- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.461
ahhh gülüm sen ameliyatı olup çıktıktan sonra mı diyordun ameliyat olmıycam diye :))Ben ağrıyla uyandım boydan boya olunca tabi bide vazgeçtim ameliyat olmuycam diyodum
Ben 95 kiloydum hatta 97 yi gördüm şimdi 65-66 arası mekik dokuyorum beden olarak 46-48 bedendim şimdi 38-40 beden oluyor kaçamak yapabilirsin askeri usul davranamazsın ki hedefine ulaşınca yine kek börek poğaça tatlı yiyeceksin önemli olan ölçülü olması bir öğünde abarttıysan diğer öğünde dengelemelisin spordan vazgeçme sen başaracaksın bizde bunu göreceğizCanım bayağı yağlanmışım ben anlatamam,
Kollar, basen, göbek fena durumda...
Leslie nin 30 dk lık yağ yakma videosu var, videonun sonunda sıkılaştırma egzersizleri var, 'firm' kısmı...
90 ın altına inince onu düşünüyorum
Şimdi ne kadar terlesem kar canım...
Şu kaçamaklarım spordaki emekleri alıp götürüyor, ona canım sıkılıyor..
Cuma-Pazar çok bozuldu mesela...
Daha kararlı olmam gerekiyor...
Seni sonunda mutlu ettiyse doğru bir karardır zaten canım,
kaç bedenden kaça düştün melrin?
Öyle valla buna şükür diyorum demek bacağının arasında bişey var çok hoşsunahhh gülüm sen ameliyatı olup çıktıktan sonra mı diyordun ameliyat olmıycam diye :))
ben troid ameliyatından çıktım böyle şeyleri de çok duydum ya kendime baya hakşm olmuşum hiç tuhaf şeyler söylememişim sadece kan birikirse diye ucu top gibi bir uzantı var ya boğazıma onu takmışlar onun ucuda bacağımın dibindeymiş odaya taşırlarken bacağımın arasında bişey var dedim güldülervardı ama :)))
Canım benim, inşallahBen 95 kiloydum hatta 97 yi gördüm şimdi 65-66 arası mekik dokuyorum beden olarak 46-48 bedendim şimdi 38-40 beden oluyor kaçamak yapabilirsin askeri usul davranamazsın ki hedefine ulaşınca yine kek börek poğaça tatlı yiyeceksin önemli olan ölçülü olması bir öğünde abarttıysan diğer öğünde dengelemelisin spordan vazgeçme sen başaracaksın bizde bunu göreceğiz
Oh hadi bakalım çok şükür canım çok sevindimCiktim iyiyim .....
Ohhhhh cok sukurr bin sukurrrr canimmm oldum meraktan iyi ol hep iyi ol canimmmCiktim iyiyim .....
oh şükür bu da geldi geçti şimdi nekahat dönemini geçirmeye bakacaksın çabucak o da geçer inşallahCiktim iyiyim .....
Hafta sonundan sonra yine 3 lü rakamlara çıktım Can'ım.Yarın tartı günüuuuudün çok karbon aldım insallah etkilemez
Gokce29 canım sen her gün tartiliyordun bu ara ser veriyorsun sır vermiyorsun
çok sevindim canım, hadi geçmiş olsunCiktim iyiyim .....
Ciktim iyiyim .....
oh şükür bu da geldi geçti şimdi nekahat dönemini geçirmeye bakacaksın çabucak o da geçer inşallah
gülüm bir gün çok karbonhidrat aldın diye kilo alamazsın imkansız en fazla su tutarsın suyu bu gün çok içtiysen o da sorun olmazYarın tartı günüuuuudün çok karbon aldım insallah etkilemez
Gokce29 canım sen her gün tartiliyordun bu ara ser veriyorsun sır vermiyorsun
öğleye kadar iyi gibiydim sonra yine zangırdamaya başladım hehehe yarım iyiyim yani :))Sen nasıl oldun canım daha iyimisin şimdi
suyu az mı içtin de artı oldun gülümHafta sonundan sonra yine 3 lü rakamlara çıktım Can'ım.
toparlanmaya çalışıyorum da
Utandım da yazamadım
çok sevindim canım, hadi geçmiş olsun
akşamın miktar az olunca acıkırsan sütün yanına bence takviye yapsan da olur leblebi fındık fıstık v.s. gibiKızlar menümü yazayım, bozmayayım
09.30
1 kk kaşar
2 Yumurta (tereyağında)
6 zeytin
10 tane badem-fındık
Yeşillik
Havuç salatası
1kk kadar tost (kızımdan kalmıştı)
13.00
1 kase yayla çorbası
1 kutu ton balığı
Salata
Yarım armut-1mandalina
14.30
Sade Türk kahvesi
17.00
1 kase yayla çorbası
4 dilim Pırasa mücver
20.00
1 bardak süt
Su 3,5 lt olacak yatana kadar
Spor 5 mil Leslie
Keşke öyle olaydı ekim cimgülüm bir gün çok karbonhidrat aldın diye kilo alamazsın imkansız en fazla su tutarsın suyu bu gün çok içtiysen o da sorun olmaz
cidden bu hatun artık kilosunu yazmıyorGokce29 gizli gizli tartıl sen yazma buraya ki yarına hepimiz şok olalım demiiii seni senii iki çocuklu cimcimeee
suya dikkat ettim canım da, fazla kaçırdım tatlım ya...suyu az mı içtin de artı oldun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?