Haydi Yine Yeniden...

Uzun bi aradan sonra menümu yazayım
Kahvaltı ara öğle bir arada
1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 poğaça, çeyrek simit, kk peynir, 1 haşlanmış yumurta bide ufaklığın yumurta sarısı, 6 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel
Ara
3 hurma, 9 çiğ badem, 1 rulo kat
Aksam 16:30
1 kase tarhana çorbası, 2 yk yogurtlu makarna, 6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,portakal olcak

Oyyy kıyamam sana çok endişeli gözüküyorsun bak bu sefer ameliyattan çıkınca ziyaretine gelenlere kötüyüm de biraz yat hemen yataktan çıkma Rabbim kem gözlerden korusun
Evet canim endiseliyim ne yalan soyliyim ve.agliyorum da.kendime kiziyorum cogu kez de.evet insallah basarili gecer taburcu olur gelirim.yaticam hep hic kalkmicam.cogu kisinin de haberi yok zaten ikinci ameliyattan

allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bundan sonra sorun olmaz

allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bundan sonra sorun olmaz
Insallah canim ya cok kotu nazara geldim.cok fena kiskanildim.gecmis olsuna gelenler ayri sinir etti.masallah diyen olmadi.ohh hedefine ulastin.zayifladin kuculttun kiz gibi oldun dediler hep.Allah boyle kotulugumu dusunenlerin kendi ayaklarina dolandirsin pis fikirlerini

ben de diyorum herşey yolundaydı ameliyat başarılıydı ne oldu durduk yere meğer nazarmış yufff diyorum nasıl insanlar bunlar yaaa içinden hasetlenip duruyorlar günah yazık sana şimdi tekrardan stres acı çekeceksin bu defa kimseyi kabul etme gelmesinler geçmiş olsuna şeytan gözlüler
rabbimin izniyle acısız sızısız çarçabuk iyileşip rahat edeceksin dualarım seninle

Gececek kuzumm hersey goz acip kapayana kadar gececek bu kez daha cabuk cikarsin hastaneden kavusursun kuzuna kitap gotur yaninda olmazsa okursun az az olmazmi ...

Hey allahimm ya bir masallah diyemiyorlar dimi dudaklarina yapisiyor sanki biz sana bol bol nazar duasida okuyalim sifa dualari artik ne biliyorsak okuyalim ismine ozel insallah iyi olacaksin canim ..

Biraz karbonlu olmus ama ilk gun olur boyle yarina daha da toparlanmis bir menu olur afiyet olsun canim ...

Evet canim endiseliyim ne yalan soyliyim ve.agliyorum da.kendime kiziyorum cogu kez de.evet insallah basarili gecer taburcu olur gelirim.yaticam hep hic kalkmicam.cogu kisinin de haberi yok zaten ikinci ameliyattan
Biz başkalarına iş yaptırmayalım diye azcık iyi hissetsek hemen kalkıyoruz bu karakterimizin sonucu bu sefer şahane bile olsan kıpırdamak yok lütfen ağlama bende 1 ay boyunca çok zorlandım arasıra acaba olmasa mıydım dedim ama şuan hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır diye düşünüyorum biliyorum zor bi süreç eşekten düşeni eşekten düşen anlar der bizim büyüklerimiz seni hem fiziksel hem psikolojik yaşadıklarını anlıyorum sonuç çok güzel olacak fiziksel olarak şahane olacak daha önemlisi tüm bedenin hafifleyecek az daha sabır arkadaşım dualarımız seninle bunu unutma

Ara öğün hiç yok bu seni zorlamıyor mu ana öğünler gayet güzel olmuş çocuklarla uğraşmak spor niyetine geçmiştir

Biraz karbonlu olmus ama ilk gun olur boyle yarina daha da toparlanmis bir menu olur afiyet olsun canim ...
Kalan poğaça simit makarna vardı çocuklara vermek istemedim ziyanda olmasın dedim yarın daha dikkatli olacam spor yapamıyorum kiraya çıktım biliyosun kombi bozuk parçanın gelmesini bekliyorum elektirikli ısıtıcı ile idare ediyorum banyo eski usul suyu ısıtarak yapıyorum o yüzden sık sık banyo yapmıyorum inşallah tez zamanda tamir olurda sporlu günlerime dönerim

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı iki dilim yumurtalı çavdar ekm
3 zeytin 2 kup helva
1 kk peynir, çok az kaymak bal

Ara: Türk Kahvesi 2 d bitter 1 hurma
Ara: 1 b tarçınlı süt yarım muz, yarım mandalina

akşam 18.15: 1 kepçe çorba
2 kaşık taze Fas
2 kepçe pırasa yemeği
Salata ve 1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç kadar fıstık az çekirdek
Ara: Türk Kahvesi soda
2.5 litre su, bitki çayları

Ara öğün hiç yok bu seni zorlamıyor mu ana öğünler gayet güzel olmuş çocuklarla uğraşmak spor niyetine geçmiştir
Ara ogun aklima bile gelmiyor evde cocuklar varken aclik hissiyatimi bile kaybediyorum onlarla ilgilenirken aslinda olsa iyi ama bugun boyle oldu iste ...

Ayy canim hic yazmadin bizde bilmiyoruz tabi durumu tuh kis gunu kombi bozuk olurmu yaa yavrularla nasil isiniyorsun bir elektirik li isitici ile olmazki tuh yaa bosver sporu falan sakin su sogukta yikanicam diye ugrasma yapilir insallah en kisa surede cocuklara dikkat et hasta etme bak simdi cok uzuldum canim yaa ...Allahim tez zamanda kavustursun sizi allah sabir versin sanada canim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…