Haydi Yine Yeniden...

En musait zamanda yollarim canim.simdi ev de yogun oluyor biraz.
Senin gercek seklini almasi ne kadar surmustu.nette okuduguma gore 6 ay kadarmis

Gokce29 sen şahane kilo veriyorsun şuan vücudun buna çok meyillli hafta sonu tabiki kaçamak yapabilirsin minimum oranda yapsan süper olacak bugün bi kız gördüm tvde 96 kilodan 59 kiloya 4 ayda düşmüş diyetisyen ve sporla sorununu çözmüş acaip gaza geldim sende başaracaksın

En musait zamanda yollarim canim.simdi ev de yogun oluyor biraz.
Senin gercek seklini almasi ne kadar surmustu.nette okuduguma gore 6 ay kadarmis
Ortalama 6 ay ama ameliyattan 1 ay sonra işe başladım hiç ameliyatlık gibi durmuyodu hatta kv görümceme söylemedik onlar bile anlamadı

Ayy ne güzel
Portakal ve limonu bir bütün halinde dondurup, çözülmeden de rendeliyorsun yani???
Şahaneymiş..
Muhakkak deneyeceğim.
Karadenizliydin değil mi canım
Dibleler, kara lahana çorbaları...

Bi de sizin patlıcan kızartmasını duydum,
Haşladıktan sonra Mısır ununa batırılıp kızartılıyor galiba öyle bir şeydi
Çok güzel yemekler var denemek lazım

Meyve suyu olarak sadece taze vişne atmışmışım var dondurucuya
Ama dediğin gibi tüm meyveleri denemek kullanmak lazım Can'ım
Tşk ederim..

Evet biraz az oldu ama kucuk bir muz yedim ..aminn canim cocuklar helak oluyo ders calisacaz diye buyuk de ayni cok calisiyor bugun yine fasukul aldi matematikden ufaklikta heves etti onada aldim matematik calisma kitabi aksam biraz yapti matematigi daha cok seviyor ..gercekten cok yogun calisti yavrum galiba bunyesi dustu simdi tatilde yapacaklarini siraliyo bakalim tatilde ne kadar odev olacak artik bir program yapar ona gore hayata geciririz yapacaklarimizi

Menun guzel canim birazda meyve ekleseydin hastasin guc toplaman lagzim afiyet olsun ..

Menu sahene canim aksamina bayildimm baligi cok severim de

Ne güzel..
bu kadar bekledin, bi 6 ay nedir ki..
Kuzum benim severim ben onu

Tanıdık marka herhangi biri olabilir canım hiç farketmez
Kuzum benim, inşallah geçer gider bu ateşlenmeleri de yavrumun...

İnşallah canım benim
Ayy insanların böyle güzel başarıları herkese ilham veriyor Ne güzel...

Canim sende basaracaksin ben inaniyorum cok azimlisin bir gun sende burada bende 30 kilo verdim diyeceksin bak gor
Angelina'm sağol canım
İyi ki sizler varsınız
Gerçekten,
sürekli inancımı tazeliyorsunuz
İnşallah başaracağım
Çok çok istiyorum bunu...
Çok sağol canımmm

Karadenizli değilim canım Karadeniz geliniyim ama buraya ait yemekleride öğrenip yapıyorum çok güzel yemekleri var evet denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…