Haydi Yine Yeniden...

Canim cok geçmiş olsun inşallah şifa bulursun daha önce gitsen farklı olur muydu acaba. Bende dua edecem kuzum cuma daha güzel haberler alırız inşallah
Yok canim.ameliyattan ciktigimda da vardi zaten o karalik.olu deriyi topladi.alttan canli doku cikti.silverdin yara merhemi ile gunde 2 kez pansuman yapcam

Geçmiş olsun canım hiç korkma iyileşir inşallah şu anda ezan okunuyor sana dua ettim sen hiç kötü düşünme tamamını canım benim
Sagol canim Allah razi olsun.dedigin gibi iyi dusunmeye calisiyorum.bundada vardir bir hayir.napalim beklicez artik

Ahhh kuzumm benimm kiyamam cok canin yandimi ..Neden olurmuski doku olmesi ...insallah daha iyi olacaksin canim dikisler alininca nasil oldun agrin kanaman varmi ...sakin korkma canim meme ucu cabuk buyuyen bisey bebis falan olursa zaten yine eski halini alir ..simdi bunlari dusunme iyi olmaya bak canim ...

Dolasim problemi olabiliyormus canim.bende zaten behcet var pihtilasma var onlarin komplikasyonu sanirim.ama sol memede hicbi sorun yok gayet guzel tutmus.zamana biraktim artik dusunmemeye calisiyorum.
Ikinci cocuk zaten dusunmuyoruz.hersey nasip kismet tabi ama benim saglik sorunlarim dusuklerim bu fikirden uzaklastiriyor.nasip artik yillar ve zaman neyi gosterecek yasatacak Rabbim bilir...

tomurcukkk canım benim,
üzme sakın kendini...
Böyle komplikasyonlar olabiliyor
Emin'im ki toparlanacaktır göğsün
Allah sana şifa versin arkadaşım
Sagol arkadasim.ne bileyim iste kismi nekroz deyince biraz korktum acikcasi.yani oradaki hucreler beslenemeyip ölmüşler.ust tabakaydi bistüri ile siyirip aldi.silverdin ile pansuman yapicam sabah aksam.umarim toparlar yoksa pişmanlik duyarim ameliyat oldugum icin.kuculduler ama mutlu son olsun istiyorum.
Cok nazar degdi bana cabuk ayaklandim toparlandim her goren sasirdi.kendim ettim kendime...

Dusunme zaten canim ..iyi olacaksin her ameliyatta olabilir bazisi hic problem yasamaz bazisi da problem yasar onemli olan bu problemin farkina varilmasi .. dr gerekeni yapmis zaten ilaclarla iyileseceksin canim ..
Evet daha oncede demistin bebek dusunmuyoruz diye onemli olan once senin sagligin bugunler cabucacik gecsin ve sende sagligina kavusursun insallah caniim .. Rabbim sifa versin sana canimm ...

Hepimiz nazar duasi okuyalim canim sana kimin duasi kabul olur bellimi ...gececek canim bugunlerde mutlu olacaksin ....

Sabah 10 00
iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Uc kup kasar peynir
Bol limonlu brokoli
Ara 13 00
Uc dilim portakal
Yarim avuc yer fistigi
Oglen 15 00
Dort tane kiymali lahana sarmasi
Aksam 17 00
Bir kepce ispanak yemegi
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Uc kasik yogurt
Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…