Haydi Yine Yeniden...

aboooo aferin yakın da sen de panik atakta çıkarsa şaşırmıycam keşke şu an yanım da olsan bir güzel etini cimdirirdim mor kol gezerdin :))) bacım cidden bir yol bul kendini artık değiştir sakin olmayı biraz da umursamaz olmayı yapılacak şeyleri detaylı harika yerine öylesine yapmayı öğren çocuklarının düğünün de nineler gibi hastalıklı yerinden kalkmadan oturmak istemiyorsan azcıkkk rahat ol daaaa ..

Bende biraz kacirdim galiba
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin

Ara
1 Avuç kuru uzum

Ogle
1 tabak kisir
Ayran

Aksam
4 yarim sis ciger
Salata
Birazda lavas
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik sutlac
Beni sütlaç bile rahatsız etmedi afiyet olsun
Senin sütlaç da ölçülü sporda var afiyet olsun
Vuvvvv bu ne spor harikasın bu spora menü dayanmaz

Arkadaşlar özür diliyorum.

Eşimle çok kötü kavga ettik. Bana 1.5 litrelik dolu su sisesi fırlattı. Hemde kucağımda bebeğim varken , onu saklayim bişey olmasin derken kaşıma geldi şişe. Çok kotu şişti ve morardi. Babam geldi aldı getirdi beni. Onunla da çok kötü tartistilar. Babam evden hiçbirşey almama müsade etmeden apar topar götürdü beni yoksa daha kötü şeyler olacakti. Babamlar dayım. Moralim berbat. Ama bırakmıyorum diyetimi.

O adama gününü göstericem pişman edicem onu!!!

Canim inanamıyorum ya nasıl olur neden böyle bir kavga çıktı derdi neymiş valla canım bu yenilir yutulur bir şey değil sakin geri dönme şiddet ne demek ya şu an çok sinirlendim gerçekten.. kV hatırı bile olsa geriye dönme sakin canım...

Ne zaman ağzımı acsam sorun oluyor. Sorun bende mı diye kendimi çok sorguladim. Artık en ufak çok çok ufak şeyleri polemik haline getirmesinden yoruldum.

İsden geliyor yemek yiyor uzanıp telefonla oynuyor. Ya bı baba çocuğunu sever öper 10 dk ilgilen oyun oyna. Yok. Ben söyleyince yorgunum git başımdan. Güzellikle söylüyorum. Hadi babası oynayın biraz siz diyorum. Şimdi kafanı kiricam diyo. Nasıl konuşuyorsun diyorum ayı diyo. Ugursuzsun diyo. Ben ugursuzmusum... Benle evlendiginden beri işleri kötü gidiyormuş...

O zaman boşa saydın niye çocuğa evet dedin dedim, bagirdim tabi çok kötü oldum bu söyledikleri karşısında. Ne bagiriyosun lan diye kafama şişe fırlattı.

Canim bu soylediklerimi sakin yanlış anlama ama o senden çok sogumus sebebi ne olabilir bilmiyorum fiziksel olarak olabilir başka biri de olabilir ya da yaşadığınız tartışmalar olabilir... sana ne sevgisi ne de saygısı kalmış.. insan çocuğunu sevmez mi ya çocuk varken nasıl yapar ya ona denk gelse benim şahsi fikrim şu an için bunun bir çözümü yok. Ama uzun vadede çözümü var.. ben olsam kesinlikle önce kendime guvenimi kazanırim ise başlarım zayıflamaya başlarım ama bu arada eve dönmem. Onunlada gorusmem asla. Bir gün olur seni bir görür ki bambaşka bir insan. O zaman da sen ona haddini bildirirsin...

Canim bu insan bozmasına haddini bildirecek okkali bir mesaj at.. ağzına geleni söyle rapor alacam bosanacam de.. yapmaSan da şöyle ne hakaret geliyorsa ağzına söyle.. asıl sen o hareketi yaparak ne kadar ayı olduğunu gösterdin de...

Hayır canım asla yanlış anlamam. Çok haklısın. Sogudigunu zaten biliyorum. Ama o benden soğuduğu icin, bendeki sogumanin ötesine geçti. Sevgim yok . Sevmiyorum.. bu yaptıkları söyledikleri. Beni çok yaraladı. Şuan çocuğum için bu evlilik devam ediyor zaten.

Birkaç gün toparlanayim. Eski işyerinde iletişime geçicem. Bakıcıya çok karşıydım ama artık annemin yanında daha güvende daha iyi bakılır. Çalışıcam. Aynen söylediğini yapıcam.

Benden ne için soğuduğu umrumda değil. İnşallah hayatinda kim varsa ona sırılsıklam aşık olur da beni bırakır. Böyle sürüncemede olmaktansa , öylesi daha onurlu olur sanırım.

Size bişey sorucam. Darp raporu alsam şikayet de etmek zorunda mıyım?

Kesinlikle bunları yap canım ne için sogumus olursa olsun bu onu haklı göstermez.. Eğer darp raporu alırsan tabiki adli vakaya girer ve onuda emniyete alırlar diye biliyorum. Ama alsınlar bir gece nezarette kalsın da aklı başına gelsin

Yazdım zaten. Ama ben hakaret ettikçe o hayatımda duymadığım küfürleri yazdı. Kaldıramıyorum.

Ben gerçekten uğursuz muyum acaba? Baba evinde benim de babamın da gelirimiz iş durumumuz gayet iyiydi. Ve Allah bana hep yardım eder. Mesela ben 840 TL maaş aliyodum. gaz benim üzerimdeydi.300 tl gaza veriyodum. eve pazar masrafı falan ihtiyaçlarım 150 tl yol parası derken ancak yetiyodu. Birgün bu bilgisayar aldı. Baha hiç vermiyor. Ekrana da kilit koydu açamıyorum. Mahsus dedim ki, ben de kendime bilgisayar alıcam dedim. Bana dedi ki 850 tl maaşla nereye alıyosun, b..kunla mı alacaksın demişti. Çok ağlamıştım o gece...

Sabah daha önce kariyer den yaptığım iş başvurusu vardı oradan aradılar. Ve cuma cuma yemin ediyorum ki doğru, iş görüşmesine çağırdı kadın beni. o hafta izinli günümde gittim. Müdürle görüştürdü ve müdür bana dedi ki ben sizinle daha önce görüştüm zaten , bu ikinci görüşmemiz,ben size şartlardan kısaca bahsedeyim,hayırlı olsun dedi. Ama ben ilk defa görüşmeye geldim,siz sanırım karıştırdınız,başka aday çağıracaktınız galiba dedim. hayır ben sizin adınızı not almışım, çok mu gittiniz iş görüşmesine bence siz karıştırdınız dedi adam ve üstelemedim. 1650 tl ile işe başladım. iyi bir şirket. oraya girmek çok zor. herkes bana kimin vasıtasıyla girdin diye sordu. Ve yönetici yardımcısı kadrosundan girdim. 4 ay içinde yönetici kadrosuna alındım ve 2500 tl maaş +özel sigrta+ birsürü sosyal hak, yakacak giyecek hakları vs vs ile devam ettim. ta ki hamileliğe kadr.

Ve bu hep böyle oldu. ne zaman paraya sıkışsam ya da işde olsun, sosyal hayatta olsun sıkışsam hep Allah yardım etti. Bi kapı kapandıysa bi kapı açıldı. Yani uğursuzluk yaftası yapıştırdı bir de üstüme.

Uğursuz uğursuz diye bağırdı kulaklarımda çınlıyor , psikolojim bozuldu. inan bebeğim emmese ilaç kullanıcam tekrar. Bununla evlnedim panik atak oldum depresyon anksiyete herşey var. çocuk emmeyi bıraksın ilaça başlıycam tekrar. dayanamıyorum.

Ayyy şuan sinirden patlıyorum terbiyesiz karaktersiz adam ya.ne hakla fırlatır sana şişeyi.üstelik kucağında çocuk varken.asıl uğursuz kendisi.defolsun gitsin kime gidiyorsa.bugün şişe fırlatan yarın dayak da atar...
Sakın taviz verme pişman et yaptığını yanına asla bırakma canım.
Darp raporu alırsan ifade falan alırlar,evden uzaklaştırma veriyorlar.bizim komşuyu dövmüştü kocası.hemde öyle böyle bir dayak değil ağzı gözü patladı kadıncağızın.nezarette kaldı adam sonrada baya bi uzaklaştırma aldı.ha şimdi iyiler evlilikleri yoluna girdi ama kadın dersini de verdi...
ama sana şunu söyliyim kalbinde ve kafanda bitirdiysen bu evliliği sırf çocuk için devam ettirme.ileride sana neler yaşatacağı belli değil çünkü.çocuk huzursuz bir aile ortamında büyüyünce daha ağır bir travma geçirebilir.ama annesi babası ayrı olursa bunu bir şekilde izah edebilirsiniz...az burnu sürtünsün bakalım da sonra da bi mahkeme celbi yollarsın neye uğradığını şaşırır

Ah canım benim onun sana söylediği hiçbir şeyi kaale alma lütfen. O kim ki ağzından çıkan ne olsun.. utanmadan küfürler etmiş ciddiye bile alma. Madem böyle biri sakin o seni arasa mesaj atsa bile cevap verme daha da kudursun... sen bence tuttuğunu koparan yetenekli bir kadinsin tekrar is bulacagina eminim.. o da ne b..k yerse yesin hey allahım çıldırdım ya çok sinirlendim. O seni sallamiyir sen de sallama onun için kendini yıpratma. Ugrsuz lafına da takılma sen Allahın yarattığı eşsiz bir kulsun.. ve dünyaya harika bir evlat getirmissin uğursuz olur musun hiç. Çok degerlisin ve essizsin bütün insanlar gibi, esin hariç... o tam bir p..s.k

Babam bi gelsin bakalım ona sorup alırım rapopr. Zaten babamı dinlemeyip evlendim eşek kafam ah ah... Şimdi o nerse o. Asla çıkmıycam dediğinden...

Valla sırf çocuk için devam ediyor. Arkadaşım var bitane o da boşandı, sakın boşanma falan demişti geçen yaz. Ayrı şehirlerde olacaksın. Herkes babasıyla gezecek,babasıyla oynadığı oyunları anlatacak çocuğunun boynu bükük kalır. keşke ben de katlansaydım boşanmasaydım dedi. Ondan da etkilendim. Yok çocuk gardroba girip babasının kıyafetlerini koklarmış ilk zamanlar, babamın kokusunu özledim diye... çok etkilendim. ama bir de şu var, hiç böyle birşey yapmamıştı. bu yaptığını burnundan getirmeden dönmeye de asla niyetim yok. burnundan getirsem de sevgim de yok. sevmiyorum.

keşke hayatında inşallah tahmin ettiğim gibi birisi vardır da beni boşar , o zaman çocuğuma bak o bizi bıraaktı derim.

Ayyy arkadaşlar dayanamıyorum ya çıldırıcam yemin ediyrum. Bu geçen yaz memlekete gitti. Bi geldi kolları hep çizik çizik izler var. Bunlar ne dedim, bana dedi ki, bizim akrabanın bahçesine girdim tellerin arasından geçtim çizildi dedi. Hatta dr a gitseydin tetanoz falan olursun paslıysa demiştim.

Şimdi ben buna darp rapopru alıcam dedim, sen de benim kollarımı cırmaladın sen de beni darp ediyosun dedi. Bak bunları yazın sen yaptın dedi. Foto göndermiş. Allah aşkına tırnakla tel izi ayırt edilir mi? Bu manyak başıma iş açacak ya, zıvanadan çıkmış artık. Ben seni nasıl darp edeyim ya, izbandut gibi, hem sen bana kendini darp mı ettirirsin. Eski sporcu bide gücüm mü yeter. Yapsam öldürürsün. Asıl sen beni darp ettin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…