- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.801
Sagol canim.iyiyim sukurler olsun.gunden gune toparliyor insan.bugun banyo serbest bakalim ilk defa aynada gorecegimMutlu pazarlar canım nasıl oldun
özlemiş :)) kv si batı karadeniz tarafından doğunun yemeklerini bilmiyor haliyle bizim kız da pek bilmez yapamaz ben de becerebildiğimi yapıyorum:) inşallah az az yiyip kilo vermeye devam edicem
Sagol canim.iyiyim sukurler olsun.gunden gune toparliyor insan.bugun banyo serbest bakalim ilk defa aynada gorecegim
Canim simdi evdeyim iyiyim ama acik soyleyeyim ameliyat oldugum aksam biraz fenalastim.siz uzulmeyin diye de yazmadim.yine yazmayacaktim ama şu hislerin yok mu senin.kacisimiz yokanliyosun vesselam.
Ameliyat aksami cok uzun sure ac kaldigim icin sekerim ve tansiyonum birden cok dustu.tansiyon 7-5 olmus.seker 20 lere indi.komaya girdim nerdeyse.cok ter bosaldi titredim.igne falan yaptilar biseyler yedim.bu atak iki uc kez tekrarladi gece boyu ama sonra toparladim.yine ayni gece de sol gogsum kanama yapti baya.doktoru aradilar.neyseki sorun yokmus.olasi birseymis.kan sulandirici igne yaptiklari icin kanamam olmus.ama ertesi gun gayet iyiydim.ilk gunler bunlari yasadim.suan cok daha iyiyim.sagol canim inan ki iyiyim
Evet tehlikeli ama ates seyri hafif gecerse verme demisti dr biraz daha bekleyim olmadi aksam baslarim ilaca simdi iyi gibi atesi dustu cok sukur ..Canim ateş çok tehlikelidir hele erkek çocukta bence artık antibiyotik zamanı gelmiş gibiçabucak geçsin inşallah..
2 gündür korktun korktun inşallah ateşi çıkmaz dedik ama çıktı malesefGunaydinn kizlarrrrbiz hicc uyumadikk gece atesi yukseldi oglumun halen dusmedi tam dusuyor yarim saate tekrar cikiyor cok sukur bu kez 40 41 falan degil ama yinede inatci bir ates uykusuz kaldik ikimizde simdi yanimda derin bir sekilde uyuyor insallaah cabucak duser atesi
heyecan var mı tomurcuğum ilk göreceksinSagol canim.iyiyim sukurler olsun.gunden gune toparliyor insan.bugun banyo serbest bakalim ilk defa aynada gorecegim
Saol canim benim ..Geçmiş olsun canım tam iyileşti derken yeniden hasta oluyor kuzum ya doktor antibiyotik verdiyse içir canım ateş tehlikelidir
ayy maşallah valla anlatılan tarifle hamuru tutturup başarmışsın daha ne olsun elinden uçan kuş kaçıp kurtulamaz:))Merhabalar kızlar
Nasılsınız bakalım
angelina35 canım çok sık hastalanıyor kuzucuk
Daha önce immünoloji baktı mı hiç?
Benim yeğenlerin de bağışıklık sistemleri zayıf, net bi tanı konamadı ama nötrofil düşüklükleri var
Gittiğinizde bi danışsan canım?
Çok geçmiş olsun
tomurcukkk 'um canım çok heyecanlandım!!
Hadi sen gör aynada, bize de anlat..
Hala ödem nedeniyle şiştirler ama yine de bi izlenim verir sana
Sargıdan belli olmaz ama annen-kardeşin bişey söylediler mi dıştan görüntüsü için?
Bu arada Kuzucuk napıyo?
Annesi ameliyat oldu,
Nasıl karşılıyor bu süreci?
ekim2009 dün içli köfteyi yaptık gelinimizle
Dediğim gibi bizim köfteler sizinkilerin yokluğunda Abdurrahman çelebi oldular
Ama çok tevazu gösteremem ilk denememiz için gayet iyi oldular
Başlarda Bazıları kalın oldu tabi ama sona doğru kaptık işi
İncelttik köfteyi baya, kıyması da bol oldu mu tamam
Ama ben orijinal şekilde yapmadım
Şu limon sıkma aparatı bar ya stres film ya da buzdolabı poşetinin tek katın koyup orayla yapılabildiğini gördüm nefis yemek tariflerinde
O bayağı işimi kolaylaştırdı
Dediğim gibi sizinkilerle asla yarışmaz da
Fena da olmadı hani
@Melrin nasıl oldun canım?
Yaptın mı tercihleri?
20 sine de kalmadı bişey,
Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla...
@tevafuk55 nasılsın öğretmenim?
Görüşemedik..
@sara_28 bugün dinlen canım, at yorgunluğunu...
Yarın da iş başı Di mi
Ne iş yapıyordun canım sen?
@sultankemer den haber yok bayadır,
Ne yaptı acaba?
Bu arada ben gene dayanamadım
çıktım tartıya..
Çok şükür korktuğum kadar fazlam yokmuş
+400 gr la yırtmışım
98,800..
Yarına da iyice toparlarım inşallah
Kahvaltıyı hafif geçirmeye çalıştım
Bugün spor zor,
Kayınbabam lara geçeceğiz
Akşamı da balık-salata geçirirsem tamamdır..
Öpüyorum sizleri
Gene tek seferde iki günlük msj yazdım
Yok canim 41 degil atesi 38.9 falan ama inatci dusmedi o yonden rahatim yani 41 derece atesi gecen sefer gormustuk ki 6 saatte bir antibiyotik veriyorduk o derece yani antibiyotigi vermek istememizin sebebi daha bes alti gun oldu diger antibiyotik biteli o nedenle icirme hemen dedi dr olmadi yarin tekrar muayene eder dr ona gore soyler kullanip kullanmiyacagimizi ...Canim cok yuksek 41 derece.antibiyotik fayda etmedi mi yoksa.uyuyup dinlenince atesi duser canim
sağol gülümmmmNe güzel kardeşin gelecek gözün aydın canım insan mutlulukla yediği yemekten çok kilo almaz rahat ol
Canim buyuk ogluma iminolojide tani konmustu astim hastasi oglum dr da bir enfeksiyon bolumu baksin dedi kucukten icin buyugu bile cok zor gondermislerdi iminoloji bolumune olmadi ufakligida gotururum bagisiklik icin cinko kullaniyoruz bu ikinci kutu olacak onun faydasi olmazmi acabaMerhabalar kızlar
Nasılsınız bakalım
angelina35 canım çok sık hastalanıyor kuzucuk
Daha önce immünoloji baktı mı hiç?
Benim yeğenlerin de bağışıklık sistemleri zayıf, net bi tanı konamadı ama nötrofil düşüklükleri var
Gittiğinizde bi danışsan canım?
Çok geçmiş olsun
tomurcukkk 'um canım çok heyecanlandım!!
Hadi sen gör aynada, bize de anlat..
Hala ödem nedeniyle şiştirler ama yine de bi izlenim verir sana
Sargıdan belli olmaz ama annen-kardeşin bişey söylediler mi dıştan görüntüsü için?
Bu arada Kuzucuk napıyo?
Annesi ameliyat oldu,
Nasıl karşılıyor bu süreci?
ekim2009 dün içli köfteyi yaptık gelinimizle
Dediğim gibi bizim köfteler sizinkilerin yokluğunda Abdurrahman çelebi oldular
Ama çok tevazu gösteremem ilk denememiz için gayet iyi oldular
Başlarda Bazıları kalın oldu tabi ama sona doğru kaptık işi
İncelttik köfteyi baya, kıyması da bol oldu mu tamam
Ama ben orijinal şekilde yapmadım
Şu limon sıkma aparatı bar ya stres film ya da buzdolabı poşetinin tek katın koyup orayla yapılabildiğini gördüm nefis yemek tariflerinde
O bayağı işimi kolaylaştırdı
Dediğim gibi sizinkilerle asla yarışmaz da
Fena da olmadı hani
@Melrin nasıl oldun canım?
Yaptın mı tercihleri?
20 sine de kalmadı bişey,
Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla...
@tevafuk55 nasılsın öğretmenim?
Görüşemedik..
@sara_28 bugün dinlen canım, at yorgunluğunu...
Yarın da iş başı Di mi
Ne iş yapıyordun canım sen?
@sultankemer den haber yok bayadır,
Ne yaptı acaba?
Bu arada ben gene dayanamadım
çıktım tartıya..
Çok şükür korktuğum kadar fazlam yokmuş
+400 gr la yırtmışım
98,800..
Yarına da iyice toparlarım inşallah
Kahvaltıyı hafif geçirmeye çalıştım
Bugün spor zor,
Kayınbabam lara geçeceğiz
Akşamı da balık-salata geçirirsem tamamdır..
Öpüyorum sizleri
Gene tek seferde iki günlük msj yazdım
inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe çocuk antibiyotik içe içe direnç oluşacak bedenin de sonra işe de yaramayacak o antibiyotikler allah muhafazaYok canim 41 degil atesi 38.9 falan ama inatci dusmedi o yonden rahatim yani 41 derece atesi gecen sefer gormustuk ki 6 saatte bir antibiyotik veriyorduk o derece yani antibiyotigi vermek istememizin sebebi daha bes alti gun oldu diger antibiyotik biteli o nedenle icirme hemen dedi dr olmadi yarin tekrar muayene eder dr ona gore soyler kullanip kullanmiyacagimizi ...
Estağfirullah canımayy maşallah valla anlatılan tarifle hamuru tutturup başarmışsın daha ne olsun elinden uçan kuş kaçıp kurtulamaz:))
şekil önemli değil zamanla elin alışınca düzelir önemli olan tadını tutturmak
Insallah simdi iyi dustu ates bakalim ..2 gündür korktun korktun inşallah ateşi çıkmaz dedik ama çıktı malesef
inşallah bir gün de geçer çok uzamaz
afiyet şifa olsun :))Estağfirullah canım
Ama valla sizlere de helal olsun,
Biz yaptık, temizledik, yedik diyenece canımız çıktı
Çok yorulmuşuz
Gerçekten yemek yapmak bi sanat
Hele Doğu, güneydoğu mutfağı şahane
ee gülüm sen de azcık uyu dinlen hazır oğlun uyumuşken senin bünyeni de biliyoruz uykusuz stresli oldun mu çabuk hastalanıyorsun sakınn haa hastalanma fırsatın varken uyu gülüm iyice dinlenInsallah simdi iyi dustu ates bakalim ..
Muhakkak olur canımCanim buyuk ogluma iminolojide tani konmustu astim hastasi oglum dr da bir enfeksiyon bolumu baksin dedi kucukten icin buyugu bile cok zor gondermislerdi iminoloji bolumune olmadi ufakligida gotururum bagisiklik icin cinko kullaniyoruz bu ikinci kutu olacak onun faydasi olmazmi acaba
sağol gülümmmm
ben hala hönk hönk öksürüyorum ne evin temizliğini bitirebildim ne de bir hazırlık yaptım güya mantı yapıp buzluğa atacaktım en az 3-4 kilo yapmam lazım ki kardeşime kalsın benimkiler bir fasıl yemeden rahat etmez:)
tek sağ selamet gelsin de hallederim bir şekilde yemekleri de iştahımı da:)
senin yine tadın yok gülüm bak en az 2 haftadır sende ciddi ciddi bişeyler hissediyorum ama bu tek yorgunluk mod düşüklüğü değil biliyorum daaa adını koyamadım neyin var saram niye iyi değilsin hiç inkar etme benim hisler ıskalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?