- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.821
sağol gülümmmm
ben hala hönk hönk öksürüyorum ne evin temizliğini bitirebildim ne de bir hazırlık yaptım güya mantı yapıp buzluğa atacaktım en az 3-4 kilo yapmam lazım ki kardeşime kalsın benimkiler bir fasıl yemeden rahat etmez:)
tek sağ selamet gelsin de hallederim bir şekilde yemekleri de iştahımı da:)
senin yine tadın yok gülüm bak en az 2 haftadır sende ciddi ciddi bişeyler hissediyorum ama bu tek yorgunluk mod düşüklüğü değil biliyorum daaa adını koyamadım neyin var saram niye iyi değilsin hiç inkar etme benim hisler ıskalamaz
Gene çok iyi yapıyorsun canımafiyet şifa olsun :))
ben hepsini bir gün de yapamıyorum içini geceden hazırlıyorum dolaba kaldırıp ertesigünü hamurunu yapıp açıp dolduruyorum zaten benim kapasite belli 50 ile 60 küsür arası yapabiliyorum yumurta büyüklüğün de o da daha büyükdeğil
fazlasını zorlasalar da yapamam elim boynum izin vermiyor :)
sen sormadan ben sana sormuşum :))Seni yerim kız çok tatlısın tam bugün benim için ne hissediyorsun diye soracaktım biliyomusun
Ben iş yerinde çok yoğunum malum işim muhasebe olunca beyinen yorulmamak mümkün değil heleki yıl sonlarında ve başlarında onun dışında her hafta sonu misafir olunca ki geçen hafta kaynana ve tayfası yatılı kaldılar dün akşamda arkadaşlarımız gelmişlerdi çok yoruldum
Bide yeniden bebek tedavisine başlıyacaz ya hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem yine aynısı olursa nasıl dayanirim endişesi var hemde acaba gerçekten hazırmiyim endişesi var çok karisigim ekimim doktorumuzu da değişme kararı aldım yeni bir doktor arayışındayım yarın Dr Halit Fırat Erden var TV ye çok çıkmış onu arayacam bakalım görüşme nasıl geçecek ona göre bir karar verecez eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor çok destek oluyor bana ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Hislerin bu konuda ne diyor kız
olur tabii gülüm dolma köfteyi yaptıktan sonra pişirmeden derin dondurucaya atabiliyoruz hamurunu atılır :)Gene çok iyi yapıyorsun canım
Biz de 50 ye yakın yaptık
Dediğin gibi ön hazırlıklar bi gün önceden yapılırsa rahat olur
Bi de hamuru arttı derin dondurucu ya attık
Bi dahakine kullanalım diye,
Olur herhalde Di mi canım
bundan kolay ne var hemen yaparım ballı limonlu suyu sağol gülümTatlım öksürük icin ballı limonlu su iç bide muzu ezip suyunu çıkar balla karıştır ye öksürüğü hemen geciriyomus bunuda gecen gün okudum insallah sanada sifa olur
Ayrıca sen maharetli hatunsun kardeşin geldikten sonrada hem konusur dertleşir hem yemekleri yapar yersiniz hem böylesi daha lezzetli olur
sen sormadan ben sana sormuşum :))
hakkınıza hayırlısı neyse o olsun ama bence önce bir psikolojik destek alman lazım acaba hazır mıyım yine aynı şeyler olursa diye düşünmen normal aslın da ama o korkuyla vücudun başka hormonlar salgılayıp gebeliği etkileyebilir hem bebiş tedavisi hem de psikolojik destek alsan bence her şey çoook daha güzel olacak o korkuları yenmen lazım ki gebe kaldığın da hormonların değişip iyice duygusallaştığın da bunlar aklına gelince ağlama krizlerin olmasın güle güle sağlıkla sakin huzurlu bir bebek doğsun demii gülüm :)
demezsem şişecem hay ben senin o kv ve tayfasınıııı
bundan kolay ne var hemen yaparım ballı limonlu suyu sağol gülüm
karnım tıka basa dolu sabah çok yemişim az midem hafiflesin muzu da yaparım ara öğün olur hem :))
kardeşim varken yapmayayım dedim kokulara dayanamıyor midesi bulanıyor evde yemek yapamıyor üst kata kv sine gidip akşamları yiyebilirse yiyor yoksa o varken de yaparım tabi ne olacak :)
sen de iyisin gülüm karşılıklı olmasa böyle anlaşabilir miydik :))Psikolojik destek almayı düşünüyorum canım yasadigim boylesi bir olaydan sonra bu şart zaten iyi bir psikologda araştırıyorum bu ara iyice araştırmacı oldum :)
Kaynana ve tayfasını Allaha havale ettim canım ben onlarla baş edemiyorum ancak Allah baş eder ben onları takmama kararı aldım söylediklerini çok fazla duymamaya karar verdim ama canımı acitacak bişey derlersede cevaplarını alacaklar o ayrı
Biliyomusun cok iyisin icimden bunu söylemek geldi
öyle gülüm yeğen çok tatlı rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin büyük olanlarına da akıl fikir doğru yoldan şaşmamayı nasip etsin :)Ne demek canım bildikletimizi paylaşarak hayatı anlamlı kilar guzellestiririz kardesin konusunda haklisin şimdi anladım canım Allah yardımcısı olsun ama sonu guzel olacak bebeği olacak yegende cok tatli biliyomusun evlattan farkı yok benim için
ben de bu yazıyı görür görmez sen geldin aklıma sonra nerdeydi bulamam diye sık kullanılanlara eklemiştim senin için alıntı yaparım diye hihihhiBiliyomusun bu yeşil renge bayilirim mesajını görünce icim ferahladı aydınlandı resmen sagol canım
Ne güzel fikirler, keşke sorup atsaymışımolur tabii gülüm dolma köfteyi yaptıktan sonra pişirmeden derin dondurucaya atabiliyoruz hamurunu atılır :)
ben kalan hamuru küçük küçük yuvarlayıp öyle kaldırıyorum buzluğa daha sonra tuzlu suda haşlıyorum altını kapatmadan içine doğranmış ıspanak koyuyorum 2 tık kaynayınca süzüyorum soğutup sarımsaklı yoğurda katıyorum çok güzel ıspanaklı yoğurtlu köftemiz oluyor yada haşlayıp bildiğin kısır gibi yapabilirsin onun adı da sosyete kısırı oluyor daha çok şekilde değerlendirilir zayi olması imkansız :)
sen de iyisin gülüm karşılıklı olmasa böyle anlaşabilir miydik :))
sen değişmeye başladın bile kv ve ekibini takmama kararını uygulayabiliyorsun bu çok güzel ve büyük bir adım bence ayy hissedebiliyorum ileride senin için çook daha güzel şeyler olacak allahın izniyle
öyle gülüm yeğen çok tatlı rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin büyük olanlarına da akıl fikir doğru yoldan şaşmamayı nasip etsin :)
bizim kinin gebeliği sıkıntılı biraz tedaviye başlayacaktı rahim filmi çektirdikten sonra kendiliğinden nasip etti rabbim hayırlısıyla darısı sana gülüm
ben de bu yazıyı görür görmez sen geldin aklıma sonra nerdeydi bulamam diye sık kullanılanlara eklemiştim senin için alıntı yaparım diye hihihhi
Ne güzel fikirler, keşke sorup atsaymışım
Böyle böyle öğreniyoruz Yen'i şeyleri..
aslın da bildiklerimiz pratik şeyleri burada paylaşsak birbirimizden neler öğreniriz ben bayılırım yeni şeyler öğrenmeyeee:))Ne güzel fikirler, keşke sorup atsaymışım
Böyle böyle öğreniyoruz Yen'i şeyleri..
şu an da bile ruh halin de çok güzel değişimler oluyor ben hissediyorum sen nasıl fark etmiyorsun canooom :))Aayy gercektenmi canım inşallah inşallah hepimiz için guzel şeyler olsun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?