- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.701
ne demek gülüm doğru bilgileri paylaşıcaz birbirimizle ki hepimiz hafif olup sağlıklı zayıflayalım de mii:))
hem senin ne diye umutların tükeniyor moralin yok de bakem
Neden umidini yitirdin canim arkadaslar bilir ben bir 72 de takildim ama ne takilma herhalde bi 6 ay surdu sonrasinda verdim kilomu sende vereceksin menulerin cok iyi senin umitsizlik yoktamammi ..
kısır döngü girdabına düşmüşsün den deYa evet bende gecen seneki diyetisyenin verdigi tarti sonuclarima baktim gene 74.yani 1 sene gecmis ve sonuc ayni.arada 78lere ciktim tabi.geri dustum.73.5 i gordum tekrar ciktim 75lere.ama hep 74 ve cevresindeyim.artik biktim diyet psikolojisinden.regl bitince 72leri gorurum diye umutluydum.bugun 3. Gunum 75 ciktim sabah.butun moral bozuklugum bundan
anammm geldin beni geçtin maşallahDün 99,1
Bugün 98,4
Canlar, şarjım az, dışardayım.
Çok giremem öptüm
Evdeyim canim geldim cok sukur.uyumusum biraz simdi kalktimuykusuz canooom ne zamana taburcu oluyorsun doktor bişey dedi mi
Oglene dogru taburcu oldum canim.dun gece pek uyuyamadim yine ama eve gelince az oturup yattim.hemen dalmisim.2 saat uyumusum cok iyi geldi.uyandim biseyler yedim size bakayim dedimGunaydin fistik yine erkencisin nasiliz bugun bakiyimm biraz uyuyabildikmi
Bende sizleri cok ozledim canim.daha iyiyim sukur.zaman zaman agrilar oluyor ama olsun gececek insallahSENi özlüyoruz tomurcuğum
Sen nasılsın
Bu arada da duana amin diyorum
Melrinimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın Rabbim
hayırlı cumalar...
Aynen aynen buzdolabına astım akşamları bakıom tarçınlı süt sodalı kür yoğurt kürü yeşil çay su bunları görünce unutmuyom yulaf Alcam aklımdaiştahını kapatacak şeylerle ara öğün yap süt tarçın karışımı şekerli isteğini keser yoğurt kürüne de devam et yulaf kepeği de ekleyip yoğurt kürüne onunla da ara öğün yapabilirsin hatta ana öğün yerine bile yiyebilirsin içine meyve doğrayıp zayıflamanın yolu ilk önce sudan geçiyor o suyu bol bol içeceksin arkadaş yolu yok :)))
Canim cok cok gecmis olsun.cok sık tekrarliyor atesi pasanin yaa.daha mi detayli arastirilsa acaba.Selam kizlarr biraz yoruldum bugun okuldan eve evden okula hastaneye eve mekik dokudum resmenn ..eve gelince oglusun okulda ates firlamis nasil gittim anlatamam hemen ates dusurucu verdim seminere indim on dk surer demislerdi iki saat konustu hatun ahop diye bir yazilimi tanitti ilk samsunda kullanilmis guzel bir program hizli okuma ile ilgili bu yazilim satin almak gerekiyor biraz arastirip alicam galiba ..neyse sinifa tekrar girdim baktim benimki iyice suzulmus ogretmeni kiyamadi eve geldik tekrar dr gittik off yine ilacc yine antibiyotik ki gecen hafta kullandikbiraz bekliycez ona gore kullanicam kendimi unuttum bu arada etlerim dokuluyo valla
Canimmm insallah ama insallah istedigin okula yerlesir, sen esine yavrularin babasina kavusur.sabahlar yuzu suyu hurmetine sen Melrinin dualarini kabul et yarabbim.
Cok gecmis olsun bu arada.doktora gidersen cok iyi olur elbette.daha ilerlemeden onlemini almis olursun
rabbim rızk kapılarını hayırlısıyla sana eşinin yanın da izmir de açsın inşallahh dualarımız seninle
strese girdikçe hormon salgıları değişiyor zaten hastasın gülüm inşallah kadrolarda öğretmen ihtiyacı olduğunu bu gün görürsün de azcık gider stresin
Canimm cok gecmis olsun insallah guzel haberler vereceksin lutfen kotuyu dusunme hep iyi dusun iyi olsun hakkinizda hayirlisi rabbim sizi tez zamanda kavustursun insallah duamdasin canimm ....
SENi özlüyoruz tomurcuğum
Sen nasılsın
Bu arada da duana amin diyorum
Melrinimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın Rabbim
hayırlı cumalar...
Allah razı olsun arkadaşlarım hastalığım arttı sesim kısıldı rapor almadım 1. Sınıf okuturken ayakta duruyosam yeter deyip okula gidiyorum dr a gittim antibiyotik dahil bi poşet ilaç verdi tayin için izmirde okul çok açıldı onlarda benim gibi başvuru yapacak öğretmenlerin yeri yani muhtemel açık gözüküyor onlar eşlerinin yanına gidebilirse ben o okulu yazdıysam ve puanım yeterse gidebilcem son seçenek yazdığım yere çıkmazsa ilde görev almak istiyorum bunu da işaretliycem o madde ile tayin çıkar ama inşallah kendi seçtiğim bi okula gidebilirimSelam fıstıklar
angelina35 M Melrin çok geçmiş olsun kızlar melrinim inş senin v3 çocukların için güzel yerler açılır Rabbim yardimcin olsun. Stresten uyuyamiyorsun biraz da. Tatlı bir tebessümle yadedecegin günler olarak kalır inşallah canım. tomurcukkk hayırlı olsun canım taburcun evde daha rahat dinl3n3c3ksin inşallah
Gokce29 maşallah sana canım benim ne kadar seviniyorum. maşallah sana ama bence bu 5 milenin ve aynı zamanda emzirmenin sonuçları
Kahvaltı yetismedi sanırım menü gayet güzel spor desen o harika inşallah tartıda bol bol eksi göreceksinMenumu vereyim
Sabah: ılık limonlu ballı su
2 k kayısı 1 k incir
Ara: sade Nescafe
Öğle: 1 kase çorba 1 kaşık yoğurt
Küçük tabak makarna
Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı
Yeşil çay
Aksam 18.00: 1 kase etli k Fas
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: 20.30: 1 bardak süt ve muz
Ara: Türk Kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Spor: 1 saat 15 dakika step, eliptik, spuat
Saracim ben iyiyim elhamdilillah sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor menülerMerhaba kızlar çok yorgunum ne cok konusmussunuz sayfalar birikmiş nasıl okurum yaaa ama gördüğüm kadarıyla tomurcugum eve çıkmış buna sevindim angeliba ve Merlin hastaymis sanirim gecmis olsun ikinizede ekimim sen nasıl oldun tevafukum sen nasılsın gulsayzey seni tebrik ederim iyi kilo vermissin
Bence güzel bir menü olmuş arkadaşım. Yarın seni ayağa kaldıracak çorbalar falan tüketmeye çalış canım. Afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kızımdan kalma çeyrek tost, 4 zeytin, adaçayı, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Elma
Öğle
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Aksam mı desem Ara mı siz karar verin
1 dilim pudingli bisküvi tatlısı, 1 dilim kek, 2-3 yk kısır
Eve geç gelince yemek yemedim
Ara
Elma, 8 çiğ badem
Yarın kaldığını yerden tam gaz o zaman yağ oranın bakalım ne durumda çarşamba günüKizlar ben bugun abarttim.menu veremiycem.yarin son hiz devam.psikolojimi hazirladim.yarin diyetisyenimin listesine basliycam tekrar.carsamba randevum var diyetisyende biraz gaza basmam lazim :))
Biliyorum ama il emri işaretlemezsem hiç gidemeyebilirim bi dünya okul var ama hepsi muhtemel açık her seferinde il emri açılmıyorda kendi başıma olsam beklerdim ama ufaklık babasının yanına gitmeyi çok istiyor Rabbim inşallah yardımcımız olsunM Melrin canım o son tercih bazen sıkıntı olabiliyor çok uzak yerlere verebiliyorlar bizim ilçede var maalesefarkadasin eşi Samsun Bafra da, kendisi Vezirköprüde aralarında 200 km mesafe var il dışından gelmiş o son tercihle. Yani her şeyi düşünmeye çalış bakıcı olayında olacak çünkü canım. Hakkında en hayırlı ve güzeli olsun arkadaşım..
Amiiin.insallah hersey gonlune gore olurBiliyorum ama il emri işaretlemezsem hiç gidemeyebilirim bi dünya okul var ama hepsi muhtemel açık her seferinde il emri açılmıyorda kendi başıma olsam beklerdim ama ufaklık babasının yanına gitmeyi çok istiyor Rabbim inşallah yardımcımız olsun
Benim güzel Ekim'im,anammm geldin beni geçtin maşallah
haftaya çarşambaya 95 -96 arası bildirim yapacaksın ben geride kalamammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?