Haydi Yine Yeniden...

Yahu sen hicbisey yememissin bugun nerdeyse.yarin tarti var diyemi bakiiim:)))

Oooh mis.afiyet olsun.aklima geldi ya.yarin bende bi taze fasulye yapayim:))

Sporla tartıda fazla çıkmak???
İlişkilendiremedim canım?
Menün gayet güzel bu arada

Menün çok güzel, ölçülü canım...
Yarın kilo bildirimimiz var canım, unutma...

Gunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Sag gogsumden 400 gr,.sol gogsumden 350 gram alinmis.yani beni -750 gr girebilirsiniz bildirime hahahahaaa
Saka bi yana cok kilo verdigim icin alacak birsey bulamamis doktor icleri bostu dedi..2 sene once 1 er kilo alirim demisti.bol bol deri toparladim cok fit oldun dedi dun.kucultmeden ziyade toparlama ameliyati diyebiliriz dedi.şuan biraz şişler ama şiş hali bile eskisine gore kucuk
Sukurler olsun bugunume.insallah kisa surede toparlarim....

Ooo gunaydin tomurcugum giripte mesajini gormek nr guzel Ay ne güzel olmuştur valla bu sayede 69 lari göreceksin kız nihayet şaka bir tarafa bu da geçti çok şükür canım, tamamen iyileştiginde seksi Lady olacaksın

Sagol canim benim.gercekten guzel olmuslar.az once doktor pansuman yapti o zaman gordum.sukur iyiyim ve dondum araniza.dualarinizi hissettim hep.Allah hepinizden ayri ayri razi olsun...

Canimmmmm iyi olduguna cok sevindimmmm iyi ol bitanem hep iyi ol nasil mutlu oldum mesajini goruncee sis olsun kiz tas gibi olmussundur vallaa insallah dahada iyi olacaksin canimmm bol bol dinlen saka bir yana eksi bildirimide ilk sen yaptin he he he

Sagol canim benim.gercekten guzel olmuslar.az once doktor pansuman yapti o zaman gordum.sukur iyiyim ve dondum araniza.dualarinizi hissettim hep.Allah hepinizden ayri ayri razi olsun...
Cokk sukurr bin sukurr canimmm ay bende yaptirtsam toparlatma benimkiler kucukte ici bos bazi annelerde emzirme doneminde oluyormus ..... kiz bi foto atta bakak yeni cicilere

maşallah tomurcuğum ben bir kaç gün gelemezsin sanmıştım demek ki tahminimden iyisin şükür
cıncıkk gibi nenişlerin oldu güle güle sağlıkla gere gere gez bacımmm

Vayyy dostum şükürler olsun harikasın çabucak toparlan inşallah miktarı az gibi gözüksede toparlaması daha fit görüntüye sahip olmanı sağlamıştır ben hedefime ulaşınca bi toparlama ameliyati düşünüyorum ağrın sancın çok oldu mu ben ilk ayılınca çok acımıştı azcık anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…