- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.361
Canim haftada 3 gün burada step kursuna gidiyorum oradan öğrendiğim hareketleri yaptım videolar biraz karışıkSağlıklı hafif bir menü olmuş inşallah çok ağrımaz yiğenimiz kitapta okurmuş maşallah yavruma yalnız dümdüz okuyup geçmesin hikaye ile ilgili basit sorular sor kahraman yer ne öğrendin gibi alıştıkça daha dikkatli okuyacaktır
Aralar spor menü hepsi birbirinden güzel süpersin stepi nasıl yapıyosun videodan mı takip ediyosun
Maşallah canım bu spora bu menu az bileKahvaltı öğle bir arada
1 krep, yarım açma, 1.5 kıymalı yumurta, 4 zeytin, 2 yk lor, taze sıkılmış meyve suyu, adaçayı
Ara
1 dilim pudingli tatlı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 4 adet ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte, yoğurt
Ara
Avuçiçi çiğ badem, Türk kahvesi
Spor olarak
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
30 dk videodan dans hareketleri yapıldı
Canim cok tesekkur ederim ben sadece cuma günleri kursta kullanabiliyorum. Bu cuma 10 dk kullandım stepin peşine ama resmen kardiyo sonrası tere boğuldum :) birde şu doğrumu 10 15 dk sonrası kullanmayın basen genişletir diyenler var.tevafuk55 eliptik bisiklet basen bacak karın hepsini birden çalıştırıyor kalori yakımı yüksek sessiz olması bi artı yönü daha küçük alan yetiyor seccade kadar alan yeterli sürekli kullanmadım artık hayatıma girme vakti gelmişti diğer sporları peşinden yapıyorum inşallah etkili olur
Ben önce senin gibi düşünüyordum yürüyüş alanında bi kızdaki değişimi görene kadar şimdi acayip daraldı beli bacağı basen gayet güzel gözüküyor o yüzden hergün yapmaya çalışıyorum şimdi tartıdaki rakamdan çok aynadaki görüntümü daha önce plana aldım spor bende artı sonuç gösterebiliyor içim rahat ama yediğime daha çok dikkat edip sporla pekiştiricemCanim haftada 3 gün burada step kursuna gidiyorum oradan öğrendiğim hareketleri yaptım videolar biraz karışık
Maşallah canım bu spora bu menu az bileiyiki kahvaltiyi sağlam yapmışsın enerji olmuştur sana. Video hangi videoydu canım.
Canim cok tesekkur ederim ben sadece cuma günleri kursta kullanabiliyorum. Bu cuma 10 dk kullandım stepin peşine ama resmen kardiyo sonrası tere boğuldum :) birde şu doğrumu 10 15 dk sonrası kullanmayın basen genişletir diyenler var.
Son sporla daha güzel kilo veriyorsun bence etkili olacak tabiki
Bizim ilçede 40000 nüfuslu çok büyük değil ama memur kesimi çok merkezinde. O yüzden açılıyor ama mesela bu yıl sadece step var başka yok.Şuan bulunduğum ilçe küçük spor salonuna hayatta eşim göndermez tayinim inşallah iyi bir yere çıkarsa bende zumba plates step farketmez katılmak istiyorum
Benim de yatın tatil :)) ama annemlere gitmeyi düşünüyorum spor olmayabilir.Bu arada sporu önceden yapmak çok güzel geldi tv izlemeye bile zamanım kaldı yarın burda kar tatili var spora devam
Çok sağol canım bakacam hemenVideo policeman eva zumba bide
30 mins aerobik dance workout- Bipasha basu break free full body workout böyle yazıyor mor renkle yazdığıma bak istersen hiç durmadan hareket çok güzel keyifli neşeli ben hergün yaparım diye düşünüyorum
Oh mis ana kucağı buz falan kalmaz sende zamanın tadını çıkar canım arkadaşım spor olmasa da sen telafı edecek bişeyler bulursun sen eş durumuna başvurabilecek misinBenim de yatın tatil :)) ama annemlere gitmeyi düşünüyorum spor olmayabilir.
Sali gunu gogus kucultme ameliyati olacagim canim Allah izin verirse.az kaldi hazirliklari yapiyorum iste...Tomurcuk hayirdir ameliyat mı olacaksın?
Kötü birşey yoktur umarım. Allah yardımcın olsun.
Canim Büyükşehir ilçelerinde maalesef baş vuramiyiruzOh mis ana kucağı buz falan kalmaz sende zamanın tadını çıkar canım arkadaşım spor olmasa da sen telafı edecek bişeyler bulursun sen eş durumuna başvurabilecek misin
Oh ne güzel canım çok sanslisin yanında sana desteğini esirgemeyen ailen var ve Allahın izniyle bu da su gibi gelip geçecek canım en iyi şekildeBabamla kizkardesim vardilar sagsalim.bende kisisel temizlik islerimi hallettim.camasirlarimi yikattim.nevresimleri degistirdim.dolap icleri ve cekmeceleri bi elden gecirdim.burda kalan kardesim yardim etti sagolsun.annemde yemekler ve mutfakla ilgilendi...
Gunler su gibi akip gidiyor.insallah ameliyat da boyle cabuk gecer ve bir an once iyilesirim
Tekirdağ da büyükşehir oldu ama biz merkez ilçedeyiz arkadaşlar istedi diğer bi merkez ilçeyiCanim Büyükşehir ilçelerinde maalesef baş vuramiyiruz
Aynen o nasıl bi kadın maşallah bin kere, video bi yavaş bi hızlı ilerlediği için tam sporluk ben çok beğendim onada bi bakarım
Güzel telaşın içinde ailen yanında ne güzel heyecan ilk küçük beden sütyen aldın mı sporcu sütyeni istemişti benim doktorum ay ne çok oldu Rabbim kolaylığını versin canım arkadaşım dualarımız seninleBabamla kizkardesim vardilar sagsalim.bende kisisel temizlik islerimi hallettim.camasirlarimi yikattim.nevresimleri degistirdim.dolap icleri ve cekmeceleri bi elden gecirdim.burda kalan kardesim yardim etti sagolsun.annemde yemekler ve mutfakla ilgilendi...
Gunler su gibi akip gidiyor.insallah ameliyat da boyle cabuk gecer ve bir an once iyilesirim
Insallah canim.hepinize tesekkurler destekleriniz icin...Oh ne güzel canım çok sanslisin yanında sana desteğini esirgemeyen ailen var ve Allahın izniyle bu da su gibi gelip geçecek canım en iyi şekilde
Aldim canim medikalden .baya kucuk onden kopcali degisik birsey.fermuarli aradim ama istedigim gibi bulamadim.bi varis corabi kaldi onu da yarin halldicem insallahGüzel telaşın içinde ailen yanında ne güzel heyecan ilk küçük beden sütyen aldın mı sporcu sütyeni istemişti benim doktorum ay ne çok oldu Rabbim kolaylığını versin canım arkadaşım dualarımız seninle
Ama biz ayrı ilçelerde değiliz ki eşimle ben ilçenin beldesindeyim. O yüzden isteyemiyorum.. hatta artık koy belde bile değil hepsinin adı mahalle oldu.Tekirdağ da büyükşehir oldu ama biz merkez ilçedeyiz arkadaşlar istedi diğer bi merkez ilçeyi
Hikayeyi okuduktan sonra kisada olsa anlatiyor ben okusam ona ooo harfi harfine anlatir kerata zaten kitaplar eski onun bebeklik kitaplari kac yildir okuyoruz artik o bize okuyorSağlıklı hafif bir menü olmuş inşallah çok ağrımaz yiğenimiz kitapta okurmuş maşallah yavruma yalnız dümdüz okuyup geçmesin hikaye ile ilgili basit sorular sor kahraman yer ne öğrendin gibi alıştıkça daha dikkatli okuyacaktır
Aralar spor menü hepsi birbirinden güzel süpersin stepi nasıl yapıyosun videodan mı takip ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?