- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.841
sen de pratikliği seviyorsun elinin altında hazır olması seni rahat hissettiriyor ee çalışkan hatunsun elinin altında hazır da olsun diye önceden zaman emek harcayıp hazır ediyorsun ::))Derin dondurucuya ben neler atıyorum bir bilsen o kadar kolaylık oluyorki hele çalışan bayanlar için çok büyük bir kolaylık
Nohutu asurelik bugdayi pisirip dondurucuya atarım çorba yada yemek yaparken kolay oluyor karalahanayı sarma yapar atarım corbalık ayrı diblelik ayrı dograr pişirir atarım sonra on dakkada karalahana corbası hazır olur yazın yaz meyvelerini kışın kış meyvelerini yıkar dondurucuya atar meyve suyu yaparım hem sağlıklı hem daha lezzetli olur mesela az önce siyah üzüm suyu kaynattim rengini görsen bayılırsın portakalın donmusundan kek yap bayılırsın tadına ve eve dolan portakal kokusuna cunku tümünü rendelegin icin hem kabugunu hem suyunu kullanmis oluyosun limonuda dondurup kullaniyorum salatalara rendeleyince muhtesem bir tat ve koku oluyo hemde böylesi daha sağlıklı daha neler neler sormak istediğin bisey olursa sor canım
Bizde takviye olarak balik yagi kullaniyoruz ayni sey degil ama ondada omega falan var ...Muhakkak olur canım
Hatta ben kafadan 1-2 şişe multi vitamin kompleksi bile kullandırırdım size
Gitmişsiniz zaten, mesele yok canım
Yine de bi kontrole gittiğinizde tekrarına gerek var mı immünoloji kontrolünün diye bi sor canım
Tabi ki pediatri uzmanı daha iyi bilir
Angelina canım bi de bizim yeğenlerin yemesi-içmesi çok etkiliyor bünyelerini
Yani her çocuk için önemlidir tabi de bunlarda hemen farkediyo
Anneleri çok düşer yemelerine
Birazcık ihmal etse meyvesi-proteinini
Yani ihmal dediğim çocuk inatlaşır yemese
Bir-iki güne hemen ya boğaz enfeksiyonu ya cilt enfeksiyonu falan oluyorlar hemen
Sen öyle bişey farkediyor musun oğlunda canım?
şu an da bile ruh halin de çok güzel değişimler oluyor ben hissediyorum sen nasıl fark etmiyorsun canooom :))
sen de pratikliği seviyorsun elinin altında hazır olması seni rahat hissettiriyor ee çalışkan hatunsun elinin altında hazır da olsun diye önceden zaman emek harcayıp hazır ediyorsun ::))
ben bir ara yaprak lahana bile sarıp buzluğa kaldırırdım şimdi ne nohut ne sarma hiç koymuyorum eşim yüzünden tadı değişiyormuş taze taze yapacakmışım :)
Masallah canim sanaa ne guzel seyler yapiyormussun hele su portakal limon isi cok tutum be yaa aci olmuyo dimi kekte falan denemissin n gerci guzel oluyo dedimissin valla bende doldururum buzlugu guzel portakallarla ..bende yazdan doldururum buzlugu taze barbunya semiz otu bezelye ekmekler yufkalar borekler hatta bagzi kurabiyeler bile konuluyor buzluga ...Derin dondurucuya ben neler atıyorum bir bilsen o kadar kolaylık oluyorki hele çalışan bayanlar için çok büyük bir kolaylık
Nohutu asurelik bugdayi pisirip dondurucuya atarım çorba yada yemek yaparken kolay oluyor karalahanayı sarma yapar atarım corbalık ayrı diblelik ayrı dograr pişirir atarım sonra on dakkada karalahana corbası hazır olur yazın yaz meyvelerini kışın kış meyvelerini yıkar dondurucuya atar meyve suyu yaparım hem sağlıklı hem daha lezzetli olur mesela az önce siyah üzüm suyu kaynattim rengini görsen bayılırsın portakalın donmusundan kek yap bayılırsın tadına ve eve dolan portakal kokusuna cunku tümünü rendelegin icin hem kabugunu hem suyunu kullanmis oluyosun limonuda dondurup kullaniyorum salatalara rendeleyince muhtesem bir tat ve koku oluyo hemde böylesi daha sağlıklı daha neler neler sormak istediğin bisey olursa sor canım
Bugun daha iyi menun canim afiyet olsun ..menüm
sabah 10 :30
peynirli yumurta
3d. t.b. ekmeği tost makinasında kızartılmış
tereyağı bal yoğurt kaymağı
zeytin
ara
yok çok toktum :)
akşam 17 :30
2 tabak çorba
bir kaç kaşık z.y. pırasa
1 dilim peynirli börek
su bu gün az oldu 1.5 litre 1 litre daha kesin yatasıya içerim
spor yerine :)
ardiye yaptığım girişteki levaboyu boşalttım temzileyip düzenledim artık içine giriliyor
Ohh miss rahatladin dimi canimm ..ayyy kiz gibi oldun desenee ...zaten belin falan incelmisti ee onlarda kuculdugune gore incecik oldun iyice valla bes kilo daha gitse senden yeter valla incecik olursun ..Kizlar banyomu yaptim.esimle pansumani yaptik.cok şişler gerginler.e dikisler de duruyor haliyle cok guzel bir goruntu yok.en az 6 ay gecmesi gerekiyormus gercek seklini almasi icin.yine de cok sukur en azindan sarkik degiller.
@gulsayszey canim sormussun.evet.gelenler de begendi dis gorunus olarak baya kuculdugunu farkettiler.zayifligin ortaya cikmis dediler
Kuzucuk da butun gun teyzesiyle oynuyor.bana pek yanasmiyo korkudan bisey olacak anneme diye
Masallah canim sanaa ne guzel seyler yapiyormussun hele su portakal limon isi cok tutum be yaa aci olmuyo dimi kekte falan denemissin n gerci guzel oluyo dedimissin valla bende doldururum buzlugu guzel portakallarla ..bende yazdan doldururum buzlugu taze barbunya semiz otu bezelye ekmekler yufkalar borekler hatta bagzi kurabiyeler bile konuluyor buzluga ...
Ana öğünlerin gayet güzel Ara yapmak çok önemli geçen gün bi dr insanlar çok yemekten değil yanlış ya da az yemekten kilo alıyor dedi düşündüm o yoğun kilo verdiğim dönem ben Ara öğünleri hiç kaçırmadım elma muz fındık badem ne varsa ölçülü tükettim ardiye toplamak spor niyetine olmuş eline sağlıkmenüm
sabah 10 :30
peynirli yumurta
3d. t.b. ekmeği tost makinasında kızartılmış
tereyağı bal yoğurt kaymağı
zeytin
ara
yok çok toktum :)
akşam 17 :30
2 tabak çorba
bir kaç kaşık z.y. pırasa
1 dilim peynirli börek
su bu gün az oldu 1.5 litre 1 litre daha kesin yatasıya içerim
spor yerine :)
ardiye yaptığım girişteki levaboyu boşalttım temzileyip düzenledim artık içine giriliyor
Bugün kuş kadar yemişsin bu koşturmacaya bu kadar az yemek iyi ayakta duruyosun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, ufaklık yavrum bu sene çok yoğun çalıştı kuzumun direnci mi düştü nedir bu seneki öğrencilerim de çok hastalanıyor bu yıl hastalık daha çok sankiSabah 9 30
Bir dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kup tahin helva
Oglen 14 00
Ceyrek ekmek arasi doner
Yarim bardak ayran
Aksam yok
Su 1.5 oldu
Buyuk oglum sinava girecekti mecbur onu goturdum ufaklikla etut merkezinde oturduk kitap okuduk oglen o nedenle disarda yedim aksam canim istemedi acikibilirim ama ne yerim bilmiyorum .... bakalim ne sonuc gelecek benim oglan tutturdu okulu degistirelim diye sinavda cok basitti diyor % 60 falan burs alirim diyo ama biz tabi baska okulu dusunuyoruz kendini denemek amacliydi insallah iyi olur sonuc ...
Oh ne güzel canım banyo ile baya rahatlamissindir. Canım doğum yapınca bile karnimiz rahat 6 ayda toparlaniyor ameliyat sonrası da çok normal. Ama artık sana bir şarkı armağan etmek istiyorum izninleKizlar banyomu yaptim.esimle pansumani yaptik.cok şişler gerginler.e dikisler de duruyor haliyle cok guzel bir goruntu yok.en az 6 ay gecmesi gerekiyormus gercek seklini almasi icin.yine de cok sukur en azindan sarkik degiller.
@gulsayszey canim sormussun.evet.gelenler de begendi dis gorunus olarak baya kuculdugunu farkettiler.zayifligin ortaya cikmis dediler
Kuzucuk da butun gun teyzesiyle oynuyor.bana pek yanasmiyo korkudan bisey olacak anneme diye
Çok güzel bir menü olmuş bol eksiler görürMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 4 zeytin
2 dilim çavdar ekm
1 er ç kas kaymak bal ve labne peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir
Öğle 14.00: 1 patates 1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Aksam 18.00: 1.5 kepce corba
bol balık ve salata
Ara: bitki çayları Türk Kahvesi
2.5 litre su
Oh ne güzel canım banyo ile baya rahatlamissindir. Canım doğum yapınca bile karnimiz rahat 6 ayda toparlaniyor ameliyat sonrası da çok normal. Ama artık sana bir şarkı armağan etmek istiyorum izninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?