- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.321
Regl çok etkiliyor canım bende dün oldum ve kısmen rahatladımMenüümm
Sabah
1 dilim ekmek
3 catal kadar muhlama
1 lokma yag bal
2 catal suzme yogurt
Ara
1 ince dilim laz boregi
6 tane badem
Oglen
1 kase çorba
Aksam
1 tabak dolusu mantar soslu makarna
Salata
3 çatal yas pasta
Bugun kacirdim biraz kizlar ya.yarin 10 gunluk ilacim bitecek artik sabirsizlikla regl olmayi bekliycem
Hafif ve sağlıkli bir menü olmuş canım afiyet olsunKahvaltı öğle bir arada
1 açma,1.5 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 çay kaşığı bal kaymak, adaçayı
Ara
1 dilim pudingli tatlı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 4 adet ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte, salata
Ara
Avuçiçi çiğ badem
Gecmis olsun canim dun bende gelemedim buyuk oglum cok kotuydu ne yediyse kustu tum gun baygin yatti bu seneki hastalikta bir tuhaf kolay kolay iyi olunmuyorsağolun kızarrr
daha da kötü oldum gece boyu sıtma yani üşüme nöbetleri tuttu gündüz de devam etti öksürmekten nefes alamayıp kusuyorum bazen zencefil zerdeçal midemi çok ağrıtıyor onları kullanamıyorum azcık bal sirke karıştır dün onu yutabildim bu gün sabah 1.5 bardak sıcak süt içip sonra da 3 tatlı kaşığı bal yiyebildim
eşimin zoruyla bir de mandalina ama zor geçti boğazımdan üşüme nöbetleri geçince 4 kere üst değişecek kadar ter attım şimdi sanki azcık daha iyi gibiyim 1 saat iyi gibi olup sonrası tekrar üşüyorum bir battaniye üstüne yorgan üstüne yine battaniye kat kat sandaviç gibi örtünüyorum yine de donuyorum inşallah daha olmaz
soğuk algınlığı ilacıyla virüsleri durduran bir ilaç içmeye başladım iyi olucam allahın izniyle kusura bakmayın pek gelemiyorum oturamıyorum çünkü etlerim acıyor :)
Tesekkur ederim canim aslinda iki gundur cok iyiydim gayet sakindim dedigin gibi ihmale gelmez dr gidecem mutlaka ...Canim doktora gitsen sırf bu şikayet için ihmale gelmez çünkü... stres maalesef her şeyin nedeni bazen de bana göre rahat olmak.lazım ama bende yapamıyorumoğluna da çok geçmiş olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin..
Kuzummm icim bir hos oldu yazdiklarini okuyunca rabbim yardim etsin kolay degil gercekten ama o zor gibi goruneni basarmis rabbim nice basarilar versin insallah uzulme lutfen bak dua istemis senden bizlerde ederiz dua ....Selam kızlar, Rabbim bana sürekli şükür sebepleri çıkarıyor karşımabir nedeni olmalı belki de Önemsiz şeylere kisilere takılıyorum...
Neyse esas olaya geleyim
Bugün sabahki gorevimde tek.öğrencilik bir sınıf düştü bana yani bedensel veya zihinsel engelli bir öğrencinin olduğu sınıf diye düşündüm. Sınıfa gittiğimde karşımda şakır şakır konuşan gayet güzel yüzlü canlı canlı bakan bir kız. Engeli yok diye düşünürken ellerini cebinden çıkardı maalesef elleri yoktuo kadar üzüldüm ki kendi çabası ile okuma yazma öğrenmiş sonrada açıktan okumaya başlamış şu an lise okuyor okumaya çalışıyor...sırf bugün köyden sınava gelebilmek için 100 lira vermiş yarın da verecek... ah dedim içimden ahhhhh... iki bileginin arasına kalemi sıkıştırıp tutmaya isaretlemeye çalışıyordu. Esas kodlamayi biz yapıyorduk. Dusunecegi zamanlarda kalemi kazaginin bilegine koyuyordu, onun için alışılmış bir hareket ama benim için çıkarken benim için dua edin dedi.. hala aklımda Rabbim yardımcısı olsun... çok etkilendim paylaşmak istedim
Anneye de evladına da ayrı zor gerçekten.. bizim elimizden sadece dua etmek gelir. Biliyorsunuz geçen yıl da özel alt sınıftaydim Rabbim çok büyük, evet o ailelere büyük bir dert ve imtihan veriyor ama inanin ben dayanamam diyen bir insan bile, başına geldiğinde Rabbim ona yüksek bir metanet de veriyor...Kuzummm icim bir hos oldu yazdiklarini okuyunca rabbim yardim etsin kolay degil gercekten ama o zor gibi goruneni basarmis rabbim nice basarilar versin insallah uzulme lutfen bak dua istemis senden bizlerde ederiz dua ....
...Bende bu hafta yasadigimi anlatayim sinif annemizin kizinin tek kolu gelismemis iki parmak yok koluda kisa kizimizin ogretmenimiz bu hafta toplama islemi yaptirmis ders boyu parmak hesabi yaptirmis ve kizimiz bir an aklindan cikmis farkina vardiginda en iyisi abakusle yapalim demisannesine anlatmis durumu baktim arkadas nasil agliyor yapamadimi diyo ogretmen hayir asla hepsini dogru yapti dedi ne diyecegimi ne soyleyecegimi bilemedim valla cok akilli zeki hazir cevap bir cocuk oz guvenide gayet yuksek annesine bunlari soyledim o harika bir cocuk dedim birde kendi adima ozur diledim biz ogretmeni o kadar cok yordukki kadinda akil birakmadik dedim ..oda lutfen kendini suclu hissetme dedi nasil hissetmem .....
:))yok tatlim bu serbetli tatli baklava gibi arasinda fistik yerine muhallebi var ama çok daha hafif.karadenize aitRegl çok etkiliyor canım bende dün oldum ve kısmen rahatladımara öğün için börek kalorili bir tercih canım. Yenilecekse kahv ekmek yerine yenilebilir nadiren. Afiyet olsun
Tabiki iyi canım zaten o yaş grubunun kitapları genelde 16 sayfalik olur her gün bir kitap bitirse süperOkuma yarismasi baslatti ogretmenimiz en cok kitap okuyan hediye alacak karne gunu benim ufaklikta bir heyecan basladi kitap okuyoruz iki gundurtevafuk55 tatlim simdi 30 sayfalik bir kitap var elinde bugun ikinci gun nasil sence iyimi
Eneee biz aynı memleketteyiz değil miKizlar iyi pazarlar hepimize.super kar yagiyor samsunda sicak evde kahve esliginde izloyorum.allahim sokakta kalan evsizlere yardim etsin guzel bir gun olsun.opuyorum hepinizi
Cahil ben:))yok tatlim bu serbetli tatli baklava gibi arasinda fistik yerine muhallebi var ama çok daha hafif.karadenize ait
Tomurcugum tam seni etiket yapacaktım nasılsın kuzum. Duygu durumların nasıl son iki gün , dualarimdasin canımSelam kizlar, mutlu pazarlar
Moral bozmak yok bugün menu ver mutlakaSlmlar kızlar
Gece eşimin film sevdasından çok geç yattık, bi de bebiş sık sık uyanınca
Sabah 10'da gözümü zor açtım.
Uzun bir Kahvaltı sürecinden sonra
Bi de küçük hanımlarla oynadık
Telefon u elime yeni alabildim.
Dün de annemlerdeydik,
Hiç uğrayamadım, okudum, takip ettim ama yazamadım.
Hastalarımıza geçmişler olsun
Dediğiniz gibi bol bol şükretmemiz lazım bayanlar..
Sıcacık evlerimiz, mutlu ailelerimiz var..
Allahım yardımcısı olsun sıkıntısı olanların..
Benim diyet alt üst kızlar ya.
Çok karıştı Ne yedim, ne yaptım
Yarın sabah tartılınca herşey ortaya çıkacak bakalım.
Hala regli de olamadım, sıkıntı hissi ve şişkinlik devam yani..
Hiç bozmayacağım moralimi.
Bu akşamı hafif geçirip yarın tam gaz devam inşallah
Öpüyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?