Haydi Yine Yeniden...

Tatlım öksürük icin ballı limonlu su iç bide muzu ezip suyunu çıkar balla karıştır ye öksürüğü hemen geciriyomus bunuda gecen gün okudum insallah sanada sifa olur

Ayrıca sen maharetli hatunsun kardeşin geldikten sonrada hem konusur dertleşir hem yemekleri yapar yersiniz hem böylesi daha lezzetli olur

Gene çok iyi yapıyorsun canım
Biz de 50 ye yakın yaptık
Dediğin gibi ön hazırlıklar bi gün önceden yapılırsa rahat olur
Bi de hamuru arttı derin dondurucu ya attık
Bi dahakine kullanalım diye,
Olur herhalde Di mi canım

sen sormadan ben sana sormuşum :))
hakkınıza hayırlısı neyse o olsun ama bence önce bir psikolojik destek alman lazım acaba hazır mıyım yine aynı şeyler olursa diye düşünmen normal aslın da ama o korkuyla vücudun başka hormonlar salgılayıp gebeliği etkileyebilir hem bebiş tedavisi hem de psikolojik destek alsan bence her şey çoook daha güzel olacak o korkuları yenmen lazım ki gebe kaldığın da hormonların değişip iyice duygusallaştığın da bunlar aklına gelince ağlama krizlerin olmasın güle güle sağlıkla sakin huzurlu bir bebek doğsun demii gülüm :)
demezsem şişecem hay ben senin o kv ve tayfasınıııı

olur tabii gülüm dolma köfteyi yaptıktan sonra pişirmeden derin dondurucaya atabiliyoruz hamurunu atılır :)
ben kalan hamuru küçük küçük yuvarlayıp öyle kaldırıyorum buzluğa daha sonra tuzlu suda haşlıyorum altını kapatmadan içine doğranmış ıspanak koyuyorum 2 tık kaynayınca süzüyorum soğutup sarımsaklı yoğurda katıyorum çok güzel ıspanaklı yoğurtlu köftemiz oluyor yada haşlayıp bildiğin kısır gibi yapabilirsin onun adı da sosyete kısırı oluyor daha çok şekilde değerlendirilir zayi olması imkansız :)

bundan kolay ne var hemen yaparım ballı limonlu suyu sağol gülüm
karnım tıka basa dolu sabah çok yemişim az midem hafiflesin muzu da yaparım ara öğün olur hem :))
kardeşim varken yapmayayım dedim kokulara dayanamıyor midesi bulanıyor evde yemek yapamıyor üst kata kv sine gidip akşamları yiyebilirse yiyor yoksa o varken de yaparım tabi ne olacak :)

Psikolojik destek almayı düşünüyorum canım yasadigim boylesi bir olaydan sonra bu şart zaten iyi bir psikologda araştırıyorum bu ara iyice araştırmacı oldum :)

Kaynana ve tayfasını Allaha havale ettim canım ben onlarla baş edemiyorum ancak Allah baş eder ben onları takmama kararı aldım söylediklerini çok fazla duymamaya karar verdim ama canımı acitacak bişey derlersede cevaplarını alacaklar o ayrı

Biliyomusun cok iyisin icimden bunu söylemek geldi

Ne demek canım bildikletimizi paylaşarak hayatı anlamlı kilar guzellestiririz kardesin konusunda haklisin şimdi anladım canım Allah yardımcısı olsun ama sonu guzel olacak bebeği olacak yegende cok tatli biliyomusun evlattan farkı yok benim için

sen de iyisin gülüm karşılıklı olmasa böyle anlaşabilir miydik :))
sen değişmeye başladın bile kv ve ekibini takmama kararını uygulayabiliyorsun bu çok güzel ve büyük bir adım bence ayy hissedebiliyorum ileride senin için çook daha güzel şeyler olacak allahın izniyle

öyle gülüm yeğen çok tatlı rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin büyük olanlarına da akıl fikir doğru yoldan şaşmamayı nasip etsin :)
bizim kinin gebeliği sıkıntılı biraz tedaviye başlayacaktı rahim filmi çektirdikten sonra kendiliğinden nasip etti rabbim hayırlısıyla darısı sana gülüm

Biliyomusun bu yeşil renge bayilirim mesajını görünce icim ferahladı aydınlandı resmen sagol canım
ben de bu yazıyı görür görmez sen geldin aklıma sonra nerdeydi bulamam diye sık kullanılanlara eklemiştim senin için alıntı yaparım diye hihihhi

Ne güzel fikirler, keşke sorup atsaymışım
Böyle böyle öğreniyoruz Yen'i şeyleri..

Aayy gercektenmi canım inşallah inşallah hepimiz için guzel şeyler olsun hep

Amin canım Allah bütün çocuklarımızı tüm kötülüklerden şerlerden ve kötü niyetli insanlardan korusun hepsine akıl fikir versin

Duan içinde amin diyorum canim inssllah bende bu ay hamile olurumda doktor doktor dolaşmaktan kurtulurum inşallah kardeşinde sorunsuz bir şekilde evladına kavuşur

Ne güzel fikirler, keşke sorup atsaymışım
Böyle böyle öğreniyoruz Yen'i şeyleri..

Derin dondurucuya ben neler atıyorum bir bilsen o kadar kolaylık oluyorki hele çalışan bayanlar için çok büyük bir kolaylık

Nohutu asurelik bugdayi pisirip dondurucuya atarım çorba yada yemek yaparken kolay oluyor karalahanayı sarma yapar atarım corbalık ayrı diblelik ayrı dograr pişirir atarım sonra on dakkada karalahana corbası hazır olur yazın yaz meyvelerini kışın kış meyvelerini yıkar dondurucuya atar meyve suyu yaparım hem sağlıklı hem daha lezzetli olur mesela az önce siyah üzüm suyu kaynattim rengini görsen bayılırsın portakalın donmusundan kek yap bayılırsın tadına ve eve dolan portakal kokusuna cunku tümünü rendelegin icin hem kabugunu hem suyunu kullanmis oluyosun limonuda dondurup kullaniyorum salatalara rendeleyince muhtesem bir tat ve koku oluyo hemde böylesi daha sağlıklı daha neler neler sormak istediğin bisey olursa sor canım

Gerçekten çok iyi yürekli birisin iyiki tanımışım seni
ben buna şanslıyız diyorum bak burada herkes hepimiz iyiyiz bir tane bile sivri yok şükür rabbim her yerde hepimizi hep böyle iyilerle karşılaştırsın inşallah
veee yine özlü söz zamanı senin için geliyor saramm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…