- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.441
Oyyy kıyamam sana çok endişeli gözüküyorsun bak bu sefer ameliyattan çıkınca ziyaretine gelenlere kötüyüm de biraz yat hemen yataktan çıkma Rabbim kem gözlerden korusun
Evet canim endiseliyim ne yalan soyliyim ve.agliyorum da.kendime kiziyorum cogu kez de.evet insallah basarili gecer taburcu olur gelirim.yaticam hep hic kalkmicam.cogu kisinin de haberi yok zaten ikinci ameliyattanOyyy kıyamam sana çok endişeli gözüküyorsun bak bu sefer ameliyattan çıkınca ziyaretine gelenlere kötüyüm de biraz yat hemen yataktan çıkma Rabbim kem gözlerden korusun
allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bundan sonra sorun olmazCankm sag tarafimda kismî doku ölmesi oldu.ucunda acilma var.yarin ameliyatla acip ölen dokulari toparlayip ucunu tekrar dikecek.nolur ismimi vererek yarin dua edin bana
Canim yegenlerime ismimi soyle Ebru ablaya diye dua etsinler.cok tesekkurler.
Insallah canim sil bastan olmasi cok uzdu beni.hastanede oglumdan ayri nasil gecicek zaman yine.
Insallah canim ya cok kotu nazara geldim.cok fena kiskanildim.gecmis olsuna gelenler ayri sinir etti.masallah diyen olmadi.ohh hedefine ulastin.zayifladin kuculttun kiz gibi oldun dediler hep.Allah boyle kotulugumu dusunenlerin kendi ayaklarina dolandirsin pis fikirleriniallah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bundan sonra sorun olmaz
ben de diyorum herşey yolundaydı ameliyat başarılıydı ne oldu durduk yere meğer nazarmış yufff diyorum nasıl insanlar bunlar yaaa içinden hasetlenip duruyorlar günah yazık sana şimdi tekrardan stres acı çekeceksin bu defa kimseyi kabul etme gelmesinler geçmiş olsuna şeytan gözlülerInsallah canim ya cok kotu nazara geldim.cok fena kiskanildim.gecmis olsuna gelenler ayri sinir etti.masallah diyen olmadi.ohh hedefine ulastin.zayifladin kuculttun kiz gibi oldun dediler hep.Allah boyle kotulugumu dusunenlerin kendi ayaklarina dolandirsin pis fikirlerini
Gececek kuzumm hersey goz acip kapayana kadar gececek bu kez daha cabuk cikarsin hastaneden kavusursun kuzuna kitap gotur yaninda olmazsa okursun az az olmazmi ...Cankm sag tarafimda kismî doku ölmesi oldu.ucunda acilma var.yarin ameliyatla acip ölen dokulari toparlayip ucunu tekrar dikecek.nolur ismimi vererek yarin dua edin bana
Canim yegenlerime ismimi soyle Ebru ablaya diye dua etsinler.cok tesekkurler.
Insallah canim sil bastan olmasi cok uzdu beni.hastanede oglumdan ayri nasil gecicek zaman yine.
Hey allahimm ya bir masallah diyemiyorlar dimi dudaklarina yapisiyor sanki biz sana bol bol nazar duasida okuyalim sifa dualari artik ne biliyorsak okuyalim ismine ozel insallah iyi olacaksin canim ..Insallah canim ya cok kotu nazara geldim.cok fena kiskanildim.gecmis olsuna gelenler ayri sinir etti.masallah diyen olmadi.ohh hedefine ulastin.zayifladin kuculttun kiz gibi oldun dediler hep.Allah boyle kotulugumu dusunenlerin kendi ayaklarina dolandirsin pis fikirlerini
Biraz karbonlu olmus ama ilk gun olur boyle yarina daha da toparlanmis bir menu olur afiyet olsun canim ...Uzun bi aradan sonra menümu yazayım
Kahvaltı ara öğle bir arada
1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 poğaça, çeyrek simit, kk peynir, 1 haşlanmış yumurta bide ufaklığın yumurta sarısı, 6 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel
Ara
3 hurma, 9 çiğ badem, 1 rulo kat
Aksam 16:30
1 kase tarhana çorbası, 2 yk yogurtlu makarna, 6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,portakal olcak
Biz başkalarına iş yaptırmayalım diye azcık iyi hissetsek hemen kalkıyoruz bu karakterimizin sonucu bu sefer şahane bile olsan kıpırdamak yok lütfen ağlama bende 1 ay boyunca çok zorlandım arasıra acaba olmasa mıydım dedim ama şuan hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır diye düşünüyorum biliyorum zor bi süreç eşekten düşeni eşekten düşen anlar der bizim büyüklerimiz seni hem fiziksel hem psikolojik yaşadıklarını anlıyorum sonuç çok güzel olacak fiziksel olarak şahane olacak daha önemlisi tüm bedenin hafifleyecek az daha sabır arkadaşım dualarımız seninle bunu unutmaEvet canim endiseliyim ne yalan soyliyim ve.agliyorum da.kendime kiziyorum cogu kez de.evet insallah basarili gecer taburcu olur gelirim.yaticam hep hic kalkmicam.cogu kisinin de haberi yok zaten ikinci ameliyattan
Ara öğün hiç yok bu seni zorlamıyor mu ana öğünler gayet güzel olmuş çocuklarla uğraşmak spor niyetine geçmiştirSabah 10 30
Iki dilim t b ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bes alti dal maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Aksam 16 30
Bes alti catal patates kizartmasi
Alti kofte
Iki bardak ayran
Biraz sogan sogus
Uc cin biber
Su 1.5 oldu herhalde
Spor yok ...
Kalan poğaça simit makarna vardı çocuklara vermek istemedim ziyanda olmasın dedim yarın daha dikkatli olacam spor yapamıyorum kiraya çıktım biliyosun kombi bozuk parçanın gelmesini bekliyorum elektirikli ısıtıcı ile idare ediyorum banyo eski usul suyu ısıtarak yapıyorum o yüzden sık sık banyo yapmıyorum inşallah tez zamanda tamir olurda sporlu günlerime dönerimBiraz karbonlu olmus ama ilk gun olur boyle yarina daha da toparlanmis bir menu olur afiyet olsun canim ...
Tabi ki ederim bitanem
sara_28 canım senin kv ler naptı geçtiler mi evlerine biraz daha iyi misin
Ara ogun aklima bile gelmiyor evde cocuklar varken aclik hissiyatimi bile kaybediyorum onlarla ilgilenirken aslinda olsa iyi ama bugun boyle oldu iste ...Ara öğün hiç yok bu seni zorlamıyor mu ana öğünler gayet güzel olmuş çocuklarla uğraşmak spor niyetine geçmiştir
Ayy canim hic yazmadin bizde bilmiyoruz tabi durumu tuh kis gunu kombi bozuk olurmu yaa yavrularla nasil isiniyorsun bir elektirik li isitici ile olmazki tuh yaa bosver sporu falan sakin su sogukta yikanicam diye ugrasma yapilir insallah en kisa surede cocuklara dikkat et hasta etme bak simdi cok uzuldum canim yaa ...Allahim tez zamanda kavustursun sizi allah sabir versin sanada canim .....Kalan poğaça simit makarna vardı çocuklara vermek istemedim ziyanda olmasın dedim yarın daha dikkatli olacam spor yapamıyorum kiraya çıktım biliyosun kombi bozuk parçanın gelmesini bekliyorum elektirikli ısıtıcı ile idare ediyorum banyo eski usul suyu ısıtarak yapıyorum o yüzden sık sık banyo yapmıyorum inşallah tez zamanda tamir olurda sporlu günlerime dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?