Haydi Yine Yeniden...

Regl çok etkiliyor canım bende dün oldum ve kısmen rahatladım ara öğün için börek kalorili bir tercih canım. Yenilecekse kahv ekmek yerine yenilebilir nadiren. Afiyet olsun

Hafif ve sağlıkli bir menü olmuş canım afiyet olsun

Gecmis olsun canim dun bende gelemedim buyuk oglum cok kotuydu ne yediyse kustu tum gun baygin yatti bu seneki hastalikta bir tuhaf kolay kolay iyi olunmuyor

Tesekkur ederim canim aslinda iki gundur cok iyiydim gayet sakindim dedigin gibi ihmale gelmez dr gidecem mutlaka ...

Kuzummm icim bir hos oldu yazdiklarini okuyunca rabbim yardim etsin kolay degil gercekten ama o zor gibi goruneni basarmis rabbim nice basarilar versin insallah uzulme lutfen bak dua istemis senden bizlerde ederiz dua ....
...Bende bu hafta yasadigimi anlatayim sinif annemizin kizinin tek kolu gelismemis iki parmak yok koluda kisa kizimizin ogretmenimiz bu hafta toplama islemi yaptirmis ders boyu parmak hesabi yaptirmis ve kizimiz bir an aklindan cikmis farkina vardiginda en iyisi abakusle yapalim demis annesine anlatmis durumu baktim arkadas nasil agliyor yapamadimi diyo ogretmen hayir asla hepsini dogru yapti dedi ne diyecegimi ne soyleyecegimi bilemedim valla cok akilli zeki hazir cevap bir cocuk oz guvenide gayet yuksek annesine bunlari soyledim o harika bir cocuk dedim birde kendi adima ozur diledim biz ogretmeni o kadar cok yordukki kadinda akil birakmadik dedim ..oda lutfen kendini suclu hissetme dedi nasil hissetmem .....

Dunku malum saglik nedenlerinden gelemedim menumu bugun vereyim
Sabah 9.30
Iki dilim ekmek
Biraz limonlu brokoli
Biraz tel peynir
Iki kup kasar p
Bir dilim domates bir dilim salatalik
Yarim haslanmis patates
Ara 14 00
Bes adet badem
Aksam 17 00
Alti tane minik kofte yagsiz tavada
Yarim bardak salgam
Bol yesil salata
Su 1.5 az oldu
Spor yine yokkk

Anneye de evladına da ayrı zor gerçekten.. bizim elimizden sadece dua etmek gelir. Biliyorsunuz geçen yıl da özel alt sınıftaydim Rabbim çok büyük, evet o ailelere büyük bir dert ve imtihan veriyor ama inanin ben dayanamam diyen bir insan bile, başına geldiğinde Rabbim ona yüksek bir metanet de veriyor...

Regl çok etkiliyor canım bende dün oldum ve kısmen rahatladım ara öğün için börek kalorili bir tercih canım. Yenilecekse kahv ekmek yerine yenilebilir nadiren. Afiyet olsun
:))yok tatlim bu serbetli tatli baklava gibi arasinda fistik yerine muhallebi var ama çok daha hafif.karadenize ait

Okuma yarismasi baslatti ogretmenimiz en cok kitap okuyan hediye alacak karne gunu benim ufaklikta bir heyecan basladi kitap okuyoruz iki gundur tevafuk55 tatlim simdi 30 sayfalik bir kitap var elinde bugun ikinci gun nasil sence iyimi
Tabiki iyi canım zaten o yaş grubunun kitapları genelde 16 sayfalik olur her gün bir kitap bitirse süper

Kizlar iyi pazarlar hepimize.super kar yagiyor samsunda sicak evde kahve esliginde izloyorum.allahim sokakta kalan evsizlere yardim etsin guzel bir gun olsun.opuyorum hepinizi
Eneee biz aynı memleketteyiz değil mi hem de nasıl yağıyor yarın kesin tatil :)

Slmlar kızlar
Gece eşimin film sevdasından çok geç yattık, bi de bebiş sık sık uyanınca
Sabah 10'da gözümü zor açtım.
Uzun bir Kahvaltı sürecinden sonra
Bi de küçük hanımlarla oynadık
Telefon u elime yeni alabildim.
Dün de annemlerdeydik,
Hiç uğrayamadım, okudum, takip ettim ama yazamadım.

Hastalarımıza geçmişler olsun

Dediğiniz gibi bol bol şükretmemiz lazım bayanlar..
Sıcacık evlerimiz, mutlu ailelerimiz var..
Allahım yardımcısı olsun sıkıntısı olanların..

Benim diyet alt üst kızlar ya.
Çok karıştı Ne yedim, ne yaptım
Yarın sabah tartılınca herşey ortaya çıkacak bakalım.
Hala regli de olamadım, sıkıntı hissi ve şişkinlik devam yani..

Hiç bozmayacağım moralimi.
Bu akşamı hafif geçirip yarın tam gaz devam inşallah
Öpüyorum sizleri..

Moral bozmak yok bugün menu ver mutlaka yarın da sil baştan daha üç gün var tartıya canım :)

S sultankemer canım ne yapıyorsun durumun nasıl bizi habersiz bırakma

Arkadaşlar çok saağolun. Eşim benimle hiçbir şekilde iletişime geçmiyor. Habire annesi arıyor. Oğlumu böyle görmeye dayanamıyorum nolur gel diyor. Odada yatamıyormuş, çocuğun beşiği boş diye. Dedim zaten odada yatmıyodu ki, eski yerinde yatmaya devam etsin beşiği görmez böylece... Sonra utandım. SAnki o yüzden gitmişim gibi.

Ama kayınvalide o gün çok kızdı eşime, sen ne yapığını sanıyosun ya çocuğa gelseydi, ya karına bişey olsa falan dedi. O daa sabaha ıkamazsın inşallah ölür geberirsin de kurtulurum dedi (((( Kadın ayıdı bayıldı. Defol çık bu evden sakinleş öyle gel falan dedi eşime... Çıkmadı tabi...

Ben baba evine geldiğimden beri baş ağrıları çıkmış, başını duvarlara vuruyomuş ağrısından, kurdeşen dökmüş. dün akşam hastaneye gitmiş. Falan da filan... Habire kadın arıyo. Sanki kaynanayla evliyim.

Babam da şikayetçi olup boşanacaksın dedi. Olmadım. Şimdiye kadar 1000 kere boşanmıştım ama çocuğuma kıyamıyorum. Boynu bükük kalır mı? Yarın öbürgün benim için neden fedakarlık yapıp katlanmadın,niye babam yok herkesin babası yanında niye benimki değil der diye acaba çok iyi bir ders verip yani uzun süre gitmeyip, gözünü mü korkutsam. Babam çok kızgın bana boşanmıyorum diye...Hem babasız çocuk büyütmek çok zor diyo, bu çocuk 10 yaşına gelince ben 70 yaşında olucam , ne kadar tutabilirim babasının yerini diyo, hem o zamana kadar yaşayacağım da meçhul, babasız çocuk beni m dinler seni mi dinler,baş edemezsin diyo, hem boşan diyo... Anlamadım. Kafam karıştı. Cesaret edemiyorum. Aynı şehirlerde olsak belki , ama ayrı ve uzak şehirlerde babası yok gibi olacak. Yani eminim ayda 1 bile zor gelir Belki de gelmez.

Ne diyorsunuz bu konuda? Yani çocuğu olup boşanan var mı? Sizlerden veya tanıdıklarınızdan. Çocuk çok mu etkileenir. Babasını görünce beni bile istemiyo,çok düşkün ama babası keyfi isterse 10 dk alıyo almıyo. Off sen bunla bütün gün nasıl baş ediyosun yoruldum deyip geri veriyor bana...

Neyse şimdlik gitmeye hiç niyetim yok. Yarından itibaren ben de başlıyorum liste vermeye... Yarın diyetisyene gidicem, güya diğer tarafta gidecektim. Neye niyet neye kısmet. Babam götürecek.

Yardımlarınız çin çok sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Belki yazamadım ama bütün mesajlarınızı okudum. Alllah da sizi en zor zamanlarınızda yanınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…