Haydi Yine Yeniden...

bu gün sanki daha iyi olmuş menün azcık iştahın geliyor mu ne
öğlen ki o 3 yudum ayran ne kızzz 1 bardağı almadı mı miden

güzel olmuş menün afiyet şifa olsun

akşama kadar dolanmışsın yine de çok değil normal akşam yediklerin afiyet olsun

hayırlı yolculuklar olsun canımcım 3 ay dediğin çabucak geçer de sen nereye tayin olacak yer değiştirme stresi yaşarsın azcık azcık :))rabbim iyilerle karşılaştırsın yoksa vatanın her yeri bizim toprağımız sorun değil

ben de yazayım bari menümü :)))
sabah
tavada yarı rafadan yumurta
1 dilim makinada pişirdiğim ekmek
kaşar zeytin
birer lokma bal+ labne

ikindi
2 parça lahana sarması ama normal değil yaprağının yarısına iç koyup gül böreği gibi sarmıştım yani 6-7 tane eder toplamı:))

akşam 9
1 armut
çekirdek çitledim bir de:)

Menun guzel canim afiyet olsun ..fasulye ile ayran sisirmedimi seni ben olsam patlardim herhalde

Sabah guzel ama aksam kacmis biraz ozellikle pilav boyle avm gidecegin zaman cantana kuruyemis yada kuru meyve koy canim o seni tok tutar aksamda saldirmazsin yemeklere su icersin daha yatana kadar afiyet olsun canim ...

Ahh kuzumm benimmm kiyamamm bu halinde bile bizi dusunuyorsun kiyamam neyseki iyisin canim tekrar dr kontrole ne zaman gidiceksin sargilar duruyor dimi daha ...iyi ol canim hep iyi ol ...

Tabi canim oyle miz miz olmasin ama degisir buyudukce babasida yengec yeri gelince evi inletir ofkeleride pek kotu oluyo bunlarin heee anasida aglak falandir amaa kavga asla edilmez benimle lafimla doverim karsimdakini

bu gün sanki daha iyi olmuş menün azcık iştahın geliyor mu ne
öğlen ki o 3 yudum ayran ne kızzz 1 bardağı almadı mı miden
Cok sukur bugun biraz daha iyi yedim ama biraz bulanti yapti aksam kofte cok geldi galiba ayrana gelince benim sipa hic bisey yemiyordu baktim iciyo ayrani artik o icsin diye ellemedim yoksa cok severim ayrani bes alti bardak icsem doyamam o derece yani

Çok güzel bir menü canım afiyet olsun
Abartı yok canım ama ara öğünler metoyu sasirtir :) afiyet olsun.
Afiyet olsun canim.Çok az ve yetersiz geldi canım bana. valla az yemekte üstüne tanımıyorum

Az buldum menunu canim birde suyu neden yazmiyosun kiz gerci icersin sende 2 3 lt yinede yaz ki bilek dimi

Ooh sutlu ayranli bende bayilirim her ikisine afiyet seker olsun

Ohoo cekirdegi haketmissin canııım.çok az yemissin gun boyu

Carsamba gunu canim insallah

kalabalıkta insan ne yediğini ne kadar yediğini farketmiyor bazen aman haa dikkat daldırma sakın gülüm daha çarşambaya 96 yada aşağısı bildirim yapacaksın :))
Kiz dikkat et insan misafirlikte cosuyo valla birde muhabbet varsaa ohhh ne yedigini bile anlamiyorsun.. aksam gelirsin canim
Hiç sormayın,
Aynen öyle oldu
Yarın tartılmayacağım,
Toparlama günüm olsun
Pazartesi'ye bakalım kaç çıkacağım

Canım benim
Neler yaşamışsın
Çok çok çok geçmiş olsun

bulantı yapmış ama böyle böyle alışacak miden yemeye
ayran hararet keser içi yanmış demek ki kuzunun bol bol içsin şifa niyetine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…