Haydi Yine Yeniden...

Guzel ve saglikli bir menu canim afiyet olsun ..

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Bir ck seftali receli
Ara 13 30
Bir portakal
Uc dort cubuk kraker
Ara 15 00
Yarim elma
Bir tane metro
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Kucuk bir tabak spagetti
Brokolili kis salatasi
Bes kasik yogurt
Su 2 litre

Canım senin menülerde bi sıkıntı yok bence,
-acaba spor mu istiyor ki vücut???

Menum
Sabah ılık limonlu şu iki k.kayısı
Kahvaltı 1.5 dilim çavdar ekmeği
2 çay kaşığı labne 1 çatal peynir
1 yum omlet 5 zeytin

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter 1 kaşık un helvası
Öğle: 4 kaşık pilav, 3 kaşık kadar tavuk fırın
3 kaşık yoğurt

Aksam 18.30: 1 kepçe mısır çorbası
1 tabak pırasa yem,bol salata

Ara: Kuruyemiş olabilir 1 avuç
Türk Kahvesi soda
2.5 litre su

Canım senin menülerde bi sıkıntı yok bence,
-acaba spor mu istiyor ki vücut???
Aynen canim gunlerdir evdeyim normalde hic yurumesem 6000 adim yuruyordum simdi hep evdeyim ve surekli oturuyorum ders calistiracagim diye bir hantallik soz konusu suan okullarin acilmasini iple cekiyorum gercekten sabah yuruyuslerimi ozledim benn

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Afiyet olsun canım ekmek yok Süpersin
Metro çok kalorili arkadaşım akşam yemeğinin kalorisine eşdeğer o derece.. bazen benim de canım istiyor başka çikolata mesela çeyreğini yiyorum bütünüyle aynı tat nasıl olsa :) canım yürüyüş seviyorsun ya sende leslieyi evde denesen nasıl olur.. ne kadar erken o kadar iyi

Tartildim sasecw 400 gr gitmiss yaa

Canim hic bakmadim kalorisine ogluma verirken bende yedim bir tane aslinda pek sevmemde bu ara evde oturmak yaramadi bana yani yemesemde olurdu canim daha oncede demistim leslie tablette vardi sarj aleti yoktu sarj aletini aldik tablet bozuldu neyse esim yaptirmis ama icindeki hersey gitmis int sadece telde var o nedenle sinirli annemlere gidince tekrar yukliyecegiz o zamana kadar boyle bekliycem malesef neyseki okullar aciliyor bende ogune kadar daha dikkatli beslenicem insallah ..

tevafuk55 Gokce29 canlarım ne güzel eksiler gelmiş maşallah size
angelina35 sabit kalmakta iyidir benimki yanında
ekim2009 ufak bi artı oda çabucak çözülür
Benim kombi hala yapılmadı servis astar ister vaziyette spor yapmak istiyorum ama hastalık soğuk banyo düşüncesi vazgeçiriyor yediklerimi azaltcam

tevafuk55 Gokce29 canlarım ne güzel eksiler gelmiş maşallah size
angelina35 sabit kalmakta iyidir benimki yanında
ekim2009 ufak bi artı oda çabucak çözülür
Benim kombi hala yapılmadı servis astar ister vaziyette spor yapmak istiyorum ama hastalık soğuk banyo düşüncesi vazgeçiriyor yediklerimi azaltmaya başladım en azından geçen haftaya göre daha az yiyorum okul açılınca iyice toparlamalıyım

aaa kışın ortasın da bozuk kombiyle ne yapıcan nasıl ısınıcan tabii hastalanırsın hele de geceleri donarsınız gülüm hiç samimi tanıdık birileri yok mu geceleri bari yatmaya onlara gidin elektirikli ısıtıcı v.s. ile olacak iş değil çok soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…