Haydi Yine Yeniden...

Canlarim bugün yogun bir gündü benim için :) sabah kızımı sağlık ocağına rutin Boy kilo ölçümüne götürdüm. Öğle vaktinde annemlere gittim aksama kadar. Akşam da eşimin kuzenine çaya gittik 1 saat önce geldik ve tabiki bugün yediklerim karbonlu ve cısslarla doluydu. yalnız var ya karbon bana hiç yaramıyor arkadaşlar şu an Karnım resmen gaz dolu acayip şişkinlik yaptı bende.
Bugün sağlıklı beslenme adına yaptığım tek iyi şey içtiğim 2.5 litre suydu :)

Bazen olur öyle tevafuk'um

Evet ben de birkaç gün sağlıklı beslendikten sonra, kh ların verdiği sıkıntıyı hissedebiliyorum

tomurcukkk um sağ selamet gir çık inşallah ameliyata benden yana hak varsa helali hoş olsun gülüm
gözünü kapayıp açacaksın 1 saniye geçmiş gibi olacak ameliyattan çıkacaksın allahın izniyle
herkesi bir heyecan sardı tabi beni de yataktan kalktım ne yaptınız bakıyım diye vee benim aklıma şimdi bu heyecan da ne zibillik geldi diyim de gülün kızz burun ameliyatı olsa öncesi sonrası çekerdin fotoyu kordun buraya bakardık nenişlere nasıl bakıcazzz :))

ayakta durma vaktim doldu galiba..
ben hala iyileşemedim ilaçlar mideme rağmen zerdeçal zenzefil polenli ballar bana mısın demiyor bir de üstüne benim regl 13-15 i arasında oluyordu 7 sinde başladı daha tam sökülmedi ama çok erken oldu o kadar öksürük bel sırt ağrısına dayanamadı erkene geldi galiba :) yarına daha iyi olucam inşallah benimkiler yemeğe başının çaresine bakıyor da eşim de pek iyi değil ki ağzının etrafı kocaman yaralarla kaplı inşallah ben de çıkmaz öyle yara bere

hakkına hayırlısı olsun
kv ne deiyi demişsin bence de

günaydıın :)
gece 3 e doğru uyuyabildim sabah 7 olmadan uyanmıştım rüyamda habire göğüs gördüm bebek emzirdim üstelik başkasının bebeği kendi gelip emiyor :) o kadar heyecan yapmışım yani tomurcukkk umm dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
sağ selamet haberlerini bekliyoruz

angelina35 gülüm senin kuzu nasıl oldu iyileşmeye başladı mı ben bu yaşta perişan oldum inledim durdum kuzum gör nasıl olmuştur onun bir de ateşi vardı değil mi
Canim kusmasini durdurduk ama migdesi halen bulaniyor cok az yiyor dal gibi kaldi uc gunde birde sinavlarr bugun dort sinava birden girecek nasil olacak bilmiyorum galiba dersleri sikinti yapiyor biraz notlari dusmus sanada gecmis olsun canim bu sene hasta bile olmamak lagzim gelince gitmiyor ne yuzsuz bir hastaliksa banamisin demiyor ilaca ragmen sende iyi olursun insallah cok gecmis olsun ...

Canim cinko eksikliginden oluyor agiz yarasi destek alsin esin benim ufakliginda hep agzinda yara olur cinko verdidr simdi hic olmuyor sende bol bol vitamin al gecmis olsun esine ..

yazık yaaa 4 sınavı birden nasıl kaldıracak bu çocuk gün mü bitmiş sınavları aynı güne koymuşlar inşallah kuzum hepsinde başarılı olur rabbim zihin açıklığı versin
azcık azcık yemeklere çorbalara kimyon katıver midesi güçlensin

Canim cinko eksikliginden oluyor agiz yarasi destek alsin esin benim ufakliginda hep agzinda yara olur cinko verdidr simdi hic olmuyor sende bol bol vitamin al gecmis olsun esine ..
ağzı dediğim dudakları yara bere o kadar ki bıyık kısmını traş edemedi 2 gündür komik bıyıklı geziyor ayyy adam yabancı gibime geliyor subradinollday kullanıyor zaten için de çinko da var
ben de daha dün akşam ufaktan yemeye başladım 2 gün hazır tavuk çorbası içtim eşimin zoruyla yok işte iştah yiyemiyorum diyorum kendi iştahı yerin de diye bana naz yapıyormuş muamelesi yaptı , sabahta aman ye ilaçlarını iç diye tembihledi gitti:) daha iyiyim şükür hala ayakta dolandığıma göre iyileşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…