- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.761
bu gün sanki daha iyi olmuş menün azcık iştahın geliyor mu neSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Oglen 14 00
Ceyrek pide hamuru ince
Uc yudum ayran (komsum gondermis tadina bsktim )
Aksam 17 00
Bir kepce kiymali tel sehriye corbasi
Alti tane kofte kucuktu
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Ara yaparmiyim bilmiyorum ama cay icerim kesin ...
güzel olmuş menün afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah 10 30: 2 dilim çavdar ekmeğine tost
(KK kaşar ve 3 dilim sucuk 1 çay k tereyağı)
3 zeytin, 1 tane has yumurta
Öğle 14.00: 3 kaşık Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba
1.5 kepçe kuru fasulye
Büyük bardak ayran
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
Bitki çayları
2.5 litre su
akşama kadar dolanmışsın yine de çok değil normal akşam yediklerin afiyet olsunKizlar menum şöyle
Sabah
1 yumurta
1ince dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
3 lokma suzme yogurt
Sonra avm ye gittim ve aksama kadar hicbirsey yemedim.tabi eve gelince saldirdim
Aksam 18.00
3 tek lokmalik kurabiye
3 lokma kadar sabahtan kalma patatesli omlet
1 tabak yesil fasulye
1 kase bulgur pilavi
Salata.
Suda icemedim pek 1.5 lt
hayırlı yolculuklar olsun canımcım 3 ay dediğin çabucak geçer de sen nereye tayin olacak yer değiştirme stresi yaşarsın azcık azcık :))rabbim iyilerle karşılaştırsın yoksa vatanın her yeri bizim toprağımız sorun değilAy ekim sagolasın inşallah canım eşim komiserlik sınavını kazandı 3 ay ankarada egıtımde kalacak bende kzımla yarın izmir yolcusuyum ordan da Adana 3 ay boyle gececek yanı donuste de yeni şehir yenı başlangıclar Inşallah herkese kolaylıklar diliyorum
Menun guzel canim afiyet olsun ..fasulye ile ayran sisirmedimi seni ben olsam patlardim herhaldeMenumu vereyim
1 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Büyük bardak ayran
Bitki çayları
2.5 litre su
Sabah guzel ama aksam kacmis biraz ozellikle pilav boyle avm gidecegin zaman cantana kuruyemis yada kuru meyve koy canim o seni tok tutar aksamda saldirmazsin yemeklere su icersin daha yatana kadar afiyet olsun canim ...Kizlar menum şöyle
Sabah
1 yumurta
1ince dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
3 lokma suzme yogurt
Sonra avm ye gittim ve aksama kadar hicbirsey yemedim.tabi eve gelince saldirdim
Aksam 18.00
3 tek lokmalik kurabiye
1 tabak yesil fasulye
1 kase bulgur pilavi
Salata.
Suda icemedim pek 1.5 lt
Ahh kuzumm benimmm kiyamamm bu halinde bile bizi dusunuyorsun kiyamam neyseki iyisin canim tekrar dr kontrole ne zaman gidiceksin sargilar duruyor dimi daha ...iyi ol canim hep iyi ol ...Canim simdi evdeyim iyiyim ama acik soyleyeyim ameliyat oldugum aksam biraz fenalastim.siz uzulmeyin diye de yazmadim.yine yazmayacaktim ama şu hislerin yok mu senin.kacisimiz yokanliyosun vesselam.
Ameliyat aksami cok uzun sure ac kaldigim icin sekerim ve tansiyonum birden cok dustu.tansiyon 7-5 olmus.seker 20 lere indi.komaya girdim nerdeyse.cok ter bosaldi titredim.igne falan yaptilar biseyler yedim.bu atak iki uc kez tekrarladi gece boyu ama sonra toparladim.yine ayni gece de sol gogsum kanama yapti baya.doktoru aradilar.neyseki sorun yokmus.olasi birseymis.kan sulandirici igne yaptiklari icin kanamam olmus.ama ertesi gun gayet iyiydim.ilk gunler bunlari yasadim.suan cok daha iyiyim.sagol canim inan ki iyiyim
Tabi canim oyle miz miz olmasinçekmesin tabiii bazı kızlar çok fena duygusal olduğunu bi anlasın oğlanların canını okuyup elinde oynatıyor
büyüdükçe değişir şöyle azcık sert erkek olur inşallah çok da değil gerektiği kadar olsun yeter :))
Hem de nasıl canımMenun guzel canim afiyet olsun ..fasulye ile ayran sisirmedimi seni ben olsam patlardim herhalde
Cok sukur bugun biraz daha iyi yedim ama biraz bulanti yapti aksam kofte cok geldi galiba ayrana gelince benim sipa hic bisey yemiyordu baktim iciyo ayrani artik o icsin diye ellemedim yoksa cok severim ayrani bes alti bardak icsem doyamam o derece yanibu gün sanki daha iyi olmuş menün azcık iştahın geliyor mu ne
öğlen ki o 3 yudum ayran ne kızzz 1 bardağı almadı mı miden
Çok güzel bir menü canım afiyet olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Bir kup tahin helvasi
Sekersiz cay
Ara 13 00
Bir mandalina
Oglen 14 00
Ceyrek pide hamuru ince
Uc yudum ayran (komsum gondermis tadina bsktim )
Aksam 17 00
Bir kepce kiymali tel sehriye corbasi
Alti tane kofte kucuktu
Bol salata
Su 1.5 oldu icerim daha
Ara yaparmiyim bilmiyorum ama cay icerim kesin ...
Abartı yok canım ama ara öğünler metoyu sasirtir :) afiyet olsun.Kizlar menum şöyle
Sabah
1 yumurta
1ince dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
3 lokma suzme yogurt
Aksam 18.00
3 tek lokmalik kurabiye
1 tabak yesil fasulye
1 kase bulgur pilavi
Salata.
Suda icemedim pek 1.5 lt
Afiyet olsun canim.Çok az ve yetersiz geldi canım bana. valla az yemekte üstüne tanımıyorumben de yazayım bari menümü :)))
sabah
tavada yarı rafadan yumurta
1 dilim makinada pişirdiğim ekmek
kaşar zeytin
birer lokma bal+ labne
ikindi
2 parça lahana sarması ama normal değil yaprağının yarısına iç koyup gül böreği gibi sarmıştım yani 6-7 tane eder toplamı:))
akşam 9
1 armut
çekirdek çitledim bir de:)
Az buldum menunu canim birde suyu neden yazmiyosun kiz gerci icersin sende 2 3 lt yinede yaz ki bilek dimiben de yazayım bari menümü :)))
sabah
kaşar zeytin
birer lokma bal+ labne
ikindi
2 parça lahana sarması ama normal değil yaprağının yarısına iç koyup gül böreği gibi sarmıştım yani 6-7 tane eder toplamı:))
akşam 9
1 armut
Demekki bu fasulye herkesi sisiriyor neyse ilerleyen saatlerde gecer insallah ..Hem de nasıl canımbitki çayı falan da içtim ama nafile.. saatine güvenip yedim ama yine de sisirdi :)
Menumu vereyim
1 dilim ekmek
1.5 kepçe kuru fasulye
Büyük bardak ayran
Bitki çayları
2.5 litre su
Ohoo cekirdegi haketmissin canııım.çok az yemissin gun boyuben de yazayım bari menümü :)))
sabah
kaşar zeytin
birer lokma bal+ labne
ikindi
akşam 9
1 armut
Carsamba gunu canim insallahhihhh ben biliyorum o zaman hissettim ama ya yanlışsa kızın psikolojisini bozup zorla ağrı sızıyı çağırır gibi soramadım ki bu güne kadar.. içim de öyle bir şey kaldı dayanamadım da ondan sormuştum ahhh gülüm ahhh üzülelim ne var niye demedin şifa ağrı sızı için olan dualardan bulur okurduk
rabbim çabucak toparlanıp ağrısız sızısız sağlıklı olmayı nasip etsin .kontrole ne zaman gideceksin
Carsamba canim.sargilar duruyor.yarin banyo yapip tekrar gazlibez koyacagimAhh kuzumm benimmm kiyamamm bu halinde bile bizi dusunuyorsun kiyamam neyseki iyisin canim tekrar dr kontrole ne zaman gidiceksin sargilar duruyor dimi daha ...iyi ol canim hep iyi ol ...
kalabalıkta insan ne yediğini ne kadar yediğini farketmiyor bazen aman haa dikkat daldırma sakın gülüm daha çarşambaya 96 yada aşağısı bildirim yapacaksın :))
Hiç sormayın,Kiz dikkat et insan misafirlikte cosuyo valla birde muhabbet varsaa ohhh ne yedigini bile anlamiyorsun.. aksam gelirsin canim
Canım benimCanim simdi evdeyim iyiyim ama acik soyleyeyim ameliyat oldugum aksam biraz fenalastim.siz uzulmeyin diye de yazmadim.yine yazmayacaktim ama şu hislerin yok mu senin.kacisimiz yokanliyosun vesselam.
Ameliyat aksami cok uzun sure ac kaldigim icin sekerim ve tansiyonum birden cok dustu.tansiyon 7-5 olmus.seker 20 lere indi.komaya girdim nerdeyse.cok ter bosaldi titredim.igne falan yaptilar biseyler yedim.bu atak iki uc kez tekrarladi gece boyu ama sonra toparladim.yine ayni gece de sol gogsum kanama yapti baya.doktoru aradilar.neyseki sorun yokmus.olasi birseymis.kan sulandirici igne yaptiklari icin kanamam olmus.ama ertesi gun gayet iyiydim.ilk gunler bunlari yasadim.suan cok daha iyiyim.sagol canim inan ki iyiyim
bulantı yapmış ama böyle böyle alışacak miden yemeyeCok sukur bugun biraz daha iyi yedim ama biraz bulanti yapti aksam kofte cok geldi galiba ayrana gelince benim sipa hic bisey yemiyordu baktim iciyo ayrani artik o icsin diye ellemedim yoksa cok severim ayrani bes alti bardak icsem doyamam o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?