Haydi Yine Yeniden...

Ben ağrıyla uyandım boydan boya olunca tabi bide vazgeçtim ameliyat olmuycam diyodum
ahhh gülüm sen ameliyatı olup çıktıktan sonra mı diyordun ameliyat olmıycam diye :))
ben troid ameliyatından çıktım böyle şeyleri de çok duydum ya kendime baya hakşm olmuşum hiç tuhaf şeyler söylememişim sadece kan birikirse diye ucu top gibi bir uzantı var ya boğazıma onu takmışlar onun ucuda bacağımın dibindeymiş odaya taşırlarken bacağımın arasında bişey var dedim güldüler vardı ama :)))

Ben 95 kiloydum hatta 97 yi gördüm şimdi 65-66 arası mekik dokuyorum beden olarak 46-48 bedendim şimdi 38-40 beden oluyor kaçamak yapabilirsin askeri usul davranamazsın ki hedefine ulaşınca yine kek börek poğaça tatlı yiyeceksin önemli olan ölçülü olması bir öğünde abarttıysan diğer öğünde dengelemelisin spordan vazgeçme sen başaracaksın bizde bunu göreceğiz

Öyle valla buna şükür diyorum demek bacağının arasında bişey var çok hoşsun

Canım benim, inşallah
Şahane olmuşsun canım...

Canım bi de ayıp olmazsa göğüs bedenini sorsam,
ameliyat öncesi ve sonrası?
Ben de benimkine büyük diyorum da normal diyor yakınlarım...

Kızlar menümü yazayım, bozmayayım

09.30
1 kk kaşar
2 Yumurta (tereyağında)
6 zeytin
10 tane badem-fındık
Yeşillik
Havuç salatası
1kk kadar tost (kızımdan kalmıştı)

13.00
1 kase yayla çorbası
1 kutu ton balığı
Salata
Yarım armut-1mandalina

14.30
Sade Türk kahvesi

17.00
1 kase yayla çorbası
4 dilim Pırasa mücver

20.00
1 bardak süt

Su 3,5 lt olacak yatana kadar
Spor 5 mil Leslie

Yarın tartı günüuuuu dün çok karbon aldım insallah etkilemez
Gokce29 canım sen her gün tartiliyordun bu ara ser veriyorsun sır vermiyorsun
gülüm bir gün çok karbonhidrat aldın diye kilo alamazsın imkansız en fazla su tutarsın suyu bu gün çok içtiysen o da sorun olmaz
cidden bu hatun artık kilosunu yazmıyor Gokce29 gizli gizli tartıl sen yazma buraya ki yarına hepimiz şok olalım demiiii seni senii iki çocuklu cimcimeee

akşamın miktar az olunca acıkırsan sütün yanına bence takviye yapsan da olur leblebi fındık fıstık v.s. gibi
afiyet şifa olsun

Keşke öyle olaydı ekim cim

Neyse dur bakalım
Yarına Allah Kerim...
suyu az mı içtin de artı oldun gülüm
suya dikkat ettim canım da, fazla kaçırdım tatlım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…