Haydi Yine Yeniden...

Bende hastanedeyim ogleden sonraya kaldi isler.yine kan tahlili ekg ve akciger filmi cektirdim.ogleden sonra anestezi gorecek.3 hafta oncesine dondum yine.yarin sabah erkenden ameliyata girecegim.2-2.5 saat surer dedi doktor.dualarinizi bekliyorum canlar...

neeee nerden çıktı ameliyat ne için olacaksın gülüm geçmişe bakmadım dondum şimdi

tomurcukkk dualarımız seninle canım,
Hadi Allah'a emanet..
ekim2009 hoşgeldin canım
Nasılsın?

Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım

hoşbuldum gülüm tomurcuğa üzüldüm kanaması olmuş geçmişte gördüm şimdide yine ameliyat olacakmış onun dışın da iyiyim şükür sen nasılsın
beden aklıyla zayıfla kitabının özetini okumuştum netten çok mantıklı gelmişti bana

Oh ne güzel vakitler gecirmiissiniz canım. Layıkıyla da agirlamissin maşallah sana. Rabbim sağlıkla kardeşini bebegine seni de onlara kavustursun :)
Ben daha çok evdeyim canım ara ara arkadaşlarım geliyor 4 gündür de biri 13 diğeri 15 yaşında yegenlerim bende aşçı gibi oldum :))) yarında Yegenlerimi dışarda yemeğe götürecem arkasına waffle yedirtecem karne hediyesi

Canim benim hep aklimdasin ve dualrim seninle emin ol.bu aksam yegenlerimle sana dua okuyacaz...

Ben duymadım canım merakla bekliyorum paylasimlarini

aminnn inşallah sağlıkla kavuşuruz :))
hahahah ben de aşçı başı gibi hissettim yeğene ilk başta soruyordum hangisini pişireyim diye sonra alıştı sabahtan başlıyordu teyze şunu yap bunu yap benim meyve saatim ben ne içicem (meyve suyu yaptım ya onu yada taze süt istiyordu ) benim atıştırma saatim ne yesem diye
senin kiler ne istiyor yaşları benim yeğenden büyük kıyamazlar sana :)rabbim sağlık sıhhat versin muhabbetinizi arttırsın tatlı koşuşturma bunlar insan her anından zevk alıyor .. yarın ziyafet var ohh keyfinize bakın ben hediye alamadım karne için dışarı çıkmadım ki para verdim annesi alsın hoşuna giden birseyi dedim

Slm kızlar eşim artık gitti o varken bayağı sıkı yedik tartı müthiş artı gösteriyor olsun yine uğraşıp yine veririm Rabbim herkese ağız tadı versin

ekim2009 ne güzel günler geçirmişsin ilaç gibi gelmiştir
Gokce29 canım kuzum inşallah tez zamanda rahatlar
angelina35 çocuklar çok fena benim büyük ufaklığı çok kıskanıyor napacağımı şaşırıyorum
tevafuk55 Oh mis inan tatilin benimkinden güzel hem çok yoruldum hem psikolojik olarak çöktüm inşallah son bikaç gün daha iyi olacak

Kuzum nazar boncugu diyelim biz buna bak hem yarin coktann bu saatlerde olup biticek hersey ... dualarimiz hep seninle canim hic endiselenme hersey cok daha guzel olacak fistik

Ohh afiyet olsun canimm keyfiniz yerinde masallah ....

Amann benimkilerde birbirlerini yiyorlar bir gorsen su tatil bana resmen zehir oldu okul olunca birbirlerini daha az goruyorlar

http://www.drfevziozgonul.com/tr/icerik/34/aksiyon-08122014

neeee nerden çıktı ameliyat ne için olacaksın gülüm geçmişe bakmadım dondum şimdi
Cankm sag tarafimda kismî doku ölmesi oldu.ucunda acilma var.yarin ameliyatla acip ölen dokulari toparlayip ucunu tekrar dikecek.nolur ismimi vererek yarin dua edin bana
Canim benim hep aklimdasin ve dualrim seninle emin ol.bu aksam yegenlerimle sana dua okuyacaz...
Canim yegenlerime ismimi soyle Ebru ablaya diye dua etsinler.cok tesekkurler.
Kuzum nazar boncugu diyelim biz buna bak hem yarin coktann bu saatlerde olup biticek hersey ... dualarimiz hep seninle canim hic endiselenme hersey cok daha guzel olacak fistik
Insallah canim sil bastan olmasi cok uzdu beni.hastanede oglumdan ayri nasil gecicek zaman yine.

Canim söylerim tabi, zaten isme yapılan dua daha makbulmus ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…