Haydi Yine Yeniden...

sen de pratikliği seviyorsun elinin altında hazır olması seni rahat hissettiriyor ee çalışkan hatunsun elinin altında hazır da olsun diye önceden zaman emek harcayıp hazır ediyorsun ::))
ben bir ara yaprak lahana bile sarıp buzluğa kaldırırdım şimdi ne nohut ne sarma hiç koymuyorum eşim yüzünden tadı değişiyormuş taze taze yapacakmışım :)

menüm
sabah 10 :30
peynirli yumurta
3d. t.b. ekmeği tost makinasında kızartılmış
tereyağı bal yoğurt kaymağı
zeytin

ara
yok çok toktum :)

akşam 17 :30
2 tabak çorba
bir kaç kaşık z.y. pırasa
1 dilim peynirli börek

su bu gün az oldu 1.5 litre 1 litre daha kesin yatasıya içerim
spor yerine :)
ardiye yaptığım girişteki levaboyu boşalttım temzileyip düzenledim artık içine giriliyor

Kizlar banyomu yaptim.esimle pansumani yaptik.cok şişler gerginler.e dikisler de duruyor haliyle cok guzel bir goruntu yok.en az 6 ay gecmesi gerekiyormus gercek seklini almasi icin.yine de cok sukur en azindan sarkik degiller.
@gulsayszey canim sormussun.evet.gelenler de begendi dis gorunus olarak baya kuculdugunu farkettiler.zayifligin ortaya cikmis dediler
Kuzucuk da butun gun teyzesiyle oynuyor.bana pek yanasmiyo korkudan bisey olacak anneme diye

Bizde takviye olarak balik yagi kullaniyoruz ayni sey degil ama ondada omega falan var ...
Evet aynen yemek konusunda cok dikkatliyim meyvesi eti sutu helede yumurtasi mutlaka yediririm zaten protein agirlikli beslenir benimkiler sebzede eksik etmem cokda guzel yer ama bu en kucuk hastalikta istah falan kalmaz hic yemez bende israr etmem cunku kendini iyi hissettigi anda yer oglum hastalikta meyve cok tuketiyor ici yaniyo galiba birde canim benim oglum bir yasinda atessiz havele gecirdi solunumu gitti gozleri kaydi agzi kaydi felc gibi elleri ayaklari dondu ondan sonra bu ates olaylari basladi her turlu tesler yapildi eeg cektirdik her hangi bir sey yok beyninde ..biz uc yasina kadar hic antibiyotik kullanmadik ne olduysa uc yastan sonra basladi bu atesler dedigin gibi galiba arastirilmasi gerekiyor ....bu senin dedigin multi vitamin de kullanirim mutlaka ozelden bisey onerirsen aliyim canim simdiden cok tesekkur ederimm ....

Pratikliği seviyorum aslında mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum ama bu tür şeylerde hayatı kolaylaştırıyor benim eşimde yeşil fasulyenin konservesini sevmiyor bu sene yapmadım bende sadece yeşil fasulyeyi haslayip attım dondurucuya kızartma yapmak için bu rafa yaprak sarmasıni bende atıyorum dondurucuya Uzel okuyor misafir gelince çayın yanına çıkarıyorum bide kek yaptım mı tamamdır

Masallah canim sanaa ne guzel seyler yapiyormussun hele su portakal limon isi cok tutum be yaa aci olmuyo dimi kekte falan denemissin n gerci guzel oluyo dedimissin valla bende doldururum buzlugu guzel portakallarla ..bende yazdan doldururum buzlugu taze barbunya semiz otu bezelye ekmekler yufkalar borekler hatta bagzi kurabiyeler bile konuluyor buzluga ...

Bugun daha iyi menun canim afiyet olsun ..

Ohh miss rahatladin dimi canimm ..ayyy kiz gibi oldun desenee ...zaten belin falan incelmisti ee onlarda kuculdugune gore incecik oldun iyice valla bes kilo daha gitse senden yeter valla incecik olursun ..

Sabah 9 30
Bir dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kup tahin helva
Oglen 14 00
Ceyrek ekmek arasi doner
Yarim bardak ayran
Aksam yok
Su 1.5 oldu
Buyuk oglum sinava girecekti mecbur onu goturdum ufaklikla etut merkezinde oturduk kitap okuduk oglen o nedenle disarda yedim aksam canim istemedi acikibilirim ama ne yerim bilmiyorum .... bakalim ne sonuc gelecek benim oglan tutturdu okulu degistirelim diye sinavda cok basitti diyor % 60 falan burs alirim diyo ama biz tabi baska okulu dusunuyoruz kendini denemek amacliydi insallah iyi olur sonuc ...

Yok canım hiç acı olmuyor emin olabilirsin asureye bile rendelemistim portakalı herkes çok sevmişti barbunyayi bende haşlayip koyuyorum karalahana çorbasına çok yakışıyor ıspanağı bile fazlaca alıp yıkayıp doğrayıp çiğ olarak koyuyorum buzluga sonrasında çok büyük kolaylık oluyor

Ana öğünlerin gayet güzel Ara yapmak çok önemli geçen gün bi dr insanlar çok yemekten değil yanlış ya da az yemekten kilo alıyor dedi düşündüm o yoğun kilo verdiğim dönem ben Ara öğünleri hiç kaçırmadım elma muz fındık badem ne varsa ölçülü tükettim ardiye toplamak spor niyetine olmuş eline sağlık
Bugün kuş kadar yemişsin bu koşturmacaya bu kadar az yemek iyi ayakta duruyosun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, ufaklık yavrum bu sene çok yoğun çalıştı kuzumun direnci mi düştü nedir bu seneki öğrencilerim de çok hastalanıyor bu yıl hastalık daha çok sanki

Kahvaltı ilaç içmek için yedim
3 hurma, 6 çiğ badem
Öğle
1 haşlanmış yumurta, 1 açma, 5 zeytin, kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Yesil cay
Aksam
1 yk bulgur pilavi, 5 yk zeytinyagli kuru fasulye, vişne hoşafı
Ara
Elma bi de Türk kahvesi olcak
Su miktarı bilmiyorum çok içmeye başladım dr bol sıvı tüket dedi sürekli içiyorum

Oh ne güzel canım banyo ile baya rahatlamissindir. Canım doğum yapınca bile karnimiz rahat 6 ayda toparlaniyor ameliyat sonrası da çok normal. Ama artık sana bir şarkı armağan etmek istiyorum izninle

Menumu vereyim
Sabah limonlu ılık su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 4 zeytin
2 dilim çavdar ekm
1 er ç kas kaymak bal ve labne peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir

Öğle 14.00: 1 patates 1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek

Aksam 18.00: 1.5 kepce corba
bol balık ve salata

Ara: bitki çayları Türk Kahvesi
2.5 litre su

Çok güzel bir menü olmuş bol eksiler görür

tomurcukkk canım benim hiç ağrım yok diyince vay be dedim tıp ne kadar gelişmiş bende ilk gün çok acımıştı ertesi gün hiç ağrım yoktu bende ilk 1 ayın içindeyken kapıya çarpmıştım o zaman ufak bi kanama olmuştu şükürler olsun sorun olmadı zorluk olmadan güzellik olmuyor yıllarca istediğin bi hedefine ulaştın buna şükür inan 1-2 ay sonra hep küçükmüş gibi gelecek çabucak bu görüntüye alışacaksın badyli resmini çekip koysan meraktan ölcem şişlik oturma süreci olacak ama gözümle senin şahane halini görmek istiyorum

sara_28 canım demek yiğen hazırlığı başlıyor Rabbim sen gibi evladını güzel doğru yetiştirecek herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kötü düşünme olumlu düşün bebeğimizi kucağına alacaksın inşallah o zamana kadar yiğenlerinle idare et kv için verdiğin karar 10 numara olmuş sen kıymetli olduğunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…