- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.381
Ay canım benimm tüm dualarim seninle insirah süresini ameliyata girmeden hem sen hem de biz okuyalım. Rabbim sana kolaylik versin metanetli durusuna hayran kaldım. Rabbim sabrinin mükafatıni versin canım benimTekrar merhaba arkadaslar.biraz once doktorum aradi.ben sali gunu yeniden ameliyata giriyorum.
Sag meme ucundaki aciklik kapatilacak ve sol memede hematom olusmus.yani morluklar hala gecmedi şiş duruyor.oradaki kan toplanmasini dagitacakmis.
Hakkimda hayirlisi boyle imis.dualarinizi bekliyorum dedigim gibi.sizinde bilmeye hakkinoz var diye haber vereyim dedim...
Canim benimm senin icin dua edecem insallah bu son olsun ve hersey gonlunce olsun canim .. masallah sana kuzum nasilda guzel anlatmissin insallah guzel olacak hersey cok gecmis olsun dualarim seninle .....Tekrar merhaba arkadaslar.biraz once doktorum aradi.ben sali gunu yeniden ameliyata giriyorum.
Sag meme ucundaki aciklik kapatilacak ve sol memede hematom olusmus.yani morluklar hala gecmedi şiş duruyor.oradaki kan toplanmasini dagitacakmis.
Hakkimda hayirlisi boyle imis.dualarinizi bekliyorum dedigim gibi.sizinde bilmeye hakkinoz var diye haber vereyim dedim...
CAnım benimTekrar merhaba arkadaslar.biraz once doktorum aradi.ben sali gunu yeniden ameliyata giriyorum.
Canim benimm senin icin dua edecem insallah bu son olsun ve hersey gonlunce olsun canim .. masallah sana kuzum nasilda guzel anlatmissin insallah guzel olacak hersey cok gecmis olsun dualarim seninle .....
Tesekkur ederim kizlar.Allah razi olsun.CAnım benim
Aynen hayırlısı böyleymiş
Allah acil şifalar versin tatlım
Tesekkur ederim kizlar.Allah razi olsun.
Olmusa care yok.neden boyle oldu niye beni buldu diye dovunecegime hayirlisi deyip dua ederim.bazen bazi seyler bizim disimizda gelisebiliyor ve bunu kabullenmekten baska caremiz kalmiyor.yerimde baskasi olsa belki kendini yipratirdi neden oldum bu ameliyati diye ama ben yinede olduguma pisman degilim.bu gunler geride kalacak.elbet iyilesecegim o zaman hersey cok guzel olacak ve iyi ki olmusum diyecegim.
Desteginiz ve dualarinizin benle oldugundan hic suphem yok zaten.iyi ki varsiniz hepiniz...
Selam kizlar ben geldim.gecen kontrole gore biraz daha iyi dedi.bi kisim olu tabakayi daha topaldi.serumla islak pansuman yapicam gunde iki kez.pazartesi yine kontrol var.dualarinizi bekliyorum
Tekrar merhaba arkadaslar.biraz once doktorum aradi.ben sali gunu yeniden ameliyata giriyorum.
Amin insallah canim benimÇok geçmiş olsun canım dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun kalbini ferah tut herşey güzel olacak iyi yürekli arkadaşım
Oyy kuzumm sende iyiki varsin bitanemmTesekkur ederim kizlar.Allah razi olsun.
Olmusa care yok.neden boyle oldu niye beni buldu diye dovunecegime hayirlisi deyip dua ederim.bazen bazi seyler bizim disimizda gelisebiliyor ve bunu kabullenmekten baska caremiz kalmiyor.yerimde baskasi olsa belki kendini yipratirdi neden oldum bu ameliyati diye ama ben yinede olduguma pisman degilim.bu gunler geride kalacak.elbet iyilesecegim o zaman hersey cok guzel olacak ve iyi ki olmusum diyecegim.
Desteginiz ve dualarinizin benle oldugundan hic suphem yok zaten.iyi ki varsiniz hepiniz...
Ay canım arkadaşım hiç pişman olma sonu güzel olacak ben 1 ay yatmıştım kalkamamıştım tuvalete gitmek için eşime ihtiyacım vardı çok zorlandım ama inan sonuç harika olacak dualarım seninleTesekkur ederim kizlar.Allah razi olsun.
Günaydın canım arkadaşımGünaydın musmutlu haftasonları
Sagol canim.pismanlik yok elbette ama surec uzadigi icin biraz canim sıkıldı.3 haftadir raporluyum zaten.yine uzayacak belki marti bulacak is basi yapmamAy canım arkadaşım hiç pişman olma sonu güzel olacak ben 1 ay yatmıştım kalkamamıştım tuvalete gitmek için eşime ihtiyacım vardı çok zorlandım ama inan sonuç harika olacak dualarım seninle
Amin insallahRabbim bu gruptaki güzel yürekli insanları gönlünden geçene hayırlısıyla ulaştırsın herkese huzur sıhhat versin
Kotu olmus canim yaa neyse artik sabirli ol bir haftaya giderler yaa anlamadigim bu kadin koturummuki yuruyemesin delimidir nedir bunlar biz hep diyoruz mesafeli ol diye evet gitmeseydin evlerindelerdi simdi ama napalim olmus bosver kendi hayatina bak canim takilma onlara ...Günaydın kızlar insallah hepiniz iyisinizdir ben iyi değilim ben anladım bana mutluluk haram heralde neden derseniz nedenini tahmin edersiniz kaynana ve gorumcekler yine bize konak kurdular aslında bu sefer hata bende bunlar ilcede kizlarindaydi esim bunlari oglende alip evlerine getirmeye gidiyodu bende dedimki biraz bekle bende geleyim orada biraz işim vardı işimi hallederim beraber döneriz demez olaydım gittik donerken geceye kaldık kar yağmaya başladı bunlar biz evimize gidemeyiz bu karda gec oldu şimdi sabah gideriz deyip bize geldiler kar yağışı devam ediyor hala simdide evimizin yolu kapalıdır annem yuruyemez diye bizde kaliyolar bu demektirki bir hafta on gun bendeler oda en iyi ihtimalle basim agridan çatliyor kesin tansiyonum yükseldi biraksaydim esim oglende onları almaya gitseydi simdi evlerinde olurlardi hani derlerya bir insanın kendisine yaptığını bir köy birikse yapamaz diye çok dogru bir söz ama ben nerden bileyim hava o kadar guzelken bir anda bir metreye yakın kar yagacagini ben böyle şansın içine tukureyim
Kotu olmus canim yaa neyse artik sabirli ol bir haftaya giderler yaa anlamadigim bu kadin koturummuki yuruyemesin delimidir nedir bunlar biz hep diyoruz mesafeli ol diye evet gitmeseydin evlerindelerdi simdi ama napalim olmus bosver kendi hayatina bak canim takilma onlara ...
sara_28 durum biraz can sıkıcı olsada sen sabırlısın onlar yokken hiç sorun yaşamıyorsunuz geçici bu süreç için moralini bozma takma duyma kendi yaşamını sürdür bizlerde böyle yaptık huzura erdik onların derdiyle dertlenmek ancak bizde hasar bırakıyor hiç gerek yok ve biliyor musun önce peşlerinden koşarken kıymetimiz yoktu şimdi hiç bişey yapmıyorum ve kıymetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?