Haydi Yine Yeniden...

Selam kizlar.hepinize cok cok tesekkur ederim sormussunuz dualar etmissiniz Allah razi olsun.
Dunku ameliyatim daha kisa surdu ama anesteziyi cabuk atamadim.moral bozukluguyla.girdigim icin kolay ayilamadim.istifra ettim.ve digerine gore zor ayaklandim.sizlamalar acimalar.da var.insallah biran once toparlanirim.yarin taburcu olacakmisim.

Canim benim ya hep açtığım anda denk geliyorum yazına içim rahatladı gerçekten... çok şükür canım inş çabuk toparlarsin kuzum. ama sen yine de başkalarının yanında ayağa kalkma arkadaşların da dediği gibi.. peki doktor ne dedi ameliyat için tekrarlama olur muymus sağ gögusun ne durumdaymis...

Yok canim tekrarlama olasiligi pek yok sanirim.dun sordum.bekleyecegiz artik.

bu defa narkoz ağır gelmiş kusma baş ağrısı sersemlik hali yapması olasıydı zaten zamanla hepsi geçecek sen yeter ki daha fazla moralini bozma bundan sonra herşey çok daha iyi olacak allahın izniyle
ağrılar için ne dedi doktor ne zaman azalıp geçermiş allah yar yardımcın olsun

Canım benim olur o kadar
Moralini sağlam tut
Ziyaretçi kabul etme
Çabucak iyileş inşallah

tomurcukkk canım şükürler olsun bugüne,yarın çıkacağına göre daha çabuk toparlayacaksın ben narkozdan ayılırken şiddetli ağrıyla uyandım vazgeçtim olmayacağım dedim hergün bi önceki günden rahat uyanıyordum inşallah sende kolayca atlatırsın ama lütfen gelip ziyaret edenlere çok acıyor kıpırdamakta zorlanıyorum de sakın yataktan çıkma Rabbim kem gözlerden korusun

Bisey demedi canim agri icin.agri kesici serum takiyorlar igneler yapiyorlar biraz rahatlatiyor

Ikinci ameliyati oldugumu bilen pek kimse yok.soylediklerimi de tembihledim kimseye demeyin diye.gelen de geldi zaten bu gune kadar.ama yine de yatacagim yormayacagim kendimi ayaklanmayacagim hemen

Kizlar yaa 2 gunde 4 kilo alininir mi 2 gun diyeti bozdum bir sadece aksam yemegi ertesi gun tam bozmadan 86.7 bu sabah 90.8 ciktim boyle birsey olabilir mi
yüksek ihtimalle ödemdir
Öncesinde de çok dikkat ediyorduysan da olur...
Yani çok sıkıp birden bırakınca.
Bi de hamurişi, turşu, tuzlular çok ödem tutar
Bunlardan tükettiysen ödem yapmıştır
Bugün bol bol su iç
Tuzu olabildiğince kıs
yarına düşük çıkarsın kesin

4 kilo.kadar dusuk cikar miyimm meselaa motive mi toplamam lazim

Kizlar yaa 2 gunde 4 kilo alininir mi 2 gun diyeti bozdum bir sadece aksam yemegi ertesi gun tam bozmadan 86.7 bu sabah 90.8 ciktim boyle birsey olabilir mi
imkansız alınmaz en basiti 1 kilo 7-8 bin kalori demek günlük 2 bin civarını zaten pek bişey yapmasan da beden yakıp kullanır senin 9-10 bin kalori alıp hiç yerinden kıpardamadan günü bitirmen lazım ki 1 kilo alabilesin sen 2 gün de 4 kilo diyorsun buda günde 18 bin kalori alman demek ki imkansız yeme bozukluğu olan morbit obezler bile bunu yarısı kadarını bile yiyemez sonuç: ya uykusuz kaldın ya stresli zamanlar geçiriyorsun ya da herhangi birşeyden dolayı suçluluk duygun var bedenin de kendini bu duygu veya yorgunluktan korumak için su biriktiriyor
çözüm : suyu çiğneme sanatı denen uygulama yani suyu gidip gelip yudum yudum içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…