Haydi Yine Yeniden...

Canımbenim, tüh ya bildiğin soğuk evde kaldınız...
Çocuklar nasıl peki?
Bir an evvel yapılsaydı keşke
Bol bol sıcak bişeyler için
Çayı, Çorbayı eksik etmeyin bari

Merhaba kızlar yirmilik disimle başım belada kac gundur cok ağrıyor dikyor antibiyotik vermisti ama fayda etmefi agri kesici bike bir saat etki ediyor en fazla o yuzden bugün baska bir doktora gittim antibiyotigi igne olarak verdi agri kesiciyide igne olarak verdi 10 gün boyunca igne yapacam sonra ameliyatla çekilecek bu arada Kaynanamlar hska bizde bu gun eve bir geldim buyuk gorumcemde kiziyla beraber gelmiş ev cadı kazani gibi benden haberler böyle inşallah sizler iyisiniz tomurcuktan haber varmı merak ediyorum

Slm kızlar dün akşam ugrayamadim şimdi de boğazım çok ağrıyor bademcik batıyor sanki Zencefilli çay içiyorum ama ilaç içmeden geçmeyecek gibi duruyor
Gecmis olsun canim insallah bir an once hallolur yoksa hepiniz hasta olucaksiniz sen yarin dr git bence boyle olmaz canim esinde yok kim bakicak cocuklara tekrar gecmis olsun canim ...

Ayy canim sanada gecmis olsun 20 lik dis cok zor kardesimde ameliyat olmustu 4 saat surdu ameliyati onunki ciddi problemdi insallah seninki cabuk halledilir ... Kayinvalide ve tayfasini postalama zamani gelmis ya anlamadigim bu kadin yuruyemiyorsa niye sokak sokak geziyor ...bunlar varya cadi geline denk gelmemis yoksa baskasi olsa coktan kovmustu evden neyse sikma canini kar biraz erimedimi daha yaa yaz gelsede kurtulsan bunlardan ...

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc dort tane sosis
Bol limonlu brokoli
Bir ck seftali receli
Bir ck cokokrem
Ara 13 30 yesilcayli limonlu hibiskus
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bir kepce koy kabakli semizotu (annem koymus buzluga )
Dort catal yogurtlu kiymali koz patlican biber k biber
Bir dilim ekmek
Su 2 litre oldu

Sağolasın canım :)
Çok geçmiş olsun kuzum. Kombi biran önce yapılsa keşke havalar öyle böyle değil çok soğuk ıhlamur c vitaminini falan hasta olmasanız bile tüketmeye çalışın canım..

Selam kizlar evimdeyim ben dinleniyorum.moral olarak da daha iyi hissediyorum.her gecenin bir sabahi vardir.duzelecegini umit ediyor dua ediyorum hep.Rabbim hakkimizda hayirli olan ne ise onu yazsin
Canim moralinin biraz düzelmesine çok sevindim.. kuzum agrin var mı peki geceleri uyuyabiliyir musun..

Geçmiş olsun canım inş çabuk düzelir

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 1 has yumurta 4 zeytin
1 d ekmek üzerine labne
2 kup helva
ara: 1 kase patlamış mısır
Biraz çekirdek 10 tane kadar fıstık
ara: Türk kahvesi 1 hurma, 1 d bitter

1 saat 10 d Leslie 5 mil(bu arada yaptim)

Ara: yeşil çay 1 elma
Aksam 18.30: 1 kepçe çorba
2 köfte , 1 but tavuk
Salata
Ara: Türk Kahvesi soda
Acıkırsam tarçınlı süt
2.5 litre su

Sağol canım ya ağrısı çok fena Allah düşmanıma bile vermesin o derece yani inşallah sorunsuz halolur hava güneşli açtı ama hala gitmiyolar canım bıktım inanki

Selam kizlar evimdeyim ben dinleniyorum.moral olarak da daha iyi hissediyorum.her gecenin bir sabahi vardir.duzelecegini umit ediyor dua ediyorum hep.Rabbim hakkimizda hayirli olan ne ise onu yazsin

Moralinin iyi olmasına sevindim daha iyi olacaksın canım benim hep böyle düşün

Canımbenim, tüh ya bildiğin soğuk evde kaldınız...
Çocuklar nasıl peki?
Bir an evvel yapılsaydı keşke
Bol bol sıcak bişeyler için
Çayı, Çorbayı eksik etmeyin bari

Gecmis olsun canim insallah bir an once hallolur yoksa hepiniz hasta olucaksiniz sen yarin dr git bence boyle olmaz canim esinde yok kim bakicak cocuklara tekrar gecmis olsun canim ...

Sağolasın canım :)
Çok geçmiş olsun kuzum. Kombi biran önce yapılsa keşke havalar öyle böyle değil çok soğuk ıhlamur c vitaminini falan hasta olmasanız bile tüketmeye çalışın canım..
Okulun son haftasıda okulun kaloriferi bozuktu ordan soğuğu aldım üstüne ev taşıma telaşı derken olayı katmerledim başkasına yük olmayı hiç yapmadım hep kendi derdime derman olayım diye uğraşıp duruyorum evimde olmak bana iyi geliyor Allahtan ev kutu gibi küçük Ara kat olması da güzel oturduğumuz oda ısınıyor buna şükür bitki çayı tüketiyorum ama bu sene bademcik denen kısmı çok yoğun hissediyorum

sara_28 canım geçmiş olsun inşallah çabucak şifa bulursun seninkiler olabildiğince ya yüzsüz ya fazla samimi çözemedim ben iki çocuğumla kombisi bozuk evde idare ediyorum senin kocaman insanlar Sokak sokak gezip evlerine uğramayı unutuyolar enteresan tipler niye başkalarının sırtında asalak olurlar ki hiç anlamam hadi kalıyolar işlerini kolaylaştırsınlar bunlar...... Ay kusura bakma içimden çok söz geçiyor yazamıyorum Rabbim sana kolaylık versin yar ve yardımcın olsun

Canim moralinin biraz düzelmesine çok sevindim.. kuzum agrin var mı peki geceleri uyuyabiliyir musun..
Hastane ortaminin psikolojisinden midir yoksa yataklari mi rahatsiz bilemiyorum ama hastanede pek uyudugum soylenemez.evde daha rahat ve huzurluyum pek uyku problemim olmamisti oncekinde de canim.agridan ziyade sizlama ve batmalar var.olabildigince yavas hareket ediyor ve dinleniyorum

Insallah canim.nasil dusunursen oylesin zaten.yansiyor ruh halime dusuncelerim.
Sana da cok gecmis olsun disin agriyormus.Rabbim sifa versin

Şükrü sabrı bol arkadaşım hep iyi ol bol bol dinlen dediğin gibi gecenin sabahı var ve bu senin için çok yakın kızzz fıstık gibi oldun mu az tarif etsene seni çok merak ediyorum eminim şahane olmuşsundur güzeller güzeli arkadaşım

Kahvaltı
2 dilim su böreği, 4 zeytin, 1 üçgen peynir, 1 su bardağı meyve suyu
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim tatlı
Akşam
6 yk zeytinyagli taze fasulye, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara
Zencefilli yeşil çay, bide bir başıma Türk kahvesi olcak
Oyyy kocam olaydı beraber içeydik kızlar daha 4 gün oldu ama ben çok özledim nasıl yaza kadar dayancam Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Canim gündüz karbonlu olmuş ama akşam toparlamissin afiyet olsun
Kuzum belki baharda 1 hafta rapor alıp siz gidersiniz hem degisiklik olur :)

Ay tabi canım hastane ortamı seni nasıl etkiler birde ikinci kere ameliyat fikri de seni çok yipratti. Bundan sonra sağlıklı günler senin olsun arkadasim :)
Ya geçen tv de haberlerde izledim geçen yıl eniştesi yegeninin yüzüne asit le yakmış adamın mahkemesi 9 yıl hapisle sonuçlanmış. Çocuğun annnesigil az diyorlardı ve o çocuk o gün 10. Ameliyatına girecekti kim bilir o yavrunun psikolojisi nasıldır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…