Haydi Yine Yeniden...

ben gececiyim vampir gibiyim de sana ne oluyor bu saat olmuş bebişin de var niye uyumadın canooomm
İşte O bebişimin yüzünden Ekim'im
Ben uyuyacakken o uyutmadı
Sonra da ben dalamadım
Başarı hikayeleri ne bakıyom
Zaten sık sık da uyanıyor kuzu
Anası nöbetçi oldu bu gece

İşte O bebişimin yüzünden Ekim'im
Ben uyuyacakken o uyutmadı
Sonra da ben dalamadım
Başarı hikayeleri ne bakıyom
Zaten sık sık da uyanıyor kuzu
Anası nöbetçi oldu bu gece
hahahah bebiş nöbetiii:))
ben de vücudun şifresi sitesindeki başarı öykülerine bakıyorum onlar diyet şu bu yaptırmıyor direk psikolojik zihin altına çalışıyorlar ya tam benim istediğim şey olunca oralarda dolanıyorum

Kizlar merhaba ben bir sure musade
Ya kizlar tatil moduna girdim ben.malum subat tatili.ben rapor aldim erken basladi tatilim.memleketimdeyim.giremiyorum pek internete.tabi diyette yapamadigim icin menude yazamadim.insallah tatil sonrasi kaldigim yerden devam edicem.kendinize iyi bakin

Yaaa
Çok çıktım bugün
Hemen toparlamama Laz'ım
Bu Ne ya bir günde mi siliniyor emekler...
Canim uzulme lutfen evet yiyince aliyoruz ama pes etmemek lagzim diyet uzun soluklu bir surec sen isteyince cok guzel kilolar veriyorsun ..bak bu kacamak isi icin haftada bir gun belirle ogun sadece tek bisey ye ve ogun haricinde kacamak yapma daha fazla verim alirsin ...yine soyluyorum tatlim kacamaklarin olmasaydi simdiye daha cok kilo vermis olacaktin sabirli ol tadini zaten bildigimiz biseyi neden daha fazla yiyelimki uzulmekk yokkk pes etmek yokk sadece sabir varr fistik

Haber vermen cok ince bir davranis canim bizi onemsedigini gosterir bu ...tatilin tadini cikar ama yemekleri yine kontrollu ye her zaman bekleriz tatil dönüşü bekliyoruz seni

Evet ya doğru söylüyorsun canım
Duruyorum duruyorum birden cozutuyorum
Makarna yedim dün, bi-iki de abur cubur
Derken sonuç kötü

Yapacak birşey yok
Devam..

Yaaa
Çok çıktım bugün
Hemen toparlamama Laz'ım
Bu Ne ya bir günde mi siliniyor emekler...
her gün tartılmanın zararı bu işte az uyursun yada tuzu biraz fazla kullanırsın su tutarsın tartı hoop fazla gösterir bizim moraller yerlerde sürünür 1 gr tuzun 100 gr su tuttuğunu biliyorsundur büyük ihtimal su tuttu vücudun hiç düşünme takılma tartıya her gün zayıflamaya devam ediyorsun nasıl olsa

iyi mutlu bol eğlenceli tatiller gülüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…