- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.481
walk to the hiits 3 mile walkCanim keske videonun adinida atsaydin ben bulamadim hep kisa video var
Tesekkur ederimmmmwalk to the hiits 3 mile walk
acıkınca ye doyup doymadığını kontrol et, açlıkla susuzluğu karıştırma yöntemi bende en iyi işe yarayan yöntem aslın da bir süre uygulayıp sonra öğleden sonra misafirdi, gezmelerdi derken hep sistemi bozuyor birde akşam yemeğini ailecek yemeyince eşim çok kızıyor bir türlü aynı saatte acıkmıyoruz ki :)) sabahları 7 de kalksam ben yine öğleye doğru acıkıyorum çevre etkileri hep bu yöntemi uygulamam da bana engel oluyor sabah kahvaltı yapmazsan meton çalışmaz v.s. v.s.Günaydın canlar...
Dünkü linke bakabilen oldu mu
Sanki benim aklıma yattı ben deneyeceğim galiba
Ekim sen az çok aşinaydın
Ne dersin?
şükür inşallah öncekinden çok daha çabuk iyileşirsinCiktim
Ohhh cok sukurr canimmm benimmm ......Ciktim
Tesekkur ederimmmmcok begendim videoyu denemek istiyorumm
Tamam canım ona da bakayımacıkınca ye doyup doymadığını kontrol et, açlıkla susuzluğu karıştırma yöntemi bende en iyi işe yarayan yöntem aslın da bir süre uygulayıp sonra öğleden sonra misafirdi, gezmelerdi derken hep sistemi bozuyor birde akşam yemeğini ailecek yemeyince eşim çok kızıyor bir türlü aynı saatte acıkmıyoruz ki :)) sabahları 7 de kalksam ben yine öğleye doğru acıkıyorum çevre etkileri hep bu yöntemi uygulamam da bana engel oluyor sabah kahvaltı yapmazsan meton çalışmaz v.s. v.s.
tüm diyetler çöpe adlı kitabı nette bulabilirsin onu da oku çok faydasını görürsün
Çok sevindim canımCiktim
miden küçülmüş senin 2-3 kaşıkla doyuyorsun maşallah :))Sabah 10 00
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Iki dilim ekmek
Biraz limonlu brokoli
Iki dilim sucuk
Sekersiz cay
Ara 13 00
Limonlu yesil cayli hibiskus
Ara 15 00
Bir avuc kabak cekirdegi
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk sote
Bir bardak ayran
Bol salata
Su 2 litre
Misafire rağmen gayet yerinde atlatmışsın bu durumlarda akşam en azından çorba salata olabilir bebişin sütü azalmasınSabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin, 6 badem
Yeşillik
Öğlen Misafirim vardı:
Soslu sebze kurusu (kabak, patlıcan, biber)
6 yaprak sarma
2 dilim Pırasa mücver
2 minnak kurabiye
1 dilim Elmalı sütlü tatlı
Şimdi yoğurt yiycem
Su 1,5 lt
2 yaparım
Spor---
doktor demiş unutuyorsa hafta da bir gün toplu alsın diye o yüzden bir kere de aldım d viti :))angelina35 menü gayet yerinde 2-3 kaşıkla doyman süper hedefine ulaşmaman mümkün değil
ekim2009 geçmiş olsun canım arkadaşım ilacı hep birden almak inşallah zarar etmez menü güzel olmuş akşam yemeği şahane
menünden de belli sen fena hastalanmışsın rabbim şifa versinKızlar bugün çok hastaydım
Kahvaltı
Kk peynir, 6 zeytin, adaçayı
Ara
Yarım elma
Zencefilli yeşil çay
Aksam
4 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce sütçü süt getirdi 1 bardak süt olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?