- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.421
Sağolasın kuzum :) aynen öncekiler i söyledim canımBugünkü 3 mil'di canım ama sanırsam önceki yaptıklarıma söylüyorsun.
İltifat olur mu canım, sporun şahane valla...
Bazen olur öyle tevafuk'umCanlarim bugün yogun bir gündü benim için :) sabah kızımı sağlık ocağına rutin Boy kilo ölçümüne götürdüm. Öğle vaktinde annemlere gittim aksama kadar. Akşam da eşimin kuzenine çaya gittik 1 saat önce geldik ve tabiki bugün yediklerim karbonlu ve cısslarla doluydu. yalnız var ya karbon bana hiç yaramıyor arkadaşlar şu an Karnım resmen gaz dolu acayip şişkinlik yaptı bende.
Bugün sağlıklı beslenme adına yaptığım tek iyi şey içtiğim 2.5 litre suydu :)
hakkına hayırlısı olsunAyyyy bu da benim hayalim ya... Ben de istiyorum ama burada bir uye göğüs ucunda çürüme olmuş. Ama vazgeçmedim. Oğlum biraz büyüsün yaptiricam. Devlette mı yaptiracaksin? Fiyat nedir? Eğer senin için sorun olmayacaksa bilgi verir misin?
Evet en doğru kararı verdigime inanıyorum. Bu hafta basvurumu yapıyorum. Babam benimle birlikte gelecek tabiki. Onun 1_2 ufak işi var halletsin. Hemen gidicez. Şimdi o inanmıyor. Mahkeme celbi gelince görür gününü.
Hala aramıyor annesine aratıyor. Ağırdan alıyor güya. Ama annesini tembihledigine eminim. Bugün artık kayinvalideyi de koydum postayı. Lütfen bana gel deme anne dedim. Bana neler yaptığını neler dediğini gördün. Bugün kafama şişe atan yarın bıçaklar,beni onun yerine arama bir daha. Kırmak istemiyorum seni dedim. O kapıyı da kapattım. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Babam da diyo ki annesiyle de konuşmayacaksin. Ararsa bana vereceksin. Babamla muhatap ol diyeceksin dedi. Bende tamam dedim.
Bana diyo ki kocan seni almaya gelecek. Babamin evi sobali. Diyor ki sen ccougu sobalı evde tutma kar kış vakti gel evine. Merak etme biz 4 kardesiz. Hepimiz sobalı evde büyüdük merak etme. Gelmesin diyorum ağlıyor. Ben de seni kırmak istemiyorum. Bir daha aramanı istemiyorum , arayacaksın da babamı ara dedim. Kapattım.
Evet Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin. Allahtan babam arkamda. O yüzden biraz daha rahat ve güçlüyüm. Daha eminim yapacaklarimdan...
Neyse. ..
Sabah 11:00 haşlanmış 1.5 Yumurta. 2 domates. 1 salatalık. Biraz dereotu. 1 bardak süt. 3yemek kaşığı Lor. 2 küçük dilim tam buğday.
Ara 2 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 soda
Öğlen 16:00 1 kase yeşil mercimek çorbası ve yağsız tuzsuz dereotlu domatesli kabak yemegi.
Ara 17: 30 3 yemek kaşığı yulaf kepekli ayran. 1 fincan Yeşilçay..
Akşama 19:30 gibi yerim. Fırında hamsi, fırında mantar ve bol salata.
Bugün spor yok3 lt su içtim. Abarttim bugün :)
Sizler olmazsanız çok yalnız hissederdim kendimi. İyi ki varsınız :)
Canim kusmasini durdurduk ama migdesi halen bulaniyor cok az yiyor dal gibi kaldi uc gunde birde sinavlarr bugun dort sinava birden girecek nasil olacak bilmiyorum galiba dersleri sikinti yapiyor biraz notlari dusmusangelina35 gülüm senin kuzu nasıl oldu iyileşmeye başladı mı ben bu yaşta perişan oldum inledim durdum kuzum gör nasıl olmuştur onun bir de ateşi vardı değil mi
Canim cinko eksikliginden oluyor agiz yarasi destek alsin esin benim ufakliginda hep agzinda yara olur cinko verdidr simdi hic olmuyor sende bol bol vitamin al gecmis olsun esine ..ayakta durma vaktim doldu galiba..
ben hala iyileşemedim ilaçlar mideme rağmen zerdeçal zenzefil polenli ballar bana mısın demiyor bir de üstüne benim regl 13-15 i arasında oluyordu 7 sinde başladı daha tam sökülmedi ama çok erken oldu o kadar öksürük bel sırt ağrısına dayanamadı erkene geldi galiba :) yarına daha iyi olucam inşallah benimkiler yemeğe başının çaresine bakıyor da eşim de pek iyi değil ki ağzının etrafı kocaman yaralarla kaplı inşallah ben de çıkmaz öyle yara bere
yazık yaaa 4 sınavı birden nasıl kaldıracak bu çocuk gün mü bitmiş sınavları aynı güne koymuşlar inşallah kuzum hepsinde başarılı olur rabbim zihin açıklığı versinCanim kusmasini durdurduk ama migdesi halen bulaniyor cok az yiyor dal gibi kaldi uc gunde birde sinavlarr bugun dort sinava birden girecek nasil olacak bilmiyorum galiba dersleri sikinti yapiyor biraz notlari dusmussanada gecmis olsun canim bu sene hasta bile olmamak lagzim gelince gitmiyor ne yuzsuz bir hastaliksa banamisin demiyor ilaca ragmen sende iyi olursun insallah cok gecmis olsun ...
ağzı dediğim dudakları yara bere o kadar ki bıyık kısmını traş edemedi 2 gündür komik bıyıklı geziyor ayyy adam yabancı gibime geliyorCanim cinko eksikliginden oluyor agiz yarasi destek alsin esin benim ufakliginda hep agzinda yara olur cinko verdidr simdi hic olmuyor sende bol bol vitamin al gecmis olsun esine ..
olsun kızzz canına kurban olsunGünaydın canlar, mutlu pazarlar diyecektim ki bugün günlerden salı ve biz de kar tatili
Helal olsun canım arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruzSabah 7.30 da hastanede olucam canim.yatis verdi bugun ama ben kalmadim.7.30 da cizime alacak.ne kadar surer bilemem ama 8.30-9 gibi ameliyatta olmus olurum heralde.
Hayirlisi artik sende hakkini helal et canim benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?