Haydi Yine Yeniden...

Gokce29 sevgili doktorum gece boyunca sol kulağımın ağrısından uyuyamadım sabah 5 e doğru uyumuşum şimdi içten gelen ses gibi sol taraf duyuyorum sağ kulakta sıkıntı yok ama sol net duymuyo sanki bide bademcik sol taraf şiş gibi 3 hafta önce antibiyotik tedavi gördüm gene antibiyotik verilir mi noluyo bana anlamıyorum bu sene hep hastayım

geçmiş olsun gülüm geçen boğazım ağrıyor dedin ya benim de hala iyileşmedi 2 gün şiddetli kulak ağrısı çektim 2 gün sonra geçti gibi oldu ama hala boğazım kötü belki senin de faranjiti tetiklemiştir kulağına vurmuştur ne olur ne olmaz doktora git yine de

Gecmis olsun canim ..esimde bogaz enfeksiyonu oldugunda kulak agrisi hatta akmasi duymada zorluk yasiyor seninde kulagin da enfeksiyon olmus galiba malesef uc haftalik tedavi yeterli gelmiyor esimde tam antibiyotik bitiyor tekrar nuksediyo kulak burun bogaza git canim damla verirler gecmis olsun dikkat et kendine ..

Kızlar yaa söylemesi ayıp canım ciğer kavurma çekti sabah sabah yapıyorum şimdi onu yufka ekmeği ile yemek vardı ama (aslında evde var) kendimi tutamam yufka ile yersem en iyisi iki dilim çavdar ekmeği ile

Okullarin acilmasina iki gun kaldi yine yogunluk basliycak evde oturmak iyiydi valla kilo almak disinda temizlik yapacaktim kaldi hic bir sey yapamadim su kalan gunlerde azda olsa biseyler yapmaliyim ama hicc canim istemiyor
bu gün zor kalktım benim de canım birşey yapmak istemiyor ama yaşasıııııın okulun açılmasına az kaldı :)))benim sıpanın her gün canı sıkılıyor evde soğukta bile dışarılar da okul açılsa diye sayıklıyor onun canının sıkıntısı beni sıktı valla birde hep erken kalkıyorum ki sıpa kahvaltı yapmadan dışarı çıkmasın simit poğaça alıp yiyor yoksa

Kızlar yaa söylemesi ayıp canım ciğer kavurma çekti sabah sabah yapıyorum şimdi onu yufka ekmeği ile yemek vardı ama (aslında evde var) kendimi tutamam yufka ile yersem en iyisi iki dilim çavdar ekmeği ile
yaav bacım erinmeden kalkmış yapıyorsun yiyeceksen hakkını ver öyle ye sabah nasıl olsa sindirmek için koca bir günün var yufkanı az ciğerini bol tutarsın olur biter

benim beden yine kafayı yedi geçen ay grip olmuştum 8 gün önceden regl oldum ayın 7 sinde yani bu sabah bi kalktım galiba regl başlıyor dünden beri de karnım ağrıyordu nadiren 1-2 gün oynama olurdu bu ne şimdi anlamadım adam beni boşasa yeri

Kız Allah seni :)) yoruldun hasta da oldun etkilemiş olabilir canım bende 7 sinde falan bekliyorum

Canım evet otit e benziyor tarifin
Yani orta kulak iltihabı
Ateşin falan var mı?
Bademcik üzerinde iltihaplı alan??
Ab kullanman gerekebilir canım
Bu ara yoğunluktan bünye zayıf düşmüştür canım
Dikkat et kendine

Aboooo
Boşanma nedenine bak
Hakime ne diyecek??

Olur canım ya kesin çevresel faktörler, bedensel bişey etkilemiştir

ekim2009 Baktım canım 1 yufka 380 kalori yarısını yesem bile 3 dilim çavdar ekmeğine eşit 1 lokma aldım nefsimi korelttim
o ne yaaa cidden mi kalorisi o kadar yüksekmiş şaşırdım sen beni hiç dinleme böyle şeylerde yoldan çıkarıyormuşum bilmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…