- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.361
Kilo almaman cok guzel canim ....tevafukkun kayinvalidesini tanimiyorsun daha kadin el kadar tarhanayi vermiyor torunu icin ..emin ol tevafuk hizmetini daha iyi yapsin diye ayarlamistirGünaydın canım
Tevafuk'um koşturmayla yediklerim yaramamış sevindim
Sporu da bildiğin özledim
E bugün bi 60 dk patlatayım Di mi canım
Kilom; 98,600
Sen nasılsın,
Ne var Ne yok
Belki de kötü niyetli değildir kv?
Hani seni de daha fazla görmek için öyle ayarlamıştır zamanı
Olabildiğince iyimserim
Hayirli cumalar canimm ...Hayırlı Cumalar
Hımmm.. anladımKilo almaman cok guzel canim ....tevafukkun kayinvalidesini tanimiyorsun daha kadin el kadar tarhanayi vermiyor torunu icin ..emin ol tevafuk hizmetini daha iyi yapsin diye ayarlamistirhatun bildigin gibi degil yani
Bizde bilmiyorduk en sonunda tevafuk yazinca durumun farkina vardik .....Hımmm.. anladım
Bişey diyemem o zaman
Evet Can'ım çok şükür kaçamaklara rağmen vücudum kabullenmiş demek ki 98 i..
Allah beterinden saklasın
Tabiki dikkat edip önüme bakmaya devam
Angelina maşallah ara tatili çok iyi değerlendiriyorsunuz
Dersler falan..
Her başarılı öğrencinin arkasında da bir anne var demek
Saat 1 de canim kontrol.donuste yazarim.grsrztomurcukkk tatlim nasilsin merak ediyorum seni bugun dr kontrolun vardi insallah iyisindir canim ...
Aman Allahım tam bir polyannaGünaydın canım
Tevafuk'um koşturmayla yediklerim yaramamış sevindim
Sporu da bildiğin özledim
E bugün bi 60 dk patlatayım Di mi canım
Kilom; 98,600
Sen nasılsın,
Ne var Ne yok
Belki de kötü niyetli değildir kv?
Hani seni de daha fazla görmek için öyle ayarlamıştır zamanı
Olabildiğince iyimserim
Ah ahhhh diyorumKilo almaman cok guzel canim ....tevafukkun kayinvalidesini tanimiyorsun daha kadin el kadar tarhanayi vermiyor torunu icin ..emin ol tevafuk hizmetini daha iyi yapsin diye ayarlamistirhatun bildigin gibi degil yani
Tasindinmi canim ...allah kavustursun canim ...Büyük oranda işleri yaptım ince işler var tatilin ilk haftası gitti ve ben çok yoruldum eşimle doğru düzgün zaman geçirmedik pazar günü gidecek oyyyy daha gitmeden özledim Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Anaaa hatuna bak yaa birde uc buzluk var hey allahim yaa buzlugun biraz bosaldiysa getir evine bos ver kadin yarali parmaga isemiyor nasil insan anlamadim yaa ....Ah ahhhh diyorumson vukuati ne biliyor musun benim derin dondurucuda yer yok diye etlerin bir kısmını onun dolabına koymustum haberi de vardı. Yani 3. Buzluguna :) sen tut benim etleri komşunun derin dondurucusuna koy sinir oldum sigdiramamis 3 tane dolabindan birine yani gel de iyi niyetli düşün
Evet ben de hiç iyimser olunmayacak yerde yapmışım polyannalığımıAh ahhhh diyorumson vukuati ne biliyor musun benim derin dondurucuda yer yok diye etlerin bir kısmını onun dolabına koymustum haberi de vardı. Yani 3. Buzluguna :) sen tut benim etleri komşunun derin dondurucusuna koy sinir oldum sigdiramamis 3 tane dolabindan birine yani gel de iyi niyetli düşün
Normal değil kuzum maalesef. aldım zaten ama oğluna da söyledim eskiden söylemiyor içime atıyordum artık öyle yapmıyorum.Anaaa hatuna bak yaa birde uc buzluk var hey allahim yaa buzlugun biraz bosaldiysa getir evine bos ver kadin yarali parmaga isemiyor nasil insan anlamadim yaa ....
Ben normalde gerçekten iyi niyetliydim ama dedigim gibi yaşananlar insanları değiştiriyor.. bence sen gerçekten iyi niyetlisin buraya yazdıkların maşallah hep yapıcı şeyler canımEvet ben de hiç iyimser olunmayacak yerde yapmışım polyannalığımı
Normalde de o kadar iyimser olsam neyse de...
O senin güzel değerlendirmen canımBen normalde gerçekten iyi niyetliydim ama dedigim gibi yaşananlar insanları değiştiriyor.. bence sen gerçekten iyi niyetlisin buraya yazdıkların maşallah hep yapıcı şeyler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?