- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.381
Menun cok guzel hele spor harika canimm masallahin var valla ...Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvalti-öğle 11.00: 3 kasik yum ıspanak
3 zeytin, kk peynir
2 dilim tam b ekmek
1 er çay k(kaymak, bal, labne)
Ara: Türk Kahvesi 1 er tane hurma,incir,k.kayısı, 5 fıstık
Ara: yeşil çay iki mandalina
Aksam: 1 kase çorba, 2 lokma yufka
3 köfte bol salata
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma, 10 fıstık
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: yarım saat step, 65 squat, 45 mekik
(Baya ter attım)
Guzel bir gun olmus artik sporda var gayet iyi icli kofteler yanmis gitmistirKahvaltı öğle bir arada
1 krep, yarım açma, 1.5 kıymalı yumurta, 4 zeytin, 2 yk lor, taze sıkılmış meyve suyu, adaçayı
Ara
1 dilim pudingli tatlı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası, 4 adet ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte, yoğurt
Ara
Avuçiçi çiğ badem, Türk kahvesi
Spor olarak
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
30 dk videodan dans hareketleri yapıldı
Ohhh miss olmus heryer canimm sakin endiselenme lutfen hersey guzel olacak bir hafta sonra burdann ohh cok iyiyim dedigin mesajlarini gorucez hrersey su gibi akip gececek insallah ..Babamla kizkardesim vardilar sagsalim.bende kisisel temizlik islerimi hallettim.camasirlarimi yikattim.nevresimleri degistirdim.dolap icleri ve cekmeceleri bi elden gecirdim.burda kalan kardesim yardim etti sagolsun.annemde yemekler ve mutfakla ilgilendi...
Gunler su gibi akip gidiyor.insallah ameliyat da boyle cabuk gecer ve bir an once iyilesirim
Sagol canim beniiim.insallah cabucak ve kolaylikla gecer.icten ice biraz stres yaptim acikcasi.ya bisey olursa evladima nolacak diye okumsuz olumsuz sacma senaryolar donuyor beynimde.Rabbim ferahlik versin ....Ohhh miss olmus heryer canimm sakin endiselenme lutfen hersey guzel olacak bir hafta sonra burdann ohh cok iyiyim dedigin mesajlarini gorucez hrersey su gibi akip gececek insallah ..
Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak ve çabucak bitecek canım.Sagol canim beniiim.insallah cabucak ve kolaylikla gecer.icten ice biraz stres yaptim acikcasi.ya bisey olursa evladima nolacak diye okumsuz olumsuz sacma senaryolar donuyor beynimde.Rabbim ferahlik versin ....
Insallah canim.Dualarinizi hissediyor, rahatliyorum...Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak ve çabucak bitecek canım.
Hiç aklına olumsuz bişey getirme canım benim...
Allah'a emanet ol, güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Aynen canim tip cok ilerledi simdi.yontemi bile.degisik olacak. I seklinde bir kesi olacak sadece.alacagim seylerin ve kurtulacagim agrilarin hayali olmasa zaten hic cesaret edemicem. Bazen ya istedigim olcude kuculmezse diye aklima gelmiyor da degiltomurcukkk canım benim son bikaç saat yıllardır taşıdığın ağırlıktan kurtarmana fıstıkkkkk gibi olmana az kaldı aklına kötü şeyler getirme alacağın gömlekleri badyleri elbiseleri düşün artık sırtın boynun ağrımayacak pişik olmayacaksın üzerinden büyük bi yük kalkacak ben 7 yıl önce olmuştum tıp dahada gelişti inşallah sen çok daha rahat atlatacaksın
Olsun geçmişe değil geleceğe bakalım her türlü halledersin kp yanında çokta rahat olunmuyor umarım misafirliği az sürerKizlar merhaba çok yazamiyorum size kayinpederim burda.yogunum biraz.ya insanin kendi evinde rahat olamamasi ne zor.kayinpederimi severim iyidir ama yine de bi tedirginlik oluyo tabi.kiyafetine oturup kalkmana dikkat ediyosun. Yemek duzenimde bozuldu.2 gunum çok kotu gecti ama bugun toparlandim bide ilacim bitti artik dort gozle regl olmayi bekliyorum.haftaya kar tatiliyle basladik iyi haftalar hepimize
Anesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani
Kuzummm seninle ayni heyecani yasiyorum suan gece boyu dua edecem sana .aklim hep sende insallah fistik gibi olacaksin saat kacta basliycak bilelimde o saatte dualarimizi dahada fazla edelim canim benim her sey gonlunce olsunn ....Anesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani
Sali gunu gogus kucultme ameliyati olacagim canim Allah izin verirse.az kaldi hazirliklari yapiyorum iste...
Bu arada hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.birdenbire bu denli nefrete donusen evliliginizi sarsilmasinin altinda baska nedenler de olabilir tabi.sana daha once ozeldende yazmistim hatirlarsin.insanlardan hersey beklenir.ama sen kararli ol.boylesi daha iyi olacak sanirim.cocugun ve senin icin en dogru karar boyle karakteri oturmamis birinden uzak olmaktir.daha cok vurur kafasini duvarlara.sukur ki ailen yaninda arkanda yoksa kahrini cekip oturacaktin mecburen.ne mutlu sana ki kapi gibi baban var arkanizda sagolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?