- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.281
gülüm hemen doktora git darp raporu al zaten doktor neden olduğunu öğrenince üstüne adli vaka yazar daha sonra senin ifaden istenir nasıl oldu kim yaptı v.s. sorarlar sen doktora gittiğin de adli vaka yazdığına emin ol yeter kiHayır canım asla yanlış anlamam. Çok haklısın. Sogudigunu zaten biliyorum. Ama o benden soğuduğu icin, bendeki sogumanin ötesine geçti. Sevgim yok . Sevmiyorum.. bu yaptıkları söyledikleri. Beni çok yaraladı. Şuan çocuğum için bu evlilik devam ediyor zaten.
Birkaç gün toparlanayim. Eski işyerinde iletişime geçicem. Bakıcıya çok karşıydım ama artık annemin yanında daha güvende daha iyi bakılır. Çalışıcam. Aynen söylediğini yapıcam.
Benden ne için soğuduğu umrumda değil. İnşallah hayatinda kim varsa ona sırılsıklam aşık olur da beni bırakır. Böyle sürüncemede olmaktansa , öylesi daha onurlu olur sanırım.
Size bişey sorucam. Darp raporu alsam şikayet de etmek zorunda mıyım?
atmasın boşuna tırnak izimi başka bir şey izimi o belli oluyor istediği kadar zırvalasın sen takma ve sakınnn onunla görüşme o seni kışkırtıp mesaj yazdırıp delil olsun diye aklınca oyun oynuyor akli dengesi yerin de değil benceAyyy arkadaşlar dayanamıyorum ya çıldırıcam yemin ediyrum. Bu geçen yaz memlekete gitti. Bi geldi kolları hep çizik çizik izler var. Bunlar ne dedim, bana dedi ki, bizim akrabanın bahçesine girdim tellerin arasından geçtim çizildi dedi. Hatta dr a gitseydin tetanoz falan olursun paslıysa demiştim.
Şimdi ben buna darp rapopru alıcam dedim, sen de benim kollarımı cırmaladın sen de beni darp ediyosun dedi. Bak bunları yazın sen yaptın dedi. Foto göndermiş. Allah aşkına tırnakla tel izi ayırt edilir mi? Bu manyak başıma iş açacak ya, zıvanadan çıkmış artık. Ben seni nasıl darp edeyim ya, izbandut gibi, hem sen bana kendini darp mı ettirirsin. Eski sporcu bide gücüm mü yeter. Yapsam öldürürsün. Asıl sen beni darp ettin diyo
Sana attigi hicbor mesaji silme delil olsun.tirnak iziyle tel izi ayirt edilir.bi b..k ispat edemez.o senin gozunu korkutmaya calisiyor.Ayyy arkadaşlar dayanamıyorum ya çıldırıcam yemin ediyrum. Bu geçen yaz memlekete gitti. Bi geldi kolları hep çizik çizik izler var. Bunlar ne dedim, bana dedi ki, bizim akrabanın bahçesine girdim tellerin arasından geçtim çizildi dedi. Hatta dr a gitseydin tetanoz falan olursun paslıysa demiştim.
Şimdi ben buna darp rapopru alıcam dedim, sen de benim kollarımı cırmaladın sen de beni darp ediyosun dedi. Bak bunları yazın sen yaptın dedi. Foto göndermiş. Allah aşkına tırnakla tel izi ayırt edilir mi? Bu manyak başıma iş açacak ya, zıvanadan çıkmış artık. Ben seni nasıl darp edeyim ya, izbandut gibi, hem sen bana kendini darp mı ettirirsin. Eski sporcu bide gücüm mü yeter. Yapsam öldürürsün. Asıl sen beni darp ettin diyo
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 yum omlet 4 zeytin
Ara: sade Nescafe 1 tane biskrem
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
Küçük tabak ıspanaklı yumurta
Bol salata
Ara: Türk Kahvesi 6 badem 1 hurma
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanaklı yum
Küçük kase yoğurt, az salata
Ara 21.20: Türk Kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Bitki çayları
3 litreye yakın şu
Spor: 75 dakika step+eliptik bisiklet+ağırlıklı Squad+koşu bandı
Bence güzel bir menü hatta kusursuz canım akşamki patatesler de ekmek yemedigin için bana fazla gelmediBuarada menumude yazayim
Sabah
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Söğüş
Ögle
1 kase corba
Bol yesil salata ustune biraz peynir ile
Ara
1 Avuç badem
Aksam
Bol salata
4 buyukçe kofte
Firinlanmis elma dilim patates.(ince dilimler halinde 15 tane falan)
Su 2 litre.spor yok.cayin yanina simdi 1 ince dilim laz boregi yemeyi dusunuyorum.insallah tutarim kendimi
Aynen ya şimdi hesapladim bugün 2.5 yumurta yemişim :))Yumurtaya doydun yani bugun:))) guzel menu.gayet saglikli bence canim
:))))Aynen ya şimdi hesapladim bugün 2.5 yumurta yemişim :))
Ooo çok geçmiş olsun canım fena yakalandiniz ailecek. Zencefil bal ne buluyorsan yüklen canım kendine dikkat et canım.kızlar ölüyorum sanki her yerim dökülüyor çok ağrıyor 4 saat yattım yeni elim ayağım ısıntı titreme ellerimi kerpetenle sıkıyorlarmış gibi ağrıyor bacaklarım popom bile aman siz kendinize dikkat edin sakın hasta olmayın bu seneki virüs mü neyse işte çok beter
Ayy gecmis olsun canim ya.bende atlattim kisa bir sure once.bende cigerlerim cikacak gibi oksuruk vardi.bal zencefil zerdecal karisimi iyi etti beni.sende depola vitaminikızlar ölüyorum sanki her yerim dökülüyor çok ağrıyor 4 saat yattım yeni elim ayağım ısıntı titreme ellerimi kerpetenle sıkıyorlarmış gibi ağrıyor bacaklarım popom bile aman siz kendinize dikkat edin sakın hasta olmayın bu seneki virüs mü neyse işte çok beter
Canim dikkat et kendine ya.rahat durmuyosun ki hep yorgunluk hep temizlik.vucut napsin.biraz kendini de dusun.topatlanamazsan doktora git mutlaka.cok cok gecmis olsunkızlar ölüyorum sanki her yerim dökülüyor çok ağrıyor 4 saat yattım yeni elim ayağım ısıntı titreme ellerimi kerpetenle sıkıyorlarmış gibi ağrıyor bacaklarım popom bile aman siz kendinize dikkat edin sakın hasta olmayın bu seneki virüs mü neyse işte çok beter
Arkadaşlar özür diliyorum.
Eşimle çok kötü kavga ettik. Bana 1.5 litrelik dolu su sisesi fırlattı. Hemde kucağımda bebeğim varken , onu saklayim bişey olmasin derken kaşıma geldi şişe. Çok kotu şişti ve morardi. Babam geldi aldı getirdi beni. Onunla da çok kötü tartistilar. Babam evden hiçbirşey almama müsade etmeden apar topar götürdü beni yoksa daha kötü şeyler olacakti. Babamlar dayım. Moralim berbat. Ama bırakmıyorum diyetimi.
O adama gününü göstericem pişman edicem onu!!!
Ne zaman ağzımı acsam sorun oluyor. Sorun bende mı diye kendimi çok sorguladim. Artık en ufak çok çok ufak şeyleri polemik haline getirmesinden yoruldum.
İsden geliyor yemek yiyor uzanıp telefonla oynuyor. Ya bı baba çocuğunu sever öper 10 dk ilgilen oyun oyna. Yok. Ben söyleyince yorgunum git başımdan. Güzellikle söylüyorum. Hadi babası oynayın biraz siz diyorum. Şimdi kafanı kiricam diyo. Nasıl konuşuyorsun diyorum ayı diyo. Ugursuzsun diyo. Ben ugursuzmusum... Benle evlendiginden beri işleri kötü gidiyormuş...
O zaman boşa saydın niye çocuğa evet dedin dedim, bagirdim tabi çok kötü oldum bu söyledikleri karşısında. Ne bagiriyosun lan diye kafama şişe fırlattı.
Hayır canım asla yanlış anlamam. Çok haklısın. Sogudigunu zaten biliyorum. Ama o benden soğuduğu icin, bendeki sogumanin ötesine geçti. Sevgim yok . Sevmiyorum.. bu yaptıkları söyledikleri. Beni çok yaraladı. Şuan çocuğum için bu evlilik devam ediyor zaten.
Birkaç gün toparlanayim. Eski işyerinde iletişime geçicem. Bakıcıya çok karşıydım ama artık annemin yanında daha güvende daha iyi bakılır. Çalışıcam. Aynen söylediğini yapıcam.
Benden ne için soğuduğu umrumda değil. İnşallah hayatinda kim varsa ona sırılsıklam aşık olur da beni bırakır. Böyle sürüncemede olmaktansa , öylesi daha onurlu olur sanırım.
Size bişey sorucam. Darp raporu alsam şikayet de etmek zorunda mıyım?
Yazdım zaten. Ama ben hakaret ettikçe o hayatımda duymadığım küfürleri yazdı. Kaldıramıyorum.
Ben gerçekten uğursuz muyum acaba? Baba evinde benim de babamın da gelirimiz iş durumumuz gayet iyiydi. Ve Allah bana hep yardım eder. Mesela ben 840 TL maaş aliyodum. gaz benim üzerimdeydi.300 tl gaza veriyodum. eve pazar masrafı falan ihtiyaçlarım 150 tl yol parası derken ancak yetiyodu. Birgün bu bilgisayar aldı. Baha hiç vermiyor. Ekrana da kilit koydu açamıyorum. Mahsus dedim ki, ben de kendime bilgisayar alıcam dedim. Bana dedi ki 850 tl maaşla nereye alıyosun, b..kunla mı alacaksın demişti. Çok ağlamıştım o gece...
Sabah daha önce kariyer den yaptığım iş başvurusu vardı oradan aradılar. Ve cuma cuma yemin ediyorum ki doğru, iş görüşmesine çağırdı kadın beni. o hafta izinli günümde gittim. Müdürle görüştürdü ve müdür bana dedi ki ben sizinle daha önce görüştüm zaten , bu ikinci görüşmemiz,ben size şartlardan kısaca bahsedeyim,hayırlı olsun dedi. Ama ben ilk defa görüşmeye geldim,siz sanırım karıştırdınız,başka aday çağıracaktınız galiba dedim. hayır ben sizin adınızı not almışım, çok mu gittiniz iş görüşmesine bence siz karıştırdınız dedi adam ve üstelemedim. 1650 tl ile işe başladım. iyi bir şirket. oraya girmek çok zor. herkes bana kimin vasıtasıyla girdin diye sordu. Ve yönetici yardımcısı kadrosundan girdim. 4 ay içinde yönetici kadrosuna alındım ve 2500 tl maaş +özel sigrta+ birsürü sosyal hak, yakacak giyecek hakları vs vs ile devam ettim. ta ki hamileliğe kadr.
Ve bu hep böyle oldu. ne zaman paraya sıkışsam ya da işde olsun, sosyal hayatta olsun sıkışsam hep Allah yardım etti. Bi kapı kapandıysa bi kapı açıldı. Yani uğursuzluk yaftası yapıştırdı bir de üstüme.
Uğursuz uğursuz diye bağırdı kulaklarımda çınlıyor , psikolojim bozuldu. inan bebeğim emmese ilaç kullanıcam tekrar. Bununla evlnedim panik atak oldum depresyon anksiyete herşey var. çocuk emmeyi bıraksın ilaça başlıycam tekrar. dayanamıyorum.
Babam bi gelsin bakalım ona sorup alırım rapopr. Zaten babamı dinlemeyip evlendim eşek kafam ah ah... Şimdi o nerse o. Asla çıkmıycam dediğinden...
Valla sırf çocuk için devam ediyor. Arkadaşım var bitane o da boşandı, sakın boşanma falan demişti geçen yaz. Ayrı şehirlerde olacaksın. Herkes babasıyla gezecek,babasıyla oynadığı oyunları anlatacak çocuğunun boynu bükük kalır. keşke ben de katlansaydım boşanmasaydım dedi. Ondan da etkilendim. Yok çocuk gardroba girip babasının kıyafetlerini koklarmış ilk zamanlar, babamın kokusunu özledim diye... çok etkilendim. ama bir de şu var, hiç böyle birşey yapmamıştı. bu yaptığını burnundan getirmeden dönmeye de asla niyetim yok. burnundan getirsem de sevgim de yok. sevmiyorum.
keşke hayatında inşallah tahmin ettiğim gibi birisi vardır da beni boşar , o zaman çocuğuma bak o bizi bıraaktı derim.
Tartışmak tamamda şişe ne ya dengesiz sözler hele, hem psikolojik hem fiziksel şiddet Rabbim ıslah etsin böyle insanları şükür hafif atlatmışsın napacağı belli olmaz tedbirli davran işe dönmek önemli bi karar onun için değil kendin için diyetine devam et kafanı ona değil kendine ve evladına ayır küçükken dünya ne güzeldi büyüdükçe kirlendi Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsınAyyy arkadaşlar dayanamıyorum ya çıldırıcam yemin ediyrum. Bu geçen yaz memlekete gitti. Bi geldi kolları hep çizik çizik izler var. Bunlar ne dedim, bana dedi ki, bizim akrabanın bahçesine girdim tellerin arasından geçtim çizildi dedi. Hatta dr a gitseydin tetanoz falan olursun paslıysa demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?