- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.501
Anladım canım, evet bayağı gitmiş..Ayyy benim ki kocamandı kom marka toparlayıcı 95 kullanıyordum şimdi ek özelliği olmayan 85 kullanıyorum tam 5 kilo alındı benden düşün artık
Yahu sen hicbisey yememissin bugun nerdeyse.yarin tarti var diyemi bakiiim:)))sabah 9 a doğru
çeyrek beyaz peynirli yağsız tost
ara ayrı ayrı
2 mandalina
çeyrek nar
akşam 18 :30
1 lahmacun
1.5 bardak acılı şalgam
2 acı cin biber turşusu
2 dilim turp
suyu elimden düşürmüyorum boğazım kurumasın diye ne kadar içtim saymadım
Oooh mis.afiyet olsun.aklima geldi ya.yarin bende bi taze fasulye yapayim:))Bende menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı 11.30: 2 has yumurta 3 zeytin
KK peynir ,1.5 dilim t b ekm
Çay kaş. ile kaymak bal labne
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 2 k incir
ara: 1 mandalina
aksam 18.00: 1 kepçe çorba
1 tabak etli taze Fas
Bol salata, 3 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
bitki çayları 2.5 litre su
Sporla tartıda fazla çıkmak???Kahvaltı
3 hurma, avuçiçi fındık yemiştim ki çocuklar uyandı yemeği hazırladım
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak, tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Muz ve nar
Akşam
3 yk makarna, 4 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt
Ara
1 dilim Pudingli tatlı, ıhlamur çayı
Spor bugün yapmıycam tartı öncesi fazla çıkmamalıyım
Menün çok güzel, ölçülü canım...Kizlar takipdeyim sizi ama çok yazamiyorum.malum agir misafirim var.kayinpederim yani..:))menum
Sabah08.30
1 dilim kizarmis ekmek
1 Avuç peynir
5 zeytin
Çay
Ara10.00
Sade kahve
1 Avuç badem
Oglen14.00
Bolca yesil salata
El kadar bonfile
2 kasik makarna
Aksam
1 tavuk but
3 ince dilim firin patates
1 kase haslanmis karnabahar yogurtlamasi
tomurcukkk gecmis olsun buarada
Aynen öyle bayanlarKizlarrr yarın ilk D Vit ignemi vurduracam bakalım inş sonuçları güzel olur. Kilo verememeye ciddi bir engelmis
Ooo gunaydin tomurcugum giripte mesajini gormek nr guzelGunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Sag gogsumden 400 gr,.sol gogsumden 350 gram alinmis.yani beni -750 gr girebilirsiniz bildirime hahahahaaa
Saka bi yana cok kilo verdigim icin alacak birsey bulamamis doktor icleri bostu dedi..2 sene once 1 er kilo alirim demisti.bol bol deri toparladim cok fit oldun dedi dun.kucultmeden ziyade toparlama ameliyati diyebiliriz dedi.şuan biraz şişler ama şiş hali bile eskisine gore kucuk
Sukurler olsun bugunume.insallah kisa surede toparlarim....
Sagol canim benim.gercekten guzel olmuslar.az once doktor pansuman yapti o zaman gordum.sukur iyiyim ve dondum araniza.dualarinizi hissettim hep.Allah hepinizden ayri ayri razi olsun...Ooo gunaydin tomurcugum giripte mesajini gormek nr guzelAy ne güzel olmuştur valla bu sayede 69 lari göreceksin kız nihayet şaka bir tarafa bu da geçti çok şükür canım, tamamen iyileştiginde seksi Lady olacaksın
Canimmmmm iyi olduguna cok sevindimmmm iyi ol bitanem hep iyi ol nasil mutlu oldum mesajini goruncee sis olsun kiz tas gibi olmussundur vallaa insallah dahada iyi olacaksin canimmm bol bol dinlen saka bir yana eksi bildirimide ilk sen yaptin he he heGunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Sag gogsumden 400 gr,.sol gogsumden 350 gram alinmis.yani beni -750 gr girebilirsiniz bildirime hahahahaaa
Saka bi yana cok kilo verdigim icin alacak birsey bulamamis doktor icleri bostu dedi..2 sene once 1 er kilo alirim demisti.bol bol deri toparladim cok fit oldun dedi dun.kucultmeden ziyade toparlama ameliyati diyebiliriz dedi.şuan biraz şişler ama şiş hali bile eskisine gore kucuk
Cokk sukurr bin sukurr canimmm ay bende yaptirtsam toparlatma benimkiler kucukte ici bosSagol canim benim.gercekten guzel olmuslar.az once doktor pansuman yapti o zaman gordum.sukur iyiyim ve dondum araniza.dualarinizi hissettim hep.Allah hepinizden ayri ayri razi olsun...
maşallah tomurcuğum ben bir kaç gün gelemezsin sanmıştım demek ki tahminimden iyisin şükürGunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
Vayyy dostum şükürler olsun harikasın çabucak toparlan inşallah miktarı az gibi gözüksede toparlaması daha fit görüntüye sahip olmanı sağlamıştır ben hedefime ulaşınca bi toparlama ameliyati düşünüyorum ağrın sancın çok oldu mu ben ilk ayılınca çok acımıştı azcık anlatsanaGunaydin canlarrrrr.
Bugun daha iyiyim sukur.
kilo bildirimim tomurcuğu geçemese de :))
geçen hafta 99.4
bu hafta 98.9
fark -500 gr
Canım benim bende artıdayım sana ne desem bilemedimGecen hafta 67.500
Bu hafta 68
Fark +500
Anlamadim bu artinin sebebinigaliba gecenki borek ve kekden oldu annemlerin geldigi gun keske yemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?