Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel hele spor harika canimm masallahin var valla ...

Guzel bir gun olmus artik sporda var gayet iyi icli kofteler yanmis gitmistir

Ohhh miss olmus heryer canimm sakin endiselenme lutfen hersey guzel olacak bir hafta sonra burdann ohh cok iyiyim dedigin mesajlarini gorucez hrersey su gibi akip gececek insallah ..

Ohhh miss olmus heryer canimm sakin endiselenme lutfen hersey guzel olacak bir hafta sonra burdann ohh cok iyiyim dedigin mesajlarini gorucez hrersey su gibi akip gececek insallah ..
Sagol canim beniiim.insallah cabucak ve kolaylikla gecer.icten ice biraz stres yaptim acikcasi.ya bisey olursa evladima nolacak diye okumsuz olumsuz sacma senaryolar donuyor beynimde.Rabbim ferahlik versin ....

Sagol canim beniiim.insallah cabucak ve kolaylikla gecer.icten ice biraz stres yaptim acikcasi.ya bisey olursa evladima nolacak diye okumsuz olumsuz sacma senaryolar donuyor beynimde.Rabbim ferahlik versin ....
Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak ve çabucak bitecek canım.
Hiç aklına olumsuz bişey getirme canım benim...
Allah'a emanet ol, güzel haberlerini bekliyoruz canım...

tomurcukkk canım benim son bikaç saat yıllardır taşıdığın ağırlıktan kurtarmana fıstıkkkkk gibi olmana az kaldı aklına kötü şeyler getirme alacağın gömlekleri badyleri elbiseleri düşün artık sırtın boynun ağrımayacak pişik olmayacaksın üzerinden büyük bi yük kalkacak ben 7 yıl önce olmuştum tıp dahada gelişti inşallah sen çok daha rahat atlatacaksın

Aynen canim tip cok ilerledi simdi.yontemi bile.degisik olacak. I seklinde bir kesi olacak sadece.alacagim seylerin ve kurtulacagim agrilarin hayali olmasa zaten hic cesaret edemicem. Bazen ya istedigim olcude kuculmezse diye aklima gelmiyor da degil

Kizlar merhaba çok yazamiyorum size kayinpederim burda.yogunum biraz.ya insanin kendi evinde rahat olamamasi ne zor.kayinpederimi severim iyidir ama yine de bi tedirginlik oluyo tabi.kiyafetine oturup kalkmana dikkat ediyosun. Yemek duzenimde bozuldu.2 gunum çok kotu gecti ama bugun toparlandim bide ilacim bitti artik dort gozle regl olmayi bekliyorum.haftaya kar tatiliyle basladik iyi haftalar hepimize

Olsun geçmişe değil geleceğe bakalım her türlü halledersin kp yanında çokta rahat olunmuyor umarım misafirliği az sürer

Anesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani

Inşallah herşey gonlunce olur canım kalbini ferah tut ve hic kötü düşünme dualarımız seninle

Anesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani
Kuzummm seninle ayni heyecani yasiyorum suan gece boyu dua edecem sana .aklim hep sende insallah fistik gibi olacaksin saat kacta basliycak bilelimde o saatte dualarimizi dahada fazla edelim canim benim her sey gonlunce olsunn .... dostlugunla hep yanimda oldun bende yaninda olucam

Ayyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?

Evet en doğru kararı verdigime inanıyorum. Bu hafta basvurumu yapıyorum. Babam benimle birlikte gelecek tabiki. Onun 1_2 ufak işi var halletsin. Hemen gidicez. Şimdi o inanmıyor. Mahkeme celbi gelince görür gününü.

Hala aramıyor annesine aratıyor. Ağırdan alıyor güya. Ama annesini tembihledigine eminim. Bugün artık kayinvalideyi de koydum postayı. Lütfen bana gel deme anne dedim. Bana neler yaptığını neler dediğini gördün. Bugün kafama şişe atan yarın bıçaklar,beni onun yerine arama bir daha. Kırmak istemiyorum seni dedim. O kapıyı da kapattım. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Babam da diyo ki annesiyle de konuşmayacaksin. Ararsa bana vereceksin. Babamla muhatap ol diyeceksin dedi. Bende tamam dedim.

Bana diyo ki kocan seni almaya gelecek. Babamin evi sobali. Diyor ki sen ccougu sobalı evde tutma kar kış vakti gel evine. Merak etme biz 4 kardesiz. Hepimiz sobalı evde büyüdük merak etme. Gelmesin diyorum ağlıyor. Ben de seni kırmak istemiyorum. Bir daha aramanı istemiyorum , arayacaksın da babamı ara dedim. Kapattım.

Evet Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin. Allahtan babam arkamda. O yüzden biraz daha rahat ve güçlüyüm. Daha eminim yapacaklarimdan...

Neyse. ..

Sabah 11:00 haşlanmış 1.5 Yumurta. 2 domates. 1 salatalık. Biraz dereotu. 1 bardak süt. 3yemek kaşığı Lor. 2 küçük dilim tam buğday.

Ara 2 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 soda

Öğlen 16:00 1 kase yeşil mercimek çorbası ve yağsız tuzsuz dereotlu domatesli kabak yemegi.

Ara 17: 30 3 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 fincan Yeşilçay..

Akşama 19:30 gibi yerim. Fırında hamsi, fırında mantar ve bol salata.

Bugün spor yok 3 lt su içtim. Abarttim bugün :)

Sizler olmazsanız çok yalnız hissederdim kendimi. İyi ki varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…