Haydi Yine Yeniden...

gülüm hemen doktora git darp raporu al zaten doktor neden olduğunu öğrenince üstüne adli vaka yazar daha sonra senin ifaden istenir nasıl oldu kim yaptı v.s. sorarlar sen doktora gittiğin de adli vaka yazdığına emin ol yeter ki
bu adam seni sevmiyor onu geçtim çocuğunu da sevmiyor ve piskopatın teki yat kalk şükret bu kadarla kurtuldun allah korusun daha beteri de olabilirdi şu an ya yoğunbakım da yada yazmak bile istemiyorum gerisini ..

atmasın boşuna tırnak izimi başka bir şey izimi o belli oluyor istediği kadar zırvalasın sen takma ve sakınnn onunla görüşme o seni kışkırtıp mesaj yazdırıp delil olsun diye aklınca oyun oynuyor akli dengesi yerin de değil bence

S sultankemer canım ne denir, ne söylenir bilmiyorum
Gerçekten şoklardayım
Hele bi de, sen de beni darp ettin diye üste çıkması... inanılmaz!
Canım önce karakola gidip şikayette bulunacaksın,
Oradan yanında bir polis eşliğinde seni rapora gönderirler zaten
Ama gideceksen de bir an evvel git muayenen açısından da önemli...
Ve Emin'im ki unutmazsın ama olayın çocuk kucağındayken olduğunu ifadende mutlaka söyle, o kısım çok çok önemli!
Rabbim hayırlara çıkarsın,
Şu an zor bi sınavdasın,
Tercihler sana ait tabi ki ama ailenle muhakkak müşavere et! Fikirlerini al!
Allahım kolaylık ve ferahlık versin sana canım...

Sana attigi hicbor mesaji silme delil olsun.tirnak iziyle tel izi ayirt edilir.bi b..k ispat edemez.o senin gozunu korkutmaya calisiyor.

Buarada menumude yazayim
Sabah
1 yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Söğüş

Ögle
1 kase corba
Bol yesil salata ustune biraz peynir ile

Ara
1 Avuç badem

Aksam
Bol salata
4 buyukçe kofte
Firinlanmis elma dilim patates.(ince dilimler halinde 15 tane falan)

Su 2 litre.spor yok.cayin yanina simdi 1 ince dilim laz boregi yemeyi dusunuyorum.insallah tutarim kendimi

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 yum omlet 4 zeytin

Ara: sade Nescafe 1 tane biskrem

Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
Küçük tabak ıspanaklı yumurta
Bol salata
Ara: Türk Kahvesi 6 badem 1 hurma

Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanaklı yum
Küçük kase yoğurt, az salata
Ara 21.20: Türk Kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Bitki çayları
3 litreye yakın şu

Spor: 75 dakika step+eliptik bisiklet+ağırlıklı Squad+koşu bandı

Yumurtaya doydun yani bugun:))) guzel menu.gayet saglikli bence canim

Bence güzel bir menü hatta kusursuz canım akşamki patatesler de ekmek yemedigin için bana fazla gelmedi afiyet olsun canım

kızlar ölüyorum sanki her yerim dökülüyor çok ağrıyor 4 saat yattım yeni elim ayağım ısıntı titreme ellerimi kerpetenle sıkıyorlarmış gibi ağrıyor bacaklarım popom bile aman siz kendinize dikkat edin sakın hasta olmayın bu seneki virüs mü neyse işte çok beter

Ooo çok geçmiş olsun canım fena yakalandiniz ailecek. Zencefil bal ne buluyorsan yüklen canım kendine dikkat et canım.

Ayy gecmis olsun canim ya.bende atlattim kisa bir sure once.bende cigerlerim cikacak gibi oksuruk vardi.bal zencefil zerdecal karisimi iyi etti beni.sende depola vitamini

Canim dikkat et kendine ya.rahat durmuyosun ki hep yorgunluk hep temizlik.vucut napsin.biraz kendini de dusun.topatlanamazsan doktora git mutlaka.cok cok gecmis olsun

Kizlar iki gundur menu veremiyorum ama cozuttugum abarttigim pek birsey yok bilginize.musait olamiyorum cok.ailemle ve cocukla bol bol zaman geciriyorum.heyecanimi dagitmak icin buna ihtiyacim var sanirim.hakkinizi helal edin artik bi sure boyle idare edin beni

Kızlar mrb lar
Abimlerdeydim bugün,
Menümü de hiç vermeyeyim,
Bozdum bugün
17.30 sonrası bişey yemeyip,
bolca su içtim ama artık bakacağız ne olacağına...
Spor yok maalesef
Su 3 lt

tomurcukkk ellerine sağlık canım,
sen ailenle ilgilen tatlım, rahatına bak

tevafuk55 ve E evinkuzusu menüler güzel kızlar...
Sporun da yine şahane tevafuk'um

ekim2009 çok çok geçmiş olsun canım,
Kendine iyi bak...

Hayırlı geceler herkese...

Tartışmak tamamda şişe ne ya dengesiz sözler hele, hem psikolojik hem fiziksel şiddet Rabbim ıslah etsin böyle insanları şükür hafif atlatmışsın napacağı belli olmaz tedbirli davran işe dönmek önemli bi karar onun için değil kendin için diyetine devam et kafanı ona değil kendine ve evladına ayır küçükken dünya ne güzeldi büyüdükçe kirlendi Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…