- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.781
bir çay tabağı kadar da irmik helvası yemiştim onu unutmuşum yazmayı o tıkadı galibaÇok güzel bir menü canım afiyet olsun
Abartı yok canım ama ara öğünler metoyu sasirtir :) afiyet olsun.
Afiyet olsun canim.Çok az ve yetersiz geldi canım bana. valla az yemekte üstüne tanımıyorum
unutuyorum yazmayı :))Az buldum menunu canim birde suyu neden yazmiyosun kiz gerci icersin sende 2 3 lt yinede yaz ki bilek dimi
pansuman gerekmiyor mu banyodan sonra bişey sürmeden mi gazlı bezle saracaksınCarsamba gunu canim insallah
en güzeli ne olur ne olmaz belki moralin bozulur tartılmamak en iyisiHiç sormayın,
Aynen öyle oldu
Yarın tartılmayacağım,
Toparlama günüm olsun
Pazartesi'ye bakalım kaç çıkacağım
Hadi insallah guzel seyler soyler dr ..ayy sen oyle tekrar sargi bezi koyacagim dedin yaa bacaklarim uyustu resmen neden oyle hissettimki .....ohh banyo yapinca daha bir ferahlarsin canim ...Carsamba canim.sargilar duruyor.yarin banyo yapip tekrar gazlibez koyacagim
En guzeli oturmalari bir muddet iptal etmek yoksa hep kaciyo bir sekilde bosver sikma canini yarin siki tutarsin pazartesiye kalmaz bisey ama yinede daha dikkatli ol canim al verler olmasa simdiye 95 bile gormustun dimi ..simdi yediklerini unut yarin guzel bir menu bekliyorum senden birde lesli 5 mil ohh gelsin eksiler...Hiç sormayın,
Aynen öyle oldu
Yarın tartılmayacağım,
Toparlama günüm olsun
Pazartesi'ye bakalım kaç çıkacağım
Herseyden ye ama tadimlik ye canim o zaman kilo almazsin birde ustune kilo verirsin ..hem kardesin ozlemistir yemeklerini hem baskasi yapinca guzel geliyo hamileyken yemekleren güzeli ne olur ne olmaz belki moralin bozulur tartılmamak en iyisi
haftaya cumartesi benim kız kardeş yeğen gelecek ya ben nasıl 1 hafta kendimi kontrol edicem onu düşünüyorum ağır yemekler yapıcam hep kardeşim yapıp yiyemiyor içime dert olmuştu hamile hamile tek zeytin ekmek yiyor diye yapıp yedirmesem gözüm açık giderim dee kendi nefsimi de tutmam gerekecek tutucam da inşallah:)
özlemiş :)) kv si batı karadeniz tarafından doğunun yemeklerini bilmiyor haliyle bizim kız da pek bilmez yapamaz ben de becerebildiğimi yapıyorum:) inşallah az az yiyip kilo vermeye devam edicemHerseyden ye ama tadimlik ye canim o zaman kilo almazsin birde ustune kilo verirsin ..hem kardesin ozlemistir yemeklerini hem baskasi yapinca guzel geliyo hamileyken yemekler
senin de gözün de canlandı sargı bezleri falan ondan öyle hissettin :))Hadi insallah guzel seyler soyler dr ..ayy sen oyle tekrar sargi bezi koyacagim dedin yaa bacaklarim uyustu resmen neden oyle hissettimki .....ohh banyo yapinca daha bir ferahlarsin canim ...
Merhemler verdi canim doktor.var surecek biseylerpansuman gerekmiyor mu banyodan sonra bişey sürmeden mi gazlı bezle saracaksın
Tadımlık yersin canımen güzeli ne olur ne olmaz belki moralin bozulur tartılmamak en iyisi
haftaya cumartesi benim kız kardeş yeğen gelecek ya ben nasıl 1 hafta kendimi kontrol edicem onu düşünüyorum ağır yemekler yapıcam hep kardeşim yapıp yiyemiyor içime dert olmuştu hamile hamile tek zeytin ekmek yiyor diye yapıp yedirmesem gözüm açık giderim dee kendi nefsimi de tutmam gerekecek tutucam da inşallah:)
Aynen canım doğru söylüyorsunEn guzeli oturmalari bir muddet iptal etmek yoksa hep kaciyo bir sekilde bosver sikma canini yarin siki tutarsin pazartesiye kalmaz bisey ama yinede daha dikkatli ol canim al verler olmasa simdiye 95 bile gormustun dimi ..simdi yediklerini unut yarin guzel bir menu bekliyorum senden birde lesli 5 mil ohh gelsin eksiler...
Canim ateş çok tehlikelidir hele erkek çocukta bence artık antibiyotik zamanı gelmiş gibiGunaydinn kizlarrrrbiz hicc uyumadikk gece atesi yukseldi oglumun halen dusmedi tam dusuyor yarim saate tekrar cikiyor cok sukur bu kez 40 41 falan degil ama yinede inatci bir ates uykusuz kaldik ikimizde simdi yanimda derin bir sekilde uyuyor insallaah cabucak duser atesi
Gunaydinn kizlarrrrbiz hicc uyumadikk gece atesi yukseldi oglumun halen dusmedi tam dusuyor yarim saate tekrar cikiyor cok sukur bu kez 40 41 falan degil ama yinede inatci bir ates uykusuz kaldik ikimizde simdi yanimda derin bir sekilde uyuyor insallaah cabucak duser atesi
Canim cok yuksek 41 derece.antibiyotik fayda etmedi mi yoksa.uyuyup dinlenince atesi duser canimGunaydinn kizlarrrrbiz hicc uyumadikk gece atesi yukseldi oglumun halen dusmedi tam dusuyor yarim saate tekrar cikiyor cok sukur bu kez 40 41 falan degil ama yinede inatci bir ates uykusuz kaldik ikimizde simdi yanimda derin bir sekilde uyuyor insallaah cabucak duser atesi
Gunaydin mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?