- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.301
Gunaydin canimm ...ahh ahh ne uykusu uyku falan yok geceden beri oglum hasta buyuk olan kusup duruyo esim gibi oldu oda .....Gunaydinlarrrrben sınav gozetmenligine siz de uyuyun uykucular sizi
Gunaydin kizlarr dun gelemedim kusura bakmayin dun yemek servisi yaparken birden kalbimin cok hizli attigini hissettim nefes alamadim yuzumde yine uyusma oldu balkona atim kendimi biraz toparlandim uzaniyim dedim uyumusum birde bu cikti bende yazdan beri uyusmalar var neyse ....gece yarisida oglum uyandirdi anneee oluyorum diye kalktim kusuyorr sabaha kadar kustu esimde ayni boyle oldu evcek hastayiz buyuk yatiyo simdi biraz dindi kusmasi bense kendimden cok korktum dun
Çok geçmiş olsun canımcımsağolun kızarrr
daha da kötü oldum gece boyu sıtma yani üşüme nöbetleri tuttu gündüz de devam etti öksürmekten nefes alamayıp kusuyorum bazen zencefil zerdeçal midemi çok ağrıtıyor onları kullanamıyorum azcık bal sirke karıştır dün onu yutabildim bu gün sabah 1.5 bardak sıcak süt içip sonra da 3 tatlı kaşığı bal yiyebildim
eşimin zoruyla bir de mandalina ama zor geçti boğazımdan üşüme nöbetleri geçince 4 kere üst değişecek kadar ter attım şimdi sanki azcık daha iyi gibiyim 1 saat iyi gibi olup sonrası tekrar üşüyorum bir battaniye üstüne yorgan üstüne yine battaniye kat kat sandaviç gibi örtünüyorum yine de donuyorum inşallah daha olmaz
soğuk algınlığı ilacıyla virüsleri durduran bir ilaç içmeye başladım iyi olucam allahın izniyle kusura bakmayın pek gelemiyorum oturamıyorum çünkü etlerim acıyor :)
Canim doktora gitsen sırf bu şikayet için ihmale gelmez çünkü... stres maalesef her şeyin nedeni bazen de bana göre rahat olmak.lazım ama bende yapamıyorumGunaydin kizlarr dun gelemedim kusura bakmayin dun yemek servisi yaparken birden kalbimin cok hizli attigini hissettim nefes alamadim yuzumde yine uyusma oldu balkona atim kendimi biraz toparlandim uzaniyim dedim uyumusum birde bu cikti bende yazdan beri uyusmalar var neyse ....gece yarisida oglum uyandirdi anneee oluyorum diye kalktim kusuyorr sabaha kadar kustu esimde ayni boyle oldu evcek hastayiz buyuk yatiyo simdi biraz dindi kusmasi bense kendimden cok korktum dun
Canim hepinize gecmis olsun.senin sikayetler ciddi olabilir ihmal etme benceGunaydin kizlarr dun gelemedim kusura bakmayin dun yemek servisi yaparken birden kalbimin cok hizli attigini hissettim nefes alamadim yuzumde yine uyusma oldu balkona atim kendimi biraz toparlandim uzaniyim dedim uyumusum birde bu cikti bende yazdan beri uyusmalar var neyse ....gece yarisida oglum uyandirdi anneee oluyorum diye kalktim kusuyorr sabaha kadar kustu esimde ayni boyle oldu evcek hastayiz buyuk yatiyo simdi biraz dindi kusmasi bense kendimden cok korktum dun
Biraz daha terleyebilsen daha iyi gelebilirdi sanki.çok gecmis olsun.hastalik çoksağolun kızarrr
daha da kötü oldum gece boyu sıtma yani üşüme nöbetleri tuttu gündüz de devam etti öksürmekten nefes alamayıp kusuyorum bazen zencefil zerdeçal midemi çok ağrıtıyor onları kullanamıyorum azcık bal sirke karıştır dün onu yutabildim bu gün sabah 1.5 bardak sıcak süt içip sonra da 3 tatlı kaşığı bal yiyebildim
eşimin zoruyla bir de mandalina ama zor geçti boğazımdan üşüme nöbetleri geçince 4 kere üst değişecek kadar ter attım şimdi sanki azcık daha iyi gibiyim 1 saat iyi gibi olup sonrası tekrar üşüyorum bir battaniye üstüne yorgan üstüne yine battaniye kat kat sandaviç gibi örtünüyorum yine de donuyorum inşallah daha olmaz
soğuk algınlığı ilacıyla virüsleri durduran bir ilaç içmeye başladım iyi olucam allahın izniyle kusura bakmayın pek gelemiyorum oturamıyorum çünkü etlerim acıyor :)
Allahim yardim etsin insallah.bende çok duygusalim.bizim okuldada bir ogrenci var.gozleri disariya dogru.ilk gordugumde o kadar sasirdim ve uzuldumki belli etmemek icin ter doktum resmen.Allah yardim etsinSelam kızlar, Rabbim bana sürekli şükür sebepleri çıkarıyor karşımabir nedeni olmalı belki de Önemsiz şeylere kisilere takılıyorum...
Neyse esas olaya geleyim
Bugün sabahki gorevimde tek.öğrencilik bir sınıf düştü bana yani bedensel veya zihinsel engelli bir öğrencinin olduğu sınıf diye düşündüm. Sınıfa gittiğimde karşımda şakır şakır konuşan gayet güzel yüzlü canlı canlı bakan bir kız. Engeli yok diye düşünürken ellerini cebinden çıkardı maalesef elleri yoktuo kadar üzüldüm ki kendi çabası ile okuma yazma öğrenmiş sonrada açıktan okumaya başlamış şu an lise okuyor okumaya çalışıyor...sırf bugün köyden sınava gelebilmek için 100 lira vermiş yarın da verecek... ah dedim içimden ahhhhh... iki bileginin arasına kalemi sıkıştırıp tutmaya isaretlemeye çalışıyordu. Esas kodlamayi biz yapıyorduk. Dusunecegi zamanlarda kalemi kazaginin bilegine koyuyordu, onun için alışılmış bir hareket ama benim için çıkarken benim için dua edin dedi.. hala aklımda Rabbim yardımcısı olsun... çok etkilendim paylaşmak istedim
Menumu vereyim
(Buarada bugün regl oldum)
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 8.00: 1 has yumurta 4 zeytin
1 d tam b ekmeğine labne
Ögle 12.15: 1 tabak nohutu az et haşlama
1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık
Ara: 1 kurabiye
Aksam 17.20: 2 kepçe nohut et haşlama
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
Ara: çeyrek muz
Türk kahvesi 1 k kayısı 1 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su
Süppperrr arkadaşım irade konusunda on numarasınMenumu vereyim
(Buarada bugün regl oldum)
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 8.00: 1 has yumurta 4 zeytin
1 d tam b ekmeğine labne
Ögle 12.15: 1 tabak nohutu az et haşlama
1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık
Ara: 1 kurabiye
Aksam 17.20: 2 kepçe nohut et haşlama
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
Ara: çeyrek muz
Türk kahvesi 1 k kayısı 1 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su
Ölçülü yemişsin o yüzden moralini bozma pişmanlık duymak artı kiloya sebep olur bunu unutmaMenüümm
Sabah
1 dilim ekmek
3 catal kadar muhlama
1 lokma yag bal
2 catal suzme yogurt
Ara
1 ince dilim laz boregi
6 tane badem
Oglen
1 kase çorba
Aksam
1 tabak dolusu mantar soslu makarna
Salata
3 çatal yas pasta
Bugun kacirdim biraz kizlar ya.yarin 10 gunluk ilacim bitecek artik sabirsizlikla regl olmayi bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?