Haydi Yine Yeniden...

Kilo almaman cok guzel canim ....tevafukkun kayinvalidesini tanimiyorsun daha kadin el kadar tarhanayi vermiyor torunu icin ..emin ol tevafuk hizmetini daha iyi yapsin diye ayarlamistir hatun bildigin gibi degil yani

Kilo almaman cok guzel canim ....tevafukkun kayinvalidesini tanimiyorsun daha kadin el kadar tarhanayi vermiyor torunu icin ..emin ol tevafuk hizmetini daha iyi yapsin diye ayarlamistir hatun bildigin gibi degil yani
Hımmm.. anladım
Bişey diyemem o zaman

Evet Can'ım çok şükür kaçamaklara rağmen vücudum kabullenmiş demek ki 98 i..
Allah beterinden saklasın
Tabiki dikkat edip önüme bakmaya devam

Angelina maşallah ara tatili çok iyi değerlendiriyorsunuz
Dersler falan..
Her başarılı öğrencinin arkasında da bir anne var demek

Bizde bilmiyorduk en sonunda tevafuk yazinca durumun farkina vardik .....
Birinci sinifta isi siki tutmak gerekiyormus canim ogrendigi herseyi unutabilir dedimisti ogretmenimiz o nedenle programli ilerliyoruz ...yanliz sadece ufaklik icin degil buyuk icinde gecerli oda test cozuyor yani ipler elimde

Büyük oranda işleri yaptım ince işler var tatilin ilk haftası gitti ve ben çok yoruldum eşimle doğru düzgün zaman geçirmedik pazar günü gidecek oyyyy daha gitmeden özledim Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Aman Allahım tam bir polyanna maalesef canım benim kv tam bir eski zaman kv si... Gelinlik tutmak diye bi tabir varya bizden de onu bekler hep... kilo çok.iyi canım bugünkü sporla dahada toparlarsin

Ah ahhhh diyorum son vukuati ne biliyor musun benim derin dondurucuda yer yok diye etlerin bir kısmını onun dolabına koymustum haberi de vardı. Yani 3. Buzluguna :) sen tut benim etleri komşunun derin dondurucusuna koy sinir oldum sigdiramamis 3 tane dolabindan birine yani gel de iyi niyetli düşün

Anaaa hatuna bak yaa birde uc buzluk var hey allahim yaa buzlugun biraz bosaldiysa getir evine bos ver kadin yarali parmaga isemiyor nasil insan anlamadim yaa ....

Evet ben de hiç iyimser olunmayacak yerde yapmışım polyannalığımı
Normalde de o kadar iyimser olsam neyse de...

Anaaa hatuna bak yaa birde uc buzluk var hey allahim yaa buzlugun biraz bosaldiysa getir evine bos ver kadin yarali parmaga isemiyor nasil insan anlamadim yaa ....
Normal değil kuzum maalesef. aldım zaten ama oğluna da söyledim eskiden söylemiyor içime atıyordum artık öyle yapmıyorum.

Evet ben de hiç iyimser olunmayacak yerde yapmışım polyannalığımı
Normalde de o kadar iyimser olsam neyse de...
Ben normalde gerçekten iyi niyetliydim ama dedigim gibi yaşananlar insanları değiştiriyor.. bence sen gerçekten iyi niyetlisin buraya yazdıkların maşallah hep yapıcı şeyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…