- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #37.661
Oo canim cok kotu olmus ama duzelir merak etme.cocuklar yatmasin orda bi sure yine de.iyice kurusun ceksin oyleSelam kizlarr bugunde biz sogukta kaldik cocuklarin odasinin perdesini yikiycaktim bi baktim su akiyo duvar kuf olmus allahim hemen perdeyi soktum duvari sildim ama su akitiyor petek parkede kabarmis azicik of off esim dedi ben yaparim amannnn hepten kotu oldu suyu durduramadik oncekinde siziyodu sadecesimdi sogukta oturuyoruz tesisatciyi bekliyoruz insallah bir an once gelir allahtan evim guney cepe yoksa donmustuk simdiye bende bir kac gundur odada bir koku var diyorum havalandiriyorum supurup siliyorum hic gormedim dolaplari hep bosalttim megerse orasi koku yapiyormus tovbee dua edinde bir an once gelsin su tesisatci 2 saat oldu yaaa ....
Canin sagolsun canim size bisey olmasin.gule gule kullan yeni telefonunuSelam canlarım ah başıma gelenler telim düştü ve ekranı gittihiç açılmadı bile çalıyor ama cevaplayamiyorum.. eşimle konuştum tabi iş yerine giderek yapacak yok cana gelmemiş dedi tel bayine gittim yapılması ile satılması aynı fiyat değmez diye düşündük.. yeni tel aldım ama biraz içime oturdu parası
Boşver canım olsun
Ne güzel telefonun yenilendi
Güle güle kullan
ne desem bilemedim sağlık olsun güle güle sağlıkla kullan telefonunu
benim istiridye kapak tuşlu telefonum vardı ödüm kopuyordu bozulursa mecburen değişip akıllı telefon kullanıcam diye ki hiç sevmiyordum akıllı telleri ben sadece konuşmak için tel kullanıyorum mesaj bile yazmam bozulunca değişmiştim mecbur çok üzülmüştümsen durduk yere değişmek zorun da kaldın düşünce, pahalı da teller ekstra masraf olması elbette içine oturur buna kapaklı kılıflardan kullan düşünce çok iyi koruyorlar telefonu benim el boşalmasında kaç kere düşürdüm şimdiki akıllı teli hala sağlam şükür
Çok sağolsun canlarım olan mala olsun gerçekten:) daha iyileri sizin olsunCanin sagolsun canim size bisey olmasin.gule gule kullan yeni telefonunu
Canımcımm çok sevindim inş hastalığı da atlatınca daha çok sevinecezSağolun canlarım inşallah şifa bulurum bu sene sürekli hastalanıyorum öğrencilerim çok hasta oluyor okuma dinlerken çok yakın duruyorum okul öncesi hiç olmadı inşallah pazartesiye kadar toparlarım Veeeee güzel haber sonunda kombimiz yapıldı şükürler olsun
Ah canım ne kadar ugrasmisisn inş hallolmustur bu zamana kadar.. allah kolaylık versin canım..Selam kizlarr bugunde biz sogukta kaldik cocuklarin odasinin perdesini yikiycaktim bi baktim su akiyo duvar kuf olmus allahim hemen perdeyi soktum duvari sildim ama su akitiyor petek parkede kabarmis azicik of off esim dedi ben yaparim amannnn hepten kotu oldu suyu durduramadik oncekinde siziyodu sadecesimdi sogukta oturuyoruz tesisatciyi bekliyoruz insallah bir an once gelir allahtan evim guney cepe yoksa donmustuk simdiye bende bir kac gundur odada bir koku var diyorum havalandiriyorum supurup siliyorum hic gormedim dolaplari hep bosalttim megerse orasi koku yapiyormus tovbee dua edinde bir an once gelsin su tesisatci 2 saat oldu yaaa ....
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar ben bugün dişimin ağrısına dayanamadım eşim başka bir doktora götürdü ameliyatla aldılar dişimi şimdi de ağrısı var ama dünkü gibi değil iki dikiş düştü ağzımı açamıyorum
Gecmis olsun canim ne kadar surdu ameliyatin baya dikisli falan olmus kardesiminki gibi yediklerine dikkat et cok soguk sicak yiyip icme cok gecmis olsun canim ...Merhaba kızlar ben bugün dişimin ağrısına dayanamadım eşim başka bir doktora götürdü ameliyatla aldılar dişimi şimdi de ağrısı var ama dünkü gibi değil iki dikiş düştü ağzımı açamıyorum
Halen gelmedi tesisatci 20 30 da gelirim anca demisOo canim cok kotu olmus ama duzelir merak etme.cocuklar yatmasin orda bi sure yine de.iyice kurusun ceksin oyle
Yeni telefonun hayirli olsun canim gule gule kullan ..Çok sağolsun canlarım olan mala olsun gerçekten:) daha iyileri sizin olsun
Yok canim halen gelmedi tesisatci birazdan gelir insallah petek yanarsa zaten duvarda iyice kurur durup dururken basimiza gelen neyse bunada sukur allahtan farkettim ...Canımcımm çok sevindim inş hastalığı da atlatınca daha çok sevinecez
Ah canım ne kadar ugrasmisisn inş hallolmustur bu zamana kadar.. allah kolaylık versin canım..
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım abartı bir şey yok bence sadece küçücük zararlı bir şey varMenumu vereyim
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Iki kup kasar
Biraz brokoli
Bir lokma kiymali yumurta
Dort zeytin
Bir ck seftali receli
Sekersiz cay
Ara 12 00
Yesil cayli hibiskus
Ara 15 30
Iki tane eti kombo
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Kucuk bir tabak makarna
Uc kasik yogurt
Iki tane fasulye tursusu
Su 1.5 oldu
Evet malesef camlari silerken ellerim titredi o an en kolayima o geldi baska bir altarnetifte olabilirdi ya yedik artik senin menu her zamanki gibi sahaneAfiyet olsun canım abartı bir şey yok bence sadece küçücük zararlı bir şey var
Bununla geçmiş olsun arkadaşım.. günü güzel degerlendirmissin canım inş iki güne daha iyi olursun..Slm kızlar yoğun bi gün sonunda yeni evime girdim namazımı kıldım oturdum buna şükür ben otit olmuşum bugüne kadar hiç yaşamadım sol kulağımda iltihap varmış 2 tane damla 1 ağrı kesici verdi damlanın biri antibiyotik bu yıl ömrümde ilk kez bademcik şişti şimdi de otit Allahtan ağır hastalık değil ama ilk kez yaşayınca ve eşim olmaynca zorladi damlayı arkadaşım damlattı bugün burda hava çok güzeldi 1-2 saat arası dışarda yürüdüm içli köfte yaptım alışveriş ile uğraştım başka bi arkadasa uğrayıp kahve içip eve döndüm diğer arkadaşta ilaç yemek çay faslı oldu şimdi kulağım çınlıyor
Sağol canım inşallah çınlama bitse süper olacak net duymuyo sanki bugün o yüzden arabayı çıkarmadım dikkatim dağınık diye yürüyeyim bi sorun olmasın dedimBununla geçmiş olsun arkadaşım.. günü güzel degerlendirmissin canım inş iki güne daha iyi olursun..
Canim damlayi damlatinca hemen kalkma esim cok sik oluyor otit hatta beni duymadigi zaman dr git yine gitmis kulagin diyorum malesef onunkinin hic bir caresi yok ileri derece yani cinlamalar gayet normal hatta esimin kulagindan citir citir ses gelir bazen uyurken biraz urpertici ama artik alistim.. ilk duydugumda uykumdan uyandim citir citir .. insallah cabucak iyilesirsin cok gecmis olsun damlalarini sakin ihmal etmeSağol canım inşallah çınlama bitse süper olacak net duymuyo sanki bugün o yüzden arabayı çıkarmadım dikkatim dağınık diye yürüyeyim bi sorun olmasın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?