Haydi Yine Yeniden...

hoş geldin
kızına çok üzüldüm astıma çevirmiş alerjileri rabbim kolaylık versin
o kadar hengameye rağmen 75 puan almışsın emeklerin boşa gitmez inşallah
yakın zaman da alınan kilolar en hızlı gidenler sen tekrar dikkat etmeye başla bak nasılda çabucak gidecekler 6 lı rakamları 1-2 aya görebilirsin yeter ki iste :)

Kızlar slmlar
Benim haftasonları
Misafirlikler
Gelmeler gitmeler derken yoğun geçiyor
Uğrayamıyorum
Öpüyorum sizleri
kalabalıkta insan ne yediğini ne kadar yediğini farketmiyor bazen aman haa dikkat daldırma sakın gülüm daha çarşambaya 96 yada aşağısı bildirim yapacaksın :))

Saol canim aksam biraz atesi vardi oksuruk ve burun tikanikligi var suan ..galiba bu kez usuttu sadece bogazi degil bir gun daha bekleyim antibiyotigi hemen kullanma dedimisti dr ona gore basliycam artik insallah hafif gececek bu kez ..
inşallah o antibiyotiğe gerek kalmaz ..
anacım çocuk aynıı sen duygusal gel gitler çok oldu mu bünyesi zayıflayıp mikrobu bakteriyi kaldıramıyor hastalanıyor kuzum inşallah büyüdükçe daha iyi olur hem duygusal yönden hem de bedenen :)) (sana fazla çekmesin )

tomurcuğum bir tenemmm doğruyu söyle bak biz üzülmeyelim diye iyiyim iyiyim diyorsun gibime geliyor ağrın sızın çok oluyor mu hastane de ağrı kesicileri serumdan verdiler şimdi evdesin ya aklıma takılıp duruyorsun gülüm

sabah benimkiler acıkmış uyandım kahvaltı hazırladım hızlıca yedik alışverişe gittik benim sıpa vücut geliştirme kas yapma v.s. takmış azcık kafayı arkadaşının gittiği spor salonuna misafir olarak gidecekti bir heves bir heves spor sevmez bile normalde arkadaşına heves etmiş onu bıraktık alışveriş yaptık güya ben kilo veresiye pek bişey almıyacaktım üstüme alıverdim 4-5 parça özdilekten.. o alışveriş merkezlerinin manyetik alanı çok güçlü yaa ben dayanamıyorum kasaya gittiğimiz de algım durmuştu artık hala başım dönüyor eve geleli yarım saat oldu oysa daha 4-5 ay gitmem alışveriş merkezine :))

Kizina uzuldum cok gecmis olsun cocukluk cagi astim atlatiliyor biz kurtulduk darisi size insallah ..tekrar cok gecmis olsun ..

Daha baslamadik antibiyotige iyi gibi sadece halsiz ...valla ne yalan diyimm ayni benn hem tipi hem huyu cekmesin valla hep aglak olmuyo boyle.. ben balik o yengec normal ki

Ahh su gencler ahhh benimkindede bir spor meraki var kas yapmis sipa mekik cekiyor sinav cekiyor Alisveris merkezlerinden nefret ediyorum migdem cok bulaniyo orda basim agriyo nasil bir manyetik alan varsa artik hele su teknosa gibi yerlerr aboooo mahvediyor beni bosver acik alan daha iyi ...bu arada yeni cicilerini gule gule giyy ...

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Oglen 14 00
Ceyrek pide hamuru ince
Uc yudum ayran (komsum gondermis tadina bsktim )
Aksam 17 00
Bir kepce kiymali tel sehriye corbasi
Alti tane kofte kucuktu
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Ara yaparmiyim bilmiyorum ama cay icerim kesin ...

Menumu vereyim
Sabah 10 30: 2 dilim çavdar ekmeğine tost
(KK kaşar ve 3 dilim sucuk 1 çay k tereyağı)
3 zeytin, 1 tane has yumurta

Öğle 14.00: 3 kaşık Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir

Aksam 18.30: 1 kepçe çorba
1.5 kepçe kuru fasulye
Büyük bardak ayran

Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları
2.5 litre su

Kizlar menum şöyle
Sabah
1 yumurta
1ince dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
3 lokma suzme yogurt

Sonra avm ye gittim ve aksama kadar hicbirsey yemedim.tabi eve gelince saldirdim

Aksam 18.00
3 tek lokmalik kurabiye
3 lokma kadar sabahtan kalma patatesli omlet
1 tabak yesil fasulye
1 kase bulgur pilavi
Salata.

Suda icemedim pek 1.5 lt

Ay ekim sagolasın inşallah canım eşim komiserlik sınavını kazandı 3 ay ankarada egıtımde kalacak bende kzımla yarın izmir yolcusuyum ordan da Adana 3 ay boyle gececek yanı donuste de yeni şehir yenı başlangıclar Inşallah herkese kolaylıklar diliyorum

Canim simdi evdeyim iyiyim ama acik soyleyeyim ameliyat oldugum aksam biraz fenalastim.siz uzulmeyin diye de yazmadim.yine yazmayacaktim ama şu hislerin yok mu senin.kacisimiz yok anliyosun vesselam.
Ameliyat aksami cok uzun sure ac kaldigim icin sekerim ve tansiyonum birden cok dustu.tansiyon 7-5 olmus.seker 20 lere indi.komaya girdim nerdeyse.cok ter bosaldi titredim.igne falan yaptilar biseyler yedim.bu atak iki uc kez tekrarladi gece boyu ama sonra toparladim.yine ayni gece de sol gogsum kanama yapti baya.doktoru aradilar.neyseki sorun yokmus.olasi birseymis.kan sulandirici igne yaptiklari icin kanamam olmus.ama ertesi gun gayet iyiydim.ilk gunler bunlari yasadim.suan cok daha iyiyim.sagol canim inan ki iyiyim

hihhh ben biliyorum o zaman hissettim ama ya yanlışsa kızın psikolojisini bozup zorla ağrı sızıyı çağırır gibi soramadım ki bu güne kadar.. içim de öyle bir şey kaldı dayanamadım da ondan sormuştum ahhh gülüm ahhh üzülelim ne var niye demedin şifa ağrı sızı için olan dualardan bulur okurduk
rabbim çabucak toparlanıp ağrısız sızısız sağlıklı olmayı nasip etsin .kontrole ne zaman gideceksin

Gecmis olsun tekrar.zor olani atlattin yani.dinlenmek kaldi geriye

Daha baslamadik antibiyotige iyi gibi sadece halsiz ...valla ne yalan diyimm ayni benn hem tipi hem huyu cekmesin valla hep aglak olmuyo boyle.. ben balik o yengec normal ki
çekmesin tabiii bazı kızlar çok fena duygusal olduğunu bi anlasın oğlanların canını okuyup elinde oynatıyor
büyüdükçe değişir şöyle azcık sert erkek olur inşallah çok da değil gerektiği kadar olsun yeter :))

bu yaşın özelliği galiba benim kide evde uğraşıyor şınav çekecek diye benle bereber plank yapıyordu bir ara şimdide duvar şınavı çekiyor dambıl istiyor :)) alışveriş merkezi sevmeyen bir biz varız galiba heheheh
rabbim sana da daha güzel ciciler nasip etsin sağol gülümmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…