- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.641
Olur mu canım Estağfurullah fikir alışverişi şart ,sadece merak ettim baktım. böyle böyle gelisiyoruz :)o ne yaaa cidden mi kalorisi o kadar yüksekmiş şaşırdım sen beni hiç dinleme böyle şeylerde yoldan çıkarıyormuşum bilmeden :)
Bende ondan korkuyorum geçen gün ateşimde vardı şimdi ateş yok ama kulağım boyun tarafı acıyor öğleden sonra çocukları arkadaşa bırakıp doktora gitcemCanım evet otit e benziyor tarifin
Yani orta kulak iltihabı
Ateşin falan var mı?
Bademcik üzerinde iltihaplı alan??
Ab kullanman gerekebilir canım
Bu ara yoğunluktan bünye zayıf düşmüştür canım
Dikkat et kendine
tomurcuğum gece nasıl geçti evin de daha rahat uyudun mu bari acı sızı biraz azaldı mı gülüm
ayy çok şükür gece soğuktu aklıma düştün bu soğukta kızlarla melrinim nasıl acaba diyeSağolun canlarım inşallah şifa bulurum bu sene sürekli hastalanıyorum öğrencilerim çok hasta oluyor okuma dinlerken çok yakın duruyorum okul öncesi hiç olmadı inşallah pazartesiye kadar toparlarım Veeeee güzel haber sonunda kombimiz yapıldı şükürler olsun
Ev gibisi yok canim.psikolojik aci bazen fiziksel acinin onune geciyor ama evde daha iyi hissettigim icin iyiyim sukur.dusunmemeye kendimi uzmemeye gayret ediyorumtomurcuğum gece nasıl geçti evin de daha rahat uyudun mu bari acı sızı biraz azaldı mı gülüm
o zaman biz de konu değişelim ki sen de düşünüp üzülmeEv gibisi yok canim.psikolojik aci bazen fiziksel acinin onune geciyor ama evde daha iyi hissettigim icin iyiyim sukur.dusunmemeye kendimi uzmemeye gayret ediyorum
Benim de ortalık darma dumanmisafirim vardı az önce gitti ailecek hastalanmışlar yeni yeni iyileşiyorlarmış benim baharatlı polenli baldan yedirdim kendide evde yaparım yeriz dedi inşallah şifa olur
bu gün bir halsizlik yorgunluk var üstüm de akşamın yemeğini de bir yapsam tamamdır benden yiğidi yok :))
ben de yemeği hallettim gibi tas kebabı denedim patatsi kızaracak ayrı servis yapayım yoksa yumuşar diye düşündümBenim de ortalık darma duman
Boş kavanozları paket yapıcam
Yarın anneme götürcem
Onların sığınakda odaları var
Spor yapıp duş alıcam
Yemeğim hazır sayılır
Bi kalksam...
Aynen canım bi 20 tane oldu heraldeben de yemeği hallettim gibi tas kebabı denedim patatsi kızaracak ayrı servis yapayım yoksa yumuşar diye düşündüm
veee o kavanozlar yok mu o boş kavanozlar koyacak yer bulamıyorum arttıkça artıyorlar atamıyorum da yaza yine domates melemen yapıp koyucam sen şanslısın anneler de yer varmış
spor ne yapacaksın ben iyice tembel oldum 3 haftadır hiç hareket yok ben de
Boşver canım olsunSelam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
ne desem bilemedim sağlık olsun güle güle sağlıkla kullan telefonunuSelam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
Oo hemde ne yerinde keyfi ama teyzesi pazar gunu donuyor artik.ingilizce kursu var cunku.neyseki ben evdeyim hala cok bosluga dusmeyeceko zaman biz de konu değişelim ki sen de düşünüp üzülme
oğluşun nasıl ne yapıyor evin kalabalık olmasına teyzesine de alıştı iyice keyfi yerindedir kuzunun değil mi:)
Canim cok gecmis olsun.insallah suan daha iyisindir.iyi yapmissiniz baska doktora gitmekle.daha kotu olabilirdin Allah korusunMerhaba kızlar ben bugün dişimin ağrısına dayanamadım eşim başka bir doktora götürdü ameliyatla aldılar dişimi şimdi de ağrısı var ama dünkü gibi değil iki dikiş düştü ağzımı açamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?