Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
kahvaltı 11.00: 2 dilim çavdar ekm tost
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter

öğle 16.00: 2 yumurta ile peynirli omlet
5 kaşık yoğurt
akşam 18.30: Bol salata

Ara: 2 ceviz 1 hurma Türk Kahvesi
Bitki çayları
tarçınlı süt
2.5 litre su

Çok şükür canım kısa arkadaş ziyaretleri oluyor bana ben genelde evde allaha şükür hastalık falan yok. Sen nasılsın tatil nasıl geçiyor
Tatil bol dersli arada firsat buldukca disari cikiyoruz bugunde disardaydik ama felaket bir soguk vardi disarda ..Birde ufaklik icin hizli okuma yazilimi aldim gunluk bir saat calisiyoruz insallah faydasi olur okumasina ufaktan bir ev temizligi yapicam ama bir turlu baslayamadim perdeler camlar silinecek halilari bi cirpmak istiyorum mutfak banyo heryer temizlik istiyo derslerimiz biraz hafiflesin basliycam himm birde bebis alisverisine gidecegiz annemle yegenim olacak nisanda simdiden almamiz lagzim biseyler boyle iste canim ..

Aksaminda bir kasede corba olsaydi cok daha iyi olurmus canim gerci ceviz ve sutle ara yapacaksin afiyet olsun ..

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Cok az tel peynir
Uc siyah zeytin
Bes yesil zeytin
Dort kup kasar p
Dort dilim sucuk
Bir cay k seftali receli annem yapmis
Sekersiz cay
Ara 13 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Bes tane susamli cubuk
Aksam 18 00
Bir tane kiymali pide
Bir bardak ayran
Salata
Su 1.5 oldu herhalde disarida olmak cok kotu oluyo su icemiyorum ama tamamlarim

Ne güzel canım maşallah yeğenin geliyor oğlun gelişiyor daha ne olsun Rabbim bozmasin yalnız varya yengemdeyken 2 ye giden yegenim var ders çalıştırdım baya her gün 4 test yarım saat okuma kız artık offf hala ya falan demeye başladı :))) abime de takılıyorum alayım özel ders ücreti mi diyorum

Kızlar paylasamadan geçemeyeceğim. benim çok sevgili kV bir aydır eltimdeydi 15 tatilde de bana gelmeyi planliyormus hanımefendi tatilimi bekliyor çünkü. Okul zamanı gelmez çünkü çocuklar var ona hizmet edecek gelin çalışıyor... ama ne oldu babası hasta oldu., fesat düşününce Rabbim izin vermiyor Velhasıl i kelam

Evett canim kizimiz olacak ve ismini halasi koyacak gelinimizin ozel ricasi isim konusunda iyi oldugumu dusunuyor Ders konusuna gelince bizde hergun arkali onlu iki fotokopi bir saat hizli okuma programi gunluk bir hikaye kitabi okuyoruz ve yarim saatte matematik yapiyoruz canim gercekten cok yorucu ama seneye ikimizde rahat edecegiz ...ucret konusunda katiliyorum yok oyle bedava ders

Amannn herkeste kendine gezecek yer ariyor valla ..okul vakti gelsede cocuklara baksa gelinine yemek hazirlasa olmuyo dimi ..gecmis olsun dedenize rabbim sifa versin canim ..

Anladım kuzum sen yine de dikkat et salma canimcim
Günaydın canım
Tevafuk'um koşturmayla yediklerim yaramamış sevindim
Sporu da bildiğin özledim
E bugün bi 60 dk patlatayım Di mi canım
Kilom; 98,600

Sen nasılsın,
Ne var Ne yok
Belki de kötü niyetli değildir kv?
Hani seni de daha fazla görmek için öyle ayarlamıştır zamanı
Olabildiğince iyimserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…