Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım güzel birgün olmuş

Canim gündüz karbonlu olmuş ama akşam toparlamissin afiyet olsun
Kuzum belki baharda 1 hafta rapor alıp siz gidersiniz hem degisiklik olur :)
Hastayken bile rapor almak içimden gelmez öğrencilerim öğretmensiz kalmasın vebali çoktur diye düşünüyorum o yüzden ben muhtemelen gitmem eşim yıllık izninden alacaktır akşam da olsa görürüm

Aynen canim herseye ragmen bu gunumuze sukur.Rabbim canimizi sag etsin.su akar yatagini bulur bi sekilde...
Valla ne yalan soyliyim iyilesen taraf cok guzel duruyor masallah gercekten eski haline gore baya dik ve toparlanmis vaziyette.insallah sag taraf da iyilesince onun gibi olacak ve ben daha huzurlu olacagim

Ayy biliyorum o olayi.enistesi kiskancligindan asit atmisti yuzune.kesinlikle 9 yil cok az muebbet almali.mahvetti cocugun gelecegini.yavrum yazik kacinci ameliyatini oluyor ki bu yüz.gorunen bir yer.Rabbim tez zamanca acil sifasini versin insallah

İyi akşamlar...

Sabah
2yumurta tereyağında
2kk peynir
8badem, 4zeytin
Yeşillik

Öğle
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
2küçük kuru dolma (patlıcan,biber)
Salata

Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt

Spor 35 dk Leslie
Su 3 lt

tomurcukkk senden güzel haberler aldık mı içimiz açılıyor canım benim
İyi ol, çok daha iyi ol inşallah
Sen bunu hakediyorsun güzel arkadasım

M Melrin canım benim helal olsun sana
Kimseye eyvallah etmeden,
Aldığı maaşın hakkını veren can arkadaşım!
Öğrencilerin çok şanslı...
Allahım çabucak kavuştursun sizleri...

tevafuk55 süpersin arkadaşım
Şahane bir menü,
Harika bir spor..

sara_28 çok geçmiş olsun canım
Valla Ne desem bilemedim başındakilere???
Rabbim onlara akıl,
Sana sabır versin..

Sagol arkadasim.birlikte uzulup birlikte sevinebiliyoruz.oyle guzel kaynaşmişiz ki artik kolay kolay kopamayiz birbirimizden.Rabbim daim etsin arkadasliklarimizi

Sagol arkadasim.birlikte uzulup birlikte sevinebiliyoruz.oyle guzel kaynaşmişiz ki artik kolay kolay kopamayiz birbirimizden.Rabbim daim etsin arkadasliklarimizi
Amin canım
Aynen öyle, burası böyle farklı bi yer oldu benim için de...
Sıcacık...

Yine çok.güzel bir menü canım busefer niye yarım kaldı spor :)

Var ya menüne bayıldım spor bugün senin için bi tık az ama benim gibi yapamayan biri için hiç yoktan iyidir

Güzel yorumun için teşekkür ederim yastığa başımı rahat koymalıyım Allah anamdan babamdan razı olsun onlar böyle yetiştirdi kimseye minnet etmeden yaşadım inşallah Rabbim hepimizi kimseye muhtaç duruma düşürmesin

Vuvvvv vuvvvvvvv işte budur bide foto görsem şahane olacak kendi yaptırdığım zamanı hatırlıyorum aynanın karşısında bi yabancıya bakar gibiydim ayyy şükürler olsun arkadaşım diğeri de toparlayacak badyli kazaklı gömlekli serbest giyeceksin ayyy düşüncesi bile güzel

Amin canım Aminn...
Ne güzel, hayırla yadediyorsun onları
İnşallah bizi de evlatlarımız, onlardan fayda görenler hayırla yadeder...
Allah razı olsun anne babandan da canım

Amin canım Aminn...
Ne güzel, hayırla yadediyorsun onları
İnşallah bizi de evlatlarımız, onlardan fayda görenler hayırla yadeder...
Allah razı olsun anne babandan da canım
Rabbim herkese hayırlı evlat olmayı sonra da hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…