Haydi Yine Yeniden...

Netimde problem var ya
Az önce menumu yazdım yollayamadim şimdi yeniden yazıyorum
Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter

Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt

Ara: dibek kahvesi

Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su

Vuvvvv vuvvvvvvv yine süper bi gün olmuş

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, adaçayı, 1 dilim boşnak böreği
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 minik kurabiye
Aksam
Fırında poşette 2 baget, yoğurt
Ara
Zencefilli yeşil çay, avuçiçi çiğ badem
Bol bol yürüdüm inşallah spor niyetine geçmiştir

Merhaba kızlar bu ay tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz ama bugün psikolog henüz hazır olmadığımı bu stresle bu gerginlikle tedaviye baslarsam sonucun yine hüsran olabileceğini söyledi bir kaç ay herşeyi akışına bırak kafana takma olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini benimse bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir dedi bir saate yakın daha bir çok şey konuştuk mesela bana omuzlarına çok yük yuklemissin önemli olan sensin kendinden başka herkesi bu kadar düşünmeyi bırak dedi hastaneden çıktığımda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim

Bende artık epeydir safsakladigim diyete dört elle sarılarak suyu günde en az 2,5 litre içecem ve hayatıma azda olsa spor ekleyecem ve artık anın tadını çıkarmaya çalışacam

Ne güzel haberler bunlar canım...
Çok sevindim senin adına
Herşey gönlünce olsun inşallah

Menun yine sahane canimm ..

Guzel menu canimm afiyet olsun ..

Ohhh beee ne guzel olmus bakk bizde hep diyorduk bosver diye amann bir dahami gelecen dunyaya ohhh sefam olsun dee gec gittt canimm evet diyetine sarilma zamani gelmisti hadi bakalim yarindan itibaren iyi bir menu bekliyorumm ve yep yeni canli sarra yi istiyorumm

Aksam baya hafif ve güzel olmuş canım spor ise tam senlik afiyet olsun canım
Kızlar ben menümü yazmayayım müsaadenizle;
Biraz cıs dolu bi menü oldu
Durduramadım kendimi,
Doyamadım da bi türlü
Biraz da geç yedim

Ayy artı olmam inşallah yarın
Su 2lt, 3 e tamamlarım
Spor yok
Oluyor arada öyle canım bugünün ödül günü olsun ama haftasonu yok tamam mı yarın spor da yaparsan esamesi kalmaz
Doğru valla yazmamışım kaç kere nete girdim iş çıktı bıraktım
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.0
Kusura bakmayın yoğunluk kafam karışık
65 lerin kapısı diyorsun yani Harikasın canım Tebrikler
Vayyy harika ötesi bir menü afiyet olsun canım
Harika kararlar ve haberler canım, cok sevindim. hem birkaç aya moral olarak da kilo olarak da çok daha iyi durumda olursun süper olur

Selam kızlar
Okuldan geldim evdeyim, okul yoğundu karne imza işleri falan.. eve geldim yeni oturdum...
Bildirimim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
Fark +300
gülüm yoksa sen kas mı yapmaya başladın spor yarıyor anlaşılan
cidden kas kütlen artsın da birkaç yüz artı önemli değil sen de biliyorsun zaten

Merhaba kızlar ben bu hafta sabitim 107 kilo yani
çok iyi saram bu kadar koşturmaca yoğunluğa rağmen demek ki yediklerine hala dikkat edebilmişsin ki kilo almamışsın
hadi bakemm işlerin yoğunluğu azaldıysa tekrardan ben deme zamanı az sonra bir yazı paylaşıcam bu günden başla demeye 21 gün 15 dk ayırman yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…