- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.441
tomurcukkk um sağ selamet gir çık inşallah ameliyata benden yana hak varsa helali hoş olsun gülüm
gözünü kapayıp açacaksın 1 saniye geçmiş gibi olacak ameliyattan çıkacaksın allahın izniyle
herkesi bir heyecan sardı tabi beni de yataktan kalktım ne yaptınız bakıyım diye vee benim aklıma şimdi bu heyecan da ne zibillik geldi diyim de gülün kızz burun ameliyatı olsa öncesi sonrası çekerdin fotoyu kordun buraya bakardık nenişlere nasıl bakıcazzz :))
bir badi giyip çekse de fark belli olur daaa :))ekim2009 canım benim tomurcukkk önceki resmiyle yeni halini yanyana koyacak ve biz hep beraber Vuvvvv vuvvvvvvv diyeceğiz zaten güzel olan arkadaşımız fıstık gibi olacak hatta olmak üzere şimdi ameliyatta Rabbim yardımcısı olsun
Günaydın canlar, mutlu pazarlar diyecektim ki bugün günlerden salı ve biz de kar tatili
Ha ha ha tomurcuk bunlari okuyunca nasil gulecek .....kizz narkoz diyince insan nasil girerse oyle cikiyoo bi arkadasim esini sayiklamiss bunyaminn askin seni seviyorummbir badi giyip çekse de fark belli olur daaa :))
gülüm benim gece belli saatten sonra arada cozutup muzipliğim tutuyor işte zibilliğim tuttu hehehehe
hala ameliyattadır tomurcuk 4 saat biz burada heyacanlanıp stres yapıyoruz eşi annesi kardeşi hastanede gör nasıl bekliyorlardır hayırlısıyla çıkar ameliyattan inşallah narkozun etkisi de çok sürmez
Giyer hemde mutlulukla giyerbir badi giyip çekse de fark belli olur daaa :))
gülüm benim gece belli saatten sonra arada cozutup muzipliğim tutuyor işte zibilliğim tuttu hehehehe
hala ameliyattadır tomurcuk 4 saat biz burada heyacanlanıp stres yapıyoruz eşi annesi kardeşi hastanede gör nasıl bekliyorlardır hayırlısıyla çıkar ameliyattan inşallah narkozun etkisi de çok sürmez
Anam burdada bir soguk varr hemde nasilll dondum sabahh keske kar yagsa ayaz kadar kotu bisey yok ...bizim burada tipi var hem de nasıl yağıyor savrula savrula böyle devam ederse yarına okulları kaparlar kazasız belasız bu gün de geçsin inşallah
Ben ağrıyla uyandım boydan boya olunca tabi bide vazgeçtim ameliyat olmuycam diyodumHa ha ha tomurcuk bunlari okuyunca nasil gulecek .....kizz narkoz diyince insan nasil girerse oyle cikiyoo bi arkadasim esini sayiklamiss bunyaminn askin seni seviyorummdiyomus ayilirken hemsireler nasil guluyorlardi
Izmire bile kar yağmış nereye gitsek kar yağıyorAnam burdada bir soguk varr hemde nasilll dondum sabahh keske kar yagsa ayaz kadar kotu bisey yok ...
Canım benimBen ağrıyla uyandım boydan boya olunca tabi bide vazgeçtim ameliyat olmuycam diyodum
Canım sende hatırı sayılır yapıyosun ilk zamanlar bende çok yürüyodum hergün düzenli yaptım üzerine 10-15 dk platese ne kadar benzerse onu yapmaya çalışıyordum şükür hiç sarkma olmadıtomurcukkk iyi haberlerini bekliyoruz canım..
Günaydın canlar...
Mutlu pazarlartevafuk55
Canım benim bi dilin sürçtü diye topa tuttuk seni.
Bugün 5 mil yapmay planlıyorum kızlar
Bol eksili bir gün olsun, yarın hepimiz mutlu olalım tartılarda...
Desen pişman mısın iyiki olmuşum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır zorluk olmadan rahmet olmuyorCanım benim
Canım bayağı yağlanmışım ben anlatamam,Canım sende hatırı sayılır yapıyosun ilk zamanlar bende çok yürüyodum hergün düzenli yaptım üzerine 10-15 dk platese ne kadar benzerse onu yapmaya çalışıyordum şükür hiç sarkma olmadı
Seni sonunda mutlu ettiyse doğru bir karardır zaten canım,Desen pişman mısın iyiki olmuşum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır zorluk olmadan rahmet olmuyor
benim küçük kız kardeşim de bir yandan abimm beni sakın bırakma diyip erkek kardeşimin eline yapışıp bir yandan da çişimmmm var diye saatlerce bağırma ağlama arası bişeyler söylemiş bir de nişanlıydı o zamanlar nişanlısını da araya katıp sürekli söylenmiş :)) şükür geçti o günler de şimdi gülerek bahsedebiliyoruz:))Ha ha ha tomurcuk bunlari okuyunca nasil gulecek .....kizz narkoz diyince insan nasil girerse oyle cikiyoo bi arkadasim esini sayiklamiss bunyaminn askin seni seviyorummdiyomus ayilirken hemsireler nasil guluyorlardi
burası -6 derece gece -15 oluyor allah açta açıklara yardım etsin ben adımımı bile atmıyorum dışarı kaç gündür eşim öğlen geliyor dondumm diyor oğlan akşam geliyor elleri burnu morarmış gibi zaten yarağız iyice değişik oluyor çocuğumun tipi :))Anam burdada bir soguk varr hemde nasilll dondum sabahh keske kar yagsa ayaz kadar kotu bisey yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?