- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.341
Tatil bol dersli arada firsat buldukca disari cikiyoruz bugunde disardaydik ama felaket bir soguk vardi disarda ..Birde ufaklik icin hizli okuma yazilimi aldim gunluk bir saat calisiyoruz insallah faydasi olur okumasina ufaktan bir ev temizligi yapicam ama bir turlu baslayamadim perdeler camlar silinecek halilari bi cirpmak istiyorum mutfak banyo heryer temizlik istiyo derslerimiz biraz hafiflesin basliycam himm birde bebis alisverisine gidecegiz annemle yegenim olacak nisanda simdiden almamiz lagzim biseyler boyle iste canim ..Çok şükür canım kısa arkadaş ziyaretleri oluyor bana ben genelde evdeallaha şükür hastalık falan yok. Sen nasılsın tatil nasıl geçiyor
Aksaminda bir kasede corba olsaydi cok daha iyi olurmus canim gerci ceviz ve sutle ara yapacaksin afiyet olsun ..Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
kahvaltı 11.00: 2 dilim çavdar ekm tost
3 zeytin 3 çatal peynir
1 bardak süt
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
öğle 16.00: 2 yumurta ile peynirli omlet
5 kaşık yoğurt
akşam 18.30: Bol salata
Ara: 2 ceviz 1 hurma Türk Kahvesi
Bitki çayları
tarçınlı süt
2.5 litre su
Ne güzel canım maşallah yeğenin geliyor oğlun gelişiyor daha ne olsun Rabbim bozmasinTatil bol dersli arada firsat buldukca disari cikiyoruz bugunde disardaydik ama felaket bir soguk vardi disarda ..Birde ufaklik icin hizli okuma yazilimi aldim gunluk bir saat calisiyoruz insallah faydasi olur okumasina ufaktan bir ev temizligi yapicam ama bir turlu baslayamadim perdeler camlar silinecek halilari bi cirpmak istiyorum mutfak banyo heryer temizlik istiyo derslerimiz biraz hafiflesin basliycam himm birde bebis alisverisine gidecegiz annemle yegenim olacak nisanda simdiden almamiz lagzim biseyler boyle iste canim ..
Oh maşallah canım huzur her şeyden önemliMerhaba kızlar herkesler nasıl ben kedimi mutlu etmekle meşgulüm kozmetikler kıyafetler alıyorum geziyorum eşimle dışarıya yemeğe gidiyoruz stres atıyorum böyle işte
Demekki dogru yoldasin fistik moralin yerinde olunca hersey yolunda gider zaten ... sefan olsun canim ...Merhaba kızlar herkesler nasıl ben kedimi mutlu etmekle meşgulüm kozmetikler kıyafetler alıyorum geziyorum eşimle dışarıya yemeğe gidiyoruz stres atıyorum böyle işte
Evett canim kizimiz olacak ve ismini halasi koyacak gelinimizin ozel ricasi isim konusunda iyi oldugumu dusunuyorNe güzel canım maşallah yeğenin geliyor oğlun gelişiyor daha ne olsun Rabbim bozmasinyalnız varya yengemdeyken 2 ye giden yegenim var ders çalıştırdım baya her gün 4 test yarım saat okuma kız artık offf hala ya falan demeye başladı :))) abime de takılıyorum alayım özel ders ücreti mi diyorum
Amannn herkeste kendine gezecek yer ariyor valla ..okul vakti gelsede cocuklara baksa gelinine yemek hazirlasa olmuyo dimi ..gecmis olsun dedenize rabbim sifa versin canim ..Kızlar paylasamadan geçemeyeceğim. benim çok sevgili kV bir aydır eltimdeydi 15 tatilde de bana gelmeyi planliyormus hanımefendi tatilimi bekliyor çünkü. Okul zamanı gelmez çünkü çocuklar var ona hizmet edecek gelin çalışıyor... ama ne oldu babası hasta oldu., fesat düşününce Rabbim izin vermiyor Velhasıl i kelam
Off sporun cok iyi tatlim yaa darisi bana bir baslayamadim gitti ..Spor da yaptım kiiii
40 dakika: step+spuat+mekik
Canım iyiyim
Normalde yapma planım yoktu canım bir baktım çocuklar oynuyor, mutlular. fırsat bu fırsat deyip başladım başlayınca bitti :)Off sporun cok iyi tatlim yaa darisi bana bir baslayamadim gitti ..
Anladım kuzum sen yine de dikkat et salma canimcimCanım iyiyim
Şimdi bakabildim daha
Misafirim vardı bugün
Sabahtan geldiler
Yorulmuşum
Ay bu hf hiç spor falan yapamadım
Ne yiyorum
Neler oluyor bilmiyorum
Elbet anlarız
Günaydın canımAnladım kuzum sen yine de dikkat et salma canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?