- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.061
Vuvvvv vuvvvvvvv yine süper bi gün olmuşNetimde problem var ya
Az önce menumu yazdım yollayamadim şimdi yeniden yazıyorum
Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su
Doğru valla yazmamışım kaç kere nete girdim iş çıktı bıraktım
Merhaba kızlar bu ay tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz ama bugün psikolog henüz hazır olmadığımı bu stresle bu gerginlikle tedaviye baslarsam sonucun yine hüsran olabileceğini söyledi bir kaç ay herşeyi akışına bırak kafana takma olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini benimse bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir dedi bir saate yakın daha bir çok şey konuştuk mesela bana omuzlarına çok yük yuklemissin önemli olan sensin kendinden başka herkesi bu kadar düşünmeyi bırak dedi hastaneden çıktığımda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim
Bende artık epeydir safsakladigim diyete dört elle sarılarak suyu günde en az 2,5 litre içecem ve hayatıma azda olsa spor ekleyecem ve artık anın tadını çıkarmaya çalışacam
Ne güzel haberler bunlar canım...
Çok sevindim senin adına
Herşey gönlünce olsun inşallah
Menun yine sahane canimm ..Netimde problem var ya
Az önce menumu yazdım yollayamadim şimdi yeniden yazıyorum
Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su
Gercektenmi ayyyy cok mutlu oldum senin adinaYarindan itibaren menulerimle gelrcem canım bugün psikologa gittim cok iyi geldi anlatırım birazdan
Guzel menu canimm afiyet olsun ..Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, adaçayı, 1 dilim boşnak böreği
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 minik kurabiye
Aksam
Fırında poşette 2 baget, yoğurt
Ara
Zencefilli yeşil çay, avuçiçi çiğ badem
Bol bol yürüdüm inşallah spor niyetine geçmiştir
Ohhh beee ne guzel olmus bakk bizde hep diyorduk bosver diye amann bir dahami gelecen dunyaya ohhh sefam olsun dee gec gittt canimm evet diyetine sarilma zamani gelmisti hadi bakalim yarindan itibaren iyi bir menu bekliyorumm ve yep yeni canli sarra yi istiyorummMerhaba kızlar bu ay tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz ama bugün psikolog henüz hazır olmadığımı bu stresle bu gerginlikle tedaviye baslarsam sonucun yine hüsran olabileceğini söyledi bir kaç ay herşeyi akışına bırak kafana takma olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini benimse bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir dedi bir saate yakın daha bir çok şey konuştuk mesela bana omuzlarına çok yük yuklemissin önemli olan sensin kendinden başka herkesi bu kadar düşünmeyi bırak dedi hastaneden çıktığımda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim
Bende artık epeydir safsakladigim diyete dört elle sarılarak suyu günde en az 2,5 litre içecem ve hayatıma azda olsa spor ekleyecem ve artık anın tadını çıkarmaya çalışacam
Ohhh beee ne guzel olmus bakk bizde hep diyorduk bosver diye amann bir dahami gelecen dunyaya ohhh sefam olsun dee gec gittt canimm evet diyetine sarilma zamani gelmisti hadi bakalim yarindan itibaren iyi bir menu bekliyorumm ve yep yeni canli sarra yi istiyorumm
Aksam baya hafif ve güzel olmuş canım spor ise tam senlik afiyet olsun canımSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bol limonlu brokoli
Kibrit kutusu kadar peynir
Dort zeytin
Iki kup tahin helvasi
Birazda tulum peynir
Bir ck tereyag
Oglen 14 00
Oglumdan kalma uc lokma tavuk doner alisverise gidince ac kalmasin dedim
Aksam 18 00
Bir kepce semiz otu
Dort kasik yogurt
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Bir bardak ayran
Su ne kadar oldu bilmiyorum
Vee spor 10565 adimmm ohh bee gunler sonra
Oluyor arada öyle canım bugünün ödül günü olsun ama haftasonu yok tamam mı yarın spor da yaparsan esamesi kalmazKızlar ben menümü yazmayayım müsaadenizle;
Biraz cıs dolu bi menü oldu
Durduramadım kendimi,
Doyamadım da bi türlü
Biraz da geç yedim
Ayy artı olmam inşallah yarın
Su 2lt, 3 e tamamlarım
Spor yok
65 lerin kapısı diyorsun yani Harikasın canım TebriklerDoğru valla yazmamışım kaç kere nete girdim iş çıktı bıraktım
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.0
Kusura bakmayın yoğunluk kafam karışık
Vayyy harika ötesi bir menü afiyet olsun canımKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, adaçayı, 1 dilim boşnak böreği
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 minik kurabiye
Aksam
Fırında poşette 2 baget, yoğurt
Ara
Zencefilli yeşil çay, avuçiçi çiğ badem
Bol bol yürüdüm inşallah spor niyetine geçmiştir
Harika kararlar ve haberler canım, cok sevindim. hem birkaç aya moral olarak da kilo olarak da çok daha iyi durumda olursun süper olurMerhaba kızlar bu ay tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz ama bugün psikolog henüz hazır olmadığımı bu stresle bu gerginlikle tedaviye baslarsam sonucun yine hüsran olabileceğini söyledi bir kaç ay herşeyi akışına bırak kafana takma olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini benimse bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir dedi bir saate yakın daha bir çok şey konuştuk mesela bana omuzlarına çok yük yuklemissin önemli olan sensin kendinden başka herkesi bu kadar düşünmeyi bırak dedi hastaneden çıktığımda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim
Harika kararlar ve haberler canım, cok sevindim. hem birkaç aya moral olarak da kilo olarak da çok daha iyi durumda olursun süper olur
gülüm yoksa sen kas mı yapmaya başladın spor yarıyor anlaşılanSelam kızlar
Okuldan geldim evdeyim, okul yoğundu karne imza işleri falan.. eve geldim yeni oturdum...
Bildirimim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
Fark +300
çok iyi saram bu kadar koşturmaca yoğunluğa rağmen demek ki yediklerine hala dikkat edebilmişsin ki kilo almamışsınMerhaba kızlar ben bu hafta sabitim 107 kilo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?