- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.241
çok güzel düzenli menün olmuş gülüm afiyet şifa olsunKahvaltı 07:20
2 yk lor, 1 tereyağında yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, ıhlamur çayı, 4 zeytin
Ara 10:20
Muz
Öğle 12:15
3-4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara 15:00
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ badem
Aksam 18:30
3 yk patatesli bulgur pilavı, 4 yk zeytinyagli brüksel lahana yemeği, yoğurt, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Ara
Türk kahvesi olcak
Spor olarak
30 dk eliptik bisiklet
15 dk plates hareketleri olacak
aslın da miktar olarak çok değil kaçırdın sayılır mı bilemedim canın sütlacı çekiyorsa pilavı yemeyip o hakkını da sütlaçtan yana yapabilirsin bu tür dengelemeler yaparak böyle böyle hem canımızın çektiğini ucundan kıyısından yemiş olup nefsimizle mücadele edip kendimizi yıpratamamış oluruz en azından ben böyle düşünüyorum :)))Bende biraz kacirdim galiba
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Ara
1 Avuç kuru uzum
Ogle
1 tabak kisir
Ayran
Aksam
4 yarim sis ciger
Salata
Birazda lavas
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik sutlac
kızzz komşunun wifi sine mi bağlandın şifre koymamışlar mı hihihihihi (zibilliğim tuttu)Kızlar merhabalar
İnternetimde sıkıntı var, şimdi başka bir WiFi ile bağlandım
Yarın öğleden önce hallolacakmış
Menümü verip kaçıyorum
10:00
2 kk peynir (beyaz-burgu)
2 haş. Yumurta
3 yk kadar Domatesli köz biber
3 ceviz, 10 zeytin
Yarım armut
14:15
Armutun diğer yarısı
1 ceviz
Burgu peynir (1 uzun)
Türk kahveli süt
2 bitter portakallı draje
18:15
1 kase yayla çorbası
1 pors nugget
3-4 yk Domatesli köz biber
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım küçük kase sütlaç
Su 3 lt
Spor:3 mil Leslie
Yarın görüşürüz
gözün aydınnn sağ selametler gelmişler şükür :)Selam kizlar babamlar geldi o yuzden giremiyorum musait degilim kalabalik cunku...
Liste isi devam etsin elbette.ben en az 3 hafta raporlu olurum cunku.tablo olarak yapilmasa da isim kilo olarak takip edilir.hepinizi optum grsrz
menün çok güzel sabahı kaçırmışsın ama en azından boş geçmemişsin afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah: 1 hurma, 1 kuru incir 6 badem
(Uyanamadim o yüzden )
Ara: çeyrek simit şekersiz kahve
Öğle: 1 Baget ve 1.5 servis fırın patates
4 5 kaşık bulgur pilavı
2 çatal kabak tatlısı
Ara: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Aksam 18.00: 1.5 Baget tavuk
Bol salata, yoğurdun sulu yerinden 1 kase yoğurt
Ara: yarım muz Türk Kahvesi 2 hurma
Bitki çayları 3 litre su
Spor: 75 dakika step+lastikle yer hareketleri
Bu arada kızlar step yaparken kendimden geçiyorum o kadar coşuyorum ki bittiginde ter içinde kalıyorum
Uc gun once oldum canim ondanda olabilir bilemedimkiAfiyet olsun gayet güzel dengelenmis canım..
Regl mi yaklaştı canım yediklerin çok değil çünkü afiyet olsun canım.
Sağlıklı dengeli harika bir menü canım afiyet olsun.
Aksam biraz kaçmış canım ama aşırı da değilşimdi akşam i kaçta yedin bu önemli ve ne kadar su içtin bitki çayı içiyor musun menüde göremedim
Bana da sütlaç azcık fazla geldi canım onun dışında sporun menun harika
Hadi gözün aydın canım sen rahat ve mutlu ol yeterki
Bozma moralini bak kendin demissin regl olacaksin olunca bitecek gidecekk hatta cokkk guzel eksi goreceksinnnKIzlar moralim bozuldu ya
100,2 geldim yine
Regli olamadım, 2 gün geçti
Ondandır umarım..
Gunaydin canim.sanada hayirli cumalarGünaydın,hayırlı cumalar kızlar
GunaydiiiinGunaydin kizlarr hayirli cumalar hepinize ...
KIzlar moralim bozuldu ya
100,2 geldim yine
Regli olamadım, 2 gün geçti
Ondandır umarım..
Selam kizlarr oglusun sinav bitmis yedi tane cumle yazdirmiss ogretmenn insallah yapmistir oglusum... baktim kelimeler hep basit ben baya zor seyler yazdirmistim traktör gibi ogretmenimiz insafli davranmisbuyugunde sinavlari var bu hafta fizikten 80 almis cok uzuldu ilk sinav 98 di sabah biz cikarken soyleniyodu int uzerinden ogreniyor sinavlari sabah sabah cani sikildi hic bitmiyor dertleri allahimm bu sabah cat diye kapi sesiyle uyandim oyle korkmusum ki allahim toren olacak saniyorumm tuh dedim gec kaldik torenee tovbeeee dedim kiz kendine gel bitti ya toren dedim kendime vallahi dengem gitmis benimm icimden sinav var bugun sinav sakin ol diyorumm yazarken bile guluyorum suan allah yardimcim olsunn ....
Kolay gelsin canım,kendine de zaman ayırıp dinlenmeyi unutmaGunaydin kizlar.bugun ev hanimiyim.dersim yok bos gunum.kahvaltimi yaptim rahat rahat.işim çok ama temizlik yemek.kayinpederim gelcek aksam.hepimize musmutlu birgun diliyoruuum
Sormaa yaa valla devre mevre kalmadi bende ...amann valla biktirdi oda her okulun son gunleri boyle yapiyor stres stres karne ortalamasini etkiler diye cani sikiliyor birde okul ortalamisi var onada takiliyor himm notu dusunce dalga gecen ogrenciler de etken tabiisende devreler iyice yanmış canım.hala etkisinden kurtulamadın törenin neyse zamanla atarsın artık
büyük oğluşun niye üzüldü ki 80 e ortalamsı yine 89 yapıyor.ama sen gel bir de ona sor dimi.ikinci yazılıda düşük aldı diye moralleri bozuldu hemen
Gunaydin canim kolay gelsin .Gunaydin kizlar.bugun ev hanimiyim.dersim yok bos gunum.kahvaltimi yaptim rahat rahat.işim çok ama temizlik yemek.kayinpederim gelcek aksam.hepimize musmutlu birgun diliyoruuum
Aynen Can'ım bırakmak yokGunaydin canim.sanada hayirli cumalar
Gunaydiiiin
Bozma moralini ve birakma.enaz 2 kilo oynuyo cunku bende oyleyim suan hep 74 goruyorum ama pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?