Haydi Yine Yeniden...

Canim egitim ve arastirmadan rapor aldim.devlet hastanesinde ameliyat olucam.ucretsiz devlet karsiliyor.ama bazi buyukluk ve olcu kriterleri var... sende olursun insallah bende iyi ki olmusum derim...
Babam yalniz mi yasiyor canim.yanlis anlama beni ama annenden hic bahsetmemissin.insallah pot kirip uzmemisimdir seni...
Huzur olsun sobali olsun hic onemli degil canim onlari dusunme.hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun...

Menün de abartı yok verdiğin karar inşallah hayırla sonuçlanır bizde sobalı evde büyüdük hiçbişey olmaz güçlü ol gücünü göster sende iyiki varsın biz yanındayız

Inşallah herşey gonlunce olur canım kalbini ferah tut ve hic kötü düşünme dualarımız seninle

Allah razi olsun canlarim benim.hepinize cok tesekkur ederim.haklarinizi helal edin

Diyeceksin ameliyat kaçta şuan kendiminki gibi heyecanlıyım çok güzel olacak Rabbim yardimcin olsun

Kahvaltı
3 hurma, avuçiçi fındık badem karışık
Öğle
1,5 kıymalı yumurta, 2 kk peynir, 1,5 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, 4 zeytin, adaçayı
Ara
1 dilim Pudingli tatlı ( arkadaslara yaptım kardan gelmeyince misafirlerim tatlı bana kaldı)
Aksam
2 yk makarna, 4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt
Ara
Ihlamur çayı, mısır patlattım
Spor bildirimim
45 dk Leslie
20 dk dans videodan
15 dk eliptik bisiklet yapıldı

Diyeceksin ameliyat kaçta şuan kendiminki gibi heyecanlıyım çok güzel olacak Rabbim yardimcin olsun
Sabah 7.30 da hastanede olucam canim.yatis verdi bugun ama ben kalmadim.7.30 da cizime alacak.ne kadar surer bilemem ama 8.30-9 gibi ameliyatta olmus olurum heralde.
Hayirlisi artik sende hakkini helal et canim benim...

9.30
1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşarpeyniri
8 tane zeytin

12.00
Sütlükahve
yarım avuç fındık

15.30
1tabak bulgur pilavı
mısırlı köz biber salatası

19.00
Bir kase yoğurt
bir tane havuç
bir avuç badem

Su 3lt yi geçtim
Spor: 3 mile leslie

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar p
Bolbol limonlu brokoli
Uc zeytin
Birazda tulum peynir
Ogleden sonra 15 30 gibi
Bir dilim peynirli borek
Bir kucuk dilim kek
Iki tane patatesli sigara boregi
Sekersiz cay
Annemler geldi onlara hazirladim
Aksam yok canim istemedi
Su 1.5 litre
Spor yok

Aksam nasilda guzel hafif gecirmissin afiyet olsun ..bu arada sporuna bayiliyorum gercekten

Sabah kahvalti yapamamissin canim oglene sarkmis kahvalti ama dengeli bir gun olmus .spor desen zaten super keske bende yapabilsem

Menunde abarti yok canim gayet guzel bence ..umarim verdigin kararlarda hayirli olur kayinvalideyi susturman iyi olmus bosver herkes evladini dusunuyor sende evladin icin bu karari verdin zaten sobali olunca ne oluyormuski sanki bizler sobali evde buyuduk buyuk oglumda sobali evde buyudu hicte bisey olmadi buda yeni moda oldu sobaliymis sanki millet anasinin s...den kombiyle cikti huzurlu olsunda sobali evde olsun yavrun sende enerjini yuksek tut kimseye boyun eyme iyiki ailen var ve senin arkanda ....

Anesteziden gectim yatis islemlerim yapildi.yarin sabah erkenden gelecegim.bu gece kalacaktim ama istemedim.buraya gelince heyecanim geciyor nedense.evde daha stresliyim.insallah hersey cok guzel olacak.yarin sabah dualarinizdayim yani
Ay hadi bakalım kuzum tabiki dualarimizdasin arkadaşım :) benden yana hakkım helal olsun sen de bize çok emek verdin asıl senin hakkın var üzerimizde.. yarın inş çok güzel geçecek ve sonuç güzel olacak Rabbimin izniyle

Börek ve pilavın bedeliydi akşam
Yok canım ya spor konusunda tevafukla melrinin eline su dökemem.
Asıl senin maşallahın var angelina, gerçekten az yiyorsun canım...
Iltifat ediyorsun kuzum
Ama hakkını yeme 5 mile yapmak kolay değil Süpersin

Canim benim sende iyiki varsın gün içinde aklıma geliyorsun ne yaptı acaba diyorum. Bu mesajın gönlümü rahatlattı. Daha emin kararlar la sen çok iyi ve guclu ve fit bir anne olacaksın sana güveniyorum kV ile de doğru bir konuşma yapmışsın gel demesi kadar saçma bir şey yok Rabbim kararlarını en huzurlu günlere çıkarsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…