- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.861
En musait zamanda yollarim canim.simdi ev de yogun oluyor biraz.tomurcukkk canım benim hiç ağrım yok diyince vay be dedim tıp ne kadar gelişmiş bende ilk gün çok acımıştı ertesi gün hiç ağrım yoktu bende ilk 1 ayın içindeyken kapıya çarpmıştım o zaman ufak bi kanama olmuştu şükürler olsun sorun olmadı zorluk olmadan güzellik olmuyor yıllarca istediğin bi hedefine ulaştın buna şükür inan 1-2 ay sonra hep küçükmüş gibi gelecek çabucak bu görüntüye alışacaksın badyli resmini çekip koysan meraktan ölcem şişlik oturma süreci olacak ama gözümle senin şahane halini görmek istiyorum
Ortalama 6 ay ama ameliyattan 1 ay sonra işe başladım hiç ameliyatlık gibi durmuyodu hatta kv görümceme söylemedik onlar bile anlamadıEn musait zamanda yollarim canim.simdi ev de yogun oluyor biraz.
Senin gercek seklini almasi ne kadar surmustu.nette okuduguma gore 6 ay kadarmis
Hem de nasıl erkenciyiz ahhh ahSabah erkenciyiz malum pazartesi uyumak için ufaklık beni bekliyor bigün inşallah kendi başlarına da uyurlar herkese hayırlı gecelerrrrr
Ayy ne güzelDerin dondurucuya ben neler atıyorum bir bilsen o kadar kolaylık oluyorki hele çalışan bayanlar için çok büyük bir kolaylık
Nohutu asurelik bugdayi pisirip dondurucuya atarım çorba yada yemek yaparken kolay oluyor karalahanayı sarma yapar atarım corbalık ayrı diblelik ayrı dograr pişirir atarım sonra on dakkada karalahana corbası hazır olur yazın yaz meyvelerini kışın kış meyvelerini yıkar dondurucuya atar meyve suyu yaparım hem sağlıklı hem daha lezzetli olur mesela az önce siyah üzüm suyu kaynattim rengini görsen bayılırsın portakalın donmusundan kek yap bayılırsın tadına ve eve dolan portakal kokusuna cunku tümünü rendelegin icin hem kabugunu hem suyunu kullanmis oluyosun limonuda dondurup kullaniyorum salatalara rendeleyince muhtesem bir tat ve koku oluyo hemde böylesi daha sağlıklı daha neler neler sormak istediğin bisey olursa sor canım
Evet biraz az oldu ama kucuk bir muz yedim ..aminn canim cocuklar helak oluyo ders calisacaz diye buyuk de ayni cok calisiyor bugun yine fasukul aldi matematikden ufaklikta heves etti onada aldim matematik calisma kitabi aksam biraz yapti matematigi daha cok seviyor ..gercekten cok yogun calisti yavrum galiba bunyesi dustu simdi tatilde yapacaklarini siraliyo bakalim tatilde ne kadar odev olacak artik bir program yapar ona gore hayata geciririz yapacaklarimiziAna öğünlerin gayet güzel Ara yapmak çok önemli geçen gün bi dr insanlar çok yemekten değil yanlış ya da az yemekten kilo alıyor dedi düşündüm o yoğun kilo verdiğim dönem ben Ara öğünleri hiç kaçırmadım elma muz fındık badem ne varsa ölçülü tükettim ardiye toplamak spor niyetine olmuş eline sağlık
Bugün kuş kadar yemişsin bu koşturmacaya bu kadar az yemek iyi ayakta duruyosun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, ufaklık yavrum bu sene çok yoğun çalıştı kuzumun direnci mi düştü nedir bu seneki öğrencilerim de çok hastalanıyor bu yıl hastalık daha çok sanki
Çok iyi olur bence deaslın da bildiklerimiz pratik şeyleri burada paylaşsak birbirimizden neler öğreniriz ben bayılırım yeni şeyler öğrenmeyeee:))
Menun guzel canim birazda meyve ekleseydin hastasin guc toplaman lagzim afiyet olsun ..Kahvaltı ilaç içmek için yedim
3 hurma, 6 çiğ badem
Öğle
1 haşlanmış yumurta, 1 açma, 5 zeytin, kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, adaçayı
Ara
Yesil cay
Aksam
1 yk bulgur pilavi, 5 yk zeytinyagli kuru fasulye, vişne hoşafı
Ara
Elma bi de Türk kahvesi olcak
Su miktarı bilmiyorum çok içmeye başladım dr bol sıvı tüket dedi sürekli içiyorum
Menu sahene canim aksamina bayildimm baligi cok severim deMenumu vereyim
Sabah limonlu ılık su 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 4 zeytin
2 dilim çavdar ekm
1 er ç kas kaymak bal ve labne peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir
Öğle 14.00: 1 patates 1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Aksam 18.00: 1.5 kepce corba
bol balık ve salata
Ara: bitki çayları Türk Kahvesi
2.5 litre su
Ne güzel..Kizlar banyomu yaptim.esimle pansumani yaptik.cok şişler gerginler.e dikisler de duruyor haliyle cok guzel bir goruntu yok.en az 6 ay gecmesi gerekiyormus gercek seklini almasi icin.yine de cok sukur en azindan sarkik degiller.
Gokce29 canim sormussun.evet.gelenler de begendi dis gorunus olarak baya kuculdugunu farkettiler.zayifligin ortaya cikmis dediler
Kuzucuk da butun gun teyzesiyle oynuyor.bana pek yanasmiyo korkudan bisey olacak anneme diye
Tanıdık marka herhangi biri olabilir canım hiç farketmezBizde takviye olarak balik yagi kullaniyoruz ayni sey degil ama ondada omega falan var ...
Evet aynen yemek konusunda cok dikkatliyim meyvesi eti sutu helede yumurtasi mutlaka yediririm zaten protein agirlikli beslenir benimkiler sebzede eksik etmem cokda guzel yer ama bu en kucuk hastalikta istah falan kalmaz hic yemez bende israr etmem cunku kendini iyi hissettigi anda yer oglum hastalikta meyve cok tuketiyor ici yaniyo galiba birde canim benim oglum bir yasinda atessiz havele gecirdi solunumu gitti gozleri kaydi agzi kaydi felc gibi elleri ayaklari dondu ondan sonra bu ates olaylari basladi her turlu tesler yapildi eeg cektirdik her hangi bir sey yok beyninde ..biz uc yasina kadar hic antibiyotik kullanmadik ne olduysa uc yastan sonra basladi bu atesler dedigin gibi galiba arastirilmasi gerekiyor ....bu senin dedigin multi vitamin de kullanirim mutlaka ozelden bisey onerirsen aliyim canim simdiden cok tesekkur ederimm ....
Insallah canimm cok saol ...Tanıdık marka herhangi biri olabilir canım hiç farketmez
Kuzum benim, inşallah geçer gider bu ateşlenmeleri de yavrumun...
İnşallah canım benimGokce29 sen şahane kilo veriyorsun şuan vücudun buna çok meyillli hafta sonu tabiki kaçamak yapabilirsin minimum oranda yapsan süper olacak bugün bi kız gördüm tvde 96 kilodan 59 kiloya 4 ayda düşmüş diyetisyen ve sporla sorununu çözmüş acaip gaza geldim sende başaracaksın
Canim sende basaracaksin ben inaniyorum cok azimlisin bir gun sende burada bende 30 kilo verdim diyeceksin bak gorİnşallah canım benim
Ayy insanların böyle güzel başarıları herkese ilham veriyor Ne güzel...
Angelina'm sağol canımCanim sende basaracaksin ben inaniyorum cok azimlisin bir gun sende burada bende 30 kilo verdim diyeceksin bak gor
Ayy ne güzel
Portakal ve limonu bir bütün halinde dondurup, çözülmeden de rendeliyorsun yani???
Şahaneymiş..
Muhakkak deneyeceğim.
Karadenizliydin değil mi canım
Dibleler, kara lahana çorbaları...
Bi de sizin patlıcan kızartmasını duydum,
Haşladıktan sonra Mısır ununa batırılıp kızartılıyor galiba öyle bir şeydi
Çok güzel yemekler var denemek lazım
Meyve suyu olarak sadece taze vişne atmışmışım var dondurucuya
Ama dediğin gibi tüm meyveleri denemek kullanmak lazım Can'ım
Tşk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?