- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.401
Canim egitim ve arastirmadan rapor aldim.devlet hastanesinde ameliyat olucam.ucretsiz devlet karsiliyor.ama bazi buyukluk ve olcu kriterleri var... sende olursun insallah bende iyi ki olmusum derim...Ayyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?
Evet en doğru kararı verdigime inanıyorum. Bu hafta basvurumu yapıyorum. Babam benimle birlikte gelecek tabiki. Onun 1_2 ufak işi var halletsin. Hemen gidicez. Şimdi o inanmıyor. Mahkeme celbi gelince görür gününü.
Hala aramıyor annesine aratıyor. Ağırdan alıyor güya. Ama annesini tembihledigine eminim. Bugün artık kayinvalideyi de koydum postayı. Lütfen bana gel deme anne dedim. Bana neler yaptığını neler dediğini gördün. Bugün kafama şişe atan yarın bıçaklar,beni onun yerine arama bir daha. Kırmak istemiyorum seni dedim. O kapıyı da kapattım. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Babam da diyo ki annesiyle de konuşmayacaksin. Ararsa bana vereceksin. Babamla muhatap ol diyeceksin dedi. Bende tamam dedim.
Bana diyo ki kocan seni almaya gelecek. Babamin evi sobali. Diyor ki sen ccougu sobalı evde tutma kar kış vakti gel evine. Merak etme biz 4 kardesiz. Hepimiz sobalı evde büyüdük merak etme. Gelmesin diyorum ağlıyor. Ben de seni kırmak istemiyorum. Bir daha aramanı istemiyorum , arayacaksın da babamı ara dedim. Kapattım.
Evet Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin. Allahtan babam arkamda. O yüzden biraz daha rahat ve güçlüyüm. Daha eminim yapacaklarimdan...
Neyse. ..
Sabah 11:00 haşlanmış 1.5 Yumurta. 2 domates. 1 salatalık. Biraz dereotu. 1 bardak süt. 3yemek kaşığı Lor. 2 küçük dilim tam buğday.
Ara 2 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 soda
Öğlen 16:00 1 kase yeşil mercimek çorbası ve yağsız tuzsuz dereotlu domatesli kabak yemegi.
Ara 17: 30 3 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 fincan Yeşilçay..
Akşama 19:30 gibi yerim. Fırında hamsi, fırında mantar ve bol salata.
Bugün spor yok3 lt su içtim. Abarttim bugün :)
Sizler olmazsanız çok yalnız hissederdim kendimi. İyi ki varsınız :)
Menün de abartı yok verdiğin karar inşallah hayırla sonuçlanır bizde sobalı evde büyüdük hiçbişey olmaz güçlü ol gücünü göster sende iyiki varsın biz yanındayızAyyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?
Evet en doğru kararı verdigime inanıyorum. Bu hafta basvurumu yapıyorum. Babam benimle birlikte gelecek tabiki. Onun 1_2 ufak işi var halletsin. Hemen gidicez. Şimdi o inanmıyor. Mahkeme celbi gelince görür gününü.
Hala aramıyor annesine aratıyor. Ağırdan alıyor güya. Ama annesini tembihledigine eminim. Bugün artık kayinvalideyi de koydum postayı. Lütfen bana gel deme anne dedim. Bana neler yaptığını neler dediğini gördün. Bugün kafama şişe atan yarın bıçaklar,beni onun yerine arama bir daha. Kırmak istemiyorum seni dedim. O kapıyı da kapattım. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Babam da diyo ki annesiyle de konuşmayacaksin. Ararsa bana vereceksin. Babamla muhatap ol diyeceksin dedi. Bende tamam dedim.
Bana diyo ki kocan seni almaya gelecek. Babamin evi sobali. Diyor ki sen ccougu sobalı evde tutma kar kış vakti gel evine. Merak etme biz 4 kardesiz. Hepimiz sobalı evde büyüdük merak etme. Gelmesin diyorum ağlıyor. Ben de seni kırmak istemiyorum. Bir daha aramanı istemiyorum , arayacaksın da babamı ara dedim. Kapattım.
Evet Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin. Allahtan babam arkamda. O yüzden biraz daha rahat ve güçlüyüm. Daha eminim yapacaklarimdan...
Neyse. ..
Sabah 11:00 haşlanmış 1.5 Yumurta. 2 domates. 1 salatalık. Biraz dereotu. 1 bardak süt. 3yemek kaşığı Lor. 2 küçük dilim tam buğday.
Öğlen 16:00 1 kase yeşil mercimek çorbası ve yağsız tuzsuz dereotlu domatesli kabak yemegi.
Inşallah herşey gonlunce olur canım kalbini ferah tut ve hic kötü düşünme dualarımız seninle
Allah razi olsun canlarim benim.hepinize cok tesekkur ederim.haklarinizi helal edinKuzummm seninle ayni heyecani yasiyorum suan gece boyu dua edecem sana .aklim hep sende insallah fistik gibi olacaksin saat kacta basliycak bilelimde o saatte dualarimizi dahada fazla edelim canim benim her sey gonlunce olsunn ....dostlugunla hep yanimda oldun bende yaninda olucam
Diyeceksin ameliyat kaçta şuan kendiminki gibi heyecanlıyım çok güzel olacak Rabbim yardimcin olsunCanim egitim ve arastirmadan rapor aldim.devlet hastanesinde ameliyat olucam.ucretsiz devlet karsiliyor.ama bazi buyukluk ve olcu kriterleri var... sende olursun insallah bende iyi ki olmusum derim...
Babam yalniz mi yasiyor canim.yanlis anlama beni ama annenden hic bahsetmemissin.insallah pot kirip uzmemisimdir seni...
Huzur olsun sobali olsun hic onemli degil canim onlari dusunme.hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun...
Sabah 7.30 da hastanede olucam canim.yatis verdi bugun ama ben kalmadim.7.30 da cizime alacak.ne kadar surer bilemem ama 8.30-9 gibi ameliyatta olmus olurum heralde.Diyeceksin ameliyat kaçta şuan kendiminki gibi heyecanlıyım çok güzel olacak Rabbim yardimcin olsun
Allah razi olsun canlarim benim.hepinize cok tesekkur ederim.haklarinizi helal edin
Helall olsun bitanemm ...Allah razi olsun canlarim benim.hepinize cok tesekkur ederim.haklarinizi helal edin
Helal olsun canım,Allah razi olsun canlarim benim.hepinize cok tesekkur ederim.haklarinizi helal edin
Aksam nasilda guzel hafif gecirmissin afiyet olsun ..bu arada sporuna bayiliyorum gercekten9.30
1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşarpeyniri
8 tane zeytin
12.00
Sütlükahve
yarım avuç fındık
15.30
1tabak bulgur pilavı
mısırlı köz biber salatası
19.00
Bir kase yoğurt
bir tane havuç
bir avuç badem
Su 3lt yi geçtim
Spor: 3 mile leslie
Sabah kahvalti yapamamissin canim oglene sarkmis kahvalti ama dengeli bir gun olmus .spor desen zaten super keske bende yapabilsemKahvaltı
3 hurma, avuçiçi fındık badem karışık
Öğle
1,5 kıymalı yumurta, 2 kk peynir, 1,5 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, 4 zeytin, adaçayı
Ara
1 dilim Pudingli tatlı ( arkadaslara yaptım kardan gelmeyince misafirlerim tatlı bana kaldı)
Aksam
2 yk makarna, 4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt
Ara
Ihlamur çayı, mısır patlattım
Spor bildirimim
45 dk Leslie
20 dk dans videodan
15 dk eliptik bisiklet yapıldı
Menunde abarti yok canim gayet guzel bence ..umarim verdigin kararlarda hayirli olur kayinvalideyi susturman iyi olmus bosver herkes evladini dusunuyor sende evladin icin bu karari verdin zaten sobali olunca ne oluyormuski sanki bizler sobali evde buyuduk buyuk oglumda sobali evde buyudu hicte bisey olmadi buda yeni moda oldu sobaliymis sanki millet anasinin s...den kombiyle cikti huzurlu olsunda sobali evde olsun yavrun sende enerjini yuksek tut kimseye boyun eyme iyiki ailen var ve senin arkanda ....Ayyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?
Neyse. ..
Tatlim nasilsin nasil gidiyor hayat neler yapiyorsun bakiyimmHelal olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun
Börek ve pilavın bedeliydi akşamAksam nasilda guzel hafif gecirmissin afiyet olsun ..bu arada sporuna bayiliyorum gercekten
Ay hadi bakalım kuzum tabiki dualarimizdasin arkadaşım :) benden yana hakkım helal olsun sen de bize çok emek verdin asıl senin hakkın var üzerimizde.. yarın inş çok güzel geçecek ve sonuç güzel olacak Rabbimin izniyleAnesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani
Börek ve pilavın bedeliydi akşam
Yok canım ya spor konusunda tevafukla melrinin eline su dökemem.
Asıl senin maşallahın var angelina, gerçekten az yiyorsun canım...
Canim benim sende iyiki varsın gün içinde aklıma geliyorsun ne yaptı acaba diyorum. Bu mesajın gönlümü rahatlattı. Daha emin kararlar la sen çok iyi ve guclu ve fit bir anne olacaksın sana güveniyorumAyyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?
Neyse. ..
Bugünkü 3 mil'di canım ama sanırsam önceki yaptıklarıma söylüyorsun.Iltifat ediyorsun kuzum
Ama hakkını yeme 5 mile yapmak kolay değil Süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?