Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canim yine guzel menun gercekten senin su hergun kahve icmene hastayim bende cok seviyorum kahveyi ama cayi daha cok tuketiyorum ...

Amin canım amin Çocukların ikiside geçen haftadan beri hastaydı antibiyotik yeni bitti bu evi çocuklar istedi üst katımızda aile dostum oturuyo o yüzden benimkiler çok mutlu bende onlar mutlu olsun herşeye dayanmaya çalışıyorum servis bi türlü parçayı getirmedi Allahtan ev kutu gibi en azından oturduğumuz oda ısınıyor şimdilik aynı odada yatıyoruz idare ediyorum

Amin canım amin Çocukların ikiside geçen haftadan beri hastaydı antibiyotik yeni bitti bu evi çocuklar istedi üst katımızda aile dostum oturuyo o yüzden benimkiler çok mutlu bende onlar mutlu olsun herşeye dayanmaya çalışıyorum servis bi türlü parçayı getirmedi Allahtan ev kutu gibi en azından oturduğumuz oda ısınıyor şimdilik aynı odada yatıyoruz idare ediyorum

Afiyet olsun canım sabah sağlam akşam kararında olmuş
Ah o pis fikirliler insanı yatağa dusuruyorlar canım kendini bol bol oku biri size gelmeden oku ki o sana kalkan olsun.. uzanamadiklari şeyleri zaten ya elestirirler ya da nazar ederler..
Afiyet olsun canım menun çok güzel. gün çok erken bitmiş ara öğün inşallah yapmisisndir
Afiyet olsun canim yine guzel menun gercekten senin su hergun kahve icmene hastayim bende cok seviyorum kahveyi ama cayi daha cok tuketiyorum ...
Canim bende cayciyim normalde hele ki burada çay çok meşhur semaverler falan... ama çayı şekersiz içmeye bir türlü alisamiyirum abartı da atmam ama çok içince 10 kup şeker oluyor mesela o yüzden şeker isteğimi kahve bastırıyor biterle falan.. birde acayip meto çalıştırıyor

Gecen ameliyatimda mutluluktan heyecandan uyuyamiyordum.simdi uzuntuden ve endiseden uyuyamiyorum.sizleri de kendi derdimle uzdum.hepiniz haklarinizi helal edin ayri ayri.benden yana helal olsun.iyi ki varsin iyi ki tanimisim dedigim dostlarim,dualarinizi hissediyorum Allah'in izniyle cikip toparlaninca hemen yazarim.Rabbime emanet olun...

Hiç üzülme endişelenme canım benim, Allah var gam yok... dualarimiz kaya gibi arkanda Rabbimin izniyle.. Rabbim yüreğine ferahlık versin.. hakkım helal olsun canım, güzel haberlerini bekliyorum(z)...

helal olsun gülüm ne demek inşallah sıkıntısız bitip geçecek ameliyatın bundan 1 -2 ay sonra bu zamanlarını anı gibi anlatıp şükür çok iyiyim diyeceksin tüm dualarımız seninle

tomurcukkk Canım gece boyu aklimdaydin çok uyuyamadm.... şu an ya çıktın ya da hala ameliyatta olabilirsin inşallah en güzel şekilde geçmiştir...
Evet benim de aklıma gelip durdu
Ben de aklıma geldikçe inşirah süresi okudum..
tomurcukkk canım Allah gönlüne ferahlık, bedenine şifa versin arkadaşım..

Dünkü menümü vereyim;

Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma

Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal

Akşam 19:30
Yayla çorbası

Su:3lt
Spor:-

Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..

Kızlar Yen'i bi video buldum
tevafuk55 M Melrin
Şuna bi bakın, şahane valla...

Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu

Şimdi gördüm
Video çıkmamış ki..

Canim keske videonun adinida atsaydin ben bulamadim hep kisa video var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…