Haydi Yine Yeniden...

Canımmm çok Tşk ederim
Bence de sizlerin ve 5 milin sayesinde

Çok Tşk ederim canım
İnşallah hepimiz kurtulacağız fazlalıklarımızdan...

Canim cok cok gecmis olsun.cok sık tekrarliyor atesi pasanin yaa.daha mi detayli arastirilsa acaba.
Aman diyeyim sen kendini ihmal etme hasta olma.evdeki herkesin sana ihtiyaci var biliyosun
Bende istiyorum iyice arastirilsin diye ama uc dort dr duydugum bisey var boyle en kucuk enfeksiyonda atesi cikan cocuklar guclu bunyeli cocuklarmis ileriki yillarda kanser riski dusuk insanlar oluyorlarmis dr sakin korkma atesten dedi kontrollu ates iyidir dedi bunyesi dahada guclensin diye cinko takviyesine devam galiba kis boyu kullancaz zaten egzamasida vardi onada iyi geliyor cinko insallah tatil geliyor ya evde bol bol besliycem sipayi eti sutu yumurtayi bol bol tuketsin iyi olur insallah ...ben hasta olsam da evde hayat durmaz canim saolsun esim her isi yapar o yonden sikintim yok ...

tomurcukkk selam cok gecmis olsun ameliyat olmussun daha dogrusu hayırlı olsun deyım ben en son izinli ayrılmıstım tekrar donemedım akşam bıraz okudum amelıyatını gordum

Herkese merhaba kızlar Nasılsıniz uzun zaman oldu utandım aslında yazmaya da zor gunler gecirdim kiloda o kadar cok aldım kı ama tomurcugun ameliyatını yazısmalarıda gorunce heyecanlandım yazmak istedim

Gecmıs olsun

Herkese merhaba kızlar Nasılsıniz uzun zaman oldu utandım aslında yazmaya da zor gunler gecirdim kiloda o kadar cok aldım kı ama tomurcugun ameliyatını yazısmalarıda gorunce heyecanlandım yazmak istedim
Merhaba canım nasılsın. Sınav nasıl geçti kaç puan aldın. Bende seni merak ettim. Kaç kilo aldın canım en son 71 din sanırım

Nasıl oldun canım paşa nasıldı bu gece
Saol canim aksam biraz atesi vardi oksuruk ve burun tikanikligi var suan ..galiba bu kez usuttu sadece bogazi degil bir gun daha bekleyim antibiyotigi hemen kullanma dedimisti dr ona gore basliycam artik insallah hafif gececek bu kez ..

Canım ay cok sevindim hatırlamana 75 puan aldım kılomda yaklasik 74 sen nasılsın
Tabiki hatırlarım canım çok çalışıyordun sonuçta fena bir puan değil inş yerleşirisn. Ah kuzum neden aldın o kiloları 69 a o kadar yaklaşmışken bende iyiyim canım çalışma maratonu başladı yoğunluk larda arttı tabi. Ben kilo olarak sabitim hala 67 ama ciddi bir sikilasmam var. Bu kiloda iken dar olan kıyafetlerim şu an baya bol geliyor (zügürt tesellisi) :)))

Zaten onemli olan ölculer degilmi hatta 68 ı bıle gormustum sınava calistim ama son 3 ayda karar verdim oda yeterli olmadı zaten amacım bunda kendimi gorup diger sınava hazırlanmaktı ama hazırlanır mıyım bilmiyorum bu puan la yerleşmem ımkansız

Kilo olayı gercekten facia ama en son sınava hasta olarak girmiştim o gun bugun duzelemedık annem geldi bı ay yanıma kızım 3 ay boyunca hastaydi tıkanmalar ataklar malesef alerjisı ilerledi ve şuan astım surekli hastanelerde gecti kendimi bıle unuttum insanlar uzuntuden zayıflar ben daha cok yedım aynaya baktığımda yuzumu tanıyamadım bi ara sanki cöktum

Hadi ya çok.geçmiş olsun canım Insan uzuntuden zaten çoğu zaman kendini yemeye veriyor. Ama dediğin gibi stres sağlıksız beslenme bizim görüntümüzu de etkiliyor inş toparlarsin

Hadi ya çok.geçmiş olsun canım Insan uzuntuden zaten çoğu zaman kendini yemeye veriyor. Ama dediğin gibi stres sağlıksız beslenme bizim görüntümüzu de etkiliyor inş toparlarsin
Sagolasın Inşallah cocugum ıyı olsunda gerisi onemli degıl

tomurcukkk selam cok gecmis olsun ameliyat olmussun daha dogrusu hayırlı olsun deyım ben en son izinli ayrılmıstım tekrar donemedım akşam bıraz okudum amelıyatını gordum
Tesekkur ederim canim sagol evet ameliyat oldum cok sukur.hayalimdi yillardir...
Bicok kez izin alip dondun bi keresinde haber vermeden gittin geri dondun.her seferinde de kapimizi actik.cok sık tekrarlaninca yazamaman normal...
Zor gunler gecirdim demissin insallah hersey yolundadir simdi.
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.gorusmek uzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…