Haydi Yine Yeniden...

Oo canim cok kotu olmus ama duzelir merak etme.cocuklar yatmasin orda bi sure yine de.iyice kurusun ceksin oyle

Canin sagolsun canim size bisey olmasin.gule gule kullan yeni telefonunu

Menüm
Sabah ılık limonlu şu 2 kadar kayısı
Kahvaltı öğle: 5 kaşık ciğer kav
Kk peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara: türk kahvesi 2 dilim bitter
Ara: yeşil çay 1 elma

Aksam 18.15: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu yoğurtlu karnabahar havuç (haşlama gibiydi)
2 yemek kaşığı tavuk fırın
Ara: 1 avuç çekirdek
Türk kahvesi 2 ceviz bitki çayları
2.5 litre su
Spor yaparsam yazacam

Boşver canım olsun
Ne güzel telefonun yenilendi
Güle güle kullan

Canin sagolsun canim size bisey olmasin.gule gule kullan yeni telefonunu
Çok sağolsun canlarım olan mala olsun gerçekten:) daha iyileri sizin olsun

Canımcımm çok sevindim inş hastalığı da atlatınca daha çok sevinecez
Ah canım ne kadar ugrasmisisn inş hallolmustur bu zamana kadar.. allah kolaylık versin canım..
Geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun canim ne kadar surdu ameliyatin baya dikisli falan olmus kardesiminki gibi yediklerine dikkat et cok soguk sicak yiyip icme cok gecmis olsun canim ...

Oo canim cok kotu olmus ama duzelir merak etme.cocuklar yatmasin orda bi sure yine de.iyice kurusun ceksin oyle
Halen gelmedi tesisatci 20 30 da gelirim anca demis ufaklik tutturdu soguk donuyorum diye ama ev gayet iyi socacik cay bile yaptim yok sipa ille beni delirtececek duvari baya kurutmustum havada guzeldi su tesisat yapilsin hemen yarin alci cekerim boyada var evde boyarim yoksa buyuk oglumun astimi tutar amann bu eve girdigim gunden beri problem sifir bina ama bes para etmez bir yeri yaptiriyosun digeri basliyo yeni biryer bulsam cikicam ama ev yok istedigim gibi

Canımcımm çok sevindim inş hastalığı da atlatınca daha çok sevinecez

Ah canım ne kadar ugrasmisisn inş hallolmustur bu zamana kadar.. allah kolaylık versin canım..

Geçmiş olsun canım.
Yok canim halen gelmedi tesisatci birazdan gelir insallah petek yanarsa zaten duvarda iyice kurur durup dururken basimiza gelen neyse bunada sukur allahtan farkettim ...

Menumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Iki kup kasar
Biraz brokoli
Bir lokma kiymali yumurta
Dort zeytin
Bir ck seftali receli
Sekersiz cay
Ara 12 00
Yesil cayli hibiskus
Ara 15 30
Iki tane eti kombo
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Kucuk bir tabak makarna
Uc kasik yogurt
Iki tane fasulye tursusu
Su 1.5 oldu

Afiyet olsun canım abartı bir şey yok bence sadece küçücük zararlı bir şey var

Slm kızlar yoğun bi gün sonunda yeni evime girdim namazımı kıldım oturdum buna şükür ben otit olmuşum bugüne kadar hiç yaşamadım sol kulağımda iltihap varmış 2 tane damla 1 ağrı kesici verdi damlanın biri antibiyotik bu yıl ömrümde ilk kez bademcik şişti şimdi de otit Allahtan ağır hastalık değil ama ilk kez yaşayınca ve eşim olmaynca zorladi damlayı arkadaşım damlattı bugün burda hava çok güzeldi 1-2 saat arası dışarda yürüdüm içli köfte yaptım alışveriş ile uğraştım başka bi arkadasa uğrayıp kahve içip eve döndüm diğer arkadaşta ilaç yemek çay faslı oldu şimdi kulağım çınlıyor

Bununla geçmiş olsun arkadaşım.. günü güzel degerlendirmissin canım inş iki güne daha iyi olursun..

tevafuk55 yeni telefon yapmışız şahane olmuş biraz kasabilir ama napalım cana geleceğine mala gelsin
angelina35 ayyy çok geçmiş olsun valla bugün kemiğim ısınıyor veee kanepe de değil yatakta yatcam Rabbim sana da kolaylık versin
sara_28 gelmiş geçmiş olsun ameliyatta bitmiş inşallah tez zamanda şifa bulursun
@gulsayszey canım spor yapılmış şahane valla bu arada o boş kavanoz benim içinde sorun ekim2009 gibi hiç atamıyorum yaza gene lazım nereye koyacağımı şaşırıyorum
tomurcukkk canım benim şükür toparlanıyosun kardeşin gidince başta zorlansanda çabucak toparlanacaksın kendinle kalmakta seni rahatlatacaktır
ekim2009 canım benim inşallah hastalık başlangıcı değildir senin yaptığın herşey şifa verir varya senle aynı yerde olsam hiç gamım kederim olmaz gibi geliyor

Bununla geçmiş olsun arkadaşım.. günü güzel degerlendirmissin canım inş iki güne daha iyi olursun..
Sağol canım inşallah çınlama bitse süper olacak net duymuyo sanki bugün o yüzden arabayı çıkarmadım dikkatim dağınık diye yürüyeyim bi sorun olmasın dedim

Menümü de vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim börek, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, ıhlamur çayı, kk peynir, 4 zeytin
Ara
Zencefilli yeşil çay
Ara
Türk kahvesi,4-5 çakıl taşı çikolata
Akşam
3 ceviz büyüklüğünde haşlanmış içli köfte
Ara
Çay,2 bisküvi arasında 1 lokum ezip yapıştırdım, 1 zeytinyağlı yaprak sarma

Sağol canım inşallah çınlama bitse süper olacak net duymuyo sanki bugün o yüzden arabayı çıkarmadım dikkatim dağınık diye yürüyeyim bi sorun olmasın dedim
Canim damlayi damlatinca hemen kalkma esim cok sik oluyor otit hatta beni duymadigi zaman dr git yine gitmis kulagin diyorum malesef onunkinin hic bir caresi yok ileri derece yani cinlamalar gayet normal hatta esimin kulagindan citir citir ses gelir bazen uyurken biraz urpertici ama artik alistim.. ilk duydugumda uykumdan uyandim citir citir .. insallah cabucak iyilesirsin cok gecmis olsun damlalarini sakin ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…