- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.121
Gunler gectikce daha iyiyim canim.doktro kontrolde artik yavas yavas yan donerek yatabilecegimi soyledi ama donemiyorum ki.korkuyorum dikislere birsey olacak diye.dikisler bi alinsin da o zaman donerim artiktomurcukkk umm bu gece biraz rahat uyudun mu gülüm
yüksek bir yastık alıp yan hafif yan dönüp kolunu da yastığa koysan göğsün de sıkışmaz acaba daha iyi rahat uyuyabilir misinGunler gectikce daha iyiyim canim.doktro kontrolde artik yavas yavas yan donerek yatabilecegimi soyledi ama donemiyorum ki.korkuyorum dikislere birsey olacak diye.dikisler bi alinsin da o zaman donerim artik
Daha da iyi olacaksın inş kuzum tedbiri elden birakmaman lazım bence de. Sonuçta dikişler e bir şey olsa daha çok canın sıkılacak sıkıntı yaşayacaksın. Çabucak geçer bu günler canımGunler gectikce daha iyiyim canim.doktro kontrolde artik yavas yavas yan donerek yatabilecegimi soyledi ama donemiyorum ki.korkuyorum dikislere birsey olacak diye.dikisler bi alinsin da o zaman donerim artik
Selam fıstıklar
Ben bugun sabah öğle arasında yediğim iki biskrem dışında karbon almadım ve iki ana ogun ve ara ogunlerle beslenmeye başladım deneyecem bakalım ne olacak
okullar da tatil oluyor evde olacaksın rahat denersin okul açıkken zor olurduSelam fıstıklar
Ben bugun sabah öğle arasında yediğim iki biskrem dışında karbon almadım ve iki ana ogun ve ara ogunlerle beslenmeye başladım deneyecem bakalım ne olacak
beklemek en yorucu stresli şey oyalanacak bişeyler bul bari daha akşam bile olmadı ..ekim2009 canım benim inşallah yarın güzel bir başlangıç haberi alırım zaman durmuş gibi yavaşladı
Canimm insallah guzel haberler alacaksin guzel dusun guzel olsun fistikekim2009 canım benim inşallah yarın güzel bir başlangıç haberi alırım zaman durmuş gibi yavaşladı
Canim ne olmus yediysenn amannn bugun aldigini sen geri 2 kilo vererek telefi edeersin sen cok guclu bir kadinsin tatlim emziriyorsun o nedenle patlamalar yasadin birde tarti moralini bozdu ondan hadi kalk ve sporunu yapp ve yediklerini yaz yuzles kendinle bizlerde bakalim belkide hicte kacirmadin olmazsa yontem soyleriz sunu ye ic telafi olur diye hadii moral bozmak yok tamammi yarin yeni gunun olsun sadece sabirli ol tatlim tamammiKızlar moralim sıfır ya
bugün de yedim
güya toparlayacaktım
İki gündür sporda yapmıyorum
niye böyle oldum ya
canım hiçbirşey istemiyor
çok sıkılıyor canım
Pufffff...
Ohh cok sukur iyi ol canimm dikislerine evet cok dikkat et arkadasin patlamis enfeksiyon olmus gogsunde ama ona ragmen cok mutlu ameliyat olduguna ve hamile bebegi olacak insallah senin dikislerde iyilesecek ve sende iyi olacaksin canim biraz daha sirt ustu yatman gerekecek hem yuz ustu yatinca gogus duzlesiyormus kiz yatma bosverGunler gectikce daha iyiyim canim.doktro kontrolde artik yavas yavas yan donerek yatabilecegimi soyledi ama donemiyorum ki.korkuyorum dikislere birsey olacak diye.dikisler bi alinsin da o zaman donerim artik
Canim benim ben genelde sınırlı ve Üzgün olunca öyle oluyorum.. yapma lütfen bak çok değil bir buçuk aya 80 lerde olacaksın sonrası sonrası derken gittikçe harika bir vücudun olacak. Bak ben bugun spor yaptım. sende bu saatten sonra bol su iç yeşil çay iç. Ama yarın i milat say ve Allah in izniyle başla 5 mile de Leslie istiyorum olur muKızlar moralim sıfır ya
bugün de yedim
güya toparlayacaktım
İki gündür sporda yapmıyorum
niye böyle oldum ya
canım hiçbirşey istemiyor
çok sıkılıyor canım
Pufffff...
Her ogununde karbon olmuş canım ama ölçüleri kararında. Arkadasta yediklerin den dolayi akşam hafif olmuş süpersin suyu da biraz daha icersen harikaIlk menu benden olsun
Sabah 10 00 uc dilim tam bugday jilet gibi kesmis namissiz doymadim adamin gicigimi var ne bana
Biraz tel peynir
Bol limonlu brokoli
Iki dilim salam
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Uc kasik tavuklu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Ara arkadasta
Bir kasik patates salatasi
Bir kasik kabak havuc sote yogurtlu
Bir ince dilim rulo pasta
Bir dilimde koy peksimeti
Aksam
Iki kasik makarna
Iki kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor yok
Canımsın angelina, sağol canımCanim ne olmus yediysenn amannn bugun aldigini sen geri 2 kilo vererek telefi edeersin sen cok guclu bir kadinsin tatlim emziriyorsun o nedenle patlamalar yasadin birde tarti moralini bozdu ondan hadi kalk ve sporunu yapp ve yediklerini yaz yuzles kendinle bizlerde bakalim belkide hicte kacirmadin olmazsa yontem soyleriz sunu ye ic telafi olur diye hadii moral bozmak yok tamammi yarin yeni gunun olsun sadece sabirli ol tatlim tamammi
ayy 80 ler dedin beni benden aldın tevafuk'umCanim benim ben genelde sınırlı ve Üzgün olunca öyle oluyorum.. yapma lütfen bak çok değil bir buçuk aya 80 lerde olacaksın sonrası sonrası derken gittikçe harika bir vücudun olacak. Bak ben bugun spor yaptım. sende bu saatten sonra bol su iç yeşil çay iç. Ama yarın i milat say ve Allah in izniyle başla 5 mile de Leslie istiyorum olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?