Haydi Yine Yeniden...

Ah canım benim... sen bence kV ne kanip da geri dönme sakin o adam pişman değil kesinlikle... beter olsun o sana ve yavruna kiyan eli..... bak canım adam sana değer vermiyor çocuğuna da vermiyor maalesef...
Şöyle düşün o çocuk öyle bir baba ile ayni evde yasarsa rol model babasını alacak zannedecek ki evlilikler böyle kadınlara böyle davranmalı... hele ki sizin kavgalarınız sana söylenen hakaretler neticesinde psikolojisini düşünemiyorum.. bak günümüzde bir sürü çocukluğundaki Buhranlar yüzünden ilerde sapık psikopat veya içine kapanık yetişen insanlar var.. ilgilense neyse dicem ama çocuğu ile de ilgilenmiyirmus ki... ben olsam bosanirdim canım çocuğum psikolojisi bozuk yetisecegine sağlıklı mutlu yetissin büyüdükçe emin ol seni anlayacaktın.. Gelelim babanın söylediklerine bana kalırsa baban arkanda senin. Ama herkesten önce sen kendine guvenmelisin çocuğun zaten büyük sorumlulukları senin üstünde çalışıp elinden geleni yapacağına eminim canım..benim öğretmen arkadaşım var boşanmış oğlu şu an 4. Sınıf. Gördüğüm kadari ile gayet mutlu bir çocuk babasını ne kadar sürede görüyor bilmiyorum ama annesi ile gayet aktif ve mutlular..

Canım kesinlikle aynı düşüncedeyiz. Beni zorlayan şey sadece babanın yokluğu. Düşündüm de mesela ben çocuğumu terbiyeli ve gerek ananesine gerek eşine yardımcı , kedi işlerini kendi halledebilen bir birey olarak yetiştirmek istiyorum. Kab saba hanzo maganda biri olsun istemiyorum, ilerde Allah nasip ederse eşi olduunda ona da yardımcı olsun, masa hazırlamasında, yemeğine temizliğine yardımcı olsun istiyorum. Hem böyle şeyler evliliği daha güçlendirir. pekiştirir. Babasından göremediim herşeyi eşine versin istiyorum...Mesela babası çok küfür eder. Ben küfür etmesini istemiyorum. O da erkek çocuğu küfür eder diyor. Benim oğlum odasını toplayacak,masaya tabak getirecek, bana yardım edecek hem de kendi işlerini kendi yapacak diyorum, o kadın işi bu erkek işi ayırmayacak diyorum, hayır o erkek. Kız gibi yapmayacak o işleri. Onları sen yapacaksın diyor. Çünk annesi çayının şkerini bile atıp karıştırır. Beyefendi öyle içer. Yediğinin çöpünü masaya bırakır, gider yatar.

Sanırım boşanmak en doğrusu olacak. Tek tereddütüm çocuk. O da zaten dediğin gibi bu adamın yanında maganda olacağına ayrı olsun daha yi.

Çok zor bi karar artılar eksiler yanyana konunca hangi taraf ağır basıyo bunu en iyi sen bilirsin bildiğim şey şiddet ufak ufak başlar bi bakarsın 3. Sayfa haberlerindesin sağlam durup çocuğuna baktıktan sonra oda seni anlayacaktır benim bi öğrencim var boşanmayan olabildiğince mutsuz bi ailede büyüyor hatta 2 ailede büyüyor biraz orda kalıyor kavga olunca çocuğu alıp buraya getiriyolar çocuk 3 e gitmesi gerekirken devamsızlık yüzünden hala 1 e gidiyor bu yılda toplasan 1 ay gelmedi hep bi bocalama içinde yaşıyor, senin arkanda baban olabilir ama bence hemen işe girip kendi ayakların üzerinde durman yönünde ilerlemelisin kilo hedefine ulaşmaman için hiç bi sebep yok öyle güçlü güzel bi kadın ol ki o seni kaybettiğine yıkılırken evladın böyle güçlü güzel anası olduğu için kendini güvende hissederek büyüsün önce kendinden işe başla

Slm kızlar Güneş yüzünü göstersede yerler buz içinde çocukları dışarıya çıkarmıycam evi toparladım çamaşır işide bitti spor videolarım silinmişti yenilerini yükledim bugün biraz onlardan yapcam herkese huzurlu sağlıklı bir gün olsun

Tomurcugum tam seni etiket yapacaktım nasılsın kuzum. Duygu durumların nasıl son iki gün , dualarimdasin canım
Iyiyim canim cok sukur.hazirliklarimi yapiyorum yavastan.babamla kardesim yola ciktilar...
Yarin da hastaneye gidicem yatis islemleri ve anestezi gorusmesi icin...

az önce babamla konustum artı eksileri. Bosanicam. Zaten dün insan kaynakları direktorunu aramıştım. Aramız çalışırken çok iyiydi. Sonrasında da görüşmeye devam ettik nadir de olsa. Onu aradım ve en kısa zamanda yardımcı olacağının sözünü verdi.

Allahım inşallah bu sınavı kolay atlatirim.

Tabiki iyi canım zaten o yaş grubunun kitapları genelde 16 sayfalik olur her gün bir kitap bitirse süper
Iki tane 30 sayfalik kitap bitirdik canim birde 16 sayfalik uc gun icin iyi galiba her gun ogretmeni isaretliycekmis benim oglus hirs yapti biraz cok okumaliyim diyp durdu

Canim bana sorarsan ben bana deger vermeyen helede kucagimdaki cocugu bile gormezden gelip sise firlatan biriyle evli kslmazdim ..senin esin kusura bakma tam bir okuz ne demek cayin sekerini karistirmak ne demek yediginin copunu ortada birakmak o cokk deger verdigin kayinvalidenin eseri bu adam cunku o boyle yetistirmis erkek adammiss erkek adam karisina hakaret etmez erkek adam cocuguna bakar erkek adamm karisinin isteklerini yerine getirir bunun gibi g..tunun uzerinde oturup ahkam kesmez kesiyorsada erkek degildir o gececek bu isleri ..sende guclu ol lutfen kimseye muhtac degilsin tutugunu koparan bir kadinsin sen istersen herseyitek basina yaparsin .. oglumun sira arkadasinin anne babasi ayri cocuk gayet basarili terbiyeli temiz mis gibi haftada babasini goruyor artik oyle alismiski hic problem yapmiyor cok olmus bosanali onlardada siddet varmis kadin nasil guzel gormen lagzim universite okuyor bir yandan kizini okutuyor calisiyor anneside kizini okuldan aliyor gayet guzel bir duzen kurmuslar ...
Kimsenin hatrina evlilik yurutulmez canim bugun sise firlatan yarin dahada farkli seyler yapar cunku el alisti bir kere .. bosver kayinvalideyi falan amannn el iste bak el derken bile iki dudak birlesmiyor o nedenle iyi dusun bebegin icin ...tek bosanan senmisin mutlu degilsin sana karsi hic bir gorevini yapmayan biriyle birlikte olmanin anlami yok bence birde hergun hir gur ben o cocugun psikolojisini dusunemiyorum sen babasiz kalmasin diyorsun ama babayla cocugun psikolojisi kalmiycak ..allah yardimcin olsun canim lutfen kendini dusun dusunki bebegin icin en dogru karari verebilesin .... hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim ..

Bak bir yerden baslamissin ne guzel insallah isinde olur canim ....Allah haklinin yanindadir canim hic unutma sen bu sinavi anlinin aki ile gececeksin güçlü ol lutfen evladin icin ...

Menumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Bol bol limonlu brokoli
Bir ck tereyag
Birazda tulum peynir
Sekersiz cay
Aksam :17 00
Bir kepce tarhana corbasi
Iki kasik bulgur pilavi
Uc kasik tavuk sote
Bir bardak salgam
Bol bol turplu kis salatasi migdem yandii
Su : 2 litre
Spor yok
Esim bile bu aksam astin kendini dedi hem salgam turplu yesil soganli salata yedin dedi off yandi migdemm ama her zaman yemiyorumki insallah daha fazla rahatsiz etmez

Bu kadar insan aynı şeyi düşündüğüne göre demek ki doğrusu bu canım. Bu süreçte kV nin seni etkilemesine duygu somurulerine de izin verme canım. Angelina çok haklı o oglanı da o yeristirmis. Hala oğlunu dusunuyor seni çağırırken hasta olacak diye... o yüzden çok güzel kararlar almışsin canım Hakkınizda en hayırlı sizi en mutlu edecek olan olsun...

Sağlıklı hafif bir menü canım afiyet olsun. Mideye iyi gelen caylardan icsen veya sade soda

Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti-öğle 11.00: 3 kasik yum ıspanak
3 zeytin, kk peynir
2 dilim tam b ekmek
1 er çay k(kaymak, bal, labne)

Ara: Türk Kahvesi 1 er tane hurma,incir,k.kayısı, 5 fıstık
Ara: yeşil çay iki mandalina

Aksam: 1 kase çorba, 2 lokma yufka
3 köfte bol salata
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma, 10 fıstık
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: yarım saat step, 65 squat, 45 mekik
(Baya ter attım )

Sağlıklı hafif bir menü olmuş inşallah çok ağrımaz yiğenimiz kitapta okurmuş maşallah yavruma yalnız dümdüz okuyup geçmesin hikaye ile ilgili basit sorular sor kahraman yer ne öğrendin gibi alıştıkça daha dikkatli okuyacaktır
Aralar spor menü hepsi birbirinden güzel süpersin stepi nasıl yapıyosun videodan mı takip ediyosun

Kahvaltı öğle bir arada
1 krep, yarım açma, 1.5 kıymalı yumurta, 4 zeytin, 2 yk lor, taze sıkılmış meyve suyu, adaçayı
Ara
1 dilim pudingli tatlı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 4 adet ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte, yoğurt
Ara
Avuçiçi çiğ badem, Türk kahvesi
Spor olarak
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
30 dk videodan dans hareketleri yapıldı

tevafuk55 eliptik bisiklet basen bacak karın hepsini birden çalıştırıyor kalori yakımı yüksek sessiz olması bi artı yönü daha küçük alan yetiyor seccade kadar alan yeterli sürekli kullanmadım artık hayatıma girme vakti gelmişti diğer sporları peşinden yapıyorum inşallah etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…