- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.081
öğle ara gibi olmuş 3 lokmacık dışarıdayken yemesen bile ayran iç enerjin artsın gülümSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bol limonlu brokoli
Kibrit kutusu kadar peynir
Dort zeytin
Iki kup tahin helvasi
Birazda tulum peynir
Bir ck tereyag
Oglen 14 00
Oglumdan kalma uc lokma tavuk doner alisverise gidince ac kalmasin dedim
Aksam 18 00
Bir kepce semiz otu
Dort kasik yogurt
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Bir bardak ayran
Su ne kadar oldu bilmiyorum
Vee spor 10565 adimmm ohh bee gunler sonra
300 gr fazla çıktın diye akşam çorba yoğurtl geçiştirmişsin bundan sonra miktar azaltma bence meton ona alışır normal zannederNetimde problem var ya
Az önce menumu yazdım yollayamadim şimdi yeniden yazıyorum
Menum
Sabah 1 has yumurta 1 çay k bal
Ilık limonlu su
Ara sade Nescafe 1 dilim bitter
Öğle: 1 kepçe çorba
4 kaşık pilav, 4 k Kıymalı patlıcan y
Salata 1 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi
Aksam 18.45: 1 kase mercimek çorbası
Salata 3 kaşık yoğurt
Ara: küçük kase çerez
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları
2 litre su
1 kilocuk kaldı 65 e ha gayret :))))Doğru valla yazmamışım kaç kere nete girdim iş çıktı bıraktım
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.0
Kusura bakmayın yoğunluk kafam karışık
pırasa salata gibidir tutmaz mideyi ama yoğurtla yedin diye mi acaba akşama çok acıkmadın az az öz olmuş menün bir arayı daha kaldırır acıkırsan yapabilirsin benceKahvaltı
1 haşlanmış yumurta, kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez, adaçayı, 1 dilim boşnak böreği
Ara
Elma
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 minik kurabiye
Aksam
Fırında poşette 2 baget, yoğurt
Ara
Zencefilli yeşil çay, avuçiçi çiğ badem
Bol bol yürüdüm inşallah spor niyetine geçmiştir
hah sonun da kendin için farkındalık yaratmaya başladın çok sevindim gülüm önce senin psikolojinin düzelmesi şarttı bu günün için belki küçük bir adım gibi gelebilir ama yarınlarını çok güzel etkileyecek hayırlı uğurlu olsuuunnnnn:)Merhaba kızlar bu ay tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz ama bugün psikolog henüz hazır olmadığımı bu stresle bu gerginlikle tedaviye baslarsam sonucun yine hüsran olabileceğini söyledi bir kaç ay herşeyi akışına bırak kafana takma olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini benimse bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir dedi bir saate yakın daha bir çok şey konuştuk mesela bana omuzlarına çok yük yuklemissin önemli olan sensin kendinden başka herkesi bu kadar düşünmeyi bırak dedi hastaneden çıktığımda kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim
Bende artık epeydir safsakladigim diyete dört elle sarılarak suyu günde en az 2,5 litre içecem ve hayatıma azda olsa spor ekleyecem ve artık anın tadını çıkarmaya çalışacam
Olabilir canım, incelediğimi fark ediyorum ama tartı da illa ki düzelecekgülüm yoksa sen kas mı yapmaya başladın spor yarıyor anlaşılan
cidden kas kütlen artsın da birkaç yüz artı önemli değil sen de biliyorsun zaten
ayy o zaman kesin kasların artıyor şu filmlerde karınlarında hafif kas olan fit hatunlar vardır ya bakınca için gider keşkeee bende böyle olsam dersin onlar gibi oluyorsun demek kiOlabilir canım, incelediğimi fark ediyorum ama tartı da illa ki düzelecek
Dolu gibi gozuken ama guzel ve besleyici bir gun olmus afiyet olsunmenüm
sabah 8 :30
2 dilim t.b. ekmeğiyle yağsız tost
1 pardak taze portakal suyu
11:30 (komşuda )
5 y.k. kısır
1 çatal mercimekli köfte
1 küçük ıspanaklı kıymalı börek
1 lokma poğaça
1 tane hazır tatlı (ev baklavası gibi bişeydi)
öğleden sonra diğer komşu da
2 kare bitter çikolata
akşam 18 :30
4 dolma köfte (yumurta büyüklüğünde haşlama )
3 kaşık z.y. barbunya
4 kaşık yoğurtlu köz biber
gece 22 :30
1 tane muz
suyu çok içtim bu gün hala da içiyorum sıkıntı yok yani :))
artık ne yediğime takılmıyorum sağlıksız değilse tabiii ne kadar yediğime ve doyup doymadığıma bakıyorum kendimle yine konuşmaya başladım aç mısın ekim doydun mu, miden mi gözün mü aç gibi sorular soruyorum :))Dolu gibi gozuken ama guzel ve besleyici bir gun olmus afiyet olsun
Ay keskemmmm inşallah öyle oluyorumdurayy o zaman kesin kasların artıyor şu filmlerde karınlarında hafif kas olan fit hatunlar vardır ya bakınca için gider keşkeee bende böyle olsam dersin onlar gibi oluyorsun demek ki
Seni ilk defa bu kadar dolu bir menü ile görüyorum canım. Ama çok mu Hayır ölçülü bencemenüm
sabah 8 :30
2 dilim t.b. ekmeğiyle yağsız tost
1 pardak taze portakal suyu
11:30 (komşuda )
5 y.k. kısır
1 çatal mercimekli köfte
1 küçük ıspanaklı kıymalı börek
1 lokma poğaça
1 tane hazır tatlı (ev baklavası gibi bişeydi)
öğleden sonra diğer komşu da
2 kare bitter çikolata
akşam 18 :30
4 dolma köfte (yumurta büyüklüğünde haşlama )
3 kaşık z.y. barbunya
4 kaşık yoğurtlu köz biber
gece 22 :30
1 tane muz
suyu çok içtim bu gün hala da içiyorum sıkıntı yok yani :))
Güzel bişeye benziyor busara_28 ve kızlar deneyin kaybedecek hiç birşeyiniz yok ama işe yararsa kazanacağınız çook şey var :))
Bilinçaltımızı olumlu düşünce ve duygularla doldurursak hastalığı sağlığa, mutsuzluğa mutluluğa, başarısızlığı başarıya çevirebiliriz. Basitçe kendinize 15 dakika ayırarak bunu yapabilirsiniz.Buna ’’Bilinçaltı değişim çalışması’’ diyorum.Değiştirmek istediğiniz inancı ve yerine koymak istediğiniz inancı belirleyin ve başınızı hareket ettirmeden sadece gözlerinizle önce kaşlarınızın arasına ,gözlerinizi kırpmadan 10 saniye bakın,bu beynin derinlikleriyle,bilinçaltıyla iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır, nefeslerinizi verirken içinizden veya sesli olarak ‘’Rahat, daha rahat’‘ deyin. Sonra yine başınızı çevirmeden sadece gözlerinizle sol üst yöne doğru bakın. Olumlu düşüncenizi(Kendimi seviyorum..Huzur içindeyim..İşlerimi -ertelemeden- tam zamanında yapıyorum..) içinizden veya sesli bir kez söyleyin. Cümleniz bitince sağ elinizin işaret parmağı ile sol elinizin üstüne bir kere hafifçe vurun. Sol üst yöne olan bakışınızı bozmadan tekrar olumlamanızı söyleyin ve tekrar parmağınızla elinize vurun. Bu işlemi bu şekilde en az 40 kez tekrarlayın. Bu çalışma süresince gözünüz hep sol üst köşeye bakıyor olsun. Bu çalışmayı bir gün bile atlamadan 21 gün boyunca yapın. Atlarsanız baştan başlamanız gerekecek bunu hatırlayın. 21 gün bitince artık her gün yalnızca 1 kere sol üst köşeye bakarak parmağınızla elinize vurmanız ve 1 kere olumlamanızı söylemeniz yeterli olacaktır. Günde 1’den fazla olumsuz inanç ile çalışabilirsiniz. Ancak her biri ile 21 gün çalışmanız gerektiğini unutmayın.Hipnoterapi çalışması ile değişim daha hızlı ve kalıcı olabilir.
inşallahı maşallahı keşkesi yok oluyor işte daaaa kas yapıyorsun kassssAy keskemmmm inşallah öyle oluyorumdurZaten bu hafta step yaparken tahtalarin yüksekliğini arttırdık benden çıkan tere şaşırdım resmen damliyordu
sağol gülümm kararlar 2 haftadır var 2 haftadır kilo vermeye başladım uzunca süredir ya aynı ya da fazla çıkıyordum artık değişme zamanı anı yaşama sağlıklı mutlu olma zamanı :))Seni ilk defa bu kadar dolu bir menü ile görüyorum canım. Ama çok mu Hayır ölçülü bencemuzun saati sadece geç olmuş ama geç uyuyirsun sıkıntı olmaz. Afiyet olsun canım kararların hayırlı olsun
gülüm ben bunu değil ama her gün çektiğim fibromiyalji ağrıları için olumlama ototelkin yaptım uzun süredir her gece uyku öncesi yaptım uyanır uyanmaz yaptım ağrısız günüm yoktu sadece ağrı şiddeti değişiyordu sürekli boynum kolum şişiyordu yaa şimdi ağrım yok elhamdülillah geçen gece 6 buçuk saat mantıyla uğraştım ne boynum şişti ne kolum ne de koltuk altım sapasağlam ertesi güne turp gibi kalktım şimdi de bu yönteme başladım bu gün 2. gün uykudan önce yapıveriyorum 5-10 dk lık zamanımı alıyor zihinaltına yeni birşeyi kabul ettirmenin çok kolay ve kısa süreli yöntemi bence bu olabilirGüzel bişeye benziyor bu
Olumlama
İsmi de güzelmiş
Kaybedecek de bişey yok
Ama 21 gün yapmak???
Burada bir güven problemi var işte
Keşke bi çok şeyde sürekliliğimizi sağlayabilsek
AslındaPeygamber sünneti 'az ama devamlı...'
İnşallah Ekim'imgülüm ben bunu değil ama her gün çektiğim fibromiyalji ağrıları için olumlama ototelkin yaptım uzun süredir her gece uyku öncesi yaptım uyanır uyanmaz yaptım ağrısız günüm yoktu sadece ağrı şiddeti değişiyordu sürekli boynum kolum şişiyordu yaa şimdi ağrım yok elhamdülillah geçen gece 6 buçuk saat mantıyla uğraştım ne boynum şişti ne kolum ne de koltuk altım sapasağlam ertesi güne turp gibi kalktım şimdi de bu yönteme başladım bu gün 2. gün uykudan önce yapıveriyorum 5-10 dk lık zamanımı alıyor zihinaltına yeni birşeyi kabul ettirmenin çok kolay ve kısa süreli yöntemi bence bu olabilir
istiyorum daha çok öğrenmek istiyorum rabbim de bir şekilde karşıma çıkarıyor nasip ediyor öğreniyorum eee öğrendim adem deneyeyim ne kaybederim ki işe yarayınca size de dayatıcam zorla yaptırıcam heheheh hepimiz sağlıklı mutlu hafif bedenlerimiz de olalım
ben gececiyim vampir gibiyim de sana ne oluyor bu saat olmuş bebişin de var niye uyumadın canooommİnşallah Ekim'im
Yap, yaptır valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?