Haydi Yine Yeniden...

İlahi ekim...

bir badi giyip çekse de fark belli olur daaa :))
gülüm benim gece belli saatten sonra arada cozutup muzipliğim tutuyor işte zibilliğim tuttu hehehehe
hala ameliyattadır tomurcuk 4 saat biz burada heyacanlanıp stres yapıyoruz eşi annesi kardeşi hastanede gör nasıl bekliyorlardır hayırlısıyla çıkar ameliyattan inşallah narkozun etkisi de çok sürmez

Ha ha ha tomurcuk bunlari okuyunca nasil gulecek .....kizz narkoz diyince insan nasil girerse oyle cikiyoo bi arkadasim esini sayiklamiss bunyaminn askin seni seviyorumm diyomus ayilirken hemsireler nasil guluyorlardi

guls
Giyer hemde mutlulukla giyer

Ha ha ha tomurcuk bunlari okuyunca nasil gulecek .....kizz narkoz diyince insan nasil girerse oyle cikiyoo bi arkadasim esini sayiklamiss bunyaminn askin seni seviyorumm diyomus ayilirken hemsireler nasil guluyorlardi
Ben ağrıyla uyandım boydan boya olunca tabi bide vazgeçtim ameliyat olmuycam diyodum

Canım sende hatırı sayılır yapıyosun ilk zamanlar bende çok yürüyodum hergün düzenli yaptım üzerine 10-15 dk platese ne kadar benzerse onu yapmaya çalışıyordum şükür hiç sarkma olmadı

Canım sende hatırı sayılır yapıyosun ilk zamanlar bende çok yürüyodum hergün düzenli yaptım üzerine 10-15 dk platese ne kadar benzerse onu yapmaya çalışıyordum şükür hiç sarkma olmadı
Canım bayağı yağlanmışım ben anlatamam,
Kollar, basen, göbek fena durumda...
Leslie nin 30 dk lık yağ yakma videosu var, videonun sonunda sıkılaştırma egzersizleri var, 'firm' kısmı...
90 ın altına inince onu düşünüyorum
Şimdi ne kadar terlesem kar canım...
Şu kaçamaklarım spordaki emekleri alıp götürüyor, ona canım sıkılıyor..
Cuma-Pazar çok bozuldu mesela...
Daha kararlı olmam gerekiyor...
Desen pişman mısın iyiki olmuşum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır zorluk olmadan rahmet olmuyor
Seni sonunda mutlu ettiyse doğru bir karardır zaten canım,
kaç bedenden kaça düştün melrin?

benim küçük kız kardeşim de bir yandan abimm beni sakın bırakma diyip erkek kardeşimin eline yapışıp bir yandan da çişimmmm var diye saatlerce bağırma ağlama arası bişeyler söylemiş bir de nişanlıydı o zamanlar nişanlısını da araya katıp sürekli söylenmiş :)) şükür geçti o günler de şimdi gülerek bahsedebiliyoruz:))
bakalım tomurcuk ne yapacak :)

Anam burdada bir soguk varr hemde nasilll dondum sabahh keske kar yagsa ayaz kadar kotu bisey yok ...
burası -6 derece gece -15 oluyor allah açta açıklara yardım etsin ben adımımı bile atmıyorum dışarı kaç gündür eşim öğlen geliyor dondumm diyor oğlan akşam geliyor elleri burnu morarmış gibi zaten yarağız iyice değişik oluyor çocuğumun tipi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…