Haydi Yine Yeniden...

Canım mesafeli oluyorum aylarca gitmiyorum gelmiyorum ama onlar hep geliyo hic takmiyolarki bu seferde ben ekmeklerine yağ sürmüş oldum niye böyle salak oluyorum bazen anlamıyorum kendime kızgınım
Dedim ya olmus artik hicc takma onlari gorme hatta sunu pisirin bunu yapin de yapsinlar azicik kullan hatunlari onlar zaten kacarlar ...sende kendini bosu bosuna uzme canim

Sagol canim.pismanlik yok elbette ama surec uzadigi icin biraz canim sıkıldı.3 haftadir raporluyum zaten.yine uzayacak belki marti bulacak is basi yapmam
Olsun canim napalim vardir bir hayir bundada ..hem guzel tarafindan bak oglusun hergun seni evde goruyo ve mutlu oluyodur bu duruma teyzeside var onunla oynuyacak degmesinler keyfine ...Sende bu surecte iyi olursun insallah canim ..

Olsun canim napalim vardir bir hayir bundada ..hem guzel tarafindan bak oglusun hergun seni evde goruyo ve mutlu oluyodur bu duruma teyzeside var onunla oynuyacak degmesinler keyfine ...Sende bu surecte iyi olursun insallah canim ..
Oglan baya simardi canim bu arada.beni hergun gormeye alisti.isbasi yapinca cok sorun olacak.kolay alisamiyor cok duskun bana.neyse gorunen o ki bi sure daha evdeyim.iyice doyariz birbirimize.sonrada uygun bi dille anlatiriz ise gitmem gerektigini

Gecmis olsun.Rabbim sifa versin canim

Cok gecmis olsun canimm ... aslinda sen daha iyi yontemler bilirsin ama bildigim denedigim ve deneyen herkesin memnun kaldigi bir yontem var ...
Kuru sogani rendele suyunu o cikacak olan disin uzerine sur jelden daha etkili ve rahatlatici oluyo acik agzi sogan kokarya olsun agriya birebir canim gelinimiz de denedi hatta arkadasinin bebegi cok kotuymus onada denemisler kiz telefonda tesekkur etti belki sizede faydasi olur bir dene istersen canim ... tekrar cok gecmis olsun ...

Ayy diş deyince aklıma oğlum geliyor kızım da kolaydı ama oğlum baya zorlamisti. Rabbim şifa versin, patlayinca rahatliyorlar inş çabuk patlar canım..

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su iki kuru kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 d çavdar ekm tost
6 zeytin 3 çatal peynir
Ara: Türk Kahvesi 1 ceviz 1 hurma

Öğle: 2 kaşık kadar patatesli omlet
Biraz salatalık
Aksam 19.15: 1 kepçe çorba
6-7kasik taze fasulye salata
Ara: 2 avuç patlamış mısır
Türk Kahvesi 1 dilim bitter
Bitki Çayı 3 litreye yakın su

Gecmis olsun.Rabbim sifa versin canim
Ayy diş deyince aklıma oğlum geliyor kızım da kolaydı ama oğlum baya zorlamisti. Rabbim şifa versin, patlayinca rahatliyorlar inş çabuk patlar canım..
Çok sağolun kızlar
angelina35 mutlaka deneyeceğim canım
Tşk ettim

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta 1 has patates
KK peynir 6 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
ara: küçük muz tarçınlı süt

Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli patates y
3 kaşık pilav, Salata yoğurt
Ara Türk Kahvesi
1 avuç çekirdek
2.5 litre su bitki çayları

ben geldiiimmm
misafirlerim gitti yeğen iyileşti bacım hastalandı boğazım dedi durdu gideceği gün şimdi daha iyimiş bu gün doktora gidecekti
gelen herkes hastaydı yeğenin gitmeden bir gün öncesi ateşi çıktı çoğu gece uyumadık ye çene çaldık ya da çocuk hasta öksürüp ağlıyor diye ona baktık ..
işin güzel tarafı kardeşim sabahları kahvaltı yaptı evinde yiyemiyordu midesi bulanıyor diye sadece zeytin ekmek yiyordu burada güzelce yedi allaha şükür içim rahat etti :))
ben de galiba azcık semizlendim daha tartılmadım korkudan hihihih
her gün yedik içtik kahvaltılar da ağır oldu pizza bile yaptım kahvaltıya yeğenim sürekli bana not verdi sıpaaa allahtan hep yüksek puan aldım yemeklerden
siz ne yaptınız tatil nasıl gidiyor

Eneeeee nerde bu millet
Günaydın fıstıklarim,
Yazdigimla kalmış buralar, gelin de sohbet edelim
angelina35 Gokce29 tomurcukkk
Gunaydin canim dun bi ara girdim ama benim sipalar yuzunden geri kapattim acikta ofkelendim sesimide yukseltim sonrada yemekti asti bulasikti yorulmusum ben bes dk telefona dalsam ev birbirine giriyor dunde aynen boyle oldu herkes payina duseni aldi ama ruhen yoruldum gercekten o nedenle girmedim bir daha bizde isler boyle canimm ...sen ne yapiyorsun bakiyimm tatil nasil gidiyor ....

Hos geldin gayet guzel gecmis gunlerin puanlarida almissin yegenden ohhh ..kardesinede cok gecmis olsun canim bebeginizin cinsiyeti bellimi benim de yegenim olacak nisanda kizimiz geliyor insallah ... bence iki gun siki tut oyle tartil bosver aci gercegi sonra ogrenirsin ....

cinsiyeti henüz belli değil biz de bekliyoruz heyecanla sağlıkla gelsin ne olursa severiz valla:)))
dediğin gibi yapıcam 2 gün sonra tartılırım yarım saat dışarıda dolandım dondum dondumm hareket olsun dedim güya bakkala gidip dolandım etrafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…