- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.101
İşte O bebişimin yüzünden Ekim'imben gececiyim vampir gibiyim de sana ne oluyor bu saat olmuş bebişin de var niye uyumadın canooomm
hahahah bebiş nöbetiii:))İşte O bebişimin yüzünden Ekim'im
Ben uyuyacakken o uyutmadı
Sonra da ben dalamadım
Başarı hikayeleri ne bakıyom
Zaten sık sık da uyanıyor kuzu
Anası nöbetçi oldu bu gece
Sen işi kökten çözeceksin bellihahahah bebiş nöbetiii:))
ben de vücudun şifresi sitesindeki başarı öykülerine bakıyorum onlar diyet şu bu yaptırmıyor direk psikolojik zihin altına çalışıyorlar ya tam benim istediğim şey olunca oralarda dolanıyorum
aslında çözeli çok oldu da zihin altıma kabul ettirememiştim hehehe artık o da kabul ediyor ruhum bedenim zihnim birbiriyle uyumlu çalışmayı öğreniyor :))Sen işi kökten çözeceksin belli
saat 2 yi geçmiş benim koca bir uyansa ben hala ayaktayım diye yine kalaylar beni ben ufaktan yeni olumlamaları yapıp yatışa geçeyim
allah rahatlık versin sana da bebişine de gülüm
Ya kizlar tatil moduna girdim ben.malum subat tatili.ben rapor aldim erken basladi tatilim.memleketimdeyim.giremiyorum pek internete.tabi diyette yapamadigim icin menude yazamadim.insallah tatil sonrasi kaldigim yerden devam edicem.kendinize iyi bakin
Canim uzulme lutfen evet yiyince aliyoruz ama pes etmemek lagzim diyet uzun soluklu bir surec sen isteyince cok guzel kilolar veriyorsun ..bak bu kacamak isi icin haftada bir gun belirle ogun sadece tek bisey ye ve ogun haricinde kacamak yapma daha fazla verim alirsin ...yine soyluyorum tatlim kacamaklarin olmasaydi simdiye daha cok kilo vermis olacaktin sabirli ol tadini zaten bildigimiz biseyi neden daha fazla yiyelimkiYaaa
Çok çıktım bugün
Hemen toparlamama Laz'ım
Bu Ne ya bir günde mi siliniyor emekler...
Haber vermen cok ince bir davranis canim bizi onemsedigini gosterir bu ...Kizlar merhaba ben bir sure musade
Ya kizlar tatil moduna girdim ben.malum subat tatili.ben rapor aldim erken basladi tatilim.memleketimdeyim.giremiyorum pek internete.tabi diyette yapamadigim icin menude yazamadim.insallah tatil sonrasi kaldigim yerden devam edicem.kendinize iyi bakin
Evet ya doğru söylüyorsun canımCanim uzulme lutfen evet yiyince aliyoruz ama pes etmemek lagzim diyet uzun soluklu bir surec sen isteyince cok guzel kilolar veriyorsun ..bak bu kacamak isi icin haftada bir gun belirle ogun sadece tek bisey ye ve ogun haricinde kacamak yapma daha fazla verim alirsin ...yine soyluyorum tatlim kacamaklarin olmasaydi simdiye daha cok kilo vermis olacaktin sabirli ol tadini zaten bildigimiz biseyi neden daha fazla yiyelimkiuzulmekk yokkk pes etmek yokk sadece sabir varr fistik
her gün tartılmanın zararı bu işte az uyursun yada tuzu biraz fazla kullanırsın su tutarsın tartı hoop fazla gösterir bizim moraller yerlerde sürünür 1 gr tuzun 100 gr su tuttuğunu biliyorsundur büyük ihtimal su tuttu vücudun hiç düşünme takılma tartıya her gün zayıflamaya devam ediyorsun nasıl olsaYaaa
Çok çıktım bugün
Hemen toparlamama Laz'ım
Bu Ne ya bir günde mi siliniyor emekler...
iyi mutlu bol eğlenceli tatiller gülüm :)Kizlar merhaba ben bir sure musade
inşallah hepimizin günü güzel geçer hele yarına güzel haberler alırız da kahkahalarla geçer günümüz azcık daha sabır melrinimm 1 gün kaldı :)Slm arkadaşlarım hepimiz için mutlu huzurlu bir gün geçirmeyi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?