Haydi Yine Yeniden...

öğlenin çokta ağır değil aslın da akşamı tek yoğurtla geçiştirirsen geç saatte çok acıkmaz mısın

Bugün ne yemek yapacak ne yiyecek gücüm vardı büyük kızım Allah tan kardeşiyle ilgilendi bende hep uzandım süt gelince kalktım Rabbim çocuklarımızı korusun
amin cümlemizinkini
valla yatmadan geçmiyor hastalık acele edip kalkıp işe güce bakmaya kalkınca da çok uzuyor süründürüyor meret
inşallah yarına çok daha iyi olursun

sara_28 gülüm senin de başın yine kalabalıkmış bir rahat vermiyorlar ki moralin motivasyonun bozulmadan sadece kendine odaklanabilesin bu durumu kendine bakmak ideal sağlıklı bedenine kavuşmak için hırs sebebine çevirmeye bak
gülüm

Misafire rağmen gayet yerinde atlatmışsın bu durumlarda akşam en azından çorba salata olabilir bebişin sütü azalmasın
Çok acıkmadım canım, bi de yarın tartı olunca
dur bakalım ekim bi artı çık da sonra düşün
Belki de çıkmazsın

Hu hu...
tevafuk55 nerelerdesin datlum???
Özledik...
Datlum sabah kahvaltı yaptık ve evden bir çıktık yegenlerimle saat 5 de eve geldim :) yegenlerime karne hediyesi olarak yemege gturdum. Akşam da abimler 6 kişi dayimlar 5 kişi 4 kişi de biz misafir ağırladım hazırlık yaptım acele... Bu kadar kuzum şu an başım ağrıyor

Oyy canım benim
Trafik yoğunmuş epey...
Bi güzel dinlen
Sabaha bişey kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…