- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.501
öğlenin çokta ağır değil aslın da akşamı tek yoğurtla geçiştirirsen geç saatte çok acıkmaz mısınSabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin, 6 badem
Yeşillik
Öğlen Misafirim vardı:
Soslu sebze kurusu (kabak, patlıcan, biber)
6 yaprak sarma
2 dilim Pırasa mücver
2 minnak kurabiye
1 dilim Elmalı sütlü tatlı
Şimdi yoğurt yiycem
Su 1,5 lt
2 yaparım
Spor---
amin cümlemizinkiniBugün ne yemek yapacak ne yiyecek gücüm vardı büyük kızım Allah tan kardeşiyle ilgilendi bende hep uzandım süt gelince kalktım Rabbim çocuklarımızı korusun
Çok acıkmadım canım, bi de yarın tartı oluncaMisafire rağmen gayet yerinde atlatmışsın bu durumlarda akşam en azından çorba salata olabilir bebişin sütü azalmasın
dur bakalım ekim bi artı çık da sonra düşündoktor demiş unutuyorsa hafta da bir gün toplu alsın diye o yüzden bir kere de aldım d viti :))
kendimi toparlamam lazım eksileri görürken birden artılar görmek istemiyorum hala tartılmadım yarını bekliyorum ama büyük ihtimal artı çıkacak kendimi biliyorum
Yarın tartı var, acıkmamöğlenin çokta ağır değil aslın da akşamı tek yoğurtla geçiştirirsen geç saatte çok acıkmaz mısın
Olmadı bi de süt içerimYarın tartı var, acıkmam
Ciktim
Datlum sabah kahvaltı yaptık ve evden bir çıktık yegenlerimle saat 5 de eve geldim :) yegenlerime karne hediyesi olarak yemege gturdum. Akşam da abimler 6 kişi dayimlar 5 kişi 4 kişi de biz misafir ağırladım hazırlık yaptım acele... Bu kadar kuzum şu an başım ağrıyor
Oyy canım benimDatlum sabah kahvaltı yaptık ve evden bir çıktık yegenlerimle saat 5 de eve geldim :) yegenlerime karne hediyesi olarak yemege gturdum. Akşam da abimler 6 kişi dayimlar 5 kişi 4 kişi de biz misafir ağırladım hazırlık yaptım acele... Bu kadar kuzum şu an başım ağrıyor
Canim bana özelden link atabilir misin :)Günaydın canlar...
Dünkü linke bakabilen oldu mu
Sanki benim aklıma yattı ben deneyeceğim galiba
Ekim sen az çok aşinaydın
Ne dersin?
Hem de nasıl :) rüzgar yedim baya, hava çok soguktu haliyle sinüzit coştu...Oyy canım benim
Trafik yoğunmuş epey...
Bi güzel dinlen
Sabaha bişey kalmaz inşallah
Attım canımCanim bana özelden link atabilir misin :)
tüh tühHem de nasıl :) rüzgar yedim baya, hava çok soguktu haliyle sinüzit coştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?