- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.621
geçmiş olsun gülüm geçen boğazım ağrıyor dedin ya benim de hala iyileşmedi 2 gün şiddetli kulak ağrısı çektim 2 gün sonra geçti gibi oldu ama hala boğazım kötü belki senin de faranjiti tetiklemiştir kulağına vurmuştur ne olur ne olmaz doktora git yine deGokce29 sevgili doktorum gece boyunca sol kulağımın ağrısından uyuyamadım sabah 5 e doğru uyumuşum şimdi içten gelen ses gibi sol taraf duyuyorum sağ kulakta sıkıntı yok ama sol net duymuyo sanki bide bademcik sol taraf şiş gibi 3 hafta önce antibiyotik tedavi gördüm gene antibiyotik verilir mi noluyo bana anlamıyorum bu sene hep hastayım
Gecmis olsun canim ..esimde bogaz enfeksiyonu oldugunda kulak agrisi hatta akmasi duymada zorluk yasiyor seninde kulagin da enfeksiyon olmus galiba malesef uc haftalik tedavi yeterli gelmiyor esimde tam antibiyotik bitiyor tekrar nuksediyo kulak burun bogaza git canim damla verirler gecmis olsun dikkat et kendine ..Gokce29 sevgili doktorum gece boyunca sol kulağımın ağrısından uyuyamadım sabah 5 e doğru uyumuşum şimdi içten gelen ses gibi sol taraf duyuyorum sağ kulakta sıkıntı yok ama sol net duymuyo sanki bide bademcik sol taraf şiş gibi 3 hafta önce antibiyotik tedavi gördüm gene antibiyotik verilir mi noluyo bana anlamıyorum bu sene hep hastayım
bu gün zor kalktım benim de canım birşey yapmak istemiyor ama yaşasıııııın okulun açılmasına az kaldı :)))benim sıpanın her gün canı sıkılıyor evde soğukta bile dışarılar da okul açılsa diye sayıklıyor onun canının sıkıntısı beni sıktı valla birde hep erken kalkıyorum ki sıpa kahvaltı yapmadan dışarı çıkmasın simit poğaça alıp yiyor yoksaOkullarin acilmasina iki gun kaldi yine yogunluk basliycak evde oturmak iyiydi valla kilo almak disinda temizlik yapacaktim kaldi hic bir sey yapamadim su kalan gunlerde azda olsa biseyler yapmaliyim ama hicc canim istemiyor
yaav bacım erinmeden kalkmış yapıyorsun yiyeceksen hakkını ver öyle ye sabah nasıl olsa sindirmek için koca bir günün var yufkanı az ciğerini bol tutarsın olur biterKızlar yaa söylemesi ayıp canım ciğer kavurma çektisabah sabah yapıyorum şimdi onu yufka ekmeği ile yemek vardı ama (aslında evde var ) kendimi tutamam yufka ile yersem en iyisi iki dilim çavdar ekmeği ile
Kız Allah seni :)) yoruldun hasta da oldun etkilemiş olabilir canım bende 7 sinde falan bekliyorumbenim beden yine kafayı yedi geçen ay grip olmuştum 8 gün önceden regl oldum ayın 7 sinde yani bu sabah bi kalktım galiba regl başlıyor dünden beri de karnım ağrıyordu nadiren 1-2 gün oynama olurdu bu ne şimdi anlamadım adam beni boşasa yeri
Canım evet otit e benziyor tarifinGokce29 sevgili doktorum gece boyunca sol kulağımın ağrısından uyuyamadım sabah 5 e doğru uyumuşum şimdi içten gelen ses gibi sol taraf duyuyorum sağ kulakta sıkıntı yok ama sol net duymuyo sanki bide bademcik sol taraf şiş gibi 3 hafta önce antibiyotik tedavi gördüm gene antibiyotik verilir mi noluyo bana anlamıyorum bu sene hep hastayım
Aboooobenim beden yine kafayı yedi geçen ay grip olmuştum 8 gün önceden regl oldum ayın 7 sinde yani bu sabah bi kalktım galiba regl başlıyor dünden beri de karnım ağrıyordu nadiren 1-2 gün oynama olurdu bu ne şimdi anlamadım adam beni boşasa yeri
dün misafirim de vardı eve de koşturdum 2 gündür halı bile sildim belki de çok yorulmak etkilemiştirKız Allah seni :)) yoruldun hasta da oldun etkilemiş olabilir canım bende 7 sinde falan bekliyorum
hakime hatun hep kepenk indiriyor diyiverir hehehehAboooo
Boşanma nedenine bak
Hakime ne diyecek??
Olur canım ya kesin çevresel faktörler, bedensel bişey etkilemiştir
o ne yaaa cidden mi kalorisi o kadar yüksekmiş şaşırdım sen beni hiç dinleme böyle şeylerde yoldan çıkarıyormuşum bilmeden :)ekim2009 Baktım canım 1 yufka 380 kalori yarısını yesem bile 3 dilim çavdar ekmeğine eşit 1 lokma aldım nefsimi korelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?