- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.601
Afiyet olsun canım güzel birgün olmuşSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc dort tane sosis
Bol limonlu brokoli
Bir ck seftali receli
Bir ck cokokrem
Ara 13 30 yesilcayli limonlu hibiskus
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bir kepce koy kabakli semizotu (annem koymus buzluga )
Dort catal yogurtlu kiymali koz patlican biber k biber
Bir dilim ekmek
Su 2 litre oldu
Hastayken bile rapor almak içimden gelmez öğrencilerim öğretmensiz kalmasın vebali çoktur diye düşünüyorum o yüzden ben muhtemelen gitmem eşim yıllık izninden alacaktır akşam da olsa görürümCanim gündüz karbonlu olmuş ama akşam toparlamissin afiyet olsun
Kuzum belki baharda 1 hafta rapor alıp siz gidersiniz hem degisiklik olur :)
Aynen canim herseye ragmen bu gunumuze sukur.Rabbim canimizi sag etsin.su akar yatagini bulur bi sekilde...Şükrü sabrı bol arkadaşım hep iyi ol bol bol dinlen dediğin gibi gecenin sabahı var ve bu senin için çok yakın kızzz fıstık gibi oldun mu az tarif etsene seni çok merak ediyorum eminim şahane olmuşsundur güzeller güzeli arkadaşım
Ayy biliyorum o olayi.enistesi kiskancligindan asit atmisti yuzune.kesinlikle 9 yil cok az muebbet almali.mahvetti cocugun gelecegini.yavrum yazik kacinci ameliyatini oluyor ki bu yüz.gorunen bir yer.Rabbim tez zamanca acil sifasini versin insallahAy tabi canım hastane ortamı seni nasıl etkiler birde ikinci kere ameliyat fikri de seni çok yipratti. Bundan sonra sağlıklı günler senin olsun arkadasim :)
Ya geçen tv de haberlerde izledim geçen yıl eniştesi yegeninin yüzüne asit le yakmışadamın mahkemesi 9 yıl hapisle sonuçlanmış. Çocuğun annnesigil az diyorlardı ve o çocuk o gün 10. Ameliyatına girecekti kim bilir o yavrunun psikolojisi nasıldır...
Sagol arkadasim.birlikte uzulup birlikte sevinebiliyoruz.oyle guzel kaynaşmişiz ki artik kolay kolay kopamayiz birbirimizden.Rabbim daim etsin arkadasliklarimizitomurcukkk senden güzel haberler aldık mı içimiz açılıyor canım benim
İyi ol, çok daha iyi ol inşallah
Sen bunu hakediyorsun güzel arkadasım
M Melrin canım benim helal olsun sana
Kimseye eyvallah etmeden,
Aldığı maaşın hakkını veren can arkadaşım!
Öğrencilerin çok şanslı...
Allahım çabucak kavuştursun sizleri...
tevafuk55 süpersin arkadaşım
Şahane bir menü,
Harika bir spor..
sara_28 çok geçmiş olsun canım
Valla Ne desem bilemedim başındakilere???
Rabbim onlara akıl,
Sana sabır versin..
Amin canımSagol arkadasim.birlikte uzulup birlikte sevinebiliyoruz.oyle guzel kaynaşmişiz ki artik kolay kolay kopamayiz birbirimizden.Rabbim daim etsin arkadasliklarimizi
Yine çok.güzel bir menü canım busefer niye yarım kaldı spor :)İyi akşamlar...
Sabah
2yumurta tereyağında
2kk peynir
8badem, 4zeytin
Yeşillik
Öğle
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
2küçük kuru dolma (patlıcan,biber)
Salata
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Spor 35 dk Leslie
Su 3 lt
Var ya menüne bayıldım spor bugün senin için bi tık az ama benim gibi yapamayan biri için hiç yoktan iyidirİyi akşamlar...
Sabah
2yumurta tereyağında
2kk peynir
8badem, 4zeytin
Yeşillik
Öğle
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
2küçük kuru dolma (patlıcan,biber)
Salata
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Spor 35 dk Leslie
Su 3 lt
Güzel yorumun için teşekkür ederim yastığa başımı rahat koymalıyım Allah anamdan babamdan razı olsun onlar böyle yetiştirdi kimseye minnet etmeden yaşadım inşallah Rabbim hepimizi kimseye muhtaç duruma düşürmesintomurcukkk senden güzel haberler aldık mı içimiz açılıyor canım benim
İyi ol, çok daha iyi ol inşallah
Sen bunu hakediyorsun güzel arkadasım
M Melrin canım benim helal olsun sana
Kimseye eyvallah etmeden,
Aldığı maaşın hakkını veren can arkadaşım!
Öğrencilerin çok şanslı...
Allahım çabucak kavuştursun sizleri...
tevafuk55 süpersin arkadaşım
Şahane bir menü,
Harika bir spor..
sara_28 çok geçmiş olsun canım
Valla Ne desem bilemedim başındakilere???
Rabbim onlara akıl,
Sana sabır versin..
Vuvvvv vuvvvvvvv işte budur bide foto görsem şahane olacak kendi yaptırdığım zamanı hatırlıyorum aynanın karşısında bi yabancıya bakar gibiydim ayyy şükürler olsun arkadaşım diğeri de toparlayacak badyli kazaklı gömlekli serbest giyeceksin ayyy düşüncesi bile güzelAynen canim herseye ragmen bu gunumuze sukur.Rabbim canimizi sag etsin.su akar yatagini bulur bi sekilde...
Valla ne yalan soyliyim iyilesen taraf cok guzel duruyor masallah gercekten eski haline gore baya dik ve toparlanmis vaziyette.insallah sag taraf da iyilesince onun gibi olacak ve ben daha huzurlu olacagim
Ayy biliyorum o olayi.enistesi kiskancligindan asit atmisti yuzune.kesinlikle 9 yil cok az muebbet almali.mahvetti cocugun gelecegini.yavrum yazik kacinci ameliyatini oluyor ki bu yüz.gorunen bir yer.Rabbim tez zamanca acil sifasini versin insallah
Amin canımmmmSagol arkadasim.birlikte uzulup birlikte sevinebiliyoruz.oyle guzel kaynaşmişiz ki artik kolay kolay kopamayiz birbirimizden.Rabbim daim etsin arkadasliklarimizi
Minik kızım uyandıYine çok.güzel bir menü canım busefer niye yarım kaldı spor :)
Amin canım Aminn...Güzel yorumun için teşekkür ederim yastığa başımı rahat koymalıyım Allah anamdan babamdan razı olsun onlar böyle yetiştirdi kimseye minnet etmeden yaşadım inşallah Rabbim hepimizi kimseye muhtaç duruma düşürmesin
Rabbim herkese hayırlı evlat olmayı sonra da hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsinAmin canım Aminn...
Ne güzel, hayırla yadediyorsun onları
İnşallah bizi de evlatlarımız, onlardan fayda görenler hayırla yadeder...
Allah razı olsun anne babandan da canım
Rabbim herkese hayırlı evlat olmayı sonra da hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsinAmin canım Aminn...
Ne güzel, hayırla yadediyorsun onları
İnşallah bizi de evlatlarımız, onlardan fayda görenler hayırla yadeder...
Allah razı olsun anne babandan da canım
Nasıl dayansın ana kokusu almasi lazım kuzumunMinik kızım uyandı
Aslında Ablası koşup gidince susuyor,
Oynayıp gülüyorlar
Ama bu sefer ille de emeceğim ağlamasıymış,
Ablasının gidişi kar etmedi
10 dk daha dayanamadı sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?