- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.461
Afiyet olsun canim yine guzel menun gercekten senin su hergun kahve icmene hastayim bende cok seviyorum kahveyi ama cayi daha cok tuketiyorum ...Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı iki dilim yumurtalı çavdar ekm
3 zeytin 2 kup helva
1 kk peynir, çok az kaymak bal
Ara: Türk Kahvesi 2 d bitter 1 hurma
Ara: 1 b tarçınlı süt yarım muz, yarım mandalina
akşam 18.15: 1 kepçe çorba
2 kaşık taze Fas
2 kepçe pırasa yemeği
Salata ve 1 kase yoğurt
Ara: 1 avuç kadar fıstık az çekirdek
Ara: Türk Kahvesi soda
2.5 litre su, bitki çayları
Amin canım amin Çocukların ikiside geçen haftadan beri hastaydı antibiyotik yeni bitti bu evi çocuklar istedi üst katımızda aile dostum oturuyo o yüzden benimkiler çok mutlu bende onlar mutlu olsun herşeye dayanmaya çalışıyorum servis bi türlü parçayı getirmedi Allahtan ev kutu gibi en azından oturduğumuz oda ısınıyor şimdilik aynı odada yatıyoruz idare ediyorumAyy canim hic yazmadin bizde bilmiyoruz tabi durumu tuh kis gunu kombi bozuk olurmu yaa yavrularla nasil isiniyorsun bir elektirik li isitici ile olmazki tuh yaa bosver sporu falan sakin su sogukta yikanicam diye ugrasma yapilir insallah en kisa surede cocuklara dikkat et hasta etme bak simdi cok uzuldum canim yaa ...Allahim tez zamanda kavustursun sizi allah sabir versin sanada canim .....
Amin canım amin Çocukların ikiside geçen haftadan beri hastaydı antibiyotik yeni bitti bu evi çocuklar istedi üst katımızda aile dostum oturuyo o yüzden benimkiler çok mutlu bende onlar mutlu olsun herşeye dayanmaya çalışıyorum servis bi türlü parçayı getirmedi Allahtan ev kutu gibi en azından oturduğumuz oda ısınıyor şimdilik aynı odada yatıyoruz idare ediyorumAyy canim hic yazmadin bizde bilmiyoruz tabi durumu tuh kis gunu kombi bozuk olurmu yaa yavrularla nasil isiniyorsun bir elektirik li isitici ile olmazki tuh yaa bosver sporu falan sakin su sogukta yikanicam diye ugrasma yapilir insallah en kisa surede cocuklara dikkat et hasta etme bak simdi cok uzuldum canim yaa ...Allahim tez zamanda kavustursun sizi allah sabir versin sanada canim .....
Afiyet olsun canım sabah sağlam akşam kararında olmuşUzun bi aradan sonra menümu yazayım
Kahvaltı ara öğle bir arada
1 su bardağı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 poğaça, çeyrek simit, kk peynir, 1 haşlanmış yumurta bide ufaklığın yumurta sarısı, 6 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel
Ara
3 hurma, 9 çiğ badem, 1 rulo kat
Aksam 16:30
1 kase tarhana çorbası, 2 yk yogurtlu makarna, 6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,portakal olcak
Ah o pis fikirliler insanı yatağa dusuruyorlarInsallah canim ya cok kotu nazara geldim.cok fena kiskanildim.gecmis olsuna gelenler ayri sinir etti.masallah diyen olmadi.ohh hedefine ulastin.zayifladin kuculttun kiz gibi oldun dediler hep.Allah boyle kotulugumu dusunenlerin kendi ayaklarina dolandirsin pis fikirlerini
Afiyet olsun canım menun çok güzel. gün çok erken bitmiş ara öğün inşallah yapmisisndirSabah 10 30
Iki dilim t b ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bes alti dal maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Aksam 16 30
Bes alti catal patates kizartmasi
Alti kofte
Iki bardak ayran
Biraz sogan sogus
Uc cin biber
Su 1.5 oldu herhalde
Spor yok ...
Canim bende cayciyim normalde hele ki burada çay çok meşhur semaverler falan... ama çayı şekersiz içmeye bir türlü alisamiyirum abartı da atmam ama çok içince 10 kup şeker oluyor meselaAfiyet olsun canim yine guzel menun gercekten senin su hergun kahve icmene hastayim bende cok seviyorum kahveyi ama cayi daha cok tuketiyorum ...
Hiç üzülme endişelenme canım benim, Allah var gam yok... dualarimiz kaya gibi arkanda Rabbimin izniyle.. Rabbim yüreğine ferahlık versin.. hakkım helal olsun canım, güzel haberlerini bekliyorum(z)...Gecen ameliyatimda mutluluktan heyecandan uyuyamiyordum.simdi uzuntuden ve endiseden uyuyamiyorum.sizleri de kendi derdimle uzdum.hepiniz haklarinizi helal edin ayri ayri.benden yana helal olsun.iyi ki varsin iyi ki tanimisim dedigim dostlarim,dualarinizi hissediyorum Allah'in izniyle cikip toparlaninca hemen yazarim.Rabbime emanet olun...
helal olsun gülüm ne demek inşallah sıkıntısız bitip geçecek ameliyatın bundan 1 -2 ay sonra bu zamanlarını anı gibi anlatıp şükür çok iyiyim diyeceksin tüm dualarımız seninleGecen ameliyatimda mutluluktan heyecandan uyuyamiyordum.simdi uzuntuden ve endiseden uyuyamiyorum.sizleri de kendi derdimle uzdum.hepiniz haklarinizi helal edin ayri ayri.benden yana helal olsun.iyi ki varsin iyi ki tanimisim dedigim dostlarim,dualarinizi hissediyorum Allah'in izniyle cikip toparlaninca hemen yazarim.Rabbime emanet olun...
Amin canım... Günaydın
Evet benim de aklıma gelip durdutomurcukkk Canım gece boyu aklimdaydin çok uyuyamadm.... şu an ya çıktın ya da hala ameliyatta olabilirsin inşallah en güzel şekilde geçmiştir...
Dünkü menümü vereyim;
Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma
Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal
Akşam 19:30
Yayla çorbası
Su:3lt
Spor:-
Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..
Kızlar Yen'i bi video buldum
tevafuk55 M Melrin
Şuna bi bakın, şahane valla...
Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu
Canim keske videonun adinida atsaydin ben bulamadim hep kisa video varDünkü menümü vereyim;
Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma
Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal
Akşam 19:30
Yayla çorbası
Su:3lt
Spor:-
Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..
Kızlar Yen'i bi video buldum
tevafuk55 M Melrin
Şuna bi bakın, şahane valla...
Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?