Haydi Yine Yeniden...

canoom cevap yazmışsın zaten bakmadan ben de yazdım
su candır hayattır :)))

4 kilo.kadar dusuk cikar miyimm meselaa motive mi toplamam lazim
ben senin nick i bir yerden hatırlıyorum ama nerden :))
2 gün de 4 kilo fazla çıktıysan 2 gün de eksi de çıkarsın
sen bi lavaboda idrarının rengini kontrol et eğer koyuysa suyu az içiyorsun demektir rengi açılana kadar gidip gelip yudum yudum suyunu iç bunu her zaman kontrol etmekte fayda var

2 hafta önce 98 li bi rakamdaydım ama tam kaçtım unuttum
bu hafta 99.1
Canim hiç moralini bozma o kadar yoğunluğa rağmen sadece 200 gr artidasin iki hafta önce 98.9 mussun o da çabucak gider zaten... :)
Günaydın arkadaşlarım geçen hafta 66.0
Bu hafta 67.0
Maalesef artı 1 kg
Canim yoğunluk, yorgunluk , hastalık, e esin de geldi haliyle bu durumda çok normal bence canım haftaya fazlasıyla gider bence
Geçen hf 99,6
Bu hafta 97,1

Fark 2,5 kg
Ama geçen hf önceki gün çok yememden kaynaklı bi fazlalıktı tabi
Canim harika harika harika maşallah kuzum 96 nin kıyısındasın bu motive ile 95 bile olabilir

aaa ben de 98.4 yada 98.1 dim galiba diye hatırlayamadım da hahahah sadece 200 gram almışım sen çok yaşaaa emii:))

Konulara mesaj yaziyorumm belki gozune çarpmıştır nickim sagolun bu arada yaa moralim ust duzeyde bozuldu gitti emegim diye dusunuyorum bigun kahvaltimi turp yesillik oglen haslama tavuk falan aksamda yesillil dusunuyorum insallah versigim kiloya donerimmm

Selam kizlarr kilo bildirimi biraz gec kaldi malum okuma yazilimi deniyoruz gunlerdir bensiz asla yapamiyor babasiyla yapincada program verilen cevaplari dogru gormuyo ve bir sonraki bolume gecirmiyor neyse aci gercegi yaziyim
Gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum bakmadimda sayfalara
Bu hafta 68 900
Verdigim tum kilolari su tatilde aldim allah bildigi gibi yapsin beni zaten zor veriyorum suan reglim onundami etkisi bilmiyorum ama tatilin stresli gecmesininde buyuk etkisi var neyse onumuzdeki haftalara bakacaz

Az once biraz baktim sayfalara gecen haftada ayniymis kilom off offf bir haftada yapisti uzerimee kilo
Canim takılma, tatil maalesef böyle etkiler yapabiliyor sende stres olunca genelde böyle oluyor... haftaya güzel olacak bence.. iki hafta önce 68.0 missin çok zaman geçmemiş yerleşmeden verebilirsin

regldendir takma kafana
kız kardeşim buradayken yeğenime okuma çalıştıracak diye sinirden kriz geçirip ağladı 2 kez anacım ne zor şey bu 1. sınıf allah yardımcın olsun

Canim takılma, tatil maalesef böyle etkiler yapabiliyor sende stres olunca genelde böyle oluyor... haftaya güzel olacak bence.. iki hafta önce 68.0 missin çok zaman geçmemiş yerleşmeden verebilirsin
maşallah bu gün motivasyonun süper bize bile dağıtıyorsun sağol gülüm

turp iyi fikir güzel ödem attırır topiğin birin de görmüştüm sadece haşlama tavuk salatayla çok güzel kilo veriyorlardı işe yarar yani

İnşallah tevafuk'um
Haftaya hedefim 95,9 olsun

Insallah kurtulurum canim cok uzuldum bu kez cok moralim bozuldu .... masallah sen guzel kilo vermissin tebrik ederim seni ....

regldendir takma kafana
kız kardeşim buradayken yeğenime okuma çalıştıracak diye sinirden kriz geçirip ağladı 2 kez anacım ne zor şey bu 1. sınıf allah yardımcın olsun
Insallah oyledir canim suan okuma yapiyor yok karni agriyo yoksekilden sekle giriyor simdide bir comelip okuyo bir dikilip okuyo yok oturuyo birde amuda kalkarsa tam olur surekli pazarlik icinde bende gecenlerde cildirdim cok zor bu yil cunku mufredat okuma odakli yazma az okuma cok bu yil ...birde okuma yazilimi aldim hizli okusun diye hic bos vakit yok yani ruhumu teslim etmeye az kaldi allah kardesinede yardim etsin o birde hamile bebekte stresli dogacak bu birinci siniftan dolayi

Menüm
Sabah
2yumurtalı menemen
1,5kk peynir
3zeytin, 8badem
Yeşillik
Yarım dilim Elmalı sütlü tatlı

Öğle
3dilim pirasa mücver
1 pors nohut yemeği
Köz biber salatası
Turp-yoğurt
Elmalı sütlü tatlının diğer yarımı

Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt

Spor 25 dk leslie (komşu geldi, bi daha da devam edemedim)
Su:3lt ye tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…