birazda lavas
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik sutlac
aslın da miktar olarak çok değil kaçırdın sayılır mı bilemedim canın sütlacı çekiyorsa pilavı yemeyip o hakkını da sütlaçtan yana yapabilirsin bu tür dengelemeler yaparak böyle böyle hem canımızın çektiğini ucundan kıyısından yemiş olup nefsimizle mücadele edip kendimizi yıpratamamış oluruz en azından ben böyle düşünüyorum :)))

kızzz komşunun wifi sine mi bağlandın şifre koymamışlar mı hihihihihi (zibilliğim tuttu)
sütlü tatlılar şerbetlilere göre hem masum hem de en azından süt var illa tatlı mı canımız çekiyor tercih her zaman sütlüden yana olmalı kemiklerimiz erimesin:)) sporun da güzel suyun da maşallahh

Selam kizlar babamlar geldi o yuzden giremiyorum musait degilim kalabalik cunku...
Liste isi devam etsin elbette.ben en az 3 hafta raporlu olurum cunku.tablo olarak yapilmasa da isim kilo olarak takip edilir.hepinizi optum grsrz
gözün aydınnn sağ selametler gelmişler şükür :)

menün çok güzel sabahı kaçırmışsın ama en azından boş geçmemişsin afiyet şifa olsun
step yaparken cıstap cıstapp müzik var tabii sen iyice coşuyorsun terlemen çok iyi toksin falan kalmaz ohhhh gitsin bedenimizde faydasız kötü ne varsa :))

Uc gun once oldum canim ondanda olabilir bilemedimki

Selam kizlarr oglusun sinav bitmis yedi tane cumle yazdirmiss ogretmenn insallah yapmistir oglusum... baktim kelimeler hep basit ben baya zor seyler yazdirmistim traktör gibi ogretmenimiz insafli davranmis buyugunde sinavlari var bu hafta fizikten 80 almis cok uzuldu ilk sinav 98 di sabah biz cikarken soyleniyodu int uzerinden ogreniyor sinavlari sabah sabah cani sikildi hic bitmiyor dertleri allahimm bu sabah cat diye kapi sesiyle uyandim oyle korkmusum ki allahim toren olacak saniyorumm tuh dedim gec kaldik torenee tovbeeee dedim kiz kendine gel bitti ya toren dedim kendime vallahi dengem gitmis benimm icimden sinav var bugun sinav sakin ol diyorumm yazarken bile guluyorum suan allah yardimcim olsunn ....

sende devreler iyice yanmış canım.hala etkisinden kurtulamadın törenin neyse zamanla atarsın artık
büyük oğluşun niye üzüldü ki 80 e ortalamsı yine 89 yapıyor.ama sen gel bir de ona sor dimi.ikinci yazılıda düşük aldı diye moralleri bozuldu hemen

Gunaydin kizlar.bugun ev hanimiyim.dersim yok bos gunum.kahvaltimi yaptim rahat rahat.işim çok ama temizlik yemek.kayinpederim gelcek aksam.hepimize musmutlu birgun diliyoruuum
Kolay gelsin canım,kendine de zaman ayırıp dinlenmeyi unutma

Sormaa yaa valla devre mevre kalmadi bende ...amann valla biktirdi oda her okulun son gunleri boyle yapiyor stres stres karne ortalamasini etkiler diye cani sikiliyor birde okul ortalamisi var onada takiliyor himm notu dusunce dalga gecen ogrenciler de etken tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…