- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.421
neeee nerden çıktı ameliyat ne için olacaksın gülüm geçmişe bakmadım dondum şimdiBende hastanedeyim ogleden sonraya kaldi isler.yine kan tahlili ekg ve akciger filmi cektirdim.ogleden sonra anestezi gorecek.3 hafta oncesine dondum yine.yarin sabah erkenden ameliyata girecegim.2-2.5 saat surer dedi doktor.dualarinizi bekliyorum canlar...
hoşbuldum gülüm tomurcuğa üzüldüm kanaması olmuş geçmişte gördüm şimdide yine ameliyat olacakmış onun dışın da iyiyim şükür sen nasılsıntomurcukkk dualarımız seninle canım,
Hadi Allah'a emanet..
ekim2009 hoşgeldin canım
Nasılsın?
Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım
Oh ne güzel vakitler gecirmiissiniz canım. Layıkıyla da agirlamissin maşallah sana. Rabbim sağlıkla kardeşini bebegine seni de onlara kavustursun :)ben geldiiimmm
misafirlerim gitti yeğen iyileşti bacım hastalandı boğazım dedi durdu gideceği gün şimdi daha iyimiş bu gün doktora gidecekti
gelen herkes hastaydı yeğenin gitmeden bir gün öncesi ateşi çıktı çoğu gece uyumadık ye çene çaldık ya da çocuk hasta öksürüp ağlıyor diye ona baktık ..
işin güzel tarafı kardeşim sabahları kahvaltı yaptı evinde yiyemiyordu midesi bulanıyor diye sadece zeytin ekmek yiyordu burada güzelce yedi allaha şükür içim rahat etti :))
ben de galiba azcık semizlendim daha tartılmadım korkudan hihihih
her gün yedik içtik kahvaltılar da ağır oldu pizza bile yaptım kahvaltıya yeğenim sürekli bana not verdi sıpaaa allahtan hep yüksek puan aldım yemeklerden
siz ne yaptınız tatil nasıl gidiyor
Canim benim hep aklimdasin ve dualrim seninle emin ol.bu aksam yegenlerimle sana dua okuyacaz...Bende hastanedeyim ogleden sonraya kaldi isler.yine kan tahlili ekg ve akciger filmi cektirdim.ogleden sonra anestezi gorecek.3 hafta oncesine dondum yine.yarin sabah erkenden ameliyata girecegim.2-2.5 saat surer dedi doktor.dualarinizi bekliyorum canlar...
Ben duymadım canım merakla bekliyorum paylasimlarinitomurcukkk dualarımız seninle canım,
Hadi Allah'a emanet..
ekim2009 hoşgeldin canım
Nasılsın?
Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Biraz araştırcam ben
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
aminnn inşallah sağlıkla kavuşuruz :))Oh ne güzel vakitler gecirmiissiniz canım. Layıkıyla da agirlamissin maşallah sana. Rabbim sağlıkla kardeşini bebegine seni de onlara kavustursun :)
Ben daha çok evdeyim canım ara ara arkadaşlarım geliyor 4 gündür de biri 13 diğeri 15 yaşında yegenlerim bende aşçı gibi oldum :))) yarında Yegenlerimi dışarda yemeğe götürecem arkasına waffle yedirtecem karne hediyesi
Kuzum nazar boncugu diyelim biz buna bak hem yarin coktann bu saatlerde olup biticek hersey ... dualarimiz hep seninle canim hic endiselenme hersey cok daha guzel olacak fistikBende hastanedeyim ogleden sonraya kaldi isler.yine kan tahlili ekg ve akciger filmi cektirdim.ogleden sonra anestezi gorecek.3 hafta oncesine dondum yine.yarin sabah erkenden ameliyata girecegim.2-2.5 saat surer dedi doktor.dualarinizi bekliyorum canlar...
Ohh afiyet olsun canimm keyfiniz yerinde masallah ....Oh ne güzel vakitler gecirmiissiniz canım. Layıkıyla da agirlamissin maşallah sana. Rabbim sağlıkla kardeşini bebegine seni de onlara kavustursun :)
Ben daha çok evdeyim canım ara ara arkadaşlarım geliyor 4 gündür de biri 13 diğeri 15 yaşında yegenlerim bende aşçı gibi oldum :))) yarında Yegenlerimi dışarda yemeğe götürecem arkasına waffle yedirtecem karne hediyesi
Amann benimkilerde birbirlerini yiyorlar bir gorsen su tatil bana resmen zehir oldu okul olunca birbirlerini daha az goruyorlarekim2009 ne güzel günler geçirmişsin ilaç gibi gelmiştir
Gokce29 canım kuzum inşallah tez zamanda rahatlar
angelina35 çocuklar çok fena benim büyük ufaklığı çok kıskanıyor napacağımı şaşırıyorum
tevafuk55 Oh mis inan tatilin benimkinden güzel hem çok yoruldum hem psikolojik olarak çöktüm inşallah son bikaç gün daha iyi olacak
http://www.drfevziozgonul.com/tr/icerik/34/aksiyon-08122014Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Biraz araştırcam ben
Cankm sag tarafimda kismî doku ölmesi oldu.ucunda acilma var.yarin ameliyatla acip ölen dokulari toparlayip ucunu tekrar dikecek.nolur ismimi vererek yarin dua edin bananeeee nerden çıktı ameliyat ne için olacaksın gülüm geçmişe bakmadım dondum şimdi
Canim yegenlerime ismimi soyle Ebru ablaya diye dua etsinler.cok tesekkurler.Canim benim hep aklimdasin ve dualrim seninle emin ol.bu aksam yegenlerimle sana dua okuyacaz...
Insallah canim sil bastan olmasi cok uzdu beni.hastanede oglumdan ayri nasil gecicek zaman yine.Kuzum nazar boncugu diyelim biz buna bak hem yarin coktann bu saatlerde olup biticek hersey ... dualarimiz hep seninle canim hic endiselenme hersey cok daha guzel olacak fistik
Canim söylerim tabi, zaten isme yapılan dua daha makbulmus ...Cankm sag tarafimda kismî doku ölmesi oldu.ucunda acilma var.yarin ameliyatla acip ölen dokulari toparlayip ucunu tekrar dikecek.nolur ismimi vererek yarin dua edin bana
Canim yegenlerime ismimi soyle Ebru ablaya diye dua etsinler.cok tesekkurler.
Insallah canim sil bastan olmasi cok uzdu beni.hastanede oglumdan ayri nasil gecicek zaman yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?